S24-treffit, Happypancake jne. Asiallista juttua

Yli vuoden sinkkuna olleena täytyy todeta, olenko aikuisten ihmisten parissa, siis yli 40 ja lähelle 50v. ? Kyseisissä paikoissa on samoja naisia (varmasti miehiäkin) kuukausi tolkulla (varmaan vuosiakin) etsimässä seuraa. On todella kummallista, etteivät löydä ketään, sillä miehiä noissa paikoissa on monta kertaa enemmän kuin naisia ja kaikki eivät varmasti ole haisevia idiootteja vaan itsensä, asiansa ja työnsä hoitavia ahkeria tyyppejä. Keskustelluissa tulee ilmi pettymyksiä mitättömistä asioista. Esim. päättäväisyydeksi lasketaan mitättömistä asioista valitus, joka on sitten merkki hengenheikkoudesta. Voi hyvää päivää :) Ensimmäisen maailman ongelmia.
Nämä keskustelut forumeilla ja mediassa tuottavat todella synkkää kuvaa sinkkujen tilasta kun mikään ei kelpaa. Tilanne on kuin I ms. aikana. Asemasotaa, jossa odotetaan läpimurron päättävän pattitilanteen ja läpimurto on tässä tapauksessa jalat alta ihastuminen. Jokainen treffi on kuin suurhyökkäys, joka syö voimaa, sitä voimaa joka ylläpitää toivoa. Otaksun, ettei suurin osa ei löydä mitään tiivistetysti kahdesta syystä, jolla on toki useita sivujuonteita. Naisista on valtaosa sitä persoonatyyppiä, joka elää täysin tunteella ja sopiminen on turn off. Totuttu miehen hallintaan epäsuorasti naisellisin keinoin. Miehelle jää aloitteenteko, miehen odotetaan jahtaavan ja viettelevän. Eikä siinä mitään, se on yksi ihmisyyden piirre. Miesten suureen määrään mahtuu järkeilijöitä ja tasapainoisia sekä se porukka, joka kusee kaikkien muroihin. Eihän tämä yhtälö voi tuottaa onnellisia uusia pareja kuin todella harvoin ja fiksut miehet hakevat seuransa sitten ulkomailta sitoutumiskykyisistä naisista, joka voi tuottaa jälkeläisten muodossa uutta perimää ja monimuotoisuutta. Toivottavasti myös joskus iloisempaa avoimempaa kulttuuria eikä positiivisuuteen verhottua nyrpistelyä. Tällainen asian pohdintahan on katkeruutta :)

9

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • simpleastha

      Kun olen ollut miehen kanssa ensitreffeillä, ei ole kestänyt montaakaan minuuttia, kun jo tietää, onko mies "se oikea". Täytyy olla vetovoimaa siis. Senhän heti tuntee, onko sitä. Harvoin sitä on, joten se siitä.

      • simplemanisme

        Kun olen ollut naisen kanssa treffeillä, ei ole montaakaan minuuttia mennyt kun olen kysynyt annatko pildeä vai et. Jos ei anna niin se oli sitten siinä, ei jatkoon. Täytyy olla sitä uskallusta, senhän huomaa heti jos sitä on tai ei. Harvoin on joten se siitä.

        Täähän oli sitten puhdasta fiktioita niinkuin se toinenkin, mutta minkäs teet johonkin on aivan uskottava että pinnalla pysyy. Joko käyttää pelastusliivejä tai sitten kondoomeja.
        Jos nakkaa turpaan niin jää pinnalle ja jos jää verkkoon niin pelastaa tulevalta.


    • helvettimitäakkoja

      No mitäs järkeä noilla treffisivuilla miehen on yleensä ollakaan? Siellä on on kuule niin paljon ns. vaikeita, kummallisia ja hyökkääviä naisia etteihän semmosta normaali mies jaksa. Ja tosiaan miehiä monta kertaa enemmän kuin naisia. Kannattaa etsiä sitä naista ihan muualta. Mutta jos on masokistinen luonne ja tykkää tulla nöyryytetyksi ja tuntea suurta vitutusta, niin sitten kannattaa käyttää treffisivuja.

    • totuuskomissioz

      ilmeisesti olt itse noin viisikymppinen mies?

      Jos olet ok näköinen, BMI alle 24 ja olet hoitanut asiasi kunnolla, luottotiedot, kämpät, työpaikat, habitus, ei riiteleviä exiä jne niin kysyntää riittää.

      Otat kohteeksi huomattavasti nuoremmat naiset, tapaat heitä livenä, ei nettideittien kautta. Sieltä löytyy mukvaa, kaunista, draamavapaata ei-mummoa. Koeajojen perusteella sitten valinta jatkoon/luiskalle.

      Jos et halua kälkikasvua niin käyt vasektomiassa ja et mene naimisiin niin isyyshuijauskin on vältettävissä.

    • Sarde3333

      Minä olen ollut aktiivinen kirjoittelija deittipalstalla ja luu on jäänyt käteen. Kahden kanssa puhuin puhelimessa, kahden kanssa treffit, en kelvannut yhdellekään, vaikka olen ihan sopusuhtainen, omillani toimeentuleva, työssäkäyvä ja positiivinen ei-niuhottaja.
      Jatkuvasti täältä saa lukea, että miehet ei saa seuraa??

    • 50ffffffffff

      Näinhän se menee ettei mitään hyötyä yrittää viestitellä naisten kanssa netissä, vaikka tuntuis menevän miten hyvin jutut keskenään niin ykskaks nainen lopettaa viestittelyn ilman selityksiä mutta tietäähän sen syyn miksi loppui..
      Ja jos kysyy jossain vaiheessa että mitä jos tavattaisiin, ei saa vastausta juuri siihen kysymykseen.
      Muutama on sanonut pelkäävänsä tavata ketään jos siitä seuraa jotain pahaa? Mitä pahaa?
      Yks ihmenainen sanoi että joutuu olla varuillaan jopa kotonaankin kun ventovieraita ja puolituttuja miehiä käy pihassa kosiskelemassa? Voi hyvää päivää..voin kuvitella miten tarkkailee ympäristöä verhojen välistä päivät pitkät ja tälläkin luki profiilissaan miten on niin tasapainoinen ihminen yms yms litaniat.

      Osa ei sano edes paikkakuntaansa, kuvitteletteko te naiset että joku näkis vaivaa ja kävisi kysymässä joka talosta oletko s.24,sta sejase nainen, kuvattoman profiilin ollessa kyseessä, vaikka olis kuvakin niin kukaan ei vaivaudu.

      Parisen kuukautta on aikaa mennyt s.24,s mutta enää ei viitsi nähdä vaivaa, jotkut ovat vuosikausia?? Selailen toki profiileja ja jos nainen laittaa viestin, näinkin voi jopa käydä, vastailen vain muutamalla sanalla kun se kuitenkin on aivan turhaa touhua ja ilmiselvästi osa muumeista on karannut monellakin naisella, johtuuko sitten erosta entisen kanssa että pää on vähä seonnut.

    • Luonnossaparempi

      Olen mies ja ole mmuutaman kuukauden ollut näillä palstoilla. Olen kuitenkin todennut, että luonnossa tapaaminen on se oikea tapa. Kun näkee jonkun ja se salama iskee, niin se paljon parempi kuin pyöriä tuolla internet seurapalstoilla. Minun vetovoimatekijät kaiken lisäksi tulevat esiin "luonnossa", kun en osaa kirjoittaa runoja veisteihin.

    • LoistoTyyppejä

      Ihmettelen miksi jokainen eronnut kertoo olevansa , rehellinen , hyvän huumorin omaava , siisti , omillaantoimeentuleva. Miten tuollaisista kukaan on halunnut erota ? Ei kukaan . Joten silmään kusemista puolin ja toisin tai kyvyttömyyttä tunnustaa todellista minäänsä .

    • Tuntuu,että osa etsii jotain täydellistä ja ihmeellistä kumppania..taitaa suhteellisuudentaju hämärtyä osalla..Saahan sitä täydellistä ihmistä etsiä hamaan katkeraan loppuun asti,koska semmoista ei ole,kuin päiväunissa. Tottakait se kipinä täytyy kuitenkin olla,että suhteeseen kannattaa panostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      572
      3502
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      41
      1529
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1357
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      34
      1314
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      169
      1295
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      229
      1239
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      103
      1063
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      47
      992
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      932
    10. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      854
    Aihe