Hello pettäjät

narripossujaovat

Oletteko pettäjät ja varattujen kanssa leikkivät ajatelleet sitä, et pettäjä on suuri valepukki johon ei enään luoteta oikein missään. Valehtelu on tälläiselle ihmiselle aivan luonnollista.

41

968

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitääsaadaa

      Haluan seksiä vähät väliä valehteleeko joku.

    • SinkkuIkuisestiVissii

      Tossa vkl pikkujoulutunnelmissa joka pirun äijä, ku tuli tekee tuttavuutta, oli sormuksella varattu. Hyvät on tarjonnat. Onneks en oo se, jolla on se toinen sormus.

    • regtegregtd

      So what? Kyllähän aikuisen ihmisen järjen pitäisi sanoa, että jos valehtelee ja pettää luottamuksen kerran, voi tehdä sen jatkossakin. Ja vastaavasti paskan puhuja tiedostaa, ettei häneen luoteta. Pätee muuhunkin kuin vain pettämiseen.

      • puhutaanmitävaan

        "Ja vastaavasti paskan puhuja tiedostaa, ettei häneen luoteta."

        Ei tiedosta. Tyypillinen paskanpuhuja luulee kokoajan että muut uskovat hänen juttuihinsa.

        Jopa kaikkein pahin paskanpuhuja toimiii siinä mielessä mielekkäästi. Kaikilla ihmisillä on tarve tulla hyväksytyksi ja vakavasti otetuiksi elinpiirissään.


    • eimitäänväliä

      Mitä väliä mitä pettäjä puhuu kun kyse on vaan seksistä. Kai tuon jokainen fiksu tajuaa ettei pettäjään voi luottaa. Ei edes se puoliso.

    • aaauuuttss

      Niii ku oon sellanen nainen et en vapaita saa, niin se on sama vaikka on valehteleva varattu. Varattu mies on helppo saalis ja tyytyy vähään.

    • mitensenytmenikään

      Niin seksi hän se pääasia on ei sillä ole väliä onko se varattu tai vapaa. Varatussa on vain se etu ettei rupea roikkumaan kuten sinkku taas helposti tekee. Ja toisaalta se joka seksiä harrastaa kuuluuko se kellekkään? Jos varattu jää kiinni on se varatun huolehdittava ne seuraukset koska lähti matkaan tietäen. Se taas joka vapaasti seksiä harrastaa ja kenen kanssa ei ole tilivelvollinen edes petetyille mitenkään. Samoin on tuon seksin harrastajan myös silloin kannettava se maine mitä siitä seuraa kun varattua vääntää. Onko se oikein tai edes oikeutettua niin kelle kuuluu. Jos peiton alle mahtuu niin mahtuu. Ja jos seksin harrastaja harrastaa on se todellakin kannettava maine sitten. Paha siinä on lähtö kunniaansa hakemaan kun on antanut jutuille syitä eikö totta? Annetaan kaikkien harrastaa kuten tahtoo ja se joka tietäen tai tietämättään loukkaa seksiä harrastaen jotain on se vain niin että hyväsyttävä on se että joutuu juttujen kohteeksi. Siksipä pidän oman "taustani puhtaana.

      • jdfhhjg

        Kuka huolehtii seurauksista, kun suuseksissä tippuri leviää helposti? Kenen on silloin vastuu?


      • vapaamielinenoon

        Seksin harrastaminen on jokaisen henk. kohtainen päätös, ei siihen kenekään lupaa tai suostumusta tarvita ei edes puolison. Jos minä pettäisin entä sitten, ei naisystävä mua tai kroppaani omista se on kyllä ihan mun oma ja käytän sitä miten haluan. Enkä voisi kyllä estää naiskumppaniakaan makaamasta vieraan miehen kanssa, hän saa tehdä kehollaan mitä haluaa, itsenäisyys kun on suhteessa olevanakin jokaisella.


      • comeandsee
        vapaamielinenoon kirjoitti:

        Seksin harrastaminen on jokaisen henk. kohtainen päätös, ei siihen kenekään lupaa tai suostumusta tarvita ei edes puolison. Jos minä pettäisin entä sitten, ei naisystävä mua tai kroppaani omista se on kyllä ihan mun oma ja käytän sitä miten haluan. Enkä voisi kyllä estää naiskumppaniakaan makaamasta vieraan miehen kanssa, hän saa tehdä kehollaan mitä haluaa, itsenäisyys kun on suhteessa olevanakin jokaisella.

        Et sinä kroppaasikaan omista, se on vain lainassa muutaman vuosikymmenen. Vaikutat niin itseesi tyytyväiseltä, ettet voi mitenkään ymmärtää, mitä todellinen sielunkumppanuus ja luottamus tarkoittavat. Toki lähestymistapasi on parempi siinä mielessä, että siinä ei sydän rikkoudu. Nimittäin kun kaksi ihmistä selät vastakkain taistelevat muuta maailmaa vastaa, mikään ei tunnu niin pahalta, kuin nähdä se rakkain henkilö kiinni kahvaa myöden selkääsi painetussa tikarissa. Siinä häviää kaikelta tarkoitus.


    • tiedänolevani

      Tiedän että valehtelee. Mutta kun rakastan sitä todella enkä irti voi päästää. Toki olen sievästi pyytänyt eron ottamaan jne. Mutta sitä ei vaan tapahdu. Se kertoo mulle ne ihania valheitaan ja syitä miksi ei eroa vielä pysty ottamaan jne. Minä taas esitän niin ymmärtäväistä kun saan edes niitä pikkuisia hetkiä häneltä. Koko ajan aika vähenee tapaamisista ja viestit vähenee. Joudun nöyryyttävällä tavalla "lypsämään jopa viestit. Uhannut on jos otan yhteyttä sen vaimoon tulee meille loppu samalla kellon lyömällä. Miksi alennun näin alas? Kai olen rakkauden sokaisema typerys. Aina kun päätän ja poistan sen numeron palaan hetken kuluttua laittamaan ne uudestaan. Itken paljon ja ahdistunut olen. Tiedän että on perheellinen ja joutuu miettimään myös muiden etuja asiassa. En minäkään halua ketään loukata rakkauteni takia en mutta minulla ei ole sitäkään huolena. Tiedän olevani väärässä ja pitäisi niskasta kiinni ottaa itseään. Enkä uskalla painostaa miestä enempää. Jospa tämä joskus ratkeaisi ja tulisi helpotus. Nyt alkanut tuntumaan siltä että suru olisi helpompi käsitellä kuin tämä ahdistunut tunne. Tiedän ettei mieskään halua ketään loukata. Emme voi siis kumpikaan mitään asialle. Toki me useaan kertaan sovittu lopetus jne. Aina se tulee kun pyydän tai itse pyytää. Tämä on oravan pyörä josta ei pääse pois.

      • oraviapyörässäliianmonta

        Jokainen rakentaa sellaisen oravanpyörän, jossa haluaa olla. Ilmeisesti tuonkaltaisesta saa melkoiset nautinnot, koska sitä oravanpyöräänsä vain jatkaa ja jatkaa. Ikävä todeta, että jos sinä itse koet, että tuo on rakkautta, niin se pettäjä ei edes tiedä, mitä on rakkaus, tietää vain mitä on hyväksikäyttö.

        Sain kerran hyvän neuvon, kun miettii, että mitä pitäisi tehdä ja ratkaisua ei synny. Kuvittele, että tyttäresi olisi vastaavassa tilanteessa, niin mitä neuvoisit hänelle ratkaisuksi. Se vastaus on todennäköisesti se, mitä itsesikin kannattaisi tehdä.


    • aauuutsss

      Ketäpä kiinnostaa nainen joka harrastaa seksiä ukkomiehen kanssa. Ainoastaan varatut ukkomiehet jakaa tietoa keneltä seksiä saa. Nämä naiset sitten täällä palstoilla kehuu, kun ukkomiehet ovat heistä kiinnostuneita. Kyllä tietyntyyppiset ukkomiehet, eivät suinkaan kaikki halua jakarin kanssa olla. Ei edes pikkujouluissa:)

    • hkutgvjy

      Jokainen ihminen valehtelee jossain asiassa. Se on ihmisen geeneissä. Ap petät itseäsi jos muuta kuvittelet. :)

      • kukavalehtelee

      • saivartelua
        kukavalehtelee kirjoitti:

        "Se on ihmisen geeneissä."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Geeni

        Ei siellä mitään valheita oo. Dnaata, Rnaata sun muuta sellaista.

        Ootpas kirjaimellinen.
        Kokemusperimässä sitten.


    • aptäs

      Tottakai tiedän tämän jutun, että kaikki ihmiset valehtelee. En petä itseäni. Tässä puhutaankin petoksesta joka toteutuu systemaattisen valehtelun avulla. Näille ihmisille ei luottamusta heru.
      Jos pystyy näyttelemään puolisolle rakastunutta ja samalla kertoo toiselle naiselleen kuinka on huono avioliitto niin on jo kovapäinen valehtelija ja se on aivan eri juttu.

      • uskonkaiken

        Voin kuvitella kuinka ukkomies kertoilee kakkoselleen surkeasta avioliitostaan ja siksi otti kakkosen kun rakastui. Siirtyen kotiin iltaisin ottaen vaimonsa kainaloon ja hyväillen kuinka rakas tämä onkaan. Niin onko tuo kuvattu tilanne joillekin koettua? Vai keksittyä? Hmm. Onko kertojan pelkkää keksintöä? Niin miten voi olla mahdollista että kaksi naista ovat niin sokeita?


      • täsmäkäs

        Ja kahtako eri ihmistä ei voi rakastaa yhtä aikaa? Ihmiset on epätäydellisiä olentoja. Kissan pöydälle otto lähinnä lie vaikeinta näissä, patologiset tapaukset tietysti on oma lukunsa. Mistä tiedät kumpi puolisosi on, ennen kuin tilanne on "päällä": epätäydellinen vai patologinen? Siinä tilanteessa se voi valjeta vasta sille puolisolle itselleenkin.


    • hupsistataas

      Vaimo on sokaistu manipoloivalla valehtelulla tai avioliitto on samanlainen kuin ennenkin ja sitä seksiäkin on. Toinen nainen on hullunlailla ihastunut tai jopa rakastunut ettei nää sitte yhtään mitään. Vaikkei kertomus ole elämästäni, niin näin se on monella mennyt. Siksi en ymmärrä, että jonkun ihmisen pettäminen, siis erittäin kieron ihmisen, pistetään aina avioliiton syyksi. Sehän on sen syy joka pettämään lähtee eikä "rakastuttuaan" siihen toiseen kerro asiasta puolisolle vaan jatkaa liittoa niin kuin ei olis mitään tapahtunut ja valehtelee ja valehtelee...........

    • Jos se valehtelu on noin luonnollista kuin haluat väittää, niin täytyy oikein ihmetellä että kuinka tyhmä sen ykkösen on pitänyt oikein olla, kun hän ei ole niitä "ominaisuuksia" omasta miehestään huomannut vaan on mennyt sen "valehtelijan" kanssa naimisiin? Varmaankin todella tyhmä.

      • ihgbvgt

        O-to E on joko tyhmä tai leikkii tyhmää. Ei tuollaiset mitään tajua elä 20 vuotta enemmän, niin alat tietämään oman napasi ympäristöstäkin jotakin.


      • ihgbvgt kirjoitti:

        O-to E on joko tyhmä tai leikkii tyhmää. Ei tuollaiset mitään tajua elä 20 vuotta enemmän, niin alat tietämään oman napasi ympäristöstäkin jotakin.

        Siihen tutustumiseen ei ole tarvinnut hukata sitä 20 vuotta kuten ilmeisesti sinä olet tehnyt. Minun napani ympäristö on varsin tuttu ja joidenkin muidenkin.
        Eikö sinua yhtään harmita kun sinulla on mennyt 20 vuotta hukkaan asiassa, jonka voisi ymmärtää nopeamminkin.


      • semmoistaseon

        Valehtelu todella sujuu ihmiseltä luonnostaan. Totuudessa pysyminen vaatii opettelua, opastusta, ponnistelua jne. eli siis tietoisuuden laajenemista. Sitä sanotaan vanhanaikaisesti, sivistykseksi.

        Kokonaiset yhteisötkin voivat kehittyä vain sivistystasonsa korkeudelle, joka voidaan sanoa myös muotoon: "Yhteisöt voivat kehittyä vain totuudessa pysymisensä tasolle."

        Mitä se yksilön kohdalla merkitseekään?


      • semmoistaseon kirjoitti:

        Valehtelu todella sujuu ihmiseltä luonnostaan. Totuudessa pysyminen vaatii opettelua, opastusta, ponnistelua jne. eli siis tietoisuuden laajenemista. Sitä sanotaan vanhanaikaisesti, sivistykseksi.

        Kokonaiset yhteisötkin voivat kehittyä vain sivistystasonsa korkeudelle, joka voidaan sanoa myös muotoon: "Yhteisöt voivat kehittyä vain totuudessa pysymisensä tasolle."

        Mitä se yksilön kohdalla merkitseekään?

        Sinähän puhut kuin poliitikko, ympäripyöreitä.


      • Janedoe12

        Ja sinä hingut itsellesi miestä, jonka ihan oikeasti tiedät pettävän puolisoaan, (vaimo ei voi kuin arvailla). Mitähän se kertoo sinusta? Kuka tässä onkaan tyhmä?

        Toinen seikka, eikö vaimo saa rakastaa miestään ja olla puhtaasta rakkaudesta 'pettäjän' kanssa? Mutta sinulle se on ok, sinusta se ei tee 'tyhmää', vaikka ihmeen kautta ykköstyisitkin? Ei toki, tokihan tämä valehteleva pettäjä paranee taudistaan, kun sinut saa! Olethan paras kaikista 😂


      • hävetkääpsykopaatit
        Janedoe12 kirjoitti:

        Ja sinä hingut itsellesi miestä, jonka ihan oikeasti tiedät pettävän puolisoaan, (vaimo ei voi kuin arvailla). Mitähän se kertoo sinusta? Kuka tässä onkaan tyhmä?

        Toinen seikka, eikö vaimo saa rakastaa miestään ja olla puhtaasta rakkaudesta 'pettäjän' kanssa? Mutta sinulle se on ok, sinusta se ei tee 'tyhmää', vaikka ihmeen kautta ykköstyisitkin? Ei toki, tokihan tämä valehteleva pettäjä paranee taudistaan, kun sinut saa! Olethan paras kaikista 😂

        Sinä taas olet malliesimerkki narsistista joka tietää kaiken kaikista ventovieraistakin. Josta pääsemme itse asiaan sillä pettäjä on juurikin narsisti, se kuvittelee kaikkien muiden olevan tässä maailmassa vain häntä viihdyyttääkseen.

        Työpaikoilla varattujen narsistien käyttäytyminen alkaa olla todella törkeää häiriköintiä.
        Meillä esim oli takavuosina kaksi nuorta kesäharjoittelijaa jotka löysivät toisensa työpaikalla. Yhden viattoman pusun vaihtoivat ja eiköstä sieltä tullut ikääntynyt kaikentietäjä täti heitä nöyryyttämään. Samainen tätsky sitten taas kuunteli varattua bestistään joka piip hoiteli paria naimisissa olevaa miestä työpaikalla, oivoi ja saivat mielenterveysongelmaisen pettäjän kostamaan muille työntekijöille, kun toinen kullannuppu lopetti suhteen, ensin tosin kostettiin kullannupulle, sen jälkeen kaikille muille naisille jotka olivat kullannuppua sitä impotenttiä vatkaavaa jakomeisseliä kuunnelleet hitusenkaan. Nyt vaan on niin, että teidät pitää saada hoitoon, kun ette todellakaan ole maailman napa. Vaan surullisuuden huippu häiriintyneessä käytöksessänne. Suomessa ei muut enää pääse pariutumaan, kun te narsistit hyökkäätte ja vainoatte muita ja luulette kaikkien vaan teitä viihdyttävän. Surullista, kun ongelmia saavat nyt jo kantaa lapset esimerkeistänne, naristin uhrit joutuvat terapiaan, lapsilla on mielenterveysongelmia, vanhempien antaessa samaan aikaan sairasta esimerkkiään mitenkä aina vaan voi heitellä kumppanita pois ja ottaa uusia jos ne ei palvele tarpeeksi hyvin.


    • Kijuhygtfr

      Puhut asiaa,itse opin tämän liian myöhään.Miesystäväoli , ja on patologinen valehtelija.En huomannut mitään ja luotin vuosia täysin.Pyöritti kokoajan toista muijaa.Kyllä olin tyhmä.Millainen on ihminen joka valehtelee vuosia?

    • vetaisukivaa

      Mites seksi ja valehtelu liittyy toisiinsa jossain salapano jutuissa. Mulle ihan sama mitä toinen lurittelee kunhan tehdään sitä mitä pitääkin,

    • Mmmmööö

      Summasummarum. Pettäminen ei ole väärin jos ei valehtele?

      • soronoo123

        Onhan se väärin jos niin on sovittu että niin ei tehdä. Jos vielä valehtelee asiasta niin se on soronoo.


    • juuupas

      No suomennetaan.........pettäminen on väärin..........valehtelu on väärin. Tässä nyt tarkoitetaan pettämistä, jossa luvataan kakkoselle yhteistä tulevaisuutta ja eletään kuitenkin puolison kanssa normaalia perhe-elämää. Elikkä valehtelua kumpaankin suuntaan. Kaksoiselämää...ymmärrättekö.
      Toinen tapaus, puolisolle ei kerrota, että parisuhteessa on ongelma ja lähtee pettämään.....valheellista tälläinenkin on.....petetty puoliso ei tiedä mitään eli ei voi puolustautua eikä erota.....toinen vaan sikailee selän takana. Miksi olla yhdessä kenenkään kanssa joka ei kykenee rehellisyyteen ja pitää salata osa elämästä toiselta, miksi ylipäätänsä on parisuhteessa. Mielestäni pitäisi aina erota ennenkuin lähtee pettämään.

      • "... miksi pettävä ylipäätänsä on parisuhteessa."

        Siksi, että hän saa ykköseltään jotain perusjuttuja (ja pitäähän kotona olla se joka pesee sukat ja kalsarit ja tekee ateriat) ja kakkoseltaan hän saa jotain muuta sellaista mitä ei ykköseltä saa. Kunnes sitten jossain vaiheessa pääsee eroon ykkösestään, koska kakkoselta saa kuitenkin paremmin kaikkea. Eihän muuten olisi sitä kakkosen kanssa alkanut olemaankaan.


      • juuupas

        Totta ja kun vihdoin päättää jättää ykkösen, niin ykkönen pääsee kalsareiden pesemisestä ja kakkonen jatkaa sitä. Niin ja siivoo, tekee ruuat, pitää itsensä haluttavassa kunnossa, mielistelee jottei vaan ottas kolmosta. Voi tätä elämän kiertokulkua:::)))


      • elämäkikunympärillä
        juuupas kirjoitti:

        Totta ja kun vihdoin päättää jättää ykkösen, niin ykkönen pääsee kalsareiden pesemisestä ja kakkonen jatkaa sitä. Niin ja siivoo, tekee ruuat, pitää itsensä haluttavassa kunnossa, mielistelee jottei vaan ottas kolmosta. Voi tätä elämän kiertokulkua:::)))

        Aivan, tapahtuu se aivan sama kuin sen ykkösen kanssa: nalkutus, henkinen kiusaaminen, turhapäisyys, kun huuteelee pillua ja näyttelee kuvia surfailemiltaan sivuilta, ainoastaan vieraiden läsnäollessa käyttäytyy kunnolla, ei osallistu siivouspäivään, vaan sen ajan pommittaa jo uutta naista, että saisi itselleen viihdykettä, kun on niin tylsää....


      • elämäkikunympärillä kirjoitti:

        Aivan, tapahtuu se aivan sama kuin sen ykkösen kanssa: nalkutus, henkinen kiusaaminen, turhapäisyys, kun huuteelee pillua ja näyttelee kuvia surfailemiltaan sivuilta, ainoastaan vieraiden läsnäollessa käyttäytyy kunnolla, ei osallistu siivouspäivään, vaan sen ajan pommittaa jo uutta naista, että saisi itselleen viihdykettä, kun on niin tylsää....

        En usko että niin tapahtuu. Miesystäväni saa kyllä sitä pillua ja ... ihan niin paljon kuin herraa vain haluttaa. Eli kaikkea sitä on jo nyt tarjolla. Ja eiköhän niistä muistakin tekemisistä päästä sopuun.


      • Niijooeikuhäh

        Niin, olihan se Beyoncekin semmonen tylsä, ruma, plösähtäny, kotona viihtyvä, väritön vässykkä. Varmaan vaan pyykkäs miehensä sukkia ja kalsareita. Ei varmaan seksiä ollu yhtään, kun on niin epäseksikäs muija. Ei ihme, että ukko vaihto parempaan.. eiku hetkinen.. mitenkäs se nyt menikään..


      • toiseltataiei
        Niijooeikuhäh kirjoitti:

        Niin, olihan se Beyoncekin semmonen tylsä, ruma, plösähtäny, kotona viihtyvä, väritön vässykkä. Varmaan vaan pyykkäs miehensä sukkia ja kalsareita. Ei varmaan seksiä ollu yhtään, kun on niin epäseksikäs muija. Ei ihme, että ukko vaihto parempaan.. eiku hetkinen.. mitenkäs se nyt menikään..

        Ei kai se naisen ulkonäkö sitä kerro etteikö miehen tekisi mieli kokeilla muitakin naisia. Jos Beyonce ei suostunut kaikkeen, niin miehen oli pakko etsiä sitä muualta.


      • Niijooeikuhäh

        Meinaat, että Jay z on kysynyt joltain ämmältä, että "teetkö tätä kun vaimo ei suostu. Okei hyvä, sit saat olla mun huora." Joo niin se varmaan on menny..

        Kummasti kelpaa vaimo taas kuitenkin.. luulis että jättäis, jos ei kelpais, tai joku olis parempi.

        Uskottele itelles mitä haluat. Totuus on se, että kriisit ajaa pettämään. Ei se, että joku olis huonompi tai parempi, vaan elämän kriisit; Kun kaikki tuntuu raskaalta ja turhalta, kun millään ei ole mitään väliä, eikä mikään tunnu miltään.


    • pahakolmikko

      Niin minkä itse valheella aloittaa niin haittaako se että varattu valehtelee liittonsa tilasta toiselle. No ei tietysti kun helpottaa omatuntoa kun tietäen alkaa varatun kanssa suhteeseen. Tämähän se kuvio on yleensä. Molemmat valehtelee kuvitellen upean elämän alkavan. Kun raakuus ja totuus ilmi tulee eikä ne ollutkaan ne asiat kuten toisille antoivat ymmärtää. Kun myöntävät itselleen että taksi vie seksi tuo. Tilaisuus tekee varkaan. No toivottavasti asiat tulevat edes joskus kuntoon. Tässäkin seurattu yhtä kolmiotraamaa.

      • eiköenempää

        Kolmikkoko vain?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2032
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1569
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      150
      1505
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      127
      1007
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      112
      988
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      818
    Aihe