"Kiitos" Teosto!

KukaNytHävisi

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201711302200570491_vd.shtml
Kiitos Teosto! Itse taas vastavuoroisesti päätin lopettaa kaiken suomalaisen musiikin ostamisen, kuten jo varmaan saittekin sivujenne kautta palautetta!
Toivottavasti mahdollisimman moni muukin lähettää teille palautetta asiasta!
Eli ammuitte itseänne ja musiikin tuottajia nilkkaan! No tuntuuko nyt hyvältä?
PS. Ja minä en muuta päätöstäni.. se on k*rpä jota vedetään edestakaisin!

13

210

  Vastaukset

  • Kovin valitettavaa, että olet omaksunut tuollaisen väärän asenteen koskien tekijänoikeuksia ja piratismia.
   Kyllähän nyt musiikista täytyy maksaa, eihän tässä nyt missään kommunismissa eletä. Kuinkas Teosto muuten saisi rahansa? Niin, ja artistit myös.

   Tekijänoikeus suoja ei sitä paitsi maassamme ole vielä suinkaan asiallisella tasolla. Lobbaamme lakimuutoksen puolesta, että piratismin käsitettä laajennetaan siten, että jokainen jolla on voimassa oleva luottokortti ja jolla "jää biisi soimaan päähän" katsotaan automaattisesti syyllistyneen piratismiin.

   • Bändit saa tuloja myymällä musiikkiaan (levyjä), joita He esim promoavat omilla Youtube sivuillaan ja jopa saavat sieltäkin kautta rahaa kun Heidän sivuillaa on mainoksia! joten älä sotke piratismia tähän millään lailla!
    Itse olen ainakin Youtuben kautta löytänyt yhden pienemmän bändin jonka musiikki löytyi kuin vähän vahingossa, ja kun kuullosti hyvältä niin sitten piti ostaa koko levy! Tuskinpa olisin muuten kuullut koko bändistä mitään!
    Mutta nyt sitten todellisia häviäjiä on bändit, kun eivät saa mainostuloja ja levymyynti sakkaa, eihän Teosto tässä häviä, koska meno on kuin PohjoisKorean diktaduurissa... nostetaan sitten hintoja, vaikka kulutus vähenee!


   • Näyttää olevan pahoja puutteita sarkasmin ymmärtämisessä...


  • Älkää jauhako paskaa. Videot alkavat näkyä kohtaa uudelleen.

   • Kyllä ne on näkynyt koko ajan kun käyttää VPNää, Opera selaimella ei tarvi laittaa kuin rasti ruutuun, ei tarvi edes erillistä ohjelmaa sitä varten.... juu ja ei tarvi edes katsoa niitä typeriä mainoksia, joista joku yritys lienee maksanutkin jotain, että näkyy noiden videoiden alussa!!!!
    Tais joku muukin nyt jäädä tappiolle kuin pelkästään TEOSTO!


   • Firefox sanoo, että VPN on riski.


  • Kannattaisi samalla kiinnittää huomiota muutenkin tuohon liki jumal asemassa olevaan rekisteröityyn yhdistykseen Teosto! Miten on mahdollista että tuo Teosto esiintyy liki viranomaisasemassa keräämällä kaikenmaailman Teosto-maksuja kuten esim. ulkoisista kiintolevyistä, muistitikuista, cd/dvd.levyist (tyhjistä) vaikka niille tallettaisi vain omia valokuvia ja muita omia dokumentteja! Ei oman materiaalin tallettamisesta pitäisi maksaa Teostolle mitään, koska ei ne ole tallennettuna Teoston palvelimelle ja niiden tekijänoikeudet on jokaisella itselllään!
   Nyt olisi korkea aika keskustella siitä, että maahan saadaan oikeudenmukainen järjestö (eli joku muu kuin Teosto), joka kerää kappaleiden omistajille oikeudenmukaisesti tulot, koska nyt ne Teoston maksamat maksutkaan ei ole oikeudenmukaisia suhteessa esitettyyn määrään!

  • Miten Warner ja Universal saadaan määräämästä, mitä Yle soittaa?

  • Laitamme kotimaisen musiikin banniin sillä siitä päästään,jessss!!Emme siis enää osta kotimaista musiikkia.

  • Suomi on täynnä musiikkia tekeviä artisteja ja yhtyeitä jotka eivät kuulu Teostoon.

   Nyt on aika antaa tukea heille ja kuunnella Teostovapaata musiikkia.

   Esim. http://www.mikseri.net/kostiainenproj

  • Mitä me teimme ennen Youtubea? Siis ennen vuotta 2005?

   Silloin ei varmaan ollut musiikkia laisinkaan?

   Tai ehkä joku pelimanni saattoi kylän raitilla soittaa jotain?

   Kertokaa te vanhemmat ihmiset, miten oli ennen vuotta 2005. Olisi mielenkiintoista kuulla.

  • Kunpa kyse olisikin VAIN Teoston poistamista SUOMALAISISTA teoksista/musiikista, mutta teksti "Video sisältää materiaalia, jonka omistaa TEOSTO. Video ei ole käytettävissä maassasi." ilmestyy myös oudosti videoihin, joilla ei ole MITÄÄN TEKEMISTÄ suomalaisen musiikin, taiteen yms. kanssa, vaan esim. amerikkalaisten videoiden, joissa kyseenalaistetaan asioita, joita maailman eliitti meille syöttää.

   Onko niin, että Teoston tekijänoikeuspykälien nimissä rajoitetaan kansalaisten pääsy myös sellaisiin videoihin, jotka kyseenalaistavat valtamedian uutisten todenperäisyyttä ja tuovat maailman johtajien korruption ja heidän agendansa päivänvaloon? Tämä tosiasia on ihan omin silmin huomattu!

   Tarkoitus on rajoittaa kansalaisten oikeuksia vedoten niin "terrorismiin" kuin tekijänoikeuksiinkin, milloin mihinkin valheeseen. Tosiasiassa taustalla on ihan muut syyt! Jos haluavat poistaa artistien videot, joissa rikotaan artistin tekijänoikeuksia niin siitä vaan poistamaan (suurin osa kovimmista suomalaisistakin arteisteista onkin tietämättään edistämässä satanistieliitin newage/NWO-propagandaa, kuten Elastinen ja Cheek), mutta se, että poistetaan täysin asialliset videot, joissa ei ole mitään sisältöä (ei musiikkia tai videoita tekijänoikeuksiin/Teoston säännöstelyyn liittyen), on silkkaa vallan väärinkäyttöä ja kertoo vain siitä, millainen organisaatio Teosto oikeastaan on (tai kenen hyppysissä se toimii).

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   195
   7735
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5285
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4209
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3143