Mahtavan hyvä TEOSTO

ThankjUU

Youtubesta ei sitten tipu, eikä lirise - musiikkia.

11

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • davallinentallaaja

      Yritin toistaa vanhoja kotimaisia pop rock klassikoita ja kaikki estetty.
      Käsittämätön ratkaisu. Artistien vanha tuotanto käytännössä kuolee pois.
      On jollain ollut kusta päässä...

      • davallinentallaaja

        No uutisten mukaan huomenna palautetaan. Saatoin olla turhan hätiköivä...


      • PenniJekkilä

        Vaikeat ajat vaativat dramaattisia ratkaisuja. Äänitemyynti on valitettavasti ollut jo pitemmän aikaa dramaattisessa laskussa.
        Kuluttujat eivät tunnu ymmärtävän mitä suunnatonta lisäarvoa tekijänoikeudenhaltiojoiden ja levy yhtiöiden panos antaa musiikille, siis että lempi musiikkinsa lisäksi saa CD-levyn kiiltelevissä muovikansissa ja koko hienouden kutistemuoviin hermeettisesti pakattuna. Käsittämätöntä kiittämättömyyttä!

        Tämä valitettava tilanne pakottaa tekijänoikeusalan kiristämään suhtautumistaan olemassa oleviin jakelukanaviin, ja lobbaamaan uusien, innovatiivisempien laskutusmahdollisuuksien puolesta.

        Tulemme esittämään myös, että erilaiset yhteislaulu tilaisuudet pitää saada teosto maksujen piiriin. Aina kun jossain päiväkodissa kajahtaa "hämä hämä-häkki", koulujen päättäjäisjuhlissa "suvivirsi", jääkiekko ottelussa "maamme laulu", lähtee (yläkanttiin) arvioimaamme henkilölukuun perustuva lasku tilaisuuden järjestävälle taholle.


    • Taavettituppurainen

      Vainio mafioso se se siellä.

    • Yletietää

      Mitä vauhkoatte? Ylen mukaan videot palautetaan, koska sopimukseen päästiin tänä aamuna. Menkää levykauppaan tekemään ostoksia!

    • AnonExpectUs

      Teosto on näköjään estänyt monta videota youtubesta katsomasta, mutta niitä pystyy edelleen katsomaat anonyymiverkolla eli Tor browser:lla ja sen jäljittäminen on aika mahdotonta. Mihinkään rikolliseen toimintaan en ketään yllytä ja en väitä itse syyllistyneen sellaiseen. Heittelen tässä vaan ideoita. :)

      Itse käyttänyt Tor:ia jo vuosia ja se ei ole rikollista käyttää sitä, vaan se että mihin sitä käytetään on oma juttunsa. Tuossa parit jutut Tor:sta.

      http://tor.effi.org/

      " Yksityisyydensuoja
      Tor on suunniteltu piilottamaan sinut verkossa. Ihminen tarvitsee yksityisyyttä ollakseen oma itsensä. On luonnollista suojella omaa asuntoaan tarkkailulta ja mieltää siellä oleminen yksityiseksi. Sama koskee verkkokäyttäytymistä ja siellä lukemaasi sisältöä. Internetin käyttösi kertoo sinusta paljon ja paljastaa olinpaikkasi sekä ajatuksesi. Vaikka verkko voi tuntua turvalliselta ja et ole tehnyt mitään rikollista, niin sinua seurataan silti ja tiedot verkon käytöstäsi tallennetaan."

      "Sananvapaus
      Tor edistää sananvapautta kahdella tavalla: se tarjoaa anonymiteettiä sekä sitä voidaan käyttää sensuurin kiertämiseen. Ilman sananvapautta ei ole muitakaan vapauksia, koska ilman avointa julkista keskustelua ei saada tietoa mahdollisista ihmisoikeusrikkomuksista eikä siten saada vallanpitäjiä vastuuseen teoistaan. Näin ollen sananvapaus on yksi demokratian kulmakivistä yksityisyydensuojan rinnalla."

      "Tor-verkon käyttäjän liikenne siirretään salattuna useiden vapaaehtoisten reitittäjien kautta. Näin verkkoliikenteen alkuperä eli käyttäjän olinpaikka ja henkilöllisyys piilotetaan. Salauksen ansiosta verkkoliikennettä valvova viranomainen ei pysty selvittämään liikenteen sisältöä. Tämän lisäksi käyttäjän tavoittelema palvelu ei saa tietoa käyttäjän olinpaikasta."

      Kyseiseltä sivultaa saa myös ladattua selaimen.

      • AnonExpectUs

        fi.wikipedia.org/wiki/Tor_(verkko)

        Tor (aiemmin lyhenne sanoista The Onion Router) on vapaa ohjelmisto, joka mahdollistaa Internetin anonyymin käytön ja sensuurin kiertämisen. Se on suunniteltu mahdollistamaan sitä käyttävien henkilöiden anonyymin internetselaamisen niin, että valtion virastot, yritykset tai muut tahot eivät voi havaita heidän tekemisiään tai sijaintiaan.

        Tor ohjaa Internet-liikennettä yli viidestä tuhannesta solmustakoostuvan maksuttoman, maailmanlaajuisen ja vapaaehtoistyöllä ylläpidetyn verkoston kautta salatakseen käyttäjän sijainnin ja käytön verkkoa valvovilta tai liikennettä analysoivilta tahoilta. Tor-verkon käyttö tekee Internet-toiminnan jäljittämisestä takaisin käyttäjään vaikeammaksi: tähän toimintaan sisältyy ”verkkosivuilla vierailut, verkkosisällön julkaisut, pikaviestinnät sekä muut viestinnän muodot”. Tor-verkon käyttö on tarkoitettu sitä käyttävien henkilökohtaisen yksityisyyden suojelemiseksi sekä antamaan heille vapauden ja mahdollisuuden harjoittaa luottamuksellista viestintää pitämällä heidän Internet-toiminnan valvonnan ulottumattomissa. Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto (NSA) on luonnehtinut Tor-verkostoa ”turvallisuuden, nopean vasteajan ja anonyymiuden kuninkaaksi” tekemässään huippusalaiseksi luokitellussa arvioinnissa. Haastajia tämän valtaistuinasemalle ei heidän mukaan ole näköpiirissä.


      • näinluulisin

        Aika hyväuskoinen on oltava, jos uskoo pysyvänsä salassa internetissä. Miksi valtiot eivät olisi soluttautuneet tor-verkkoon? Tuohan on paras keino kerätä epäilyttävät tyypit kokoon, milloin heitä on helpointa valvoa.


      • Näintiedän

        Pistäs faktat ja todisteet tiskiin luotettavin lähtein? Eipä taida löytyä heikkouskoiselta mitään, kun niitä ei ole ainuttakaan.... Skeptikkoa on helppo leikkiä puheissa, mutta luotettavampaa se olisi todisteiden kanssa.


      • yksiynnäyksi

        Valtiot eivät tietenkään paljasta, ketkä ovat vakoilijoita ja miten vakoillaan.
        Olisi hullua jättää tietoliikenne seurannan ulkopuolelle, koska päättäjillä on kaikki avaimet tietoliikenteen seuraamiseen. Tietokonejätit ja operaattorit ovat päättäjien omistuksessa. Tottakai on alan toimijoiden ja valtioiden etu uskotella, että käyttäjillä on mahdollisuus salata tietonsa.


    • yksituttukin

      Miten tällaiseen toimintaan suhtaudutaan?
      Kovin paljon ei ole juttua ollut Samsungista ja Googlesta. Moni osti vuosia sitten Samsungin teeveen tai blueray-soittimen Youtuben takia, mutta pari vuotta sitten ominaisuus poistettiin vanhemmista laitteista, kun yritykset eivät päässeet yhteisymmärrykseen jatkosta. Kärsijöinä olivat kuluttajat ympäri maailmaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe