ilta piloilla

kaikenlaistasattuu

Kävin pari viikkoa siten avovaimon kanssa ulkona, oli tarkoitus viettää kiva ilta, toisin kävi. Otettiin kotona ensin pohjia ja sitten baariin. Kuten yleensä naisen lähtiessä vessaan asioille ja ehostus puuhiin tiedän että aikaa menee. Ei mennyt kuin pari minuuttia niin joku blondi tuli viereen baaritiskille. Katseli mua siinä ja kysyi et lähtikös seuralainen pois, ei lähtenyt sanoin meni vessaan. No blondi alkoi hieroo tuttavuutta ja kysäisi et kiinnostaisko seura, sanoin että avovaimo on vaan vessassa. No ei se mua haittaa vaikka olis sun avopuoliso kysyin et haluisitko seuraa, vois olla kiva yö. Huomas että blondi oli juonut jonkin verran. No sitten tietty avokki tuli vessasta ja kun huomasi blondin mun vieressä niin tuli naamalle se tietty ilme jonka olin enenkin nähnyt. Siinä sitten kyseli et kukas toi muija on sanoin etten tiedä ja kyseli mun seuraa. Avokki otti kieroksia ja sanoi et ai jaa yritätkös iskee mun miestäni vai, turha luulo ei onnistu. Sitten blondi sanoi että ei se sun omas ole kait se saa päättää haluuks se vierasta. Siinä sitten naiset väänsi jonkun hetken ja päätin et nyt lähetään pois. No blondi tuli sitten perässä ja nahistelivat siinä sitten naisten kesken kuka omistaa kenet jne. Sitten hermostuin ja sanoin että kukaan ei mua omista enkä lähde muualle kuin kotiin. Sitten blondi lähti ja muijakin oli jo vähän pöhnässä joten lähtö kotiin. On kiva kuunnella kun keski ikäiset naiset soittaa suutansa ja tappelee sanallisesti humalassa, siinä meni ilta. Seuraavana päivänä oli avovaimokin vähän hissukseen ja sanoi vaan et sori kun meni möykkäämiseksi sen blondin kanssa no se siitä sanoin. En tiedä onko joku mies joutunut naisten suunsoittoa kuuntelemaan mutta ei ole hääviä kun "muijat" tappelee.

21

1572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hkfk

      no olisitte pyytäneet sen blondin kolmanneksi pyöräksi niin olisi ollut kivaa kaikilla..

    • rajatonmies

      Ei kannata lähteä vaimokkeen kanssa baariin ensinkään. Ei naiset osaa käyttäytyä alkuunkaan jos on kumppani mukana ja seurauksena on aina jotain draamaa keinolla millä hyvänsä. Parempi että menee aina eri seurueissa. Itse olen myös valinnut naiseni sen perusteella, että eivät juo itseään humalaan.

      Avovaimollesi pojot siitä, että sentään tajusi olla häpeissään.

      • Kärtty

        No just joo.
        Miehet osaavatkin humalassa käyttäytyä kapakassa kun joku toinen äijä tulee flirttaamaan omalle puolisolle?!
        Täällä meillä päin ainakin äijät ovat niitä jotka tappelee kapakassa ja kapakan edessä on vedetty jopa ampuma-aseita esiin.
        Pönttö!


    • oppeliini1

      mielestäsi hyvä ilta avovaimosi kanssa on ryypätv ensin kotona ja sitten jatkaa räkälässä!!!!!
      Voisittekohan seuraavaa yhteistä illanviettoanne suunnitella vähän korkeataosisemmassa seurassa!

      Sitä saa mitä tilaa! halusitte aivojanne tuhoavaa saastaa, sitä myos saitte!

    • 849835784

      En voisi kuvitella kivaa iltaa baarissa. Kallista viinaa ja mölyä.

    • Elämäonvaikeet

      No joo semmosia ne naiset on,kai miehetki joskus,jos on mustasukkaisia ja vetää asioista heti johtopäätöksiä

    • naiset.kummallisia

      Tuollaisia naiset juuri on että on niin paljon sinkkuudesta kärsiviä miehiä ja naisen pitää saada juuri se varattu "esivalittu" mies..
      naisilla on joku "if anybody can have it I dont want it" ilmiö meneillään.

    • Köhkäh

      Köh käh köh käh. Naiset sitä, naiset tätä köh käh.

    • Tsiisussentän

      Yhtä typerän kuullosta ja näköistä kuin keski-ikäiset naiset tappelee, on se kun keski-ikäinen mies ei osaa käyttäytyä kuin mies ja sanoa suoraan tyrkkyblondille ettei kiinnosta. Jos sana ei tehoa, miehessä on vika

      • Buhahaha

        No niinhan aloittaja tekikin, mutta kun blondi ei ottanut uskoakseen. Jos sana ei tehoa, se ei todellakaan ole miehen vika.


    • oqijowijw

      Minäkin muistan vastaavia iltoja baarissa. Joko exäni oli mustasukkainen, tai joskus sitten minä. Kun olin 20v....

      Nyt -40v pariskuntana mieheni kanssa osaamme ottaa alkoholia kohtuudella, eikä mene ikinä örveltämiseksi. :) Baarissa käymme enintään kerran vuodessa, jos sitäkään. Pitäisikö teidänkin keski-ikäisten hiljalleen kasvaa aikuisiksi?

      • nähtyon

        Ei baarissa tai ravintolassa käynti ikää katso, usko huviksesi. Kyllä siellä viilettää yli 60v henkilöitäkin.


    • epäilys

      Heh heh. Vaikka ei se vuosi vuodelta vanhemmaksi tuleminen muuten niin hyvältä tuntuisikaan, niin ainakin TUON TYYPPISET ongelmat jää pois. Muistan minäkin ajan, kun piti juosta baareissa ja viihteellä, ja sitten tuli milloin mitäkin ihme juttuja. Mustasukkaista säheltämistä puolin ja toisin. Ainahan siellä joku pöllö sekoitti pakkaa ja aiheutti pahaa mieltä eikä sitä itsekään aina tajunnut käyttäytyä niin kuin olis pitänyt.

      Ihmettelen, miksi keski-ikäiset ihmisetkin vielä viitsii. Mennään johonkin baariin ihan vaan notkumaan ja viinaa juomaan. Mitä muutakaan se muka on, vaikka sitä miten perustelisi joksikin "ihmisten näkemiseksi ja tapaamiseksi" tai "tuulettumiseksi."

      On paljon kivempi tavata ihmisiä muissa merkeissä, kun pystyy juttelemaan normaalilla äänellä, ei tarvi kuunnella toisten mölyämisiä, ei tarvi seurata, ketä täällä on ja kuka on kenenkin kanssa jne. Enemmän siinä pää tuulettuu, kun saa normaalisti puhua asioista ihmisten kanssa ilman ylimääräistä hälyä ja sähellystä. Ja pää selvänä.

      Ja viinalla itsensä päihdyttäminen ihan tieten ja tarkoituksella on älytöntä. Rahaa menee, pää menee sekaisin ja kaikenlaista sekasotkua syntyy, kun on näkevinään jotain tai kuulevinaan jotain tai tulee tehneeksi jotain, mitä ei muuten tekisikään. Ja aina se aamuherääminen, kun pää on kipeä ja kaikin tavoin hutera ja huono olo ja sitten sitä alkaa muistella, että mitä sitä tulikaan sanoneeksi ja miten se ilta oikein menikään. Aina ei ollut niin hauskaakaan, vaikka sitä siinä kai yritettiin etsiä. Isoimmat riidat tuli aina juuri näiden kapakkareissujen seurauksena. Kun oltiin vain kotona, ei tapahtunut mitään järkkyä.

      Nyt eletään ihan seesteistä ja mukavaa aikaa. Kumpaakaan ei kiinnosta pätkääkään baarireissut. Oltiin kylpylälomallakin viikon, eikä kertaakaan käyty ravintolan puolella muuten kuin syömässä. En muista milloin oltaisiin riidelty viimeksi, siitä täytyy olla vuosia.

      Niin että seesteistä tulevaisuutta vain kaikille! Ikää karttuu väkisinkin, eikä se kapakoissa juokseminen tee ihmistä yhtään nuoremmaksi, mutta pöhlömmäksi voi tehdä, ellei siitä osaa ajoissa irrottautua.

      Ap:n kertomus taisi kuitenkin olla vain oman egonsa esilletuomista. Johonkin pitää ilmoittaa, kuinka naiset hänestä tappelee. Joopa joo. Tuonkin asian olisi vallan hyvin voinut estää, mutta täytyyhän sitä jäädä siihen "blondin" kanssa seisoskelemaan, niin kuin ei muka olisi voinut liukua muualle koko paikalta, jos ei kerran olisi halunnut tätä näytelmää jatkaa. Enkä ole eläissäni tavannut ihmistä - en edes kapakassa - joka ei uskoisi, jos tälle tarpeeksi painavasti ilmaisee, että en todellakaan aio olla sinun kanssasi vaan oman seuralaiseni, joten menepä kyselemään muita tyyppejä, en ole lainkaan sinusta kiinnostunut. Ehei, näissä tapauksissahan miehet jää vain siihen tollottamaan kuin tahdottomat oliot ja odottamaan, että mitähän tästä nyt kehkeytyykään, koska tilannehan on itselle herkullinen. Näkeepähän nyt se oma daamikin, kuinka minua muut naiset kyselee, ihanaa.

      • taivaspaikkavarattuna

        Just noinhan se etiketin mukaan meneekin. Yli nelikymppisten kannattaakin käyttäytyä siveellisesti, lillutella kylpylöissä lomalla, kuunnella valaiden laulua tai muuta rauhoittavaa ja elää sitä iällensä sopivaa, tahdikasta ja seesteistä elämää. Mitäs sitä tuossa iässä enää muutakuin rauhoittuminen ja valmistautuminen kohti sitä suurinta valaistumista, taivaspaikkaa.


      • Rillutteleyös

        Taas joku huutelee tynnyristä tai kellarista. Ikä ei määrittele mitään vaan persoonan luonteen laatu sekä ajattelu- ja asennemaailma, joka antaa luvan olla ja elää niin kuin ITSE tahtoo. Siihen ei muitten lupaa ei hyväksyntääkään tarvita.


      • OrNot
        taivaspaikkavarattuna kirjoitti:

        Just noinhan se etiketin mukaan meneekin. Yli nelikymppisten kannattaakin käyttäytyä siveellisesti, lillutella kylpylöissä lomalla, kuunnella valaiden laulua tai muuta rauhoittavaa ja elää sitä iällensä sopivaa, tahdikasta ja seesteistä elämää. Mitäs sitä tuossa iässä enää muutakuin rauhoittuminen ja valmistautuminen kohti sitä suurinta valaistumista, taivaspaikkaa.

        No se baarissa pörrääminen ja dokaaminen onkin elämässä ihan parasta.


      • taivaspaikkavarattuna

        Ei tietenkään ole. Itsekin hienostuneesti otan juuri lasin shampanjaa ja seuraksi yhden mätileivän. Katson iltauutiset ja pian menen nukkumaan. Huomenna olisi päivätanssit tiedossa, alkoholittomat ja savuttomst tietty. Täytyy vielä nuttura kiristää. Hyvää yötä.


    • Ivakilta

      Illat eivät mene piloille jos aivotoiminta riittää ajatteluun. Ajatteleva ei kännää vaikka alkoholia nauttiikin ja parinsa tavat ja tunteet tietävä ei anna humalaisen blondin jäädä viereensä pilaamaan iltaa. Jos hän ei poistunut niin miksi sinä jäit paikallesi? Taisi kuitenkin itsetuntoa hieman hivellä ...

    • Givev

      Varmaan olit vähän pettynyt kun naiset eivät käyneet käsiksi toistensa hiuksiin...
      Sitten olisit saanut naureskella muille muka hämmentyneenä että musta ne taitaa tapella, voi että...!

    • Yäääk

      Roskasakki hakee omansalaista seuraa ja viihdykettä. Iällä ei ole mitään tekemistä , on nuorta roskasakkia, on vanhaa roskasakkia. Heidän onnellisuutensaa on kännätä ja sen syyksi laittaa täydellisen idioottimainen käyttäytyminen. Oli nuori tai vanha.
      Heidän ajatuksiin yksinkerttaisesti ei mahdu oman aivotoiminnan kehittäminen, johon olennaisesti liittyy hauskanpito ilman viinaa tai muita aivoja tuhoavia aineita.
      Olivat he sitten nuoria, vanhoja tai ikivanhoja.

      Roska ona aina ( huolellisesti ja harkiten , roskaa).

      • Kantsiskonukkua

        Siis hah: "olivat he sitten nuoria, vanhoja tai ikivanhoja". "Aineita" ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe