Kello on asuste jonka pitää sopia pukeutumiseen

kympinCasio

Jos miehellä on yllään viiden tonnin puku ja tonnin nahkakengät, niin silloin on soveliasta pitää ranteessaan noin parin tonnin hintaista kelloa. Vain silloin.

55

1131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SpringDrive

      Jaa, jassoo, vai niin. Just tulin asioilta, jalassa remottireiskan työhousut (puhtaat) ja USA:n armeijan ylijäämätakki Korean sodan ajoilta, takin alla vaarin villa-aluspaita. Ranteessa 6300€ hintainen GMT kello, harvinainen sellainen (ehkä muutama koko maassa). Kukaan ei taaskaan huomannut mitään erikoista. Eikä ole koskaan huomannutkaan.

      • Hyväostostaas

        Liian pitkät hihat siinä maiharissa onko?


      • SpringDrive

        Ei ole edes vaimo huomannut vaikka pitäisi vaimonhakkajapaitaa. Ei siis ole hihapituudesta kiinni.


    • arvokelloSopiiKaikkialle

      Säälittävä aloitus joka viittaa kateuteen ja vähävaraisuuteen.

      • lpota

        No voi kyynel. Kun Suomessa muut argumentit ovat loppu niin viitataan kateuteen, eikö vaan?

        Mielestäni aloituksessa on sinänsä pointtia, mutta ehkä ennemmin kuin hintaa katsoisin tyyliä. Jos kello pistää silmään arkivaatteessa "yliluksuksena" tai muuten tyylikkäässä pukeutumisessa muovileluna niin eihän se hyvältä näytä - täysin kellon hinnasta riippumatta. Sama koskee mitä tahansa vaatekappaletta tai asustetta. Jos taas nämä ovat tasapainossa niin en oikein jaksa lähteä loukkaantumaan suuntaan tai toiseen.


      • voiLutuisiaPoikii
        lpota kirjoitti:

        No voi kyynel. Kun Suomessa muut argumentit ovat loppu niin viitataan kateuteen, eikö vaan?

        Mielestäni aloituksessa on sinänsä pointtia, mutta ehkä ennemmin kuin hintaa katsoisin tyyliä. Jos kello pistää silmään arkivaatteessa "yliluksuksena" tai muuten tyylikkäässä pukeutumisessa muovileluna niin eihän se hyvältä näytä - täysin kellon hinnasta riippumatta. Sama koskee mitä tahansa vaatekappaletta tai asustetta. Jos taas nämä ovat tasapainossa niin en oikein jaksa lähteä loukkaantumaan suuntaan tai toiseen.

        No nythän lähti pojalla homma lapasesta. Elämme vuotta 2017 ja pukeutuminen on kovin vapaata ja muodollisuus pois muodista. Jopa Englannin kuninkaallinen pitää virallisissa tilaisuuksissa teräsrannekkeista Omegan seamasteria, eli edukasta rymykelloa, onko se sinusta oikein? Kaikesta sitä näköjään saa ja halutaan tehdä ongelmaa, mutta ehkä se ongelma onkin ihan muussa kuin kelloissa ja niiden tyyleissä ja hinnoissa?


      • hyviä_kelloja

        Järeä sukeltajankello virallinen puku on ennemminkin esimerkki erityisen huonosta tyylitajusta (vrt. Stubb joka käyttää Suuntoa). Tuollaisia ei tarvitsisi tällä foorumilla edes leikillään kehua.

        Löytyy kyllä runsain mitoin tunnettuja näyttelijöitä ja julkkiksia, joilla on ihan tyylikäs ja hyvä kellovalinta, pystyy puvun kanssa käyttämään ilman että näyttää pelleltä.
        Esim. Ellen DeGeneres käyttää Patek Philippen kelloa, Rami Malek - Montbanc, Michael Fassbender - Chopard, Kit Harington - Jaeger-LeCoultre, Alexander Skarsgard - Vacheron Constantin, Luke Bryan - Breguet, Terrence Howard - Piaget, Orlando Bloom - Bremont, Dev Patel - IWC, James Corden - Audemars Piguet.


      • OsallaAinskin

        Ja vielä kun muistaa, että kyseisillä kellomerkeillä on kelloja pukukelloista suuriin suklareihin, eli hieman tarkkuuta.


      • tyylikkäitä_kelloja

        Nuo mainitut ovat kaikki malliltaan tyylikkäitä pukukelloja.
        Listalta on jätetty pois mm. yksi Rolexin käyttäjä jolla on vähemmän tyylikäs sukeltajankello.


      • muttaMikäMalli

        Kellomerkki ja joku julkku sen käyttäjänä ei kerro kellon mallia. Kerro kellon malli, ei kukaan valua etsiä jotain Ellen DeGeneriksen kuvia ja tutkia mitä ranteesta löytyy.


      • käytä_googlea

        Samalla vaivalla googletat julkkiksen nimen kellon, kuin kellon kellomallin, nähdäksesi minkänäköisestä kellomallista on kyse. Onko se tyylikäs pukukello vai ruma suklari.
        Esim. Ellen DeGeneres käyttää Patek Philippe Ref 5960 kelloa.


      • VoiNoitaAloituksia

        Noita on niin nähty. Onhan tuo naiselle sopimaton jos ahdasmielinen tulkitaan, mutta nykyaikana Ihan passeli joka paikkaan. Eikös tämäkin vääntö lähtenyt taas kerran turhasta ja ahdasmielisestä aloituksesta?


    • www.hv

      Kello on jäänne menneisyydestä. Vain orja tarvitsee kelloa pysyäkseen vaaditussa tahdissa.

      • säSitJaksatOllaNolopoika

        Älä nolaa itseäsi enempää.


    • todistajasetä

      Jos omistaa vaikkapa ainoastaan aurinkokellon ja etiketti vaatii ehdottomasti kelloa. Niin voiko kellon tuoda juhliin avustajan työntämissä kottikärryissä. Nimittäin jos on hyvin vanha kansallispuku esim.1123-luvulta, niin eihän voida hyväksyä sitä, että puvunkantajalla olisi vaikkapa Ellen White-rolexi ranteessaan.

      • ei_hyväksyttävää

        https://tyyliniekka.fi/taskukellon-kayttaminen/
        Klassisen etiketin mukaan juhlissa käytetään aina taskukelloa.
        Rannekello ei kuulu juhlatilaisuuteen sen enempää kuin aurinkokello kottikärryissä. Kumpikin ovat etikettivirheitä.


      • TyypillinenSomeSnobi

        Klassinen etiketti ei ole enää tästä päivästä. Aina noilla menneen ajan etiketti säännöillä joku yrittää päteä, mutta siinä tekee lähinnä itsensä naurettavaksi. Tästä ryhmästä ei löydy ketään joka pääsisi lähellekään niin hienoihin ja virallisiin tilaisuuksiin.


      • pukeutumisetiketti

        Viime vuosina ei ole etikettiin tullut mitään äkillisiä muutoksia. Puvut, solmiot, kengät, asusteet ym. olivat jo 100 vuotta sitten samanlaisia kuin nykyisin.
        Sinulla taitaa olla pelkkiä luuloja, mutta ei mitään tietoa miesten pukeutumisesta ja etiketistä. Aloita lukemalla vaikka tyyliniekka-blogia, josta jo löytyy tietoa eikä pelkkää mutua.


    • pukeutumisentaito

      Monet eivät tosiaan osaa käyttää soveliasta kelloa verrattuna pukeutumiseensa. Joku öky Rolex halvan pukeutumisen kanssa on lähinnä naurettavan näköistä porsastelua. Kellon tulee olla sopusoinnussa miehen yleisen ulkoasun kanssa ja herättää luottamusta eikä aiheutta tahatonta naurun remakkaa siksi, että mies sattuu näyttämään kellonsa kanssa pelleltä.
      Toisaalta useimmat suomalaiset eivät kyllä myöskään osaa pukeutua. Tuulipuku herättää lähinnä säälin sekaista myötähäpeää. Ehkä vielä tökerömpää on marssia tummassa puvussa itsensä kravattiin hirttäneenä illanviettoon tai baariin jossa kaikilla muilla sitten onkin siviilit päällä eikä tietoakaan formaalista pukeutumisesta. Se tietty kultainen keskitie siinä miehen pukeutumistyylissä olisi syytä itse kunkin yrittää löytää. Formaalisti pukeudutaan formaaleihin tilaisuuksiin joiden tunnusmerkki on yleensä iltajuhlan luonne, eli tilaisuus alkaa vasta klo 18.00 jälkeen. Sanoisin, että tyypillisesti kukaan suomalainen mies ei osaa pukeutua oikein mihinkään tilanteeseen. Kansana suomalaiset ovat liian junttia metsäläiskansaa joka ei koskaan ole sivistynyt eikä oppinut näyttämään säädylliseltä.

    • vaiIltariennotHihii

      Rolex on peruskello ja sen kanssa sopii ihan mitkä vaatteet hyvänsä.
      Et sinäkään osaa, eikä sinulla ole edes sellaisia tilaisuuksia mihin pitää pukeutua, mutta haluat provoilla kun et muuhun pysty eikä ole muuta tekemistä. Netistä olet lukenut etikettisääntöjä ymmärtämättä niitä ja tajuamatta kuinka maailma on muuttunut.

      • kelloasunmukaan

        Näytä mulle se palomies, pintapelastaja, poliisi, tai ensihoitaja vaatetuksessaan jolla on Rolex ranteessaan. Ei kyllä sovi mitkä tahansa vaatteet Rolexin kanssa. Kyllä se nyt vaan menee niin, että se on kello vaatetuksen ja työn mukaan. Mainituilla ammattiryhmillä on järjestäen jokaisella kovan työn ammattilaisella Luminox tai Casio G-Shock ranteissaan. Rolexia käyttää mies joka ei oikeasti ole joutunut tekemään päivääkään fyysistä työtä ja sitten elvistellään sen Rolexin kanssa kun on synnytty valmiiksi kultalusikka suussa.


      • oletPihallaNiinPihalla

        höpö böpö, seuraa elämää ja viisastu. Rolex on todella yleinen peruskello joita on ihan kaikkien yhteiskuntaluokkien ranteissa työstä ja asemasta riippumatta. Hintakaan ei ole kuin todella harvan saavuttamattomissa, valita kysymys lähinnä.


      • IsosedänKaappikello

        Rolexit, lähinnä Submariner, olivat joskus 50 vuotta sitten hinnaltaan, ostovoimaan verrattuna, noin kolmanneksen nykyisestä (noin 250 amerikan taalaa ja sitä rataa teräskuorisista perus-rolleista). Silloin ne olivat yleisempiä myös sinikaulustyöläisten ranteissa, kun haluttiin kestävä ja tarkka kello. Silloinhan kaikki kellot olivat mekaanisia, joten halpaa, tarkkaa ja kestävää vaihtoehtoa ei ollut. Minunkin edesmenneellä isälläni oli melkoisen kallis Zenith, jollaista hänen tapainen ihminen ei nykypäivänä ostaisi liian kalliina, vaan päätyisi kvartsikelloon sen hinnan ja helppouden takia.

        Sittemmin Rolex on markkinoinnilla ja hinnoittelulla asemoinut itsensä pari pykälää korkeammalle ja merkki on saanut ökymaineen josta on vaikea päästä eroon.

        Aika tyhmää on sanoa että Rolex sopiin mihin pukeutumiseen tahansa, täsmentämättä mitä Rolexin mallia tarkoittaa. Niitähän on eri malleja ja variaatioita sadoittain. Sukelluskello ei sovi pukukelloksi vaikka siinä lukisi Rolex, pikemminkin Rolex vielä huonommin kuin joku halvempi, koska siitä saa sen vaikutelman, että ihmisellä on rahaa muttei tyylitajua. Seikon kvartsisuklari puvun kanssa taas kertoisi että ihmisellä on todenäköisesti vain yksi kello, joten mokan saa helpommin anteeksi. Itselläni on pukukellona kompakti Seikon titaaninen kvartsikello, joka on huomaamaton ja halpa, olisiko ollut jotain 190€. Eilen se oli pitkästä aikaa käytössä. Nyt taas on ranteessa 6300€ hintainen GMT, jota en halunnut pitää pikkujouluissa ettei vain kukaan olisi kiinnittänyt siihen huomiota.


      • Miteonkaanasia
        IsosedänKaappikello kirjoitti:

        Rolexit, lähinnä Submariner, olivat joskus 50 vuotta sitten hinnaltaan, ostovoimaan verrattuna, noin kolmanneksen nykyisestä (noin 250 amerikan taalaa ja sitä rataa teräskuorisista perus-rolleista). Silloin ne olivat yleisempiä myös sinikaulustyöläisten ranteissa, kun haluttiin kestävä ja tarkka kello. Silloinhan kaikki kellot olivat mekaanisia, joten halpaa, tarkkaa ja kestävää vaihtoehtoa ei ollut. Minunkin edesmenneellä isälläni oli melkoisen kallis Zenith, jollaista hänen tapainen ihminen ei nykypäivänä ostaisi liian kalliina, vaan päätyisi kvartsikelloon sen hinnan ja helppouden takia.

        Sittemmin Rolex on markkinoinnilla ja hinnoittelulla asemoinut itsensä pari pykälää korkeammalle ja merkki on saanut ökymaineen josta on vaikea päästä eroon.

        Aika tyhmää on sanoa että Rolex sopiin mihin pukeutumiseen tahansa, täsmentämättä mitä Rolexin mallia tarkoittaa. Niitähän on eri malleja ja variaatioita sadoittain. Sukelluskello ei sovi pukukelloksi vaikka siinä lukisi Rolex, pikemminkin Rolex vielä huonommin kuin joku halvempi, koska siitä saa sen vaikutelman, että ihmisellä on rahaa muttei tyylitajua. Seikon kvartsisuklari puvun kanssa taas kertoisi että ihmisellä on todenäköisesti vain yksi kello, joten mokan saa helpommin anteeksi. Itselläni on pukukellona kompakti Seikon titaaninen kvartsikello, joka on huomaamaton ja halpa, olisiko ollut jotain 190€. Eilen se oli pitkästä aikaa käytössä. Nyt taas on ranteessa 6300€ hintainen GMT, jota en halunnut pitää pikkujouluissa ettei vain kukaan olisi kiinnittänyt siihen huomiota.

        Hihastako olet noita 50v ostovoima lukuja vetänyt, melko tarkalleen 45v sitten ostettu Omega Geneve Dynamic maksoi 290mk ostovoima tänään 368,7€ (raha museon rahanarvolaskurin mukaan) luultavasti Rolexit olivat silloin jo aivan eri hintaluokissaan verrattuna silloisiin Omega kelloihin joka muuten tikittää vieläkin.


      • IsosedänKaappikello
        Miteonkaanasia kirjoitti:

        Hihastako olet noita 50v ostovoima lukuja vetänyt, melko tarkalleen 45v sitten ostettu Omega Geneve Dynamic maksoi 290mk ostovoima tänään 368,7€ (raha museon rahanarvolaskurin mukaan) luultavasti Rolexit olivat silloin jo aivan eri hintaluokissaan verrattuna silloisiin Omega kelloihin joka muuten tikittää vieläkin.

        Erinomainen laskuri erilaisille rahanarvomuutoksille viimeisten parin sadan vuoden ajalta on https://www.measuringworth.com/uscompare/ , joten hihasta ei näitä ole vedetty.

        Kuusikymmenluvun alussa Submariner maksoi noin $250, joka olisi tällä hetkellä noin $2000-2500. Tällä hetkellä Subi maksaa jotain $9000 pintaan (jenkkihinta), eli sellainen on kallistunut noin 3-4 -kertaisesti palkkatasoon verrattuna.


      • Helppohomma

        Museon laskurin mukaan 1963 v 250$ on vastannut 805mk silloista markkaa ja nykytasolla ostovoimaltaan 1687€


    • HyväArkikelloEdelleen

      Onhan tuo Rolex parantunut paljonkin vuosien varrella tekniikaltaan ja laadultaan.

      • ToimivaPerusTiuku

        Ei aiheuta minkäänlaista wau-efektiä mutta kyllä siitä ajan näkee.


    • realismia-

      Ei kukaan pidä viiden tonnin pukuja, siis normaali ihminen, kellokin taviksilla on yleensä max 500-1000 euron hintaluokassa, yleensä 100-300 euroa. Jalat maahan, kelloissa ja muussakin. Lopettakaa turha leijuminen.

      • DressmanRiittäää

        suhteen pitäisi olla ihan toisin päin, eli tonnin puku ja viidentonnin kello. Tosin rätteihin ei kannata kauheasti sijoittaa, menevät muodista, eikä niillä ole mitään arvoa.


      • ElämänTavoitteet
        DressmanRiittäää kirjoitti:

        suhteen pitäisi olla ihan toisin päin, eli tonnin puku ja viidentonnin kello. Tosin rätteihin ei kannata kauheasti sijoittaa, menevät muodista, eikä niillä ole mitään arvoa.

        Dressmann, kivijalan halvin Rolle ja liisattu merssu.


    • suomessa_suomeksi

      Suomalaisilla näkee usein puvun kanssa Suunto muovikellon. Ihan OK, ei tarvitse yrittää olla "kuin keskieurooppalaiset" tai muutenkaan näytellä jotain mitä ei ole. Sama koskee typerää viinien lipittämistä, joka sekin on jotain ranskan kulttuurin matkimista. Suomalaisten itsetunto on maailman huonoimpia, mutta ne, jotka pistää Suunton ranteeseen puvun kanssa, tekevät tässä poikkeuksen.

      • juntitLässyttääTaas

        Onhan tuollainen muoviklöntti naurettava jo itsessään, saati kun pitäisi pukeutua asiallisesti.
        Vaikka on suomalainen, ei silti pidä olla dorka ja naurettava vain siksi että on suomalainen.
        Kyllä suomalaiset ovat jo mainettaan pilannut aikoinaan etelän lomakohteissa Hassen vyölaukkuineen ja Las Palmas t-paidoissa.
        Eikä se ole mitään kopiointia tai "kuin keskieurooppalaiset" vaan ihan normaalin ja fiksun ihmisen asiallista käyttäytymistä. Täällä tosin on vallallaan mänttiys ja junttius, se on näet kouluttamattoman ainoa oikeus.


      • haistpaska
        juntitLässyttääTaas kirjoitti:

        Onhan tuollainen muoviklöntti naurettava jo itsessään, saati kun pitäisi pukeutua asiallisesti.
        Vaikka on suomalainen, ei silti pidä olla dorka ja naurettava vain siksi että on suomalainen.
        Kyllä suomalaiset ovat jo mainettaan pilannut aikoinaan etelän lomakohteissa Hassen vyölaukkuineen ja Las Palmas t-paidoissa.
        Eikä se ole mitään kopiointia tai "kuin keskieurooppalaiset" vaan ihan normaalin ja fiksun ihmisen asiallista käyttäytymistä. Täällä tosin on vallallaan mänttiys ja junttius, se on näet kouluttamattoman ainoa oikeus.

        Höpö höpö, ei kukaan normaali ihminen elä sinun virtuaalitodellisuudessasi. Varmasti alle 1% suomalaisista on noin tyhmiä, että käyttäisivät tuhansien eurojen pukuja ja/tai jotain tuhansien eurojen kelloja - vaikka sellaiseen sattuisi jollain olemaan varaakin. Taviksilla on tavisten kellot, tai ei käytä rannekelloa ollenkaan.

        Näiden "arvokellojen harrastajien" kommentit tällä palstalla täyttävät narsistin/psykopaatin tunnusmerkistön, ei teitä kukaan tervepäinen ota tosissaan.


      • yksikelloriittää
        haistpaska kirjoitti:

        Höpö höpö, ei kukaan normaali ihminen elä sinun virtuaalitodellisuudessasi. Varmasti alle 1% suomalaisista on noin tyhmiä, että käyttäisivät tuhansien eurojen pukuja ja/tai jotain tuhansien eurojen kelloja - vaikka sellaiseen sattuisi jollain olemaan varaakin. Taviksilla on tavisten kellot, tai ei käytä rannekelloa ollenkaan.

        Näiden "arvokellojen harrastajien" kommentit tällä palstalla täyttävät narsistin/psykopaatin tunnusmerkistön, ei teitä kukaan tervepäinen ota tosissaan.

        Käytän ihan joka vaatekerran kanssa tasan yhtä ja samaa kelloa, sattuu olemaan Casio G-Shock. Kannoin tumma puku päälläni mummoni hautaan Casio G-Shock ranteessani. Teen työni sekä vapaaehtoistyöni Casio G-Shock ranteessani ja harrastan rymyilyä maastossa Casio G-Shock ranteessani. Enkä häpeä yhtään sen hintaa, se on 159 euron kello ja sellaisena ihan riittävä kaikkeen mitä teen.


      • GayShockStevari
        haistpaska kirjoitti:

        Höpö höpö, ei kukaan normaali ihminen elä sinun virtuaalitodellisuudessasi. Varmasti alle 1% suomalaisista on noin tyhmiä, että käyttäisivät tuhansien eurojen pukuja ja/tai jotain tuhansien eurojen kelloja - vaikka sellaiseen sattuisi jollain olemaan varaakin. Taviksilla on tavisten kellot, tai ei käytä rannekelloa ollenkaan.

        Näiden "arvokellojen harrastajien" kommentit tällä palstalla täyttävät narsistin/psykopaatin tunnusmerkistön, ei teitä kukaan tervepäinen ota tosissaan.

        Taidat vaan kulkea sellaisissa piireissä joilla ei ole varaa laadukkaisiin asioihin? Kyllä varallisuus tuo yleensä myös halun käyttää sitä itsensä ja mielensä tyydyttämiseen eri tavoilla, miksi muuten noita parempia tuotteita muuten tuotettaisi?
        Tuolla sitten sinun ajatusmallilla asuisimme luolissa ja kuolisimme luoliin alle kolmekymppisinä tauteihin.
        Miten varakkaan pitäisi elää, jakaa rahansa sinulle ja muille kaltaisillesi? Voisi siinä ihmisten motivaatio laskea entisestään kehittää itseään ja pärjäämistään.


      • NolojaPaljastuksia
        yksikelloriittää kirjoitti:

        Käytän ihan joka vaatekerran kanssa tasan yhtä ja samaa kelloa, sattuu olemaan Casio G-Shock. Kannoin tumma puku päälläni mummoni hautaan Casio G-Shock ranteessani. Teen työni sekä vapaaehtoistyöni Casio G-Shock ranteessani ja harrastan rymyilyä maastossa Casio G-Shock ranteessani. Enkä häpeä yhtään sen hintaa, se on 159 euron kello ja sellaisena ihan riittävä kaikkeen mitä teen.

        Se, että joku pitää jotain G-shokin köntsää ranteessa ikuisesti ja kaikkialla, tee siitä tai asiasta järkevää tai asiallista. Se todistaa vain kuinka dorka ja asennevammainen tyyppi on.


    • pahin.moka

      Yleensä sillä 5 tonnin puvun kantajalla ei olisi varaa noihin tradenomin palkoilla.

    • aina_G-shock

      Yhden kellon politiikalla Casio G-Shock on järkevin valinta, koska se on kaikki olosuhteet kestävä jokapaikan kello joka on tehty työkaluksi eikä koruksi. Se kestää disinfektionesteessä uittamiset ensiavussa, kaikki kelit, kolhut, kastumisen ja näyttääkin kohtuullisen asialliselta. G-Shock on kaikkiaan huoleton käyttää eikä sitä tarvitse vaivautua käyttämään edes huolloissa koska se toimii aina kuin junan vessa. Siksipä G-Shockilla on vakaa käyttäjäkuntansa kuten mm. Facebookinkin rymy- ja vintage-kellot-ryhmä näyttää. G-Shockin käyttäjä ei tyypillisesti yritä esittää herrasmiestä vaan on rehellisesti työmies ja ulkonaliikkuja. Hyvät tavat ja juhlava pukeutuminen joutavat kummatkin roskakoriin nykyaikana.

      • PieniJaLyhyt

        Sä oot niin äijä, sekin stevari.


      • oikeaa_asennetta

        Pitää paikkansa toi mitä aina_G-shock kirjoitti


    • dfadfadf

      pyh. gshock on kuin parannettu versio prologuesta. hankkikaa kunnon Rolex. Sen kaikki osat ovat Rolexin tekemiä poislukien safiirilasi ja viisarit. Koneisto on aina in-house ja teräksen värisenä varsin näyttävä kello.

      • replicoita_ovat

        Rolexit on säälittäviä, kun niistä on joka toinen replica. Ei mitään arvokkuutta koko merkillä. Citizen ja Seiko on laadukkaampia ja arvostetumpia.


      • sulleProloqueTaas

        Voihan kateus.


      • arisalo
        replicoita_ovat kirjoitti:

        Rolexit on säälittäviä, kun niistä on joka toinen replica. Ei mitään arvokkuutta koko merkillä. Citizen ja Seiko on laadukkaampia ja arvostetumpia.

        Prolopoika on nolopoika.


      • feikitrikollisia
        arisalo kirjoitti:

        Prolopoika on nolopoika.

        En tiedä mistä ihmeen prolopojaasta puhut, eikä toisaalta edes kiinnosta, mutta itse olen käräyttänyt useamman feikki Rolexin helposti käskemällä näyttää sitä Rolexia. Rantarolexit tunnistaa äkkiä katsomalla muutaman ratkaisevan aitoustekijän ja viimeistelyjälkeä. Muistutan joka kerta, että väärennöksen ostaminen ja käyttäminen ON rikos!


    • herätkää-

      Kello ei todellakaan ole mikään asuste! Ja naurettavaa höpistä jostain "pukukelloista" ym. paskaa. Suomalaiset ovat perinteisesti laittaneet muovikellon puvun kanssa, kuten casion tms. - Myös puvun kanssa käytettiin pitkään valkoisia urheilusukkia.

      Homma menee niin, että sivistysmaissa sivistyneesti, ja täällä vasta puustapudonneiden on turha alkaa leikkiä parempaa kuin on. Suomalaiset ovat vieläkin henkisesti torppareita, herravihoineen ja kateuksineen.

      • ihaniaJunttejaPusi

        Suomalainen ei voi siis sivistyä ja oppia olemaan muiden kaltainen, no jos et parempaan pysty niin sopii sulle.


    • Kellotilanteenmukaan

      Käytän itse g-shockia urheillessa, ulkomailla köyhissä maissa, sekä tilanteissa missä en viitsi pitää kallista kelloa. Kaikissa muissa tilanteissa parempi on Omega PO. Kunnon teräskuorinen kello kuuluu huoliteltuun pukeutumiseen.

      • etvaanosaa

        Heheheheeheee. Et sinä mitään pukeutua osaa, tavallinen juntti sinä olet siinä missä muutkin suomalaiset miehet. Etkä ymmärrä kelloistakaan mitään kuitenkaan.


      • Kellotilanteenmukaan
        etvaanosaa kirjoitti:

        Heheheheeheee. Et sinä mitään pukeutua osaa, tavallinen juntti sinä olet siinä missä muutkin suomalaiset miehet. Etkä ymmärrä kelloistakaan mitään kuitenkaan.

        Piti lisätä että puvun kanssa käytän tietysti nahkarannekkeista Voutilaista.


      • uskotaanTietysti

        Tietysti käytät, ihan varmasti.


    • Arisalo

      Olet nolo poika. Pyh.

    • olettejuntteja

      Suomalaiset miehet eivät ikinä ole osanneet pukeutua edes etäisesti asiallisesti eivätkä ikinä opikaan sitä taitoa. Se, että mies osaisi valita kellon oikein suhteutettuna pukeutumiseensa on Suomijunteille täysin mahdoton vaatimus esittää. Suomalaiset ovat maailman vittumaisin, rasistisin ja juntein kansa joka elää henkisesti yhä kivikaudella. Sanalla sanoen te olette saatanan tyhmää ja sivistymätöntä persurasistijuntti porukkaa

      • näinhänSeOn

        Kyllä meiltäkin löytyy miehiä jotka osaavat pukeutua ja valita sopivan kellon siihen, mutta meillä on myös paljon juntteja joita loisii paljon tällaisilla palstoilla ja purkavat itse aiheutettua syrjäytymistä ja katkeruutta omaan elämään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe