Jumalat ja Jeesukset ovat murhaajia!

MurhaajaJumalat

Ikävä Totuus on, että Herrat Jumalat ja Jeesukset ovat MURHAAJIA, jotka Itse tekevät sen työn ja nakittavat, langettavat siitä syyt ja seuraukset toisten niskaan! Varautukaa todellakin, että näin tulevat Herrat Jumalat ja Jeesukset hallitsemaan Maailmaa tulevaisuudessakin.

Ja ihan vaan sen takia, että Heistä on jouduttu alkamaan kertomaan kaikille kansoille, ihmisille. Tolla lailla yrittävät tukkia turpamme, mutta EIVÄT onnistu. Sillä UHRI-veret (=me ihmiset) ovat jo niin kalliiksi tulleet ja Ikuisissa muistoissamme, SIITÄ pidän huolen. Kaikkien kohtalot kerrotaan.

Jumalamme ja Jeesuksetkin ovat alkaneet kääntyä Antikristus-Valtiaiksi!

10

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olenkotollooo

      En nyt oikein ymmärtänyt jumalat ja jeesukset,koska on vain yksi Jumala ja yksiJeesus?!

    • 12___13

      Jumala ei ole murhaaja, koska hän ei tapa ilman oikeutta siihen. Elämän antajana Jumalalla on myös oikeus se päättää ja jakaa kuolemantuomioita.

      • UskotAntikristuksiin

        Jumalia on monta, ainakin n. 10 kpl, sama kaikilla muilla ns. nimikko-Valtiailla. EIKÄ yhdelläkään ole Oikeutta tai edes mahdollisuutta jakaa kuolemantuomioita tai muitakaan Tuomioita yhtään ihmisille eikä muillekaan, kuin Itselleen ja Toisilleen VAAN!

        Ja Herrat ovat jo tappaneet, anteeksi murhanneet vuosituhansien aikana (kuten nytkin taas, lähi-idän uhrit yms.) ihmisiä, suyyttömiä, JA IHAN ILMAN OIKEUTTA! PISTE!


    • On aivan kuten raamattuun on kirjoitettu: PAHAT JUMALAT MENEVÄT PAHUUDESSA YHÄ PITEMMÄLLE. Ja on myös tiede löytänyt lainalaisuuden: VALTA TURMELEE JA TÄYDELLINEN VALTA TURMELEE TÄYSIN.

      Tuo minkä kirjoitit on täysin totta. Sen osoittaa historia ja tulevaisuuden profetiat, että jos tällä maailmalla ylipäänsä on jumalaa niin tämän maailman jumala on hyvin paha.

      Mitä siis tehdä? Vähä vähältä jumala on saattanut jokaisen valtakunnan pahojen petojen valtaan. Ensi tuolla sitten täällä. Pala palalta ovat hyvät ihmisjohtoiset kaupungit ja valtakunnat tuhottu.
      Raamatussa sanotaan myös: LOPUNAJAN JUMALAT OVAT TOTTELEMATTOMIA, PAHANILKISIÄ, KAIKEN HYVÄN VIHOLLISIA, KYKENEMÄTTÖMIÄ SOPIMUKSIIN JNE.

      Kun luet raamattua kehotan sinua muuntamaan jokaisen Jeesus sanan esim. sanaksi Puppugeneraattori ja jokainen Jumala sanan esim. sanaksi ROTTA. Näin saat vähän iloa elämääsi ja nautit enemmän raamatun lukemisesta.

      • lisää-tietoa-please

        Loistavaa, että olet myös valveutunut, herännyt tosiasioihin, että Jumalat yms. ovat ERITTÄIN pahoja. Ja just pitää 1000%:sesti paikkansa, että LOPUN AJAN JUMALAT ovat tottelemattomia, pahailkisiä, kaiken hyvän vihollisia ja KYKENEMÄTTÄMIÄ SOPIMUKSIIN.

        Olejn julkaisemassa kohta puoliin kirja, jossa kerron myös paljon ikäviä tosiasioita, mutta suomalaisille siellä ei välttämättä ole plajonkaan mitään uutta, kaikki on ollut myös aika lailla täällä netissä. Koostin sen vaan jännäriksi, jossa on vain hitusen fiktiota, muuten raakaa faktaa.

        Kerrohan hyvä vastaaja lisää, mitä kaikkea tiedät Jumalista, kiltti, niin autat ja pelastat meitä ihmisiä ja tätä ihanaa Maapalloa!


    • Myös Jumalia itseään koskee Karman laki. Kun Jahve saarnasi 2000 vuotta lihan syömistä ja mässäämistä sekä täyttä vapautta niin profeetta Hesekielin kirjan mukaan kaksi Israelin ruhtinasta (Jahve?) laitetaan temppeliin eräänlaiseen VANKEUTEEN ja säännöstellylle ravinnolle. Ehkä 1000 tai 2000 vuodeksi.

      Koska on olemassa Korkein Jumala, jonka hallussa Karman laki on niin tuo laki ulottuu ehkä aikanaan koskemaan myös häntä matalampia Jumalia. Apostoli Paavali sanoo Korinttilaisille: TE TULETTE TUOMITSEMAAN ENKELEITÄKIN.

      Mitään muuta ei jätetä alistamatta Karman laille paitsi Korkein Jumala itse.

      Ne vapaudet ja ohjeet joita jumalat antavat kääntyvät jossain vaiheessa heitä itseään vastaan.

    • täyspakkaus

      Kaikki olennot ovat kehityksen alaisia, siis kaikki, niin fyysisessä-, henki- kuin Hengenkin maailmoissa elävät olennot. Kukaan persoona missään ei ole täydellinen. Joka hetki päivittyvä tietoisuuskenttä eli Suuri Henki (ei ole persoona) on täydellinen nyt-hetkessä, koska se imuroi itseensä viimeisimmät kokonaisuutta palvelevat kultahippuset kaikkialla olevien persoonallisuuksien oivalluksista.

      Jahve oli ja on negatiivisuuteen suuntautunut, mutta silti hänet valittiin ihmiskunnan johtajaksi 12000-vuotis kaudelle. Negatiivisuus on paras kouluttaja. Se tiedetään kaikkeuksissa. Koulutustarve oli todellinen kaikille Luomakunnan luojille. Puhdasta positiivisuutta - hyvyyttä - edustavat luoja-persoonat eivät hallinneet negatiivisuutta. Luomakunta oli tuhoutumassa, koska hallitsematon negatiivisuus - pahuus - riehui Luomakunnan alimmissa kerroksissa leviten yhä korkeammalla. Ihmiskunta luotiin, jotta korkeimmat luojat voisivat laskeutua alas opiskelemaan negatiivisuuden saloja, ja saisivat sen hallintaan ja jopa osaisivat käyttää sitä hyväkseen eri tilanteissa.

      Kuka on korkein persoona Luomakunnassa? Se on hän, joka hallitsee energian. Koska koko Luomakunta perustuu energiaan, niin energioista vastaava mestari on kaikkivaltias Luomakunnassa. Tämä sielu, joka on kaikkivaltias, on esiintynyt monissa eri kehoissa maapallolla. Intian Vedoissa hän esiintyy monena persoonana mm. Krihnana. Hän oli myös Buddha. Samoin hän roikkui illuminatien ripustamana ristillä Jeshuan nimellä. Jeesus nimeä käytettiin Jahven ja illuminatien (=lisko-juutalaisten) perustamassa Kristin-uskon Uuden Testamentin osassa. Jeesus on siis kuvitteellinen olento. Eivät saaneet käyttää Jeshuan nimeä, koska Jeshuan opetukset käännettiin ylösalaisin Uuteen Testamenttiin. Harhautus on ollut huipussaan viimeiset 2000 vuotta. Ääri-pahat liskot perustivat Islamin valloitussotansa työkaluksi.

      Tämän päivän tilanne. Jahve syrjäytettiin 25 vuotta sitten ja hänet tuomitaan myöhemmin. Tuomari on vielä maapallolla ihmisenä ja vieläpä Suomessa. Jahven puoliso, maapallon sielu Gaia, on myös vangittu. Hän antoi illuminatien raiskata - saastuttaa - maan, ilman ja vedet. Ihmiskuntaa on johtanut kolmikko; Jahve Gaia lisko-juutalaiset eli illuminati. Tämä on niin monta kertaa teille sanottu, mutta vielä kerran; Jahve meni paniikkiin heti hallintokautensa alussa 12000 vuotta sitten, koska hänkään ei hallinnut negatiivisuutta. Hän pyysi apuun maan ulkopuoliset puhtaasti pimeyttä edustavat liskot. Sopimus syntyi heidän välilleen. Sopimukseen kuului, että osa liskoista tulisi ihmiskehoihin ja sitäkautta ihmisinä hallitsemaan ihmisiä. Jahve antoi liskojen tulla omaisuuskansansa juutalaisten kautta ihmiskehoihin. Näin liskoilla on juutalainen sukupuu, vaikka he eivät ole juutalaista alkurotua, vaan vale-juutalaisia. Heitä on se alle 1% juutalaisista. Esim. Rockefellerit, Rothschildit ja George Soros ovat näitä liskoja. Jahven ja Gaian suosiolla he ja heidän liittolaisensa ovat päässeet maailmanvaltaan. Ihmiskunnan johtajiksi liskojen piti tulla 2013 lähtien UusiMaailmanJärjestys-ohjelmallaan.

      Virallisesti "luoja-jumalien" ja "enkeleiden" koulutus päättyi joulukuussa 2012. Todellisuudessa se päättyi silloin kun Jahve - projektin vetäjä - syrjäytettiin 1990-luvun alussa. Liskot olettivat, että kenttä on nyt vapaa heille astua lopullisesti esiin. Esim. EU ja sen laajentuminen on heidän ohjelmaansa kuuluva. Kuitenkin tuli kapuloita rattaisiin, koska ilmeni, että Luomakunnan korkein olento onkin fyysisessä kehossa maapallolla ja että hän sanoo EI illuminateille; koska korkein valta on hänellä eikä heillä. Siispä valta ei ole vaihtunut Jahvelta illuminateille, vaan sen otti kaksi Suomessa asuvaa Jumaluuden Ylintä Persoonallisuutta. Toinen on juuri tuo energioista vastaava mestari; Jeshua, Buddha, Krihna ......jne.

      Mestarit on nyt kurssinsa käyneet ja heillä on positiivisuuden lisäksi alati päivittyvä negatiivisuus täydellisesti hallinnassa ja jopa hyötykäytössä. Hyötykäytössä, miten? Ihmiset, teidän sielunne jalostuneisuus ja sen laajentuneisuus mitataan nyt. Sen mukaan teidät jaetaan uusille asuinsijoille. On monia tapoja mitata sitä, mutta viimeisin ja erinomaiseksi työkaluksi on osoittautunut illuminatien mamutus; afrikkalaisten ja arabien rahtaaminen Eurooppaan ja Suomeen. Se on ehdottamasti pimeyden ohjelma. Jos sielunne on jalostunut ja kokemusperäisesti laaja, niin teidän erottamiskykynne on niin kehittynyt, että te näette sen pahuuden ja elämän lakien vastaisuuden, joka tämän mamutuksen ja matutuksen taakse sisältyy. Jos ette näe, niin te sanotte KYLLÄ mamu-/matutukselle ja kotouttamiselle. KYLLÄ -sanan jälkeen teidän tulevaisuutenne on erilainen kuin toivoisitte.

      • täyspakkaus

        Ei Krihna vaan Krishna.


      • KertokaaLisää

        Rakkaat vastaajat: mistä olette saaneet Tietonne? Henkimaailmako vuotaa ne vai Valtiaat? Kerro, kiltti täyspakkaus, KUINKA päästään eroon Noista Jahveista (Heitä on Monta saman nimistä ja samalla statuksella olevaa nimikko-Valtiasta, eli Jahvea, Jehovaa, ym., Jeesusta ja Mariaa. Varmaan sama tilanne islamin uskon Valtiaissa (olen ainakin nähnyt jo monta vale-Allahia, jonka jälkeen esiin tuleekin se Isoin Pää-Allah käskemään, näin myös PääJumalilla).

        Kuinka Noista Vaaleista Jahveista/Jehovista ja Niistä Mustista/tummista Saatanan tahtoisista PääJumalista päästään eroon? Hyväkskäyttävät ja murhauttavat muuten liikaa tätä kansakuntaa ja maailmaa, ihan oikeasti! Ovat pervoja ja himoilleen/haluilleen persot, jotka haluavat tyydyttää ihan kaikenlaiset halunsa, ja VÄÄRIN!


      • täyspakkaus

        Minulle normaalia on olla yhteydessä Itsen-linjani kanssa. Nimi-kuuluisan sieluketjuni viimeisimpänä olen sallinut valaistumiseni. Olen tänä päivänä "ja" -tilassa. Olen sekä ihminen että Mestari. Korkeimman Itseni eli Mestarin viisaus on päivä päivältä yhä enemmän käytössäni.

        2006 --> 2012 keskustelut ja palaverit Atlantiksen aikaisten tuttujen kanssa laajensi näköalojani ja toi takaisin muistiani merkittävästi. Tiedän kuka olen alkuperältäni ja mikä on roolini maapallolla ja koko Luomakunnassa. Viimeiset vuoden ydinolemukseni on ollut väylä tietoisuuteen ja mestaruuteen.

        Tätä negatiivisten riehumista ei hoideta ihmismäisellä tavalla. Jätä se minulle ja organisaatiolleni (arkkienkeleistä alaspäin). Puhdistus tulee varmasti.
        Neuvoni on; päästä irti, vapauta itsesi; 1) anna anteeksi ongelmille, joihin olet tarrautunut, 2) anna anteeksi itsellesi, että olet ottanut ne kannettavaksesi, ja 3) pyydä keholtasi anteeksi, että näin on päässyt tapahtumaan, koska ennenpitkää kehosi reagoi ongelmiin sairautena.
        Kun pyysit, niin kerroin miten päästä eroon pimeyden valtiaista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe