Väyrysen Paavo, meirän resitentti.

Helesingis kuuluu olevan vuokrakämpistä kova pula. Toivottavasti Paavo on sen verran kentlemanni, että lainaa kämppäänsä Saulille, akalle ja toukalle sen aikaa, kun asuttaa Mäntyniemeä, ettei nämä vallan jouru taivasalle.
Ilmoita

Annetaan pirnales Puavon koittaa -pystyiskös tämä pistämään suomen suomalaisten haluamalle kurssille, ainakin tällä on oluut hyvää silmää omissa liiketouhuissa, nimen omaan omissa eikä valtiolta muliautetuja miljoonia, jotta Paavo kyllä melkein yksin hoitelisi koko suomen hallinnan, muutama hommansa taitava juoksija siihen rinnalle, kyllähän kansa innostuisi ja samaistuisi laittamaan pelit soimaan ja sopivasti.

Tasapuolisuus valttia.
Ilmoita
Nyt on sitten vaaleissa jo kaksi viihde-ehdokasta ja ihan mukavasti syövät toistensa kannatusta vaikka eihän sillä toisaalta itse vaalien kannalta mitään merkitystä ole.
Ilmoita
Tohtori Väyrynen on todellakin herrasmies jos ken.

Hän antaa lainaksi mökkinsä ja voitelee Swixillä ja Rexillä jalakset sellaiseen kuntoon, että Salon advokaatti voi perheineen ja koirineen kiskoa sen aivan minne huvittaa.
Ilmoita
Olipa mielenkiintoinen vaalitentti eilen. Tentin alussa esitettiin tiuhaan tahtiin puhelinäänestyksen tulosta, kun Saulilla oli ääniä n.8%, Paavolla ja Lauralla n.1,2% ja Matilla kahden prosentin tienoilla.
Viimeisin tilanne, joka näytettiin, (ei kisan lopussa) oli, Saulilla n. 13%, Paavolla yli 6%, Matilla yli 8% ja Laurallakin hiukan Paavon perässä?

Ei ole kirkossa kuulutettu, ettei toisella kierroksella ole Paavo ja Matti.
Ilmoita
Mistään en löytänyt puhelin äänestyksen lopputulosta. Äänestys päättyi puolenyön aikaan. Puhelimessani ei ole selainta, jolla pääsisi suoraan ylen sivulle. Olisin kiitollinen, jos joku voisi laittaa tähän lopullisen tilanteen äänestyksestä...kiitos.
Ilmoita
Unilukkari ja kummisetä Niinistö tulee vielä hikoilemaan Tohtori Väyrysen hiillostaessa maanpetturia.Vei Putkipaavon kanssa markan ja Suomen itsemääräämisoikeuden omista asioistaan.
Ilmoita
Tuossa on pätkälti tätä suomemme sekoittamista, missä tämä kurttu otsakin on suunapäänä suomalaisuutta hylkimässä ja suomen laesta piittaamatta kurjistaa heikentää suomen vähäosaisten asemaa entisestään...
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15107847/duplinin-sopimus
Salen tilalle saadaan joku täyssuvakki.
Ilmoita
http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247748-jeesuksen-syntyma-antoi-toivoa-mutta-sauli-niinisto-ei
Tässä on tuotu selkeästi esiin se märänneisyys, mikä minua etoo. Tiedotusvälineet tekevät kaikkensa piilottaakseen totuuden ja ne, jotka pyrkivät tuomaan totuuden esiin, esitetään mediassa pelleinä.

Lipponen menetti arvostuksensa kansan silmissä, mutta Niinistön media on onnistunut tähän asti pitämään pinnalla.

Tämän laman eläneet traumatisoituivat niin paljon, etteivät tahtoisi asiaa kaivella, mutta panen toiveeni nuorempiin, etteivät palkitsisi tuhansien ihmisten itsemurhaan ajaneen ja kymmenien tuhansien yritysten kaatajaa uudella jatkoajalla.
Ilmoita
Oliko Paavo maanant klo 12 Lapualla valtuustosalissa ?
1 VASTAUS:
Paavo todellakin kävi esittämässä typeryyksiä erittäin vakavasta asiasta: https://www.ilkka.fi/tilaajalle/maakunta/paavo-väyrynen-lapualla-alle-tunnin-kestäneessä-vaalitilaisuudessa-mielestäni-kohua-tietovuodosta-on-paisuteltu-1.2485487

Ilkan tilaajana pääsisit lukemaan tämänkin jutun. 🧐
+Lisää kommentti
Ei taida Väyrysen vaatimus historian korjaamiseksi onnistua, Niinistö tukki tehokkaasti Helsingin sanomien suun.
Jos lehti käsittelee Niinistöä kielteisesti, on kyse lehden kostosta.
Ilmoita
Paavo menee toiselle kierrokselle Saulia vastaan.Saulin kannatus on laskussa ja tippunut jo lähelle 60 prosenttia.Vaalien lähestyttyä tippuu edelleen ja veikkaan että saa ensimmäisellä kierroksella noin 47 prosenttia äänistä.Siispä toinen kierros tulee ja samoihin aikoihin on kummityttö Jennin laskettu aika.
Ilmoita
Oliko Paavon tilaisuudessa väkeä pilvin pimein ?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Väyrysen Paavo, meirän resitentti.

Helesingis kuuluu olevan vuokrakämpistä kova pula. Toivottavasti Paavo on sen verran kentlemanni, että lainaa kämppäänsä Saulille, akalle ja toukalle sen aikaa, kun asuttaa Mäntyniemeä, ettei nämä vallan jouru taivasalle.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta