Väyrysen Paavo, meirän resitentti.

Helesingis kuuluu olevan vuokrakämpistä kova pula. Toivottavasti Paavo on sen verran kentlemanni, että lainaa kämppäänsä Saulille, akalle ja toukalle sen aikaa, kun asuttaa Mäntyniemeä, ettei nämä vallan jouru taivasalle.
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


Annetaan pirnales Puavon koittaa -pystyiskös tämä pistämään suomen suomalaisten haluamalle kurssille, ainakin tällä on oluut hyvää silmää omissa liiketouhuissa, nimen omaan omissa eikä valtiolta muliautetuja miljoonia, jotta Paavo kyllä melkein yksin hoitelisi koko suomen hallinnan, muutama hommansa taitava juoksija siihen rinnalle, kyllähän kansa innostuisi ja samaistuisi laittamaan pelit soimaan ja sopivasti.

Tasapuolisuus valttia.
Ilmianna
Jaa
Nyt on sitten vaaleissa jo kaksi viihde-ehdokasta ja ihan mukavasti syövät toistensa kannatusta vaikka eihän sillä toisaalta itse vaalien kannalta mitään merkitystä ole.
Ilmianna
Jaa
Tohtori Väyrynen on todellakin herrasmies jos ken.

Hän antaa lainaksi mökkinsä ja voitelee Swixillä ja Rexillä jalakset sellaiseen kuntoon, että Salon advokaatti voi perheineen ja koirineen kiskoa sen aivan minne huvittaa.
Ilmianna
Jaa
Olipa mielenkiintoinen vaalitentti eilen. Tentin alussa esitettiin tiuhaan tahtiin puhelinäänestyksen tulosta, kun Saulilla oli ääniä n.8%, Paavolla ja Lauralla n.1,2% ja Matilla kahden prosentin tienoilla.
Viimeisin tilanne, joka näytettiin, (ei kisan lopussa) oli, Saulilla n. 13%, Paavolla yli 6%, Matilla yli 8% ja Laurallakin hiukan Paavon perässä?

Ei ole kirkossa kuulutettu, ettei toisella kierroksella ole Paavo ja Matti.
Ilmianna
Jaa
Mistään en löytänyt puhelin äänestyksen lopputulosta. Äänestys päättyi puolenyön aikaan. Puhelimessani ei ole selainta, jolla pääsisi suoraan ylen sivulle. Olisin kiitollinen, jos joku voisi laittaa tähän lopullisen tilanteen äänestyksestä...kiitos.
Ilmianna
Jaa
Unilukkari ja kummisetä Niinistö tulee vielä hikoilemaan Tohtori Väyrysen hiillostaessa maanpetturia.Vei Putkipaavon kanssa markan ja Suomen itsemääräämisoikeuden omista asioistaan.
Ilmianna
Jaa
Tuossa on pätkälti tätä suomemme sekoittamista, missä tämä kurttu otsakin on suunapäänä suomalaisuutta hylkimässä ja suomen laesta piittaamatta kurjistaa heikentää suomen vähäosaisten asemaa entisestään...
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15107847/duplinin-sopimus
Salen tilalle saadaan joku täyssuvakki.
Ilmianna
Jaa
http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247748-jeesuksen-syntyma-antoi-toivoa-mutta-sauli-niinisto-ei
Tässä on tuotu selkeästi esiin se märänneisyys, mikä minua etoo. Tiedotusvälineet tekevät kaikkensa piilottaakseen totuuden ja ne, jotka pyrkivät tuomaan totuuden esiin, esitetään mediassa pelleinä.

Lipponen menetti arvostuksensa kansan silmissä, mutta Niinistön media on onnistunut tähän asti pitämään pinnalla.

Tämän laman eläneet traumatisoituivat niin paljon, etteivät tahtoisi asiaa kaivella, mutta panen toiveeni nuorempiin, etteivät palkitsisi tuhansien ihmisten itsemurhaan ajaneen ja kymmenien tuhansien yritysten kaatajaa uudella jatkoajalla.
Ilmianna
Jaa
Oliko Paavo maanant klo 12 Lapualla valtuustosalissa ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Paavo todellakin kävi esittämässä typeryyksiä erittäin vakavasta asiasta: https://www.ilkka.fi/tilaajalle/maakunta/paavo-väyrynen-lapualla-alle-tunnin-kestäneessä-vaalitilaisuudessa-mielestäni-kohua-tietovuodosta-on-paisuteltu-1.2485487

Ilkan tilaajana pääsisit lukemaan tämänkin jutun. 🧐
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei taida Väyrysen vaatimus historian korjaamiseksi onnistua, Niinistö tukki tehokkaasti Helsingin sanomien suun.
Jos lehti käsittelee Niinistöä kielteisesti, on kyse lehden kostosta.
Ilmianna
Jaa
Paavo menee toiselle kierrokselle Saulia vastaan.Saulin kannatus on laskussa ja tippunut jo lähelle 60 prosenttia.Vaalien lähestyttyä tippuu edelleen ja veikkaan että saa ensimmäisellä kierroksella noin 47 prosenttia äänistä.Siispä toinen kierros tulee ja samoihin aikoihin on kummityttö Jennin laskettu aika.
Ilmianna
Jaa
Oliko Paavon tilaisuudessa väkeä pilvin pimein ?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Väyrysen Paavo, meirän resitentti.

Helesingis kuuluu olevan vuokrakämpistä kova pula. Toivottavasti Paavo on sen verran kentlemanni, että lainaa kämppäänsä Saulille, akalle ja toukalle sen aikaa, kun asuttaa Mäntyniemeä, ettei nämä vallan jouru taivasalle.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta