Väyrysestä tulee mahdollisesti presidentti

valtaisaavyöryää

jos hän vastustaa täysillä armomurhaa.

Armomurha- eli eutanasia -kysymys tulee ratkaisemaan presidentinvaalit todennäköisesti.

Jos Väyrynen ottaa saman kannan kuin Huhtasaari eli vastustaa täysin murhaa, niin hän voittaa vaalit! Niinistö kannattaa armomurhaa, ja siten hänen äänestäjistään suuri osa kääntyy joko Huhtasaaren tai Väyrysen (jos tämä ei anna pikkusormeakaan murhalle) kannalle.

Armomurhakysymyksestä tulee vaalien vedenjakaja. Valtavat massat äänisaalista vyöryvät Väyryselle, jos hän vastustaa täysin eutanasiaa. Asiantuntijalääkäritkään eivät kannattaneet tuota eutanasiaa. Joku heistä sanoi myös niin, että se tulee laajenemaan kuten muissakin maissa.

36

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ää.suurinjoukoin

      Kyllä äänestäkäämme Väyrystä. Ei Natoon.

      • valtaisaavyöryää

        Joo ja lisäys näin mahdollisimman tyveen:
        Väyryseltä on kysytty eutanasia-asia ja hän on vastannut vastustavansa sitä, jotenka ei muuta kuin ääniä Väyrysen laariin kaikilta tämän palstan uskovaisilta - tai sitten myös Huhtasaaren laariin. On otettava sieltä, missä ääniä virtaa liikaa eli Niinistön ja Haaviston laarista. Ja tietenkin Vanhasen, Haataisen ja Kyllösenkin laareista lähtee.


    • Eipaavolle

      Paavo Väyrynen ajaa vain omaa asiaansa. Tunnen hänen lapsuuden ystävänsä, joka on ihan samanlainen kuin Paavo. Tämä ystävä halusi aina sanoa viimeisen sanan ja oli aina omasta mielestä oikeassa. Jos sanoit hänelle vastaan, hän kiukutteli kuin pieni lapsi kukuttelee vanhemmille, jotta saisi haluamansa. En kyllä ymmärrä niitä, jotka haluavat Paavon presitentiksi? Muistelkaapa Paavon aiempia tekemieiä, kuknka jääräpäinen mies hän on ollut. Vastaavanlainen henkilö on nyt Usa:n presidenttinä ja katsokaa miten hän on jo vuodessa sotkenut maansa asiat täysin sekaisin.

      • Voipyhäyksinkertaisuus

        Ymmärrys hoi, äly älä jätä.
        Etsippä foorumi nimeltä POLITIIKKA.
        Etsi foorumi nimeltä ENNUSTUS.
        Mitä profetiat on?

        2Piet. 1:21
        sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.

        2Tim. 3:16 Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,

        1Piet. 1:11 ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta.


      • vaihteluvirkistää

        Tehdään sankoin joukoin Paavosta Presidentti.


      • minkälaistaelämäätahdot

        On todella vaikea asia tuo eutanasia samoin kuin monet muutkin eu:n myötä tulleet vaikeat asiat. Kaiketi suurin opettajamme pahuuden tiellä on ollut kuitenkin isoveli Ruotsi. Se on kyllä 50 vuodessa Suomi-neitoa opettanut yli äyräiden, kunnes taitaa jo jäädä monessa toiseksi. Alkoholi- ja pornosaasta filmeineen ja sukupuolitasa-arvoineen ; siinä on suomi-sisko taapertanut oppityttönä kiitettävästi perässä. Jopa niin, että osa nuorista häipyi aikoinaan armaan naapurin hoiteisiin. Suomi-reppana kuvitteli sen sukupuolitasa-arvon tarkoittavan ahkeran ihmisen palkkatasa-arvoa . Heh heh , Ruotsissa kyllä tiedettiin sen tarkoittavan jo alkuasetelmissa aivan muuta. No ,viimeinhän se meille tasa-arvouskon kannattajillekin selkeni silmille ryöppyävän homomedian kautta. Myöhästä on ryöhästä kun.....

        Onko samoin myöhästä ryöhäistä eutanasia-asiassa?

        Jos valittamiselle olisi sijaa, niin valittaisin paljonkin asiasta. Mutta onko sijaa tuostakaan, kun valituksia ei tähänkään mennessä ole huomioitu vanhemman kansan taholta? Näyttäisi , että eutanasialaki tulee kuin rangaistuksena menneistä väärinteoista juurikin isonikäluokan kohdalle.
        ? Kyllä - isoillakin ikä - luokilla oli etsikkoaikansa ja Väyrysellä erityisesti ja samaa luokkaa kaiketi Niinistökin.
        Niin. että onko sijaa valittaa, kun laput silmillä kuljettiin silloin, kun olisi pitänyt olla hereillä?
        Itse muutosmylläkän -70-luvulla kokeneena muistan hyvin ison ikäluokan lapsuusaikaa. Maaseudulla asui valtaenemmistö meitä. Sotakarhujen tai muuten pelon runteleman Suomen kasvatit. Kasvatus tähtäsi ahkeruuteen , kuriin ja tottelevaisuuteen. Kansakoulu sivistykenään, sielläkin kuri ja järjestys korkeinta mallia. Me teimme kuin käskettiin työikään tultuamme. Katsoimme kelloa. Kellokallet vahtivat työtämme. Kannoimme lapsemme aamupakkasessa kenelle kelpasi hoitoon ja äitiyslomakin peräti 2 kk. Yleisesti tiedän , että neuvoloissa aborttia tarjoamalla tarjottiin näille orjille jo kolmannesta lapsesta ! Kun alhaalta aloitettiin , niin kelpasi jo ateistipäiväkoti helpotukseksi lapsillemme ja kritisointia vailla otimme annin (ateismin!) kiitollisuudella vastaan!
        Luin tuolloin erään kirjoittaman oivalluksen juuri uudistetusta aborttilaista.
        Näin suunnilleen sisällöltään; "...kun , nyt hyväksytään abortti kaikille sitä hetken mielijohteestakin haluaville, voinee myös tulla aika, jolloin vain pistos, ja poistuminen - hetken mielijohteessakin...". Kun ylittää merkittäviä synninteon kynnyksiä, seuraava on jo helppoa tehdä, ellei Jumala itse pysäytä. Kiitos Herralle, näin hän usein tekeekin esirukouksen voimasta!

        No, laki vaati nopeasti lakia toisensa perään, koska muutosaika oli raju! Kunnes tulikin lama ja työttömyyteen jäi ½ miljoonaa. Ilahduin, jotta edes joku äiti sai hoitaa itse lastaan (en minä). Mutta voi että! Puolen sivun palstalla kirjoitusta päälehdissä, jotta ei lapset saa kärsiä vanhempiensa työttömyydestä. Päiväkotiin pitää lapsilla olla oikeus!!! Näin siis JO -90-luvun alku. Kirjoitettiin , jotta päiväkoti on jo maan perinne!

        Kiitos keskustan ja SMP:n , koska heidän sitkeydellään saatiin Suomeen 3 vuoden lasten hoitovapaajärjestelmä kotihoidontuella jo -80-luvun puolivälissä! Myös P Väyrynen oli mukana näin merkittävän inhimillisessä muutoksessa! Niin ymmärrän hyvinkin, että ainakin hänellä on edelleen inhimillisyyttä!

        Kun ihminen miettii hyvän ja pahan eroja (ovat nyt räikeimmillään ilman sotaa), niin olisi viimeinen hätä miettiä tarkoin niiden lähtokohdat maassamme. Miettiä,mistä epäkohtaräikeydet juontavat juurensa lähihistoriassamme. Tulipalokiire on korjauksiin, vaikka peruuttamatonta on jo kertaantunut ikäluokissa.

        Isoja ikäluokkia ei voitane syyttää ainakaan ahkeruuden puutteesta. Vanha sanonta: "ahkera ja tyhmä on huonoin yhdistelmä".

        Olimmeko todella sinisilmäisiä ja annoimme rajun muutosvirran viedä; menikö myös lapsi pesuveden mukana? Tärkein huukkuu kansalta, jos katoaa usko kolmiyhteiseen Jumalaan, turva Jeesuksessa.
        Ainakin abortti ja eutanasia on suurinta mielettömyyttä Suomen tulevaisuutta ajatellen!
        Minkälaiseen tulevaisuuten sen kannattajat tähtäävät?
        Kymmenen käskyn mukaisia eivät ole, mutta eivät mahdu edes ajatukseen luonnonmukaisesta elämästä ilman uskoakaan.


    • Jobinpostia

      Oudot päivärahat ja asuipaikkakiista nostivat Paavo Väyrysen median ja kansan silmätikuksi vuonna 1982. Parhaiten koko episdi....asuvansa pysyvästi Helsingissä, Henkikirjoituskunnassaan Keminmaalla oli ilmottamanaan, asuntona lähinnä kesäasumiseen soveltuva jalasmökki.

    • Sulla on nyt se ongelma, että suuri enemmistö suomalaisista kannattaa eutanasiaa eikä selvästi sitä vastustava voisi millään päästä presidentiksi.

    • 1234567---

      Kuka nykyisistä Presidentti ehdokkaista hyväksyy Trumpin tavoin Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ? Hyväksyykö Väyrynen vai kuka ?

      Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

      • valtaisaavyöryää

        Eikös ainakin Huhtasaari ole ottanut kantaa asiaan. Hän on kyllä toinen vaihtoehto pressaksi. Mutta hän ei ymmärrä täysin juutalaisasiaa. Juutalaiset saavat vielä lopun aikana etsikonaikansa. Jumala on heidän pahuutensa takia hyljännyt heidät, mutta armahtaa kuitenkin vielä lopussa.

        Tästä Paavon mahdollisesta tulevasta presidenttiydestä, mistä kirjoitan, niin on joku jo ennustanut selvästi tällä palstalla. Ääniä tulee kuin sieniä sateella Paavolle. Toivotaan myös Lauralle. Ja sitten Suomi kuntoon tästä epäkuntoon menevästä tilasta.


      • valtaisaavyöryää
        valtaisaavyöryää kirjoitti:

        Eikös ainakin Huhtasaari ole ottanut kantaa asiaan. Hän on kyllä toinen vaihtoehto pressaksi. Mutta hän ei ymmärrä täysin juutalaisasiaa. Juutalaiset saavat vielä lopun aikana etsikonaikansa. Jumala on heidän pahuutensa takia hyljännyt heidät, mutta armahtaa kuitenkin vielä lopussa.

        Tästä Paavon mahdollisesta tulevasta presidenttiydestä, mistä kirjoitan, niin on joku jo ennustanut selvästi tällä palstalla. Ääniä tulee kuin sieniä sateella Paavolle. Toivotaan myös Lauralle. Ja sitten Suomi kuntoon tästä epäkuntoon menevästä tilasta.

        Lisään vielä, että minustakin Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja Israel kuuluu juutalaisille. Hyvä kun Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.


    • EiOnnaa

      Ei ok.

      • valtaisaavyöryää

        On ok tuo mun aloitukseni!

        Ensimmäisestä Väyrysen haastattelusta vielä.
        Haastattelija selvästi koulukiusasi Väyrystä. Kiusaaminen on ryhmäilmiö; mukaan tuli sitten toinen toimittaja täysin tarpeettomasti nokkien Väyrystä Haavistoa haastatellessa. Tämä kysyi Haavistolta jotenkin, että möykkääkö hän vaiko ottaa asiallisen linjan, johon Haavisto vastasi ottavansa asiallisen linja. En muista tuota sanaa tarkemmin, oliko möykätä vai mikä, mutta sanoi sitten kuitenkin, että jätetään se Väyryselle. Lisäksi Niinistö osallistui tuohon kiusaamiseen omassa haastatteluosiossaan, pisti Väyrysen ikään kuin naurunalaiseen asemaan.

        Kiusaaminen tapahtuu ryhmäilmiönä! Muistakaa se, ja siinä on monenlaisia elementtejä. Yksi on, ettei oteta tasavertaisena mukaan, ei puhuta kiusatulle, syrjitään, juorutaan... Keinoja on monia. Sellaisia, joilla ikään kuin pulautetaan kiusattu pois ryhmästä toisarvoiseen asemaan. _Tämä on tärkeä tiedostaa._

        Tässä haastattelu:
        https://www.youtube.com/watch?v=MzvOss_4f2o


      • Tämä_selvä
        valtaisaavyöryää kirjoitti:

        On ok tuo mun aloitukseni!

        Ensimmäisestä Väyrysen haastattelusta vielä.
        Haastattelija selvästi koulukiusasi Väyrystä. Kiusaaminen on ryhmäilmiö; mukaan tuli sitten toinen toimittaja täysin tarpeettomasti nokkien Väyrystä Haavistoa haastatellessa. Tämä kysyi Haavistolta jotenkin, että möykkääkö hän vaiko ottaa asiallisen linjan, johon Haavisto vastasi ottavansa asiallisen linja. En muista tuota sanaa tarkemmin, oliko möykätä vai mikä, mutta sanoi sitten kuitenkin, että jätetään se Väyryselle. Lisäksi Niinistö osallistui tuohon kiusaamiseen omassa haastatteluosiossaan, pisti Väyrysen ikään kuin naurunalaiseen asemaan.

        Kiusaaminen tapahtuu ryhmäilmiönä! Muistakaa se, ja siinä on monenlaisia elementtejä. Yksi on, ettei oteta tasavertaisena mukaan, ei puhuta kiusatulle, syrjitään, juorutaan... Keinoja on monia. Sellaisia, joilla ikään kuin pulautetaan kiusattu pois ryhmästä toisarvoiseen asemaan. _Tämä on tärkeä tiedostaa._

        Tässä haastattelu:
        https://www.youtube.com/watch?v=MzvOss_4f2o

        "Haastattelija selvästi koulukiusasi Väyrystä."

        Ahaa, elikkä sekä haastattelija, että Väyrynen ovat siis koululaisia. Haastattelijasta en tiedä (kun en jaksa katsoa videotasi), mutta Väyrystä pidän jo melkoisen iäkkäänä koululaiseksi.


    • valtaisaavyöryää

      Valtaisaa äänivyöryä on tulossa Väyryselle!
      Mietin tänään, olisiko sittenkin Huhtasaari minun ehdokkaani, mutta ainakin toistaiseksi pysyn Väyrysen kannattajana. Hänen pitää olla vahva valtavan vastustuksen edessä. Hyvä, että hän ei kallistunut armomurhan kannattajaksi. Itse en voi, eikä kukaan uskovainen voi, äänestää sellaista joka murhauttaisi heikkoja kansalaisia, vaikkakin sitten sairaan hyväksynnällä. En halua itse olla osallinen murhaustapahtumaan. Sillä tavalla pesen omalta osaltani kädet siitä synnistä, etten vain mene äänestämään sellaista ihmisiä, oli sitten ekalla tai tokalla kierroksella. Jos tokalla kaksi murhan kannattajaa, niin en äänestä. Muistuu mieleeni ne sanat: "Kaikki mitä teitte yhdellekin vähemmistä..."

      Itselläni ei nyt tule mieleen muita kuin nuo kaksi, jotka vastustavat tuota armomurhaa. Haatainen taisi vastata ko. kysymykseen, ettei tiedä.

      • vaihteluvirkistää

        Väyrysestä seuraava Presidentti, eiköstä ?


    • niiseonnii

      Johan A. Saaren uni Sauli Niinistöstä

      Näin toissa yönä unen. Muutamat ihmiset kävelivät tunturimaastossa. Yksi heistä oli Sauli Niinistö. He pysähtyivät tunturin huipun jyrkänteelle. Heitä oli nyt vain kolme. Jyrkänne oli kuurassa ja vietti 45 asteen kulmassa alaspäin. Sitten Sauli heittäytyi uhmamielisesti kovaa vauhtia jyrkänteeltä alas liukuen seisten. Huipulle jäivät seisomaan nuo kaksi henkilöä. Unessa toinen heistä olin minä, kristitty mies.

      Ylimielisyys ja ylpeys käyvät lankeemuksen edellä.

      4.11.2017 jouko piho svulta

      • valtaisaavyöryää

        Nousi mieleeni tuosta sellainen asia, että ehkäpä Niinistöstä tulee seuraavallekin kaudelle presidentti ja hänen johtamanaan Suomi romahtaa! Tuossa jyrkänne on kuurassa, siis talvi? Talvellahan käydään pressanvaalit. Itse näin viime syksynä/kesänä unen, jossa kerrottiin talouden romahduksesta keväällä 2018.

        Ehkä vasta romahduksen myötä nousee Väyrynen. Mutta toivon kuitenkin Väyrysestä jo heti kuin vain mahdollista presidenttiä!


    • valtaisaavyöryää

      Lukion todistusten keskiarvot:
      Väyrysen: 9,29
      ja
      Niinistön: 6,5.

      • Naurettavia_ootte

        No mites ne kouluarvosanat nyt muka merkitsevät? Eipä nimittäin ole sivistyksen arvo täällä aiemmin paljoakaan painanut!

        Yleensä kun täällä viitataan kouluoppineisuuteen ja muuhun sivistyneisyyteen, niin elämäm koulum käyneet vankilassa uskoon tulleet ex-kriminaalihourimot sekä seniilit profetiakeisarit tulevat joukolla mokeltamaan, ettei moisella muka ole väliä. Kun siis keskustellaan siitä, että ääriuskovaisilla kuten kreationisteilla ja profetiahörhöillä tuppaa olemaan se tiedonsivistyksellinen puoli vähän hakusessa verrattuna enemmistöön väestöstä, niin kauhea sähinä ja sihinä alkaa ja paska senkun lentää.

        Mutta kappas kappas, nyt kun Väyryselle yritetään löytää kehuja, niin johan kelpaa kouluarvosanatkin! Kyllä teille mikä vain juttu kelpaa kun louhitaan pointteja oman näkökulman tueksi, mutta johdonmukaisuutta ei sitten ole pätkän vertaa!


    • fdhgfdh

      Tarkka profetia siinä: "Näin saattaa ehkä käydä jos seuraava tapahtuu..."

    • EttäTälleen

      Ei oo,ei tuu,ei tilata.

    • valtaisaavyöryää

      Kristillisen arvopohjan omaavat eivät kykene äänestämään sellaisia, jotka kannattavat eutanasiaa. Ainakaan sillä tavalla hyvällä moraalilla. Itse en aio äänestää eutanasiaa kannattavia. Enhän pysty ottamaan sellaista tietoista riskiä, että viimeisellä tuomiolla olisi taakkana osallistuminen murhaan armomurhaa tukemalla tai äänestämällä sitä tukevaa.

      Niinistö käytti uudenvuoden puheessaan tässä avauksessa käyttämääni sanaa: vedenjakaja. Minä olen huomannut sellaisen seikan, että jos satun käyttämään jotakin erikoisempaa ilmaisumuotoa, niin saatan huomata pian mediankin sitä käyttävän. Mutta en ole ainut sellaisia huomioita tehnyt, ehkä ne lukevat näitä.

    • Odin välitti telepaatillisella viikinkiveneellään minulle profetian, jonka mukaan mainitusta väyrysestä ei tule presidenttiä.

      Jääköön tämä profetia tarkastettavaksi jälkeen vaalien, mutta olettaa sopii Odinin olevan oikeassa.

    • valtaisaavyöryäää

      Lopun aikojen vainoa näyttävät valmistelevan poliisivaltiopaketilla. Väyrynen näkisi, että ihan helposti rikollisten maahantulon voisi pysäyttää ottamalla rajatarkastukset takaisin käytäntöön. Mutta kun ei! Se ei käy tietyille piireille. Onhan täällä jo vaino, mutta hybridikeskus, tiedustelulaki, rajaton maahanmuutto ja hybridikeskuksen "tappolupa" mahdollistavat hirmuvainon ajan tänne.
      Sitten katsaus poliisivaltiopakettiin. Kuka kannattaa ja kuka ei?

      https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005494848.html

      Siinä tiedustelulaista, joka jakaa ehdokkaat. Väyrynen vastustaa täysin kiireellistä käsittelyä sekä kommentoi:
      – Ovien avaaminen ”isoveli valvoo” –yhteiskunnalle on suuri vaara kansalaisvapauksillemme. Sillä ei myöskään saavutettaisi uudistuksen julkilausuttuja tavoitteita, sillä aikaisempien Euroopan terrori-iskujen tekijät ovat poikkeuksetta olleet jo entuudestaan viranomaisten tiedossa, Väyrynen väittää.

      Vastaavasti Laura ei yhtä ponnekkaasti vastusta:
      "Laura Huhtasaari taas oli väitteen kanssa jokseenkin eri mieltä. Hän perusteli vaalikoneessa kantaansa sillä, että laki on hänen mielestään valmisteltava huolellisesti."

      "Kaikkein myötämielisin asian kiirehtimiselle on Matti Vanhanen (kesk). Uudistuksen saattamiselle läpi vielä tämän vaalikauden aikana kallistuvat myös Tuula Haatainen (sd), Nils Torvalds (rkp) ja presidentti Sauli Niinistö."

      "Laura Huhtasaari (ps) suhtautuu kiireelliseen menettelyyn varovaisen kriittisesti, mutta eniten sitä vastustivat Pekka Haavisto (vihr), Merja Kyllönen (vas) ja Paavo Väyrynen."

    • PasiToivonen

      Äänestän Lauraa. Hyväksyy katoliset.

      • nyt.Väyrynen

        Äänestäkää Väyrystä. Kuuden vuoden päästä Lauraa.


    • MitäMieltäOlette

      Tjaahas,täällä käydään siis pressanvaaleja.Todella mielenkiintoista.Nyt muuten juolahti mieleen eräs ajatus.Eli se,että pyrkiikö itänaapuri tavalla tai toisella puuttumaan näihin pressanvaaleihin saadakseen Suomeen heitä miellyttävän presidentin.

    • valtaisaavyöryää

      Kävin äänestämässä eilen Paavoa. Tulipas hyvä mieli. Kannattaa teidän muidenkin äänestää häntä, jotka ette ole vielä äänestäneet. Päästetään Paavo viimein presidentiksi. Onhan häntä jo sorrettu vuosikymmenet, ei kuunneltu Paavon kantaa. Hänhän oli silloin Eu:stä äänestämisen aikaan sitä mieltä, ettei siihen pidä liittyä.

      - Ei eutanasialle
      - Ei homohankkeille
      - Ei Eu:n liittovaltiokehitykselle
      - Ei Isäntämaasopimukselle
      - Ei Natolle
      - Ei kiirelliselle tiedustelulakihankkeelle
      - Ei köyhien kurjistamiselle

      Tuli tunne lauantaina, että joko Paavo tai Laura on toisella kierroksella. Parempi, jos molemmat! Nyt ei yhtään ääntä globalisteille. Ja sekin Vanhanen vaimostaan eronnut. Raamattuhan sanoo pakanaa pahemmaksi perheen hylänneen. Nyt kerta kaikkiaan loppu vääryyksille ja eikun Paavoa tai vaihtoehtoisesti Lauraa äänestämään. Paavon tulo toi Laurallekin tukea, sitä ennen tuntui, että Laura on erityisesti kiusatun roolissa ja senhän tunnustikin eräässä tentissä haastattelijalle, kun tämä asiaa suoraan kysyi. Paavo oli aiemmin huomauttanut siitä kiusaamisesta toimittajaa, ja käskenyt pyytämään anteeksi.

    • SeSiitä

      Pressanvaali käy näemmä kiivaana profeettojen keskuudessa.Mutta ei se mitään,antaa palaa vaan mutta Väykystä tai Laurasta ei tule pressaa edes toisella kierroksella ja se siitä.

    • valtaisaavyöryää

      Ei saa enää toistua se, että Haavisto ja Niinistö olisivat toisella kierroksella. Sen takia uskovaisten pitäisi nyt käydä äänestämässä joko Paavoa tai Lauraa. Enää ei ole varaa hukuttaa Suomea alemmas, eikä olisi varaa vähääkään uppeluttaa. Kosta täällä on vainoyhteiskunta täydessä juoksussa, kun tiedustelulainkin vielä saavat nopeutettuna aikaiseksi. Sitähän tiedustelulain nopeutusta Vanhanen ajaa. Väyrynen jyrkästi vastustaa eikä halua isoveli valvoo -yhteiskuntaa tänne.

      • "Ei saa enää toistua se, että Haavisto ja Niinistö olisivat toisella kierroksella."

        Ei toistu. Toista kierrosta ei nimittäin tule.


    • Upponallukka

      Aivan turhaa uhoamista eli ei jatkoon.

    • HyväSale

      Toista kierrosta ei tullut koska Sauli Niinistö sai ekalla kierroksella yli 60 prosentin kannatuksen ja näin ollen hän jatkaa presidenttinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe