Parhaat couperosa tuotteet?

Sunflower69

Etsin couperosa iholle parhaita tuotteita, olen hajusteherkkä eli ne tuotteet missä hajusteita eivät käy.
Itseäni kiinnostaa Favoran ja La rosay pochen tuotteet, mutta onko niistä mihinkään?
Vai onko jossain muussa tuotemerkissä jotain mikä rauhoittaa ihoa?

1

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MissDee

      Itse olen kokenut Avenen tuotteet parhaimmiksi. Jos on akuuttia punoitusta (vaikka ulkoa tullessa), sitten kokeile suihkuttaa sitä Avenen lähdevettä. (Auttaa myös lievään palovammaan).

      Pidempiaikaiseen couperosan hoitoon tehoaa etenkin se, että välttää ihoa ärsyttäviä tekijöitä. Vältä näitä: alkoholi (sisäisesti ja ulkoisesti), maustetut ruoat, kahvi, lämpötilan vaihtelut, sauna, viima, pakkanen, vesipesu(!), kuorintavoiteet. Suojaa ulkona kasvot meikillä sekä vaatteilla (meikit, huivit, päähineet, huppu).

      Vältä kosmetiikassa yms. näitä: hajusteet, alkoholi, eteeriset öljyt, ärsyttävät kasviuutteet, sekä SLS (sodium lauryl sulphate). Tässä tarkempi lista:
      http://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/sensitizing

      Hoitovoiteen käyttö toimii kuuriluontoisesti niin että olisi pitänyt aloittaa viimeistään lokakuussa ja käyttää vähintään 3-4 kk mutta ärtyneessä tilassa kevään loppuun asti. Vain sillä tavoin voi saada tuloksia: joka aamu ja ilta hoitovoidetta naamaan ja ihon suojaamista ym. tekijöiltä.

      Hoitovoiteesta vaihtoehdot ovat Avenen Anti-Redness FORT/PLUS, apteekin lääkepuolella Dermalex Rosacea (ei sisällä hajusteita, haisee kyllä oudolle, mutta mulle ei tullut oireita), sitten on La Roche Posayn AR Intense (en ole kokeillut itse). Myös Favoran 24h Anti-Redness näyttää hyvältä (ajattelin kokeilla nyt koska edullisin).

      Hoitovoidetta käytetään siis päivävoiteen alla ja sitä tarvitsee levittää vaan couperosakohdille (tekee voiteen vähän riittoisammaksi). Älä odota tuloksia ennen kuin 3-4 kk päästä.

      Muista lopettaa kasvojen vesipesu ja jos joskus peset, vältä kovin lämmintä vettä. Itse suosin misellivesiä, koska ne jättävät ihon kosteutetuksi ja niillä ihoa puhdistaessa ei tarvita vettä. Itse käytän LV:n miselivettä, jossa allergiatunnus (edullinen, mutta vaikea löytää), sitten on edullisessa hintaluokassa myös Simple sarjan misellivesi, kuulema saa Cittaristakin, ostin itse Tokamannilta. Oma ihoni ei ole enää rasvoittuva enkä käytä valtavasti meikkiä, joten käytän misellivettä vain iltaisin. Kalliimmat misellivedet löytyy Avenelta (hyvä) ja LRP:ltä (voimakas tuoksu, muuten okei). Myös L300 vettä kokeilin ja se oli okei.

      Päivä- ja yövoiteeksi käy joku tarpeeksi rasvainen allergiatunnuksella varustettu voide. Mun iho ei ole finneihin taipuvainen, joten käytän Erisanin Täyteläistä kosteusvoidetta. Varmaan Favoralta löytyy myös sopivia.

      Lisätuotteina olen kokenut hyväksi kun paha punoituskausi on päällä Avenen Soothing Moisture Mask. Favoran rauhoittavaa seerumia en ole kokeillut, mutta se kiinnostaa.

      Olen yrittänyt löytää itselleni suhteellisen edulliset ja toimivat päivittäistuotteet, ei ole ollut pariin vuoteen enää rahaa käyttää runsaasti Avenen tuotteita, koska Suomessa ne ovat kohtuuttoman hintavia.

      Meikeissä mulla on käytössä Avenen Couvrance peitevoide ja Mosaic puuteri. Kalliita mutta mulle parhaat, en ole löytänyt sopivampia. Joku hajusteeton IsaDora voisi olla edullisempi korvike.

      Muista huolehtia myös silmistä, couperosa iskee niihinkin. Jos silmät tuntuvat kuivilta, punaisilta, ärtyneiltä, polttavilta, kokeile silmätippoja, kosteuttavimmat ovat nämä: Thealoz Duo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe