Miehen kumma käytös

Ven1ce

eillä on usein mukavia iltoja avomiehen kanssa ja sitten yhtäkkiä miehellä kilahtaa ja hän alkaa haukkumaan minua jos vaikka katson väärällä tavalla. Tätä tapahtuu aika usein mistä se voi johtua?

14

282

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvaan

      Alkoholilla osuutta asiaan?

    • Veni1ce

      Kyllä hän käyttää joka ilta alkoholia...nyt tekee myös niin että vaikka meillä olis ollut kiva ilta alkaa yhtäkkiä mökättäää ja menee sohvalle nukkumaan.. Mitä hittoa?

      • Surkea.suhde

        Mitä vastaa kun kysyt mikä vaivaa? Jos ei osaa kertoa fiiliksistään ja puhua asiallisesti mielenosoittamisen sijasta, niin eihän sellaisen ihmisen kanssa voi parisuhteessa olla. Hitostako sitä toinen voi tietää mikä pännii,että loppuko kaljat, eikö halua mennä töihin, ahdistaa rahapula vai naisenko naama käy hermoon, vai mikä.
        Joka tapauksessa jos joka ilta pitää juoda, päihdeongelmahan miehellä on. Jatkuva tissuttelu aiheuttaa jo itsessään ailahtelevaa mieltä ja masennusta, ärtymystä.


    • juoponkaveritmuualla

      johan sen aivot on pehmenneet juomisesta, ei juopot jaksa eukkonsa kälätystä kuunnella koko iltaa. Päästä se kapakkaan, siellä sen kaveritkin on.

    • Guvxe

      Minkä ikäisiä olette? Onko väkivaltainen?
      Todennäköisesti on vihanhallintaongelmia, ei hallitse omaa mieltään ja siihen kun päihteitä niin sekaisinhan ihminen menee.
      Jätä se!

    • Sinkkumies42

      Mistä se johtuu, mies on idootti joku väkivaltainen joka sekoaa helposti. Ihan lähiaikoina on naisia kuolllut koska naiset on sellaisten miesten kanssa samassa asunnossa. Kannattaa erota heti saman tien. Naisille ei kelpaa hiljaiset ja rauhalliset miehet joka ei hermostu.

    • hjtfbkj

      Sun kva ilta käsittää pelkkää sun paapomista ja hierontaa.. Mutta mies ei saa muuta kuin halin jos sitäkään? Seksin puute se miestä kiukuttaa.. ;)
      Moni myös upottaa alkoholiin turhautumisensa.

      Kun suhteessa on yks hemmoteltu rinsessa ja palvelija-kaiken maksava mies niin ei ihme jotta mökötyttää.. Miehetkin kaipaa hemmottelua, lahjoja ja hänen toiveiden mukaista hellyyttä.
      Tylsää se aina olisi pelkästään naista hellitellä tuntikausia eikä silti vastakaikua irtoais.. Tasapuolisesti ensin pitää miestä hyvänä välillä? Vois hymy palata hänenkin kasvoilleen..

    • ÖKlein

      Oletko kenties kokeillut antaa hänelle p.llua?

    • kylsesiitäjoo

      Selvä juttu! Syynä on liian täydet pussit, enkä nyt puhu silmäpusseista ;)

    • uskovaan

      Joopa joo aivan selvä asia hetken jaksaa sinua miellyttää mut sitten alkaa verrata johonkin muuhun naisee ja näkeekin sinussa vikoja Riita hyvä' syy lähteä ulos ja jos pettänyt niin omaa tuntoaan sillä lohduttaa kun perustelee mitä vikoja sinussa on

      • Korvenmaisteri

        Yleisesti ottaen "perusnaiset" kanavoi ne omat kuvitellut (ok jos on se sellup*rse levinnyt mässyllä niin tottahan se vaan EI miehen vika, jos ei ole yks 1000 feederi-psyko. Harvoin näin ;) ) viat muka miehen mielipiteiksi. Valitetaan ja kuvitellaan vaikka harvemmin rakastava mies näkee niitä mitä nainen itse! Kunhan on mukavaa ja rentoa, kivaa seksiä riittävästi (ei kaikki tarvi sitäkään, on yhtälailla aseksuaaleja miehiä ja soisi näiden naisten etsivän niitä..) niin se oma muikkeli saa olla melkoinen räjähdys eikä silti mies näe mitään.
        Kaverit saattaa nauraa mut se ei tunnu, ei pitäis jos naisella pää kunnos! Harvalla näyttää olevan ja näitä alemmuuskompleksi-ongelmanaisia on paljon. Feikkiä alkuun et saavat koukkuun..

        Mutta kun on se feminiininen tarve syytellä, keksiä kaikkea ilkeää sanomista jne oman heikon itsetunnon vuoksi. Mukavaa valittaa muiden kotkien kanssa " taas se mies arvostelee, näen.sen.silmistä.. Öö vaikkei se sano ääneen.." Ja käläkälä on se paska mies! Vaik äijäparka osaa edes kuvitella niitä juttuja mitä moni nainen kokee "vioiksi".. Eivät vaan halua sättiä itseään niin syytetään miestä näistä.

        Pää kuntoon naiset. Tai etsikää yhtä sekaisin olevia miehiä. Niitäkin on. ;)


    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Voi voi, naiset on sekopäiden kanssa aina. Ei kelpaa rauhalliset miehet.

    • pitkä_suhde

      Alkoholi aiheuttaa tunne kuohuja, avovaimo nuorempana sai myös hepuleita kun oli ottanut hivenen liikaa ja lähti välillä mopo käsistä. Kiukutteli, haukkui mua ja välillä kävi jopa käsiksi, sitten taas yhtäkkiä rauhottui. Muuttui onneksi iän karttuessa mutta juo kyllä välillä vieläkin mutta kohtuudella ja ilman hepuleita.

    • Lellu_5671

      Kuvasit aloitusviestissä alkoholiongelmaisen miehen tyypillistä käytöstä. En tiedä mistä kilahtelu johtuu. Ehkä syynä on, että elimistö alkaa vaatia alkoholia ja mies tulee sen takia levottomaksi ja kilahtelu helpottaa oloa. Mies voi myös haastaa riitaa tarkoituksella, että saa syyn lähteä baariin.

      Miehen tilanne pahenee hiljalleen ja juominen lisääntyy. Voit laskea alkoholin kulutuksen ja verrata sitä eri sivustoilla oleviin luokituksiin, niin pääset kartalle missä mennään.

      Sinun kannattaa myös miettiä mitä haluat omalta elämältäsi. Miestä et voi muuttaa. Hän itse päättää kuinka paljon alkoholia käyttää päivittäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe