NIINISTÖN ROMAHDUS ALKAMASSA - Väyrynen nousee !

HDFSFSFSF

Ei tullut Niinistöltä mitään poikkeavaa esille ....... on ehdokas siinä missä Tordvalskin !!
niinistön kannatus on romahtamassa , se on varmaa !

NYT ON AIKA SAADA KOKOOMUSLAINEN PIHALLE NÄISTÄ HOMMISTA ....... JA TILALLE SUOMEN MAATA PUOLUSTAVA JA VÄLITTÄVÄ EHDOKAS ..... JOKO HUHTASAARI TAI VÄYRYNEN !!!

34

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panomies_Paavo

      Pukki sai kontin, pukinmuori nelinkontin. :)

      Väyrynen syö Lauran ääniä. Ovat pirulaiset samalla laarilla. Paavo panee Lauraa kontalleen.

      • Paavo-Polvillaan

        Paavo jää lerkuttamaan velttoaan kun Laura porhaltaa ohi. !


      • PaavoJaLaura

        Onkohan Paavo päässyt painamaan Lauraa syvälle jakojen väliin kovalla kangellaan??? Paavollahan on kokemusta lentoemojen nipistelystä vuosien takaa.


    • luiskelu

      niinisto hakee uutta kautta puhuu puhumatta mitään.

    • afaffff

      NIINISTÖSTÄ EI OTA ERKKIKÄÄN SELVÄÄ ,,,,, niin sekavaa ja epäselvää puhetta ...... hoxx..... kannattiko hän todella piilottelua niiltä, jotka Suomen lain mukaan pitäisi laittaa kotimaahansa ????

      TAITAA SUOMI SAADA NÄISTÄ NIINISTÖISTÄ JO TARPEEKSI .... onneksi yksi ville-poika on kaikonnut julkisuudesta !! NYT ON SAULI-PAPAN VUORO !!f

      • fetrytuyiuoiuuyttre

        Lakia saa rikkoa, jos viranomainen ei kysy.
        Terveisin Kokoomuksen Sale.


    • entinen.äänestäjä

      Kaiken kaikkiaan tuollaiset keskustelut ovat surkuhupaisia. Istuva presidentti ei uskalla sanoa muuta kuin, että ei ole puolesta eikä vastaan, pikemminkin päinvastoin. Sitten taas, kun joku yrittää puhua jostain kaikkia kiinnostavasta, esim. maahanmuutto-ongelmista, hänet keskeytetään välittömästi. Eihän tässä ole mitään mieltä.

      • Karmakameleo

        Voi mitkä naurut :)) kuvasit just Väyrystä. On kaikkia ja kaikkea vastaa. Istuu useilla tuoleilla yht aikas. Haalii puolueita kun ei itsetunto riitä itselleenkään. Sanonut olevansa oppositossa mutta sanonut et on opposiotakin vastaan. Pirukaan ota selvää kun vaihtaa kuortaan kuin kameleontti väriään.


    • SuomenKansaRy

      Kovin oli vaisu tuo Väyrynen. Taitaa Alzheimerin tauti vaivata rysssän kätyriä.

    • raatiin

      ressa vaalit muistuttaa lähinnä tv vitsailu visaa pitäisikö olla huolissaan.

    • einoudateta

      Niinistö sallii laittomien elintasoturistien piilotukset eli yllyttää rikkomaan lakia ja turvallisesta maasta tulevat Kaikki jotka haluavat otetaan maahan j he ovat päässeet tuhansia kilometrejä pääsevät he takaisinkin rajalta .

    • Tähh

      Runotyttö on tainnut sekoittaa Saulin päännupin.

      • miss.carry

        No johan nyt toki kun 70-vuotias paappa tulee vauvan isäksi!! Olisi pitänyt käyttää kondomia , ettei olisi tullut lisää Väinämöitä!
        Myöhäistä.


    • räyhräyh

      Niinistö horisee paskaa, laitonta maahantunkeutumista muka ei voi estää. Miksi sitten venäläiset joutuivat kaksi eri kertaa aseilla yrittämään? Kun kerran voi kuulemma ihan vaan kävellä maahan, eikä voi estää.

    • Mimemmomaam

      "Miksi sitten venäläiset joutuivat kaksi eri kertaa aseilla yrittämään? Kun kerran voi kuulemma ihan vaan kävellä maahan, eikä voi estää".

      Suomi aloitti jatkosodan. Lue Pekka Visurin viimeinen kirja. Sodan jälkeen Suomen oikeisto oli jonkin aikaa hiljaa. Ahtisaari vei taas Suomen länteen takaisin Lasse Lehtisen ja Jutta Urpilaisen kanssa. Kaksi kovinta oikeistodemaria maassamme. Vartiainen loikkasi Kokoomukseen.

      Kokoomus halusi Suomeen kuninkaan Saksasta, mutta kun Saksasta tuli tasavalta niin valittu kuningas ei kehdannut alkaa yksistään kunkuksi kun koko suku oli syrjäytetty vallasta. Englanti ja Ruotsi ja Hollanti ja Belgia jäivät kuningaskunniksi, kun melkein kaikki muut maat siirtyivät tasavalloiksi. Nyky kuninkailla ei ole oikeastaan mitään valtaa. Presidenteillä taas Yhdydvalloissa, Ranskassa ja Turkissa on preidentillä tosi paljon valtaa. Ei edes Venäjän presidentillä le omassa maassaan niin paljon valtaa. Nyt näin presidentin vaalien alla voimme kysyä itseltämme paljonko me haluamme presidentille valtaa antaa. Koivistohan sitä vähensi huomattavasti. Se oli sitä surutonta nuoruusaikaa ja Kekkonen luopunut vallasta.
      Haluammeko uuden Kekkosen maahamme? Miten se tulisi onnistumaan. Ei kai enää mitenkään. Kokoomushan on kuninkaan valitsemisen kannalla ja keskusta on jakautunut kahtia vaikka ajavatkin samaa asiaa. Kuinka paljon ehdokkaat itse haluaisivat valtaa itselleen olisi hyvä vaaliteema.

    • tiltuntiltu

      Väittääkö täällä joku että NL olisi aloittanut sodan. Ok. Se siirsi rajaa talvisodassa kun suomalaiset sota intoilijat olivat liian lähellä Leningradia (Pietari) pelätessään Suomen liittoutuvan Saksan kanssa. Heillä oli vielä mielessä heimosodat ja englantilaiset pitäessä tukikohtaa Koiviston satamassa hyökäten sieltä NL:n kimppuun. Kestääkö Suomen oikeisto totuutta. Vain paskahousut eivät kestä kuulla totuutta. Onko Suomen oikeisto paskahousu?

      • 876

        Ei NL pelännyt tuolloin Suomen liittoutuvan Saksan kanssa. Ne tiesivät, ettei niin tule käymään.
        Niillä itselläänhän oli Saksan kanssa liitto ennen talvisotaa, ja sen sopimuksen mukaan Suomi kuului NL:lle. Siksi ne uskalsivatkin hyökätä, kun tiesivät, ettei Saksa tule väliin. Saksa sitten kierona kumppanina petti liittolaisensa ja hyökkäsi sinne.


      • holodna

        Jaa että Suomiko muka suunnitteli NL:n hyökkäystä 30-luvulla?? Jopa on paksua tuubaa teiltä kommunisti-tiltuiltakin puolustellessanne häikäilemättämän Neuvostoliiton hyökkäyspolitiikkaa?
        Ei Suomen virallinen politiikka mitään heimosotaintoilijoita tukenut; ne olivat yksittäisiä poliittisia aktivistipiirejä - ei Suomi!
        Sitä rajaa Leningradin lähellä yritettiinkin sitten siirtää talvisodassa Tornioon asti ja Suomi miehittää! Tämän ovat venäläiset itse myöntäneet!
        Neuvottelut olivat vain hämäystä ja lisävaatimuksia olisi kohta tullut - miten kävi Baltian maiden?? Ne unohti petovaltio NL puskureiksi peräti 50 vuodeksi eteenpäin.

        Muistaako tiltuntiltut ollenkaan NL:n asettamaa Otto-Wille Kuusisen Terijoen-nukkehallitusta??? Pienen rajansiirron takiako varmaan!!?


    • fafsffaa

      KYLLÄ NIINISTÖLLÄ HÖHKYY JO VANHUUS JA VÄSYNEISYYS !!

      KYLLÄ IKI-NUORI PAAVO PITÄÄ SAADA HÄNEN PAIKALLE ... saadaan Suomi jälleen Suomeksi ja kuntoon !!!

    • Demetia-just

      Kyllä Paavon juna on mennyt.

    • kovaapeliä

      Katsoin maikkarin pressakeskustelun ja mielestäni Matti Vanhanen oli kaikkein asiallisin ja parhaimmat vastaukset kysymyksiin, vaikka en kepulainen olekaan. Mutta istuva pressa pärjäsi kaikkein heikoiten, vastaukset hänellä ihan ympäri pyöreitä.

    • FASFFAF

      NIINISTÖLLÄ EI OLE EDES NATOKANTAA VIELÄKÄÄN !!

      Mikä sellainen mies on joka ei tiedä mitä tehdä ???? KATASTROFAALISTA JA SKANDAALIHAN TÄMÄ ON !!!!

    • FAAAS

      Katsotaan meinaako yle-media jyrätä PAAVON TÄNÄ ILTANA ?

      PAAVO PISTÄÄ JÄLLEEN NIINISTÖN POLVILLEEN !! HUIPPUMIES PRESIDENTIKSI !

      • Paveclub

        Aivan Pave politiikan dinosaurus nousee kuin Felix tuhkasta ja silloin mälli lähtee.


    • Kemijoen_ajatus

      Paavon mainio kommentti kysyttäessä: "En sano enkä kiellä, mutta...".

    • HFDFSA

      Paavo loisti jälleen ......... NIINISTÖ VÄLIN HUKASSAKIN !!

      taitaa olla Niinistön aika luetut ..... pääseepä isi-hommiin paremmin mukaan !

    • paavostapressa

      NYT SE ON TOTTA !!

      PAAVOSTA TULEE SUOMEN TASAVALLAN PRESIDENTTI !!
      - Paavo ei olisi mennyt emuun ...., johon Niinistö ja Lipponen Suomen veivät !
      - Paavo katsoi karsaasti Ruotsista tulevia pakolaisia (turvallisen maan kautta ) !
      - Paavon mielestä Suomen maahanmuutto on hallitsematonta ! NÄIN ON !!
      - NIINISTÖ EI TIEDÄ NATO-KANTAA .... JÄTTI VASTAAMATTA !!

    • fghjgh

      Saattehan te unelmoida Paavo ja sinä.

      Mutta unelman loppu on vääjäämättömyys. Sauli toiselle kaudelle, tod.näk. suoraan ekalla kierroksella. Se on sama onko ääniosuus 71, 62 vai 53 prosenttia.

      Paavo puhui ihan samoja juttuja kuin ennekin, kaikki ne jo tietää. Silti teki tiukkaa saada edes 20 000 kannattajakorttia kasaan. Niinistölle pitkälti yli 100 000.

      Paavoa on muuten suosittu kun otettu jo mukaan väittelyihin, vaikka hän ei ole vielä edes virallinen ehdokas - kannatuskortteja ei ole vielä tarkastettu, eikä 20 000 niistä hyväksytty.

    • sdfghfghggfdssss

      Paavo olisi saanut puhua enemmän. Toisaalta puhevuoroja ei annettu. Huhtasaarikin halusi vastata Haavistolle yhdessä vaiheessa, mutta ei saanut vuoroa. Niinistö sekoilee ja on epävarma. Ja kansa muistaa lautakasan, vaikka Vanhanen ei. Eniten Matti oli kuitenkin äänessä. Ota noista nyt selvää. Näiden perusteella en äänestäisi vielä. Pitää odottaa lisää.

    • V.P.Lehto

      Eilisen vaaliväittelyn päätulos oli se että Sauli Niinistössä ei todellakaan ole mitään sellaista mikä tekisi hänestä edes parhaimman ehdokkaan saatikka että olisi vielä jopa "ylivertainen". Niin oli tavallinen kuolevainen kuin olla saattaa. Ja toden totta: ei Niinistö mikään ruudinkeksijä ole milloinkaan ollut. Yks varsinaissuomalainen juristi vain.

    • OooOhiOn

      Niinistö on surkeä sössö. Vaikuttaa juopuneelta vanhukselta.

    • DallapeSoitaHumu-Pekka

      Paavo Väyrynen on ylivoimaisesti kovin asiaosaaja tuosta joukosta, mutta presidenttiä ei valita huippupätevyyden vaan kansalaisten tuntemusten perusteella. Loput ehdokkaista selviytyisivät presidentin tehtävistä lukuunottamatta ehkä Tuula Haataista, Merja Kyllöstä ja etenkin Nils Torvaldsia, joka Torvalds saattaisi arvoineen johtaa koko Suomen kaaoksen tilaan.

    • faffff

      Niinistön puhetyyli ärsyttää jo !!!!! Paavo-vakaalla on hieno isänmaallinen ääni !

    • nytpressaksimuu

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe