Tylsää on prkl

Yksinäiseksitunteva

Mä haluaisin nyt kyllä mieluummin ELÄÄ!!
Tää on tätä. Mies katsoo puhelinta kaikki illat. Ei tule kehuja eikä keskustelun tynkää.
En ole mikään pystyyn kuollut muija.. Muut miehet kyllä kehuu ulkonäköä. Tämä oma ei.
Pitääkö hän mua vaan nyt itsestäänselvyytenä.
En tiedä tällä hetkellä muuta kuin että on ihan v***n tylsää.
Ei kotona ole mitään intoa elämään. Pois ei nyt pääse kun lapsia on.. mut antakaas olla, . Kun aika on ja ulos pääsen niin NAUTIN. Miehet hoi- pitäkäähän vähän parempaa huolta naisistanne jos ne on oikeasti teille tärkeitä. Ja ei-- en ole lähdössä pettämään jos sitä luulitte. Ei!
Olen kunnollinen nainen. Mutta haluan että joku katsoo mua, kehuu mua, juttelee mun kanssa, arvostaa mua, on tässä hetkessä mun seurana.
Miehellä on omat kuvionsa tuolla puhelimessa. En mä jaksa kuolla pystyyn tässä. Tiedän oman arvoni. Ja se ei oo se että mä herään aamulla,-)hoidan oman osani lasten aamurutiineissa, käyn töissä, käyn kaupassa, teen ruoan,siivoan kodin, hoidan oman osani lasten iltapäivä/iltarutiineissa. Siis tämä kaikki edellämainittu on mulle ykköshomma tietenkin ja arvostan äitiyttäni ja lapsiani, mutta mitäs sitten kun lapset käy unten maille. Sä olet koko päivän vaan elänyt muita varten. Koska on sun vuoro.. Never! Loppuilta meneekin hiljaisuudessa kun mies keskustelee muiden ihmisten kanssa luurissa. Whaat?!
Ja miksikö tunnen hieman tarvetta lähteä ihmisten ilmoille? Kysyn vaan..

16

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samassajamassa

      Mitä menit tekemään lapsia. Oma vika. Älä syytä pahasta olostasi miestäsi, joka kärsii omalla tavallaan ihan yhtä paljon.

    • jokainentyylillään

      Voi kuule, samaa voisin sanoa avovaimostani, niin kauan jaksoi kihnuttaa että sai mut verkkoon, on lapsi ja lainaa mutta kun loppuu jätän mokoman. Istuu illat naamakirjassa ja katsoo telkkua Siinä yhden naisen/avopuolison näkemys parisuhteesta ja perhe elämästä.

    • Kunnollinen-mies42

      Naiset ei halua miestä joka siivoo, käy kaupassa ja ulkoilee. Olet valinnut tuollaisen miehen syystä. Tykkäät siitä ja siksi olet sen kanssa.

    • Lähtenyt

      Jätä se. Mikä tekee läheisriippuvsiseksi!!!

    • Niintainäinaina

      Ei tämä yksinolokaan mitään kivaa ole, mutta en varmaan jatkuvasti kehuakaan jaksaisi. Naisille vaan ei taida kelvata yksinäiset miehet, jotka antaisivat huomiota ja haluaisivat viettää aikaa yhdessä.

    • Olet ilmaisesti sitä mieltä, että mies on vastuussa onnellisuudestasi. Ei ole.

      • Yksinäiseksitunteva

        En ole sitä mieltä että mies on vastuussa onnellisuudestani. Toivoin vain ja toivoisin edelleen että se puhelin olisi kakkonen enkä minä.
        No mutta..
        Teinkin jo hieman tuossa muutoksia parempaan päin. Nyt ei enää harmita tuo puhelimen tuijottelunsa. Katsokoon :D


    • qpokoplls

      Itsekin parisuhteessa elävänä äitinä en oikein ymmärrä katkeruuttasi. En oikeastaan yhtään. Mitä sinä elämältä haluat? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Ja mikä estää sinua olemasta onnellinen?????

      Jos itsetuntosi on niin heikko, että sinut tekee pirteäksi vain miehen kehut, niin sinun on aika kasvattaa itsetuntosi uudelleen.

      Nautitko lasten kanssa olosta, vai onko se sinulle vain suritusta, josta et saa iloa elämään? Jos niin on, niin miksi ihmeessä??? Minulle ihan parhautta on jokainen hetki, jonka saan lasteni kanssa olla. Juu, toki välillä ärsyttää ja väsyttää, mutta se kuuluu elämään. Mutta jokaisesta puuhasta lasten kanssa tykkään. Eilen leivottiin pipareita yhdessä, tänään haetaan kuusi metsästä. En voi muuta kuin tuumata, että minä todellakin ELÄN. Mikä muu asia muka voisi saada minut elämään vielä täydempää elämää?

      Ja mies tuskin sinua huomaa, jos sinussa ei ole enää mitään mielenkiitoista. Jos sinä et elä ja nauti, niin miksi olisit hyvää ja mielenkiintoista seuraa? Onko sinulla harrastuksia? Onko hyviä ystäviä? Onko innostava ja kannustava työporukka?

      Minusta vahvasti tuntuu siltä, että sinun ongelmasi ei ole kännykkää tuijottava puoliso, vaan se että olet itse saamaton, ja hukassa oman elämäsi kanssa. Et ole itse rakentanut elämääsi sisältöä, vaan odotat jonkun muun (miehesi?) rakantavan sen sinun puolestasi.

      ps. Mies kehuu eniten naista, joka on iloinen ja energinen. Se on sinusta kiinni.

      • päokpowpow

        Lisään vielä, että oletko koskaan ollut huolissasi miehesi onnellisuudesta? Oletko kysynyt, miten hän voi? Kokeeko hän, että elämä on juuri sitä mitä hän kaipaa? Vai tuijotatko vain omaa napaa?

        Sekin voi joskus tehdä hyvää, että vain nappaa puhelimen toisen kädestä pois, katsoo silmiin, ja sanoo että "Rakastan sinua ja kaipaan sinua. Tehtäiskö yhdessä elämänmuutos?"


      • Yksinäiseksitunteva

        Siis voi ei sun kanssais..
        Tuon aloituksen kun luet uudelleen niin huomaat että se kohdistuu vain ja ainoastaan siihen iltaan. Siinä vaiheessa lapset (ne ihanat tärkeät) ovat jo nukkumassa. On eletty hyvä, iloinen ja mukava päivä. Ollaan koko perheen kesken naurettu,laulettu,leikitty ja tehty vaikka mitä.
        Ihan silmiinkin on katsottu, halattu ja kerrottu rakastavamme.
        Ja sitten... Sitten tulee tuo kyseinen hetki: tylsää on prkl.
        Elkää ottako sitä nyt enään noin vakavasti. Se ilta oli ja meni. Nyt on jo uusi ihana päivä.

        PS.. Olen muuten iloinen,energinen,hyväntuulinen,kehun aina kumppania,saan kehuja myös itse..
        Joten hyvin menee. Itsetuntokin plussalla.


      • Niintainäinaina
        Yksinäiseksitunteva kirjoitti:

        Siis voi ei sun kanssais..
        Tuon aloituksen kun luet uudelleen niin huomaat että se kohdistuu vain ja ainoastaan siihen iltaan. Siinä vaiheessa lapset (ne ihanat tärkeät) ovat jo nukkumassa. On eletty hyvä, iloinen ja mukava päivä. Ollaan koko perheen kesken naurettu,laulettu,leikitty ja tehty vaikka mitä.
        Ihan silmiinkin on katsottu, halattu ja kerrottu rakastavamme.
        Ja sitten... Sitten tulee tuo kyseinen hetki: tylsää on prkl.
        Elkää ottako sitä nyt enään noin vakavasti. Se ilta oli ja meni. Nyt on jo uusi ihana päivä.

        PS.. Olen muuten iloinen,energinen,hyväntuulinen,kehun aina kumppania,saan kehuja myös itse..
        Joten hyvin menee. Itsetuntokin plussalla.

        Hups.. Luepas itse uudelleen aloituksesi... "Mies katsoo puhelinta kaikki illat"....


      • Yksinäiseksitunteva

        Juu kaikki illat mutta kirjoitus nyt kuitenkin iskostui tuohon yhteen iltaan..Ja fiilixeen siinä hetkessä. En nyt jaxa lukea aloitusta uudestaan. Mut kaikki ihan jees nyt. Uudet elämäntuulet ja fiilixet. Sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee😂


    • TotuudenÄäni

      Lapset eivät ole ratkaisu ongelmiin, ikävä kyllä. Sinun paras vetosi tässä on tutustua johonkin toisiin äiteihin vaikka päiväkodin tapahtumissa jotta niitten lapset voi leikkiä lapsiesi kanssa samalla kun juttelette. Kyllä se mies siitä piristyy kun näkee muita kasvoja. Sitten voitte puhua kahdestaan siitä toisesta pariskunnasta ja niiden lapsienkasvatusakatuksista jälkikäteen jne.

      Ei se mies siitä muutu jos ette hanki yhteistä tekemistä, esim. Harrastusta. Mutta ei siihen pienien lapsien kanssa aikaa ole.

      • Yksinäiseksitunteva

        Noniin... Elikkä.. mies ei ole masentunut ja sen vuoksi vaan luurillaan iltaisin. Kysymys on enempi siitä että ollaan oltu jo niin monta vuotta yhes koos että elämän harmaus vissiin alkanut iskemään päälle. Päivällä me keretään jutskaa ihan tarpeex. Mutta se kyllä ei tässä tapauksessa ole itsestäänselvää että sitä liekkiä pitäisi pitää yllä yhtälailla kun silloin alkuvuosinakin. Huh niitä aikoja kun ei ollut noita fuckin luureja ja muita ihmisiä niissä luurissa. Meillä ei siis periaatteessa ole parisuhteessa mitään kummoisia ongelmia. Kaikki on tosi jees ja lapsetkin on aina ykkössijalla, niillä on elämä tosi kivaa--kax huippuu rakastavaa vanhempaa.. Mutta kun se ilta koittaa niin voi elämän kevät. . Olisihan se ihan kiva tuntea itsensä rakastetuksi ja tärkeäksi.
        Mutta edelleen. En enää valita tästä ongelmasta . Koska se nyt vaan on niin. En ala kerjuulle noiden huomionosoituksien suhteen. Jos niitä ei tule niin hyväksyn asian. Se on sitten niin. Ollaan vissiin sitten jossakin aallokossa avomerellä. Mutta Nou propleemos.. Asiat vielä järjestäneet suuntaan tai toiseen. En ole mikään pessimisti.. 😊


      • Yksinäiseksitunteva

        Oon maailman positiivisin tyyppi... Jos on nämä asiat nyt näin niin that's okay. Elämässä on nyt niitä uusia tuulia minullakin. En siis surkuttele enempiä! Tsemppiä hei teille kaikille keitä ikinä oottekaan. Olkaapa tekin hyvillä mielin. Elämä on vaan tämä yksi! Nautitaan siitä eikä mutehdita.


      • Yksinäiseksitunteva

        ... murehdita...😂😂😂😂


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1925
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      51
      1853
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1383
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe