Vaimolla suhde esimieheen

Eunu77

Monenlaisia uskottomuustarinoita tälläkin palstalla on ollut, mutta minulla on täysin kastroitu olo. Vaimoni on nimittänyt kuukausien ajan harrastanut seksiä pomoni kanssa.

Olen ihan pienessä yrityksessä töissä ja viettäneet paljon aikaa yhdessä vapaallakin. Jossain noista illanvietoista vaimo oli hairahtanut pomoni sänkyyn. Sittemmin pomo on käynyt vierailuilla meillä, kun tiesi mun olevan projekteissa kiinni. Kyse ei ole yksittäisistä kerroista, vaan tätä on tapahtunut melkein joka arkipäivä. Minä en tiennyt mitään enkä tietäisi vieläkään, ellei vaimoni itse olisi kertonut.

Eipä asiaa helpota sekään, että asumme vuokralla pomoni omistamassa asunnossa. Työ, asunto, perhe - pomo hallitsee kaikkea.

Vaimo lohdutti minua, että kyse ei ollut niinkään seksistä, vaan että "hän tuntee itsensä niin turvalliseksi pomoni sylissä". Minä taas olisin toivonut, että kyse olisi ollut pelkästä sekistä.

Syytä on minussakin. Itsekin ihmettelen, miksi olen niin lammasmainen. Vaimo ihan selvästi etsii voimakkaampaa miestä. Mulle hän on sanonut, että aina välillä kaipaa toisenlaista miestä, mutta heti seuraavassa hetkessä minua. Tavallaan arvostan hänen rehellisyyttään.

Minä olen ihan yössä. Jäin tämän vuoksi ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen sairauslomalle, ja mietin yksikseni, kuohittuna.

7

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 74598254

      Asia on harvinaisen selvä. Vaimosi on onnellinen, jos hänellä on useampi kuin yksi mies. Eri päiviin sopii eri tunnelma ja eri mies.

      Kysymys on siitä, haluatko sinä kuulua vaimosi haaremiin. Jos se on sinun juttusi, pää pystyyn ja jatka samaan malliin. Jos taas tämä ei sovi sinulle, eroat saman tien ilman draamaa. Turha nalkuttaa ja syyllistää.

    • vaimotonlutkia

      Naiset ovat paskamaisia, kun ovat pettäneet tai olleet seksisuhteessa kertovat siitä vielä miehelleen. Mulle kävi myös niin, vaimo oli ihastunut työkaveriinsa ja oli käynyt miehen luona usein työajan jälkeen, joskus myös viikonloppuina. Syitä oli mm. ylityöt jotka tietenkin uskoin, viikonloppuina oli "naisporukan " kanssa kahvilla. Sitten vain kerran vaimo täräytti yksi ilta sohvalla istuessaan että on ollut seksisuhteessa monta kuukautta, Suu loksahti mulla auki, ajatus pysähtyi ja tuli oikein heikko olo. Sitten vaan tajusin että toinen mies on pannut vaimoani säännöllisesti. Ero ajatukset kävi mielessä mutta ei onnistunut silloisessa tilanteessa. Vaimo sanoi lopettaneensa tapailun mutta ei halunnut oikein minuakaan mutta silti vielä saman katon alla asuinkumppaneina.

    • ehdotusko1

      1. Hanki oma asunto ja sisusta oman makusi mukaan
      2. Hae muualta työ - jos haluat, sitten kun lomat loppuvat. Pääset pomosta eroon
      3. Lähde matkalle sukulaisen tai kaverin kanssa johonkin kivaan paikkaan, kun oot toipunut sen verran että kiinnostaa
      4. Aika korjaa haavoja ja itsetunnon, vaikkei nyt näyttäisi yhtään siltä
      5. Älä jää ottamaan enempää loukkauksia, se hajottaa ajan myötä lisää
      6. Et ole huono, sinussa on omat hyvät puolesi, jos yksi ei niitä näe - muualla ne nähdään
      7. Sulla on uusi, parempi elämä edessä, älä pilaa sitä väärien ihmisten seurassa. Kaikki ei ole sitä miltä päällepäin näyttää
      8. Yleensä joku mies on aina "parempi", tai etsitään uutta jossain (?). Miksi parisuhdetta ei lopetettu ennen seksisuhdetta tai jos se jatkuu edelleen
      9. Sulla on hyvä elämä edessä. Joskus muiden sekoittama tilanne voi toimia ponnahduslautana muualle ja löydät uusia ideoita
      10. Jossain on luotettavampi nainen, eri arvoilla ja näkee miehekkäänä. Sinkkuna kivaa myös

    • XL17

      Eiköhän aloitus ollut keksitty juttu. Onhan näillä sivuilla loruja.

      • karua_arkielämää

        Kyllä näitä tapahtuu koko ajan, toinen juttu halutaanko uskoa. Kertominen tai juttelu helpottaa oloa, tiedän kokemuksesta.


    • mahdollisuudet

      Minun mieheni petti minua alaisensa kanssa. Ja olisi ollut valmis loputtomiin pelaamaan kahta naista, koska kumpikaan ei yksinään ollut ilmeisesti riittävästi, tuolle toiselle naiselle se sopi hyvin. Jäi kuitenkin kiinni.

      Asunto ja auto ym. miehen firman nimissä. Mutta otin ja lähdin.

      Selvitin asian molempien kanssa erikseen, silmätysten, kysyen mitä teitte ja miksi. Molemmat pyysivät kyynelissä anteeksi. Koin että sain siitä uuden alun itselleni - minä en ainakaan päädy tuohon tilanteeseen että joudun anomaan anteeksi petturuuttani, minulla on omatunto puhdas ja maine myös ja sitä kautta mahdollisuudet elämässä muihinkin suhteisiin.

      Varmasti on hyviä ihmisiä maailma täynnä, ei tarvitse pahan kanssa jäädä.

    • akka.vaihtoon

      Tuo edellinen oli kyllä paras! Muut vastaajat ovat vain munattomia lampaita joiden nyt ei kuuluiskaan saada tussua että evoluution huonoin haara loppuisi luonnollisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe