Kun mies lähtee yhtäkkiä; miehen näkökulma

Myhäilijä

Naisille vinkkejä miksi miehet jättää helposti.
- 27-vuotiaan miehen näkökulma. Kerron omasta puolesta.

Parisuhde markkinoilla on asetelma jossa miehillä ja naisilla on pääsääntöisesti ero. Naiset yrittää pääsääntöisesti löytää pysyvää parisuhdetta, jos eivät löydä heille ei ole ongelma olla yksin. Miehet pääsääntöisesti eivät osaa olla yksin ilman naista, jos heillä suinkin on mahdollista saada nainen. Miehet pyrkivät löytämään joko yhden illan pillua tai useamman illan pillua, tai mahdollisesti parisuhdetta. Tästä johtuen miehet toimivat aktiivisemmin parisuhde markkinoilla etsien naista. Miehet paremman puutteessa saattavat hetkellisesti tyytyä vähän heikompi tasoiseen naiseen. Esim. useammin näkee parisuhteessa urheilullisen miehen lihavamman naisen kanssa, kuin toisinpäin lihava mies hoikan naisen kanssa. Parisuhde markkinoilla vallitsee naisten markkinat, miehet tarjoaa itseään aktiivisemmin, ja heistä on enempi tarjontaa. Miehet ovat aktiivisempia "myymään" itseä eli heistä on suurempi tarjonnan volyymi, ja naiset valitsevat.

Halutessaan pysyvää parisuhdetta naisille jää lähes mahdoton tehtävä valikoida mies tarjonnasta mies joka haluaa parisuhteen, eikä vain pillua. Jos ja kun mies ei jaksa viihtyä yksin ilman naista, se on kannustanut hänet viilaamaan taitonsa huippuunsa, ettei hänen tarvitse olla yksin. Täten myös mies tyytyy tarvittaessa heikompaan naislaatuun. Ja toimii moraalisesti häilyvästi. Hän esittäytyy kaikinpuolin aidosti kiinnostuneelta, mutta näkee naisen vain taktisesti useamman illan pilluna ja ajankuluna. Edistäen omaa hyvinvointia.

Ikävää että näin on. Osittain syynä on luonnon laki.

Mitä haluan sanoa naisille neuvoksi, niin on lähes mahdotonta valikoida markkinoilta miestä joka haluaa aidosti parisuhteen. On paljon todennäköisempää että urheilullinen mies näkee sinut vain pilluna, jos itse naisena olet ulkonäöllisesti tai muuten kropalta alempaa markkina arvoa. Parisuhde markkinoilla on paljon hyvän näköisiä miehiä, urheilullisia, menestyneitä, mutta ovat vastentahtoisesti sinkkuja eivätkä saa haluamaansa naista. Nämä miehet tietää kyllä saavansa niitä alemman markkina tason naisia, mutta ne jäävätkin useimmiten vain pilluiksi. Sitten kun "parisuhde" etenee tarpeeksi eli liikaa, niin he odottavat sopivan tilanteen ja syyn ja pyristelevät pakoon suhteesta. Naisena jos haluaa pysyvän parisuhteen niin kannattaa valita vähän heikompi tasoinen mies, jolle ei ole nais tarjontaa niin paljoa. Hän todennäköisemmin ei edes ole tottunut pelaamaan naisten kanssa, vaan tyytyy ja rakastuu siihen yhteen naiseen. Naisesta ylemmän tason markkina aseman omaava mies voi esittäytyä vaikka kuinka ihastuneelta, mutta mies vain elää siinä hetkessä ja on tyytyväinen tähän naiseen. Miehen ei edes tarvitse valehdella mitään naiselle. Mies vaikuttaa kaikin puolin mukavalle, ja naisen on hyvin vaikea aistia mitään negatiivisia merkkejä. Sitten kun mies jättää suhteen yhtäkkiä, nainen tuntee itsensä täysin petetyksi. Keino millä saatatte saada selville mieheltä onko hänellä kuinka korkea motiivi pysyä suhteessa on kysyä häneltä, haluaako mies ikinä tehdä lapsia? Tähän kysymykseen miehellä ei pitäisi olla mitään syytä valehdella. On tavallaan ymmärrettävää vastata kieltävästi ja myöntyvästi. Silti kieltävä vastaus kuvastaa enempi miehen mahdollista olemusta siitä ettei hänellä ole pakottavaa tarvetta pitää suhdetta yllä. Kieltävän vastauksen antavan miehen ei tarvitse ajatella parisuhteen jatkuvuutta. Hän voi lyödä suhteen poikki koska hänellä ei vastuuta muusta kuin itsestään. Se että mies haluaa mahdollisesti joskus lapsia, kuvastaa sitä että hänellä on tavoite ja siihen tavoitteeseen hän pääsee parhaiten hyvällä pari suhteella jolla on jatkuvuutta. Ja hyvä parisuhde tarkoittaa että, mies tekee asioita parisuhteen eteen.

Luulen että enempi tämmöiset pyöreämmät naiset joutuu miesten hylkäämiksi yhtäkkiä. Keskivertoisesti lihavammat naiset ovat vähemmän haluttuja, vaikka itse kyllä tykkään vähän pyöreämmistä ja naisista joilla on isot tissit.

Mutta se että pyöreämpi nainen saa urheilullisen ja hyvän näköisen miehen kiinnostumaan itsestään vaikka miehellä olisi mahdollisuuksia paremman markkina tason naisiin, ei välttämättä ole kovin pitkä suhde.

6

2063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietteliäs_nainen

      Päteekö teksti myös 50 miehiin?

      • kaunotar_riski

        Hyvä kysymys. Ajattelin samaa.

        Tosin kyllä hyvännäköinen tyttöystävä / nainen lisää miehen kiinnistavuutta. Hyvin suuren luokan kaunottarien puolisot ovat pettäneet myös. Jollekin ei riittänyt JLo jne.


    • TotuusSattuuQC

      Naisille ei ilmeisesti aloittajan mielestä ole lainkaan luonnetta ja persoonallisuutta vaan ainoat ominaisuudet ovat ulkonäkö ja pillu? En ihmettele että pysyvän parisuhteen muodostaminen on hankalaa jos kaikki pyörii ulkoisten avujen ja seksin ympärillä.

    • tasanannointakaisin

      Niin oli sitten jättäjällä syyt mitkä hyvänsä niin eiköhän sekin tule jätetyksi varmasti. Muistetaan se että minkä taakseen jättää on löytyvä edestä. Jättäjiä on paljon ja monenlaisia. Se mitä se jätetty saa syyksi on tarina varmaan ihan eri. Minutkin jätti kerran mies joka yritti kylillä "kehua syitä eroomme. Annoin samalla mitalla koska oli silläkin tapoja mitkä ei päivänvaloa oikein ollut hyvä kuulla. Kun sen korvat tavoitti "kehuni" uhkasi kunnianloukkauksesta viedä oikeuteen. Harmi vaan kun minulla oli todiste eikä pelkkä väite. No ei enään se mies kehuskellut eromme syitä eikä seurauksia kun tuli itse nolatuksi. Eli tarinan opetus kannattaako todella keksiä ja kehuskella väärillä syillä eroaan pitkin kyliä? En suosittele koska tämäkin löysi edestään sen minkä taakseen jätti. Sai potut pottuina.

    • vaaleanpunainenunelmaN

      Katsopas myhäilijä 27v. Ihan samoin voi nainenkin sanoa että kun ei ole tyytyväinen miehen huonoon ulosantiin. Empatia kykyyn niin hän lähtee nosteleen. Ja ei todellakaan hyvä nainen lähe sellaisen pilluhaukka pelaajan matkaan josta suuri määrä tuttava piirin naisista sanoo että se vain kokeilee. siinä mielessä jokaisen tulisi ajoissa aikuisena oppia ne moraalin rajat miten toisen tunteilla voi leikkiä. Kyllä se kullin lypsäminen onnistuu omatomisesti että ei siihen niitä kokeilu naisia tarvita. Aivan samoin kun nykyään on lähes jokaisen naisen mh laatikossa se ihana klittan härveli josta lähtee enmmän hyvänoloa kuin aina pettymistä niin miehen käytökseen kuin seksi taitoihin.

    • IhmettelenKäytöstä

      Mutta kun mies ei itse ole korkeatasoinen ulkonäöltään ja urheilullisuus vaihtelee, välillä käy lenkillä enemmän välillä vähemmän ja syö huonosti. Useasti tavannut ko. miehen vuosien varrella ja aina se yhtäkkiä katoaa linjoilta ja jättää. Pitkän ajan päästä ottaa yhteyttä ja lupaa olla parempi mies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4723
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4562
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      617
      4168
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3117
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2671
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2203
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2153
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      220
      2152
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1765
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe