Ero tulehdusten vuoksi

kelvotonko_vaimoksi

Onko muita avioliitossa olleita naisia, jotka ovat eronneet sen vuoksi, että saavat herkästi tulehduksia (virtsatietulehdukset, hiiva), vai olenko minä ainoa? Mieheni on ilmoittanut vihaavansa minua tämän asian takia. Hänen mukaansa muilla naisilla ei ole vastaavia ongelmia. Ajattelin laittaa eropaperit postiin, infektioille kun en mahda suoranaisesti mitään (vaikka syön maitohappobakteereita, juon paljon vettä jne pitääkseni infektiot poissa).

25

1793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fjoreijhoejo

      Varmaan syitä on muitakin. Minä koitin aikoinaan syödä maitohappobakteereja, ei mitään vaikutusta ja eiköhän se ole täysin humpuukia koko homma. jätä hiivatuotteet pois niin tulehduksetkin vähenee.

      • Eijunalauta

        Maitohappobakteerit eivät nyt aivan suoranaisesti alapään asioihin vaikuta. Mutta ehkä jokainen tule autuaaksi omilla tiedoillaan ja taidoillaan. Ja siksi terveydenhuoltopuoli pullisteleekin ja on revetä liitoksistaan. Ihmisten tyhmyys ei tule korjatuksi millään määrällä mania.


    • Lumopuoskari

      Valkonen teollinen sokeri ja viljojen, sekä maitotuotteiden koeluontoinen poistaminen ruokavaliosta voisi auttaa oireisiisi. Kunhan syöt kuitupitoisia kasviksia, heldemiä, paljon suomalaisia metsämarjoja. Kannattaa jättää kahvikin joksikin ajaksi pois ettei se ole sotkemassa nesteaineenvaihduntaa. Luomu-ruokavaliokokeilua kannattaa kokeilla ennen apteekkia (jos oireiden vakavuus eivät vaadi lääkärin mielipidettä). Miehelläsi on keskenkasvuinen tapa käsitellä asiaa. Todellakin. Miksi tuollaisen idiootin kanssa haluat olla? Eihän hän sinusta huolta pidä, ei tue ei auta. Paskaa saa pyytämättäkin. Eroa suosiolla ja haekumppania joka on jo kasvanut mieheksi.

      • Tätyli

        Ihan maalaisjärkeä kannattaa käyttää: Helppo konsti on muistaa, että AINA seksin jälkeen käyt pissalla, se saattaa auttaa asiaan... Ja ehkä tärkein juttu on MIEHESI HYGIENIA - Aina huolellinen pesu ennen seksiä - siis huolellinen alapesu JOKA KERTA!


      • apuakaikille
        Tätyli kirjoitti:

        Ihan maalaisjärkeä kannattaa käyttää: Helppo konsti on muistaa, että AINA seksin jälkeen käyt pissalla, se saattaa auttaa asiaan... Ja ehkä tärkein juttu on MIEHESI HYGIENIA - Aina huolellinen pesu ennen seksiä - siis huolellinen alapesu JOKA KERTA!

        Tuohon voisi lisätä että huolellinen pesu ilman saippuaa joka kuivattaa limakalvoja ja edes auttaa vaivojen syntyä.


      • eikämuutakaan

        Joo ja saippua myös tuhoaa ihon ja limakalvojen omia tarvittavia bakteereita.
        Edes hiuksia ei tulisi oikeasti pestä shamppoolla, mutta ihmiset ovat kaupallisia uhreja.


    • ikävä_juttu

      Tutulta tuntuu, pitkään kestäneen avoliitomme aikana naisella on ollut jonkin verran hiiva tulehduksia ja virtatulehduksia, mahtuupa yksi sukupuolitautikin joukkoon jonka kumppani sanoi saaneensa jo enen seurustelumme alkamista ja jonka minäkin sitten sain koska harrastimme luonnollisesti seksiä ilman kumia. Kaikki nämä plus muut "epäselvät" vaivat naisen alapäässä on saaneet mulla ainakin ajatukset pyörimään myös pettämisen osalta. Voi tietty olla että toiset naiset on alttiimpia saamaan erilaisa naisten tauteja tai vaivoja kun toiset mutta kun tulee varsinkin sellaisina aikoina kun seksiä on esimerkiksi ollut vähän tai on ollut pidempi kuiva kausi. Ja tietysti nainen kieltäytyy seksistä kun näitä vaivoja tulee niin siinähän se seksitön aika vain pitenee ja sitten tuntuu jo ettei halua enää toista. Ero ajatuksia on käynyt mielessä mutta moni muukin asia siihen mahd, eroamiseen vaikuttaa.

      • voetsiisussentään

        Kai sä ymmärrät että hiiva myös tarttuu sinuun? Tietämättömyys todellakin auttaa, myös naistasi. Käykää lääkärissä molemmat.


    • Ljcfg

      Loppu tuleehdukset kun vaihto miestä. Ei tullut enää muiden bakteereja ja sitäkautta tulehduksia. Eli kysyppä ukoltas ketä käy painamassa.

    • Terveysontaitolaji

      Heitä ukko hittoon ja mene käymään lääkärissä vaivoinesi jotta saat oikeat tropit jos niitä on tarvis.

    • ottaaSYRJÄST

      Miehesi on tuonut kotiin, jotakin toisista naisista, joka ei sovi "perhekuvaan" ?

    • puhdaspipero

      Noissa ongelmissa on monta puolta. On naisia joiden pimppa ei tykkää muista naisista tulleista vääristä bakteereista. Tai hiiva makkarasta jos mies ei osaa viitsi sitä poimuaan kunnolla pestä alta päältä ihan ympäri . Vilkaiseppas joskus sen nahan alle onko siellä jo tuleva tulehdus muhimassa. Samoin jos vedellä VAIN ei pestä pimperoa vaan hinkkaat sinne joka kerta sen saippuan niin olet kierteessä. Sitten on se kuivat limakalvot juttu johon nuo apteekin kosteus estrogeeni valmisteet auttaa. Niissä ei ole hormooni toimintaan vaikuttavia määriä joten niitä voi käyttää kaiken ikäiset. Sitten on se anatomia se viimeinen. Jos pimppa reikä on lähellä sitä 2 reikää ja tulee pyyhittyä eteenpäin. Siirto kakkospesän bakteereille on hyvin todennäköinen. usea ei pysty pyyhkimään pyllyään ulkokautta ylös päin joten tämä on ihan tavallinen ongelma. Siitä pääset kun huuhtelet sen kakkosen joka kakka reissun jälkeen. Näitä voi kokeilla . Itsellä toimi nämä ja pääsin kierteestä

    • luojavarjmeitpuskilta

      Jopas.. Taitaa ne rouvan omatkin tunteet olla melko laimeat jos eropapereita pistämässä?!
      Kuinkas se naisen oma vastuu ja varsinkin hygienian suhteen? Karpalomehua tai puolukkaa muodossa jos toisessa. Sokerit pois ruokavaliosta jne ja sitten lääkäriin jos ei auta em.asiat.
      Eikä se pusikon raivaaminen lyhyemmäksi saksilla pahasta olisi mikäli on laiska eukko pesemään.paikkojaan. Ei tällöin haudu & muhi liemet siellä niin pahoin.

      Usein nuo ovat ihan itseaiheutettuja vaivoja. Joku näin mielestään voi vältellä avioeloa sängyn puolella.
      Ärsyttäisi minuakin jos olis pihtari mies ja huolimaton alapäänsä kunnosta.
      Puolisoaan kunnioittava ja rakastava myös huolehtii toisen tarpeista.. Jos ei paikat niin kondiksessa niin ei niihin kultansa pussailu ole mitään rakettitiedettä tai käsin. Moni vaan halveksuu toisen tarpeita. Ja samalla se oma k*sipuska rehottaa, hyiyök.

      Kai se ukko on turhautunut.. Luultavimmin epäilee vierasta miestä. Osa naisista kun kärsii kummasti "tulehduksista" - vieraan rojut rännissä.. ;)
      Tai ei vain viitsi ostaa apteekista alapäälle sopivaa hoitavaa pesunestettä. Pelkkä vesi ei riitä kaikille, varsinkin jos harvoin peseytyy ja vaihtaa pikkareitaann. Ei se hyvältä tuoksumine ja puhtaat paikat ole mikään maailmanloppu vaik joillekin puskan kasvattajille kuulemma oliskin :-o

      • pilissäsevikaon

        Sinulle tiedoksi tietämätön niljake. Tulehdukset voivat olla ihan yksinkertaisesti miehen syytä, eli turhaan naista syyttelet. Siinä vaan ukot jonossa lääkäriin testaaman niitä vehkeitänne koska niissä muhii jos mikäkin pöpö ja naiset saa syyt niskoilleen.


    • eräsnainen_

      Minulla auttoi kun vaihdoin miestä. Viimeiseen kymmeneen vuoteen eli miehen vaihdon jälkeen ei tulehduksia oikeastaan ole enää ollut. Exän kanssa kun olin niin jatkuvasti oli virtsa- tai hiivatulehdus.

    • Eron.syyt.muualla

      Alan ihmisenä tiedän, että on jonkin verran naisia joilla on pitkittyneitä ja tiheitä gynekologisia tulehduksia. Lääkehoidot tepsivät jonkin aikaa, mutta eivät estä uusia ongelmia. Hygienia ja ruokavalio ei aina vaikuta mitenkään.
      Kyse on vähän samasta asiasta kuin että joillakin on jatkuvasti silmäongelmia (erilaisia tulehduksia, turvotuksia, märkimisiä, kuivumista jne), toisella taas ei koskaan.

      On inhimillistä että tuo vaikuttaa parin väliseen kemiaan ja seksuaalisuuteen. Mutta uskoisin, että teillä on muutakin ongelmaa taustalla kuin sun intiimivaivat. Useat parit ovat toistensa rinnalla vaikeissakin pitkäaikaissairauksissa, vaikkapa syöpätaisteluissa. Jos sun pipari on välillä epäkunnossa, se on aika pikku juttu jos rakkautta on. Seksiä voi harrastaa muutenkin kuin yhdynnässä ja sitten taas päästellä täysillä kun on paikat kunnossa. Vihaamiseen tarvitaan muitakin syitä.
      Olen tosi pahoillani puolestasi :(

    • harmittaapirusti

      Olen saanut miehenä kestää kaikki avovaimon selitykset alapää vaivoista, lienevätkö kaikki tottakaan kunhan on välttänyt seksin niillä sepityksillä. Alkoi jo seurusteluaikana ja jatkoi yhteenmuuton jälkeen ja on kestänyt näihin päiviin asti ja vuosia takana 25. On ollut hiivaa, virtsatulehduksia, pahanhajuista valkovuotoa, kutinaa ja mitä niitä nyt on. Joskus tuntuu että kuukautistenkin välillä vain pari kolme viikoa kunhan ei seksiä tarvii harrastaa. Joskus myös tuntuu että onkohan käynyt vieraissa kun on ollut pitkiä seksittömiä aikoja, on kuitenkin kieltänyt aina pettäneensä kun olen kysäissyt.

      • sammuva

        Ennen kuin vetäiset varmaa johtopäätöstä naisesi pettämisestä, niin hvin voit tarkistaa asiat. Kun sanoo että vuotaa. Kun sanoo että hiivaa, tms. Jos vuotaa punaista näkyy. Jos hiivaa, on hiivalääkitys. Jos on vaginoosi, niin on siihen lääkitys.

        Jos ei kiinnosta tarkistella vuosikymmeniin tälläisia asioita, ja onkin ihan oikeasti hiiva-, vaginoosi-, vuotohäiriökierteestä kyse, ja sinä laitat sen onkohan pettänyt-osastoon, olet luottamuksesi omaan vaimoosi menettänyt tyhjänpäiten. Tai et ollenkaan ymmärrä että seksuaalihalut ei synny kun hiiva ärsyttää, tai vuotaessa on alamahaa myöten kipee.
        Jos taas vaimosi ei ole kiinnostunut seksistä anssasi, ja välttelee- niin sekään ei tarkoita että pettää. Ei vaan kiinnosta. Mutta siitäkin pitkässä liitossa pitäisi, puhua!
        Kysy ihmeessä. Jos vaimosi ei halua ja syynä ei ole jo vaihdevuodet, niin jatkakaa puhumista- mitä on tehtävissä-osioon.
        Itselle suhteessani kävi niin, että puuma sai vaihtarit. Nyt puuma on kuin puolikuollut kissanrääpäle, minä siis. Ei kiinnosta seksi ollenkaan. Valitettavasti. Yläpää muistaa mitä se on, mutta alapää on kuin autiomaa. Kuiva ja kivulias.


    • noillaalkuun

      No eikai mies voi siitä suuttua..?
      Olen mies itse, enkä ajattelisi koskaan haukkuvani naistani sen takia, että on jotain ongelmaa..
      Mutta hiivasta...lisää vielä karpaloa ( ainakin mehua ) ja jätä valkoiset sokerit kokonaan pois ruokavaliosta.
      Jos nuo aiheuttavat hiivaa suuhun ja päähänkin, niin kaipa ne myös voivat sitä tehdä naisen alapäähän.
      Sitten liikunta ja immuunipuolustusta lisääviä vallmisteita..omegaa, sinkkiä, c-vita, b-vita, magnesium..

    • Superhiivaa

      Huhtasaarta äänestävät persut ovat ratkaisseet asian siten, että hiivainen puoliso saa istua kiljusaaviin ja peseytyä siellä. WIN-WIN!

    • Ärsyttäjä1

      Noista sairauksista on varmasti harmia, etenkin jos on muutakin ongelmaa kotona.

      Vuosia sitten olin aika isossa leikkauksessa ja se kyllä imi viimeisetkin mehut parisuhteesta. En pystynyt hoitamaan omaa osuuttani kotona saati sitten sängyssä. Kulujakin oli ja palkka laski. Väsymys ja kipukin oli läsnä. Kaikki tämä ärsytti. Ajattelin etten halua ärsyttää ketään, saati ihmistä joka oli minulle tärkeä. Ero oli varmasti hyvä ratkaisu.

    • Toivoton60

      Minulla on kaamea kokemus viimeisiltä kolmelta kuukaudelta. Tänään paljastui että mieheni pettää minua edelleen,vaikka lupasi lokakuun lopussa ettei enää tee niin. Totesin tänään, että minulla on ihan järkyttävän kova tulehdus alapäässä, joka aiheuttanee sairausloman tulevan viikon aikana. Pahinta koko T ilateessa lienee se, että mieheni jäädessään ensimmäisen kerran kiinni pettämisestä lokakuun puolivälissä lupasi, ettei enää tee niin. Hän käi kuitenkin verekseltä ään kiinni tekstaillessaaan ”huoransa” kanssa. Mieheni yritti peitellä omaa toimintaansa muuttamalla puhelimessaan sutturansa nimiä jne. Nyt olen tilanteessa jossa koen olevani loukussa, koska sitouduimme puomi ja toisin panostavat suhteeseemme kaiken. Kuitenkin olen saanut selville että mieheni on valehdellut minulle aivan koko ajan. Olen tyrmistynyt, sillä otin hänet takaisin vaikka hän li minua pettänyt makaamalla toisen kanssa useampaan otteeseen. Nyt minua kohdellaan kuten huoraa, minua nimitellään rakastelimme aikana huoraksi ja kyrvänimijäksi. Minulle tilanne on sietämätön, sillä olen antanut kaikkeni liitolle joka on kestänyt 35-vuotta. Mitä nyt.. kaikesta huolimatta en haluaisi vielä luovuttaa..

    • Pesut

      Mahtoiko kukaan ottaa esille asian jota ei aina huomata. Pesuaineet joilla pesette pikkupöksyt, niistäkin voi saada hiivan. Kannattaa kokeilla eri pesuainetta jos kärsii hiivasta tai alapään vaivoista. Esim Omo pesupulveri aiheuttaa hiivaa.

    • miehenvaihtoauttoi

      Minä tiedän yhden naisen, joka kärsi nimenomaan virtsatietulehduksista mieskaverinsa kanssa. Joutui syömään estolääkettäkin kuukausien ajan, mutta ei sekään auttanut. Sitten heille tuli ero ihan muistakin syistä johtuen. Myöhemmin aloittaessaan seurustelun uuden miehen kanssa tätä vaivaa ei ollut lainkaan.

    • hhkkh

      käyppä klamydia testissä ja vaadi että ottavat sen veri kokeella. vaimollani oli oireeton klamydia joka aiheutti hiiva tulehduksia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe