appiukko änkee kylään

hgtraa

huomenna, vaikka sovimme muuta menoa, mies tietenkin suostui ja siirtää omia etukäteen mietittyjä järjestelyjämme... saisipa olla kerrankin joulun ilman appivanhempien säätämistä (joiden kanssa mies tekee sitäsun tätä, kun on kiinni heissä..) Ärsyttää, ja ei minulta kysytty..

15

2763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ykakone

      miehesi taitaa olla hieman lapsen kengissä / tyhmä, kun ei osaa laittaa etusijalle omia sopimuksiaan. Appiukko ei välttämättä edes tiedä mitään niistä

    • Mutkuuttajat45567

      Totta kai hän saa vanhempiaan tavata. Eikö sinun lapset saa tulevaisuudessa tavata sinua ilman että kysyvät joltakulta lupaa. Unohda itsekkyys ja ja nauti vanhempien ja appivanhempien kanssa yhdessä olosta niin kauan kuin se on mahdollista. Muista että jos estät miestäsi viettämästä aikaansa rakastamiensa vanhempien kanssa se kostautuu itsellesi. Menetät hänen kunnioituksensa ja rakkautensa viimeistään kun hänen vanhemmistaan aika jättää. Sillä silloin viimeistään hän tajuaa miten itsekäs olet ja itsekyydelläsi estäny heitä viettämästä aikaa yhdessä.

      • jokainenpäättääitse

        Mutkuuttajat45567: eikö mies voisi nauttia yhdessä olosta oman vaimonsa ja lastensa kanssa? tai miehen vanhemmat keskenään omasta ajastaan? Onko sinusta yhdessä olo nautittavaa aikaa vain jos mukana on molempien vanhemmat? Miksi lopettää tähän? Onhan sillä miniällä omatkin vanhemmat? Kaikki 4 mukaan heistä vaan. ja kaikkien sisarukset ja näiden lapset ja serkut ja kissat ja koirat. joka ainoa päivä.

        Meillä ei ole ongelmia, koska emme ole missään tekemisissä miehen biologisten vanhempien kanssa. Henkisesti he eivät ole vanhempia koskaan olleetkaan, vain iältään ikääntyneempiä ja tapoihina kangistuneita.


    • kummamumma

      Miksei ko mies sanonut isälleen että olette jo sopineet yhdessä muuta ja sopinut jotain toista päivää sensijaan? Aika outoa,.

    • hgtraa

      Tottakai miess saa tavata, kyse onkin nyt minun miehen ajoittaisesta ärsyttävyydestä tyylillään että sopii menonsa kanssani ensin ja muuttaa ne viiimetipassa joulun alla sitten ihan toiseen. Olenkin mm kehottanut miestä pitämään isäänsä yhteyttä enemmän ja myös tänne kylään, kunhan ei tule näitä päällekkäin että lupaa kaikille ihmisille samana päivänä olevansa sielläsun täälllä, eli lupaa kaikille samaan aikaan tekevänsä/ olevansa paikalla.. miehessä ärsyttävä piirre ettei osaa organisoida ajankäyttöään, sen sijaan aina pahoittaa muiden mieltä näin. Joku jää siis näinollen aina lupauksen ulkopuolelle. Voihan olla, että mies voisi opetella paremmat tavat joilla kunnoittaa läheisiään.

      Vaikka ei appi tullutkaan, samanlainen viirupää on siis kuin mieskin ja mieli muuttuu näemmä tuulen mukana. Vaikeaa varmasti elää noin, itseä lähinnä enää huvittaa koko tapaus.. :)

    • Appipappa

      Jos olette sopineet yhteisen menon tuttavienne kanssa, mene yksin ja sano syy.
      En oikein ymmärrä, missä ongelma nyt on.
      Jos taas olitte ajatelleet mennä kahden vaikkapa ulos syömään, niin appiukko mukaan vaan.

      Yllätysvieras sopeutukoon talon tapoihin. Ei minkään appiukon ole tarvis kuvitella, että teillä ei ole muuta sosiaalista elämää kuin hänen käyntinsä.

      Voithan sinä sopia jonkun tapaamisen appiukosta huolimatta. Olkoot isä ja poika keskenään, ehkä he kaipaavatkin toistensa seuraa.

      • kummaukko1

        appipappa: miksi ihmeessä sinä haluaisit änkeä romanttiselle illalliselle avioparin kanssa, aikuisen lapsesi ja tämän puolison kanssa? Mikset mene illalliselle oman vaimosi kanssa, etkö tule hänen kanssaan toimeen?


      • kuoletkuitenkinkohta

        appipapan mielestä muiden pitää aina joustaa ja tehdä aina kuten hän sanoo. Jos miniä/aviovaimo on sopinut menosta oman miehensä kanssa, vaimon pitää luopua tästä ja mennä yksin tapahtumaan. ja jos haluaisi viettää aikaa puolisonsa kanssa kahdestaan, pitää luopua tästäkin ja sopia, että miehensä menee aina isänsä kanssa.

        minkälaisessa maailmassa oikein elät, kun sinä määräät kaikesta, kohta kuoleva vanha mies?


    • haukutväärääpuuta

      Appiukko on kysynyt ennakkoon voiko hän tulla käymään ja sun mies on vastannut että tervetuloa, joten ei se appiukon vika ole.

      Ei muuta kuin menet peilin eteen ja mietit, miksi sun rakas miehesi ei halua viettää aikaa kanssasi. Olen satavarma että syyllinen löytyy sieltä peilistä. Jos olisit miehesi mielestä haluttava ja ihana ihminen, hän aivan varmasti muistaisi lupauksensa sinulle päin. Joten ei muuta kuin peilin eteen.

      • hahahaaaa

        mee itse peilin eteen, moukka


      • sohvalta
        hahahaaaa kirjoitti:

        mee itse peilin eteen, moukka

        Haukutväärääpuuta niki on oikeassa.
        Syyt siihen, miksi aloittajan mies karttelee vaimonsa seuraa löytyvät parisuhteen sisältä, ei sen ulkopuolelta. Mutta ainahan parisuhteessa olevat ongelmat on helpompi sysätä jonkun toisen viaksi.


      • Vituntorvi

        hanki akka elämä, sulla sellaista ei selkeesti oo


      • sohvalta
        Vituntorvi kirjoitti:

        hanki akka elämä, sulla sellaista ei selkeesti oo

        Jos aloittajan oma mies ei viihdy aloittajan kanssa, niin minun vikahan se ilman muuta on.
        Tuli myös todistettua toisen kerran väittämä, että on helpompi haukkua muita ihmisiä kuin miettiä voisiko aloittaja petrata omaa käytöstään miestään kohtaan, sen sijaan että syyttelee miehen sukulaisia.


      • geneettinenrikos
        sohvalta kirjoitti:

        Haukutväärääpuuta niki on oikeassa.
        Syyt siihen, miksi aloittajan mies karttelee vaimonsa seuraa löytyvät parisuhteen sisältä, ei sen ulkopuolelta. Mutta ainahan parisuhteessa olevat ongelmat on helpompi sysätä jonkun toisen viaksi.

        Miksi appiukko ei sitten viihdy oman naisensa kanssa, vaan etsii seuraa häntä monta vuosikymmentä nuoremmasta miehestä, joka on geneettisesti hänen poikansa? Hm. Tälle suhteelle on rikosnimike, mutta ei nyt tule mieleen.


    • ToTuusOn

      Miehesi on todellinen kusipää, joten kannattaa katsoo joku parempi.. Tottakai oot etusijalla miehes elämässä jos se sua kunnoittaa, Ellei, kannattaa hankkii joku muu joka niin tekee. Appes on mulkku, mut älä välitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe