Länsi-Virginian yliopisto kyseli karpeilta miten karppaus toimii. Hyvin näyttää toimivan.
Tutkimus: karppaus laihduttaa, vaikuttaa myönteisesti sv-tautien riksitekijöihin ja saattaa tyypin 2 diabeteksen remissioon. Niin ja pitää kylläisenä ja parantaa elämän laatua.
http://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/30/86
Karppilassa menöö hyvin.
21
396
Vastaukset
- dsafsdfsfdsfsdf
Tutkimuksessa todettiin kyllä kaikkien noiden mainittujen asioiden toteutuneen, kun syötiin hiilihydraatteja keskimäärin alle 100g päivässä.
Tyypillinen kokeeseen osallistunut henkilö oli ylipainoinen. Ylipainoa alkaa omien kokemusteni perusteella kertymään hieman, siinä vaiheessa kun päivittäinen hiilihydraattimäärä ylittää 300g ja painon kertyminen alkaa olla merkittävää 400g päivittäisellä hiilihydraattiannoksella. Oletettavaa siis on, että koehenkilöt ovat aiemmin syöneet noin 400g päivittäisiä hiilihydraattimääriä.
Valitettavasti, tutkimuksessa ei selvitetty sitä etteikö nuo samat asiat olisi voineet toteutua päivittäisen 100g hiilihydraattiannoksen sijaan syömällä 200g hiilihydraatteja päivässä, joka onkin lähellä virallista ravintosuositusta.
Näissä tutkimuksissa on usein se ongelma, että todetaan jotakin, mutta ei tutkita sitä, olisiko asia toteutunut muillakin ehdoilla.
Nyt saadulla tuloksella todetaan että vähähiilihydraattisuus on siis hyvästä, vaikka ei poissuljeta sitä, että normaaleita ravintosuosituksia ja hiilihydraattimääriä noudattamalla voi päästä samaan lopputulokseen.- veijo5396753
Kyllä tiedettä löytyy kun vaan THL;ssä j aDiabetesliitossa opittaisiin lukemaan:
https://www.dietdoctor.com/se/vetenskap - sdfsdfsdfsdfsdfsdfsdf
veijo5396753 kirjoitti:
Kyllä tiedettä löytyy kun vaan THL;ssä j aDiabetesliitossa opittaisiin lukemaan:
https://www.dietdoctor.com/se/vetenskapSinulla ei suju kirjoittaminenkaan.
- VHH-lainen
Ei siinä mitään tutkimuksia tarvitse. Hiilihydraatit alas, ja seuraa oman painon pudotusta muutenkin terveydentilaa. Vastaus löytyy melko nopeasti. Jokaisen kohdalla tilanne puuttu parempaan. Aika riippuu eri ihmistyypistä. Jos on esimerkiksi diabetes, niin jo VHH aloittamisesta jälkeisenä aamuna verensokeri laskee jopa liian alas, jos edelleen jatketaan lääkkeiden ottamista. On syytä olla varovainen, ettei joudu koomaan.
- veijo53653
VHH valtaa alaa ylipainon ja diabeteksen hoidossa:
-2008, Ruotsin Sosiaalihallitus hyväksyy VHH.n hoitomuodoksi ylipainossa ja D2:ssa.
https://www.dietdoctor.com/se/socialstyrelsen-godkanner-lagkolhydratskost
-ADA, (American Diabetes Association) hyväksyy VHH:n hoitomuodoksi ylipainoisille diabeetikoille
http://care.diabetesjournals.org/content/diacare/31/Supplement_1/S61.full.pdf
-2011, Ruotsin Sosiaalihallitus suosittelee VHH:ta D2:sen hoidossa.
https://www.dietdoctor.com/se/socialstyrelsen-rekommenderar-mattlig-lagkolhydratkost-vid-diabetes
-Anekdoottiset todisteet (ihmisiä jotka ovat kokeillet)
https://www.dietdoctor.com/se/kategori/viktnedgang/vikthistorier
https://www.dietdoctor.com/se/vetenskap/anekdoter
LCHF ja tiede:
https://www.dietdoctor.com/se/vetenskap/lchf-och-den-medicinska-vetenskapen
Viimeisin kaikkien suurimpien tutkimusraporttien läpikäynti osoittaa että VHH johtaa parempaaan paimonhallintaan ja kaikkien sydänsairauksiin viittaavien tekijöiden paranemista.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1467-789X.2012.01021.x/abstract;jsessionid=7396D07C42DB2B84642D35158B132AF9.d04t04
Viimeisin asiantuntija lausunto Ruotsin SBU:lta kertoo että VHH:ll a saavutetaan nopeampi painonpudotus kuin muilla ruokavalioilla. Haittavaikutuksia ei havaittu-sitävastoin terveystarvot paranivat.
https://www.dietdoctor.com/se/lagkolhydratkost-effektivast-for-viktnedgang-enligt-svensk-expertutredning
Kuinka nkauan TIETO saa olla jäljellä? - veijo980639863
Karppilassa ei mene hyvin. Siellä menee LOISTAVASTI.
- TotuusSattuuQC
Iso osa melkein minkä tahansa erikoisruokavalion tehosta tulee siitä että ihmisten on keskimäärin paljon helpompi noudattaa jotain selkeää tiukkaa ohjetta kuin vain syödä normaalin terveellisen ruokavalion mukaisesti ja kohtuudella. Se kun ei ole mikään ohje joka kertoisi tarkkaan mitä pitää tehdä joten sitä on paljon vaikeampi noudattaa.
Jos tutkittaisiin rinnakkain normiterveitä ja normipainoisia ihmisiä jotka syövät tavallista ruokaa kohtuudella ja erikoisruokavalioden mukaan eläviä ihmisiä niin epäilempä että nuo tavallisella ruokavaliolla elävät eivät ainakaan sairaampia olisi. - joutavat
Mikä on terveellinen ruokavalio? Onko se mitä nykyisin suositellaan: sokeria , erilaisia lisäaineita ja kemikaaleja sisältäviä valmisruokia vai puhdasta maataloista saatavaa lihaa, kananmunia ja erilaisia maitotuotteita. Ensimmäinen lähtökohta on kotona tehty puhdas monipuolinen ja hiilihydraatteja ja keino rasvoja välttävä ruokavalio.
Lopetan viinan juonnin ok.
Lopetan tupakoinnin ok.
Lopetan sokerin, mitä oletko hullu?- TotuusSattuuQC
" Onko se mitä nykyisin suositellaan: sokeria , erilaisia lisäaineita ja kemikaaleja sisältäviä valmisruokia"
Missä tuollaisia suositellaan? En ole kyllä moisia suosituksia missään nähnyt. - joutavat
TotuusSattuuQC kirjoitti:
" Onko se mitä nykyisin suositellaan: sokeria , erilaisia lisäaineita ja kemikaaleja sisältäviä valmisruokia"
Missä tuollaisia suositellaan? En ole kyllä moisia suosituksia missään nähnyt.Tieto lisää tuskaa.
- TotuusSattuuQC
joutavat kirjoitti:
Tieto lisää tuskaa.
Et siis osannut kertoa että missä suositellaan sokeria, erilaisia lisäaineita ja kemikaaleja sisältäviä valmisruokia? Kuitenkin juuri äsken väit näin tehtävän.
- joutavat
Suosittelen lukemaan Mat Eric Nilssonin kirjan Aitoa ruokaa (henkilökohtaisesti uskon luonnontuotteisiin enemmän kuin teollisiin mössöihin)
Hyvin monet valmisruuat sisältää sokeria, erilaisia lisäaineita ja myös kemikaaleja, kuten margariini.
Sokeria lisätää maun parantamiseksi aina pekoneista pakastevihanneksiin.
Esimerkiksi mansikka jogurtti ei ole mansikoita nähnytkään. Mehut ovat pelkkää sokerivettä, joita maustetaan erilaisi esansein. Miten on mansikka jäätelön kanssa? Mansikat taitaa olla aika vähissä.
Jossain shrimp pastassa voi olla parikymmentä erilaista lisäaineita, mutta mahtuu sinne hieman skrippejäkin. Terveellistä vai mitä?
Kuten mainitsin, niin ei lisäaineet kovin pahoja ole, mutta kun niitä syödään vuodesta toisee alkaa myrkky kertymät olla suuret. Toisille eivät tee suurtakaan haittaa, kun taas toiset kärsivät kovasti, että se on urheilulaji, kestääkö kroppa sisäistä saastetta vai ei.- KysynVaan-76
"henkilökohtaisesti uskon luonnontuotteisiin enemmän kuin teollisiin mössöihin...
Hyvin monet valmisruuat sisältää sokeria"
Eikö sokeri kuitenkin ole ihan luonnontuote? - hpv27
Lisäaineet eivät kerry ihmiseen. Sokeria taas lisätään merkittäviä määriä erilaisiin jälkiruoka- tai välipalatuotteisiin. Pekoniin lisätty 0.5% glukoosia pitää sen pehmeänä eikä sillä ole merkitystä maulle, kestomakkaroihin lisätty glukoosi taas käy pois kypsytyksen aikana. Määrät näissä ovat hyvin pieniä.
Margariini tehdään transesteröimällä palmuöljyä ja juoksevia kasviöljyjä. Jäämiä niissä ei ole. Jos on näyttöä että on niin ota yhteyttä Eviraan niin kieltävät margariinit. Evirahan tutkii jäämiä säännöllisesti ja esimerkiksi vuonna 2011 jäämien suhteen 98.7%. Valtaosa määräysten vastaisista elin tarvikkeista oli EU;n ulkopuolelta ja vain yhdessä kotimaisessa elintarvikkeessa jäämät olivat liian suuria. - veijo0763763
hpv27 kirjoitti:
Lisäaineet eivät kerry ihmiseen. Sokeria taas lisätään merkittäviä määriä erilaisiin jälkiruoka- tai välipalatuotteisiin. Pekoniin lisätty 0.5% glukoosia pitää sen pehmeänä eikä sillä ole merkitystä maulle, kestomakkaroihin lisätty glukoosi taas käy pois kypsytyksen aikana. Määrät näissä ovat hyvin pieniä.
Margariini tehdään transesteröimällä palmuöljyä ja juoksevia kasviöljyjä. Jäämiä niissä ei ole. Jos on näyttöä että on niin ota yhteyttä Eviraan niin kieltävät margariinit. Evirahan tutkii jäämiä säännöllisesti ja esimerkiksi vuonna 2011 jäämien suhteen 98.7%. Valtaosa määräysten vastaisista elin tarvikkeista oli EU;n ulkopuolelta ja vain yhdessä kotimaisessa elintarvikkeessa jäämät olivat liian suuria.hpv
koetappa arvata miksi Unilever myy margariiniyksikkönsä.
vastaus:
kansalaiset ovat heränneet eikä kauppa käy.
Etpähän tarvitse jonottaa. - Perusjuttuja
veijo0763763 kirjoitti:
hpv
koetappa arvata miksi Unilever myy margariiniyksikkönsä.
vastaus:
kansalaiset ovat heränneet eikä kauppa käy.
Etpähän tarvitse jonottaa.veijo
koetappa arvata miksi ajamasi asia on epäuskottavaa
vastaus:
kansalaiset osaavat ajatella ja näkevät mikä olet miehiäsi käytöksesi perusteella
Eipähän ole ruuhkaa blogissasi - veijo08763063
Perusjuttuja kirjoitti:
veijo
koetappa arvata miksi ajamasi asia on epäuskottavaa
vastaus:
kansalaiset osaavat ajatella ja näkevät mikä olet miehiäsi käytöksesi perusteella
Eipähän ole ruuhkaa blogissasiPerusjuttuja
Kirjoitukseni ovat täysjärkisille ja välillä hpv:lle
- joutavat
Mistä ne myrkkyjäämät sitten kertyy?
Luin tai olen lukemassa Linkolan muistelmia. Hän söi pääasiassa kalaa. Hänen hiuksista otettujen testien mukaan, hänellä on eniten Suomessa tehtyjen mittausten perusteella elohopea jäämiä. Hänellä on myös radiumia, atomi saastetta runsaasti, johtuen sienien syönnistä. Ei kuitenkaa niin paljon kuin pohjoisen poromiehillä, joilla on muistaakseni 200 kertaa suuremmat lukemat, joka taas johtuu entisen Neuvostoliiton ydinkokeista. Sitten tässä oli taannoin juttua EU ministereistä, joille oli kertynyt glyfosaattia vereen. Tätä ainetta saa Suomessa käyttää rypsi viljelyksissä vapaasti.
Ei keräänny!- hpv27
Elohopea on raskasmetalli eikä elintarvikkeiden lisäaine. Ihmiseen kertyy mm raskasmetalleja (elohopea, hopea, lyijy ym.) ja joitain rasvaliukoisia aineita (DDT jne.). Noita ei sitten käytetä elintarvikkeiden lisäaineinä.
- Joutavat
Näin en ole väittänytkään. Kyse oli tosiaa lisäaineista.
Tässä on yksi esimerkki ; konttorissa työskentelevän ihmisen päivittäisestä nautituista "lisäaineista"
Aamupala: Eldoradon keittokinkkuviipaleita, Lätt & Lagom, Pågenin Javisst-leipää, Milkon kevyttä ravunmakuista sulatejuustoa, Twiningin söderte-teetä, Tropicanan appelsiinimehua, Arlan jugurttia Yoggi Kungsbär, rasvapitoisuus 0,5 %, ja Axan hedelmämysliä. Välipala: Friggsin tillinmakuisia riisikakkuja. Lounas: SevenElevenin patonki, täytteenä kanaa ja currya, ja lasillinen Fun Light -karambolaa. lltapäiväkahvi: Häggensin leipomon kanelikakku ja automaatti. kahvia. Kuntosalln jälkeen: Modifastin suklaapatukka ja Red Bullm sokeriton energiajuoma. Päivälllnen: Findusin pakastekalavuoka äyriäiskastikkeen kera, Straxin perhesalaattipussi, Felixin caesarkastike, rasvapitoisuus 3 %, sekä lasillinen vesijohtovettä. lltapala: GB Glacen Big Pack vanilja, O'hoj'n suklaakastike. Päivän päätteeksi: Proviva Active -jugurtti, tropiiklnmaku.
.. Ruokalista koostuu tuotteista, jotka kaikki ovat kohtalaisen tunnettuja merkkejä ja monen mielestä varmasti aika tavanomaisia elintarvikkeita. Mutta mitä tapahtuu, jos huomio kohdisletaan pienellä kirjoitettuun tekstiin, niihin kirjaimiin, jotka valmistajat mieluummin toivovat meidän sivuuttavan? Silloin tämän yhden ainoan päivän ruokalista näyttääkin aivan erilaiselta:
E325, E33!, E621, E30!, E300, E333, E471, E270, E330, E202, E450, ,. E635, E627, E63!, E250, E202, E330, E415, E281, E211, E450, E410, E62!, E440, E621, E4!5, E4!4, E445, E420, E330, E471, E621, E450,E300,E410,E202,E30!,E4!2,E407,E330,E401,E509,E451,E33!,E452,E440,El442,E330,E621,E415,E47,E482,E475,E472c,E472e,E270, E412, E330, E296, E202, E33!, E422, 160a, El60e, EISOd, E451, E621, E330, El 70, El60c, E270, El20, El 71, EIO!, E621, EISO, E95!, E950,E300,Ei60,E202,E339,E330,E452.
Ei kerry. Ei
Ihmisä huijataan vale mauilla ja jotkut vielä pitää niitä terveellisena Haloo!- hpv27
No eivät kerry elimistöön vaan lisäaineet poistuvat elimistöstä tai hajotetaan. Iso osa lisäaineista on lisäksi aineita joita on luonnossakin.
Esimerkiksi
E325 on natriumlaktaatti eli natriumin maitohapposuola. Natriumia on suolassa ja maitohappoa hapatetuissa maitotuotteissa.
E331 on natriumsitraatti. Natriumia on suolassa ja sitraatti on sen sitruunahapposuola
E621 on natriumglutamaatti. Glutamiinihappo on yleinen aminohappo ja sitä on mm. lihassa. Natrumglutamaattia on luontaisesti esimerkiksi soijakastikkeessa.
E300 on askorbiinihappo. L-askorbiinihappo on C-vitamiini.
E333 on kalsiumsitraatti. kalsiumin sitruunahapposuola.
E471: Rasvahappojen mono- ja diglyseridit. Rasva on rasvahappojen triglyseridi eli glyserolimolekyyliin on liittynyt kolme rasvahappoa kun tuossa yksi tai kaksi.
E270 on maitohappo. Löytyy hapatetuista maitotuotteista.
E330 on sitruunahappo. Nimensä mukaan löytyy mm. sitrushedelmistä.
E202 kaliumsorbaatti. Kaliumin sorbiinihapposuola. Sorbiinihappoa on paljon pihlajanmarjoissa ja kaliumia on paljon esimerkiksi perunassa ja banaanissa.
E450 difosfaatit. Fosfori on hivenaine.
Jne.. E-koodeilla lähinnä pelotellaan ihmisiä. Nillä ei yleensä ole haittavaikutuksia mutta esimerkiksi sorbaattiallergikkojen täytyy olla varovaisia mutta he eivät voi syödä myöskään suurta osaa ruususuvun hedelmiä (mm. omena ja pihlajanmarja),
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olet taitava
monessa asiassa. Myös siinä, miten veit sydämeni. Äkkiarvaamatta, pikkuhiljaa. Yhtäkkiä huomasin että minusta puuttuu jo747274Sinällään hauska miten jostakin
jaksetaan juoruta vaikka mitä. Jakorasia yms. Raukkamaista toimintaa. Annetaan jokaisen elää rauhassa eikä levitellä per583143- 342370
Osuuspankki Kuhmo!
Ei pysty pitämään yhtä Otto pankkiautomaattia toiminnassa Ksupermarketin kanssa,20 vuotta sitten Kuhmossa oli neljä auto261932- 201908
- 131877
Rakkaalleni!
Halusin tulla kertomaan, että sinua ajattelen ja ikävöin vaikka olen sukuloimassa. Meinasin herkistyä, kun tykkään sinus131602- 181569
- 521568
- 101559