TISSIT, TISSIT, TISSIT!!!

tissitön

Ne tuodaan jokaisessa valokuvassa esille mikäli sattuu omistaan sellaiset mutta miksi, sen tahdotte teistä muistettavan? Tää siis naisille vaikka onhan matalan testosteronin miehilläkin monilla rinnat :p
Tuli mieleen tällänen juttu kun katselin kuvakkeesta tyttöjen kuvia ennen kapakkaan lähtöä.

16

3489

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • matthye

   Joo tissit ovat esillä, mutta niitä ei saa huomata eikä missään nimessä kommentoida ja jos et huomaa tai kommentoi, siitäkin saa kuulla kunniansa.

  • sisäinen_kauneus

   Niillä tissikuvilla kompensoidaan sitä, ettei ole mitän muuta esittelemisen arvoista.

   Nykyään on liikaa kameroita ja liikaa mahdollisuuksia julkaista kuviaan, vaikkei niissä sisältöä olekaan. Lisäksi netti saa nuoret ihmiset luulemaan, että esim. kumppanin voi tilata haluamansa mallin mukaan.

   Ei, lapset. Elämässä moni asia on monimutkaisempi kuin netissä katsellen näyttää.

  • tretret4ref

   Miksei saisi näyttää, jos on näytettävää? Jollain on mielettömän upeat silmät tai huulet, paksut hiukset, muodokkaat sääret tai perse. Miksei siis rintoja saisi näyttää as well? Ai niin no juu... Toki se on loukkaavaa pienirintaisia kohtaan. Moni pienirintainen tuntuu tahtovan itsensä muistettavan hyvästä perseestä...

  • oikeatrinnat

   Rinnat ovat rasvaa vain , niistä turhaan ei tarvitse innostua,kunhan löydätte sen oikean niin rinnat kuin rinnat ovat oikeat.

  • pahaörkki

   Kyllä mikrotisseistäki varmaan joku pitää?

  • selfiemaailma

   Jokainen tissiesittelijä esittelee sitä mitä pitää itessään parhaimpana puolena esitellä. Ei siinä sen kummempaa ole. Oman itsen brändäys: terävin taito esiin heti ja kärkeen. :)

  • grg

   Miksi jaksaa ihmetellä miksi ja mistä jotkut toiset tykkäävät..?! Kauneus ihanteet ja mitat, missi- ja mallihommat ovat 90% naisten ja miehistä pitävien miesten naisille luomaa markkinahyponoosia joilla myydään kaikkea elämän tyylistä ja ruuasta reeniin vaatteisiin koruihin miesmakuun hypoksiin silareihin ankkahuuliin ja mätiviin lisäkepakaroihin. Sitten vihoitellaan miehille jotka yrittävät vaan päivittää ai että tästäkö nyt tykätään..? Ei miehet seuraa mitään mallimaailman uutuuksia....naiset sen tekee ja levittää jakaa toteuttaa vaatii ja seuraa sitä muilta naisilta.

   Silikonirintojakin on tullut seksissä vastaan ja se mitä ajattelen niistä, mitä se merkitsee?!
   Parhaimmilla seksikumppaneilla on ollut pienet rinnat a/b eikä se siitä seksistä niin upeaa tehnyt vaan kemia ihminen ja yhteensopiminen. Luomu F tai FF on ehkä isoin luomu mitä on vastassa ollut...ja sporttinen hoikka ihminen.

  • sellaiset

   Tissikuvia näyttävät ne joiden mielestä tissien koko on tärkeintä elämässä.

  • KikyRatkaisu

   Tissejä tuijotellaan evoluution kehityksen tuloksena, siinä missä peppujakin. Molemmat kertovat nopeasta rasvan kertymisestä joka taas kertoo jälkeläisen suuremmasta mahdollisuudesta selvitä läpi vauva iän. Rasvaa keräävä nainen synnyttää siis terveempiä lapsia.

   Se miksi naiset eivät kuitenkaan tuota lapsia, on rasvakertymien hukkaanheittämistä. Joskus mietin että onkohan se että syntyvyys on laskenut, naisten salaliitto sille ettei sallita uusien tyttölasten päästä maailmaan? Silloinhan ei ole kilpailua kun ei ole nuoria neitoja kisaamassa samoista miehistä vanhempien kanssa.

  • Taikarinkula

   Tyrkyttimet tuodaan reilusti esille. Ja sitten tapahtuu seuraavaa!! *ruma sana*

   1. Et katso, olet mikälie sanonko...
   2. Katsot niitä ja olet pervojen pervo, edes sanomatta sanaakaan!!

   Ei vitt* mikä teitä Naisia vaivaa?
   Missä se ongelma piilottelee??

   T. parisuhteessa oleva ja sormus kädessä.

  • Anonyymi

   Mä rakastan tissejä

  • Anonyymi

   Vanha aloitus. mutta ... miten ne tissit pitäisi niistä kuvista piilottaa? Mä en oikeasti tiedä millaiseen toppatakkiin sitä oikein pitäisi jatkuvasti pukeutua, jotta tissit eivät vain näkyisi, ettei niitä olisi pakko kommentoida. 🤣

   • Anonyymi

    Niiden päälle voi sijoittaa vaatekappaleen nimeltä paita, tunnettu myös muun muassa puserona. Naisilla on kummallinen halu pukeutua usein todella mauttomasti ja paljastavasti, ihan juhlatilaisuuksissa ja julkisissa esiintymisissäkin. Miehillä sen sijaan on sivistyneesti peittävä vaatetus, useimmiten ylävartaloa verhoavan asusteen kauluksesta eivät tursua edes rintakarvat, saati sitten nännit, kuten naisilla helposti saattaa tapahtua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niiden päälle voi sijoittaa vaatekappaleen nimeltä paita, tunnettu myös muun muassa puserona. Naisilla on kummallinen halu pukeutua usein todella mauttomasti ja paljastavasti, ihan juhlatilaisuuksissa ja julkisissa esiintymisissäkin. Miehillä sen sijaan on sivistyneesti peittävä vaatetus, useimmiten ylävartaloa verhoavan asusteen kauluksesta eivät tursua edes rintakarvat, saati sitten nännit, kuten naisilla helposti saattaa tapahtua.

    No mulla on aina paita päällä, eikä se mitään auta tuon kommentoinnin kanssa. En myöskään ikinä käytä avoinaisia kaula-aukkoja, mutta sekään ei auta.


  • Anonyymi

   Minusta tissien korostaminen on ihanaa. Ne ovat kaunein asia naisessa, ja jos ne ovat suuret, ei ole mitään syytä piilotella niitä. Päin vastoin.

   Nainen, joka korostaa ja tuo esiin rintojaan on heti kiinnostavampi kuin sellainen, joka piilottaa ne - varsinkin jos tissit ovat isot. Kaikilla ei ole siihen rohkeutta. Tissejä paljastava tyyli kertoo tietystä ulospäinsuuntautuneisuudesta. Miksi piilottaa maailmalta jotain, joka on niin hyvää ja kaunista? Kyllä ne kannattaa kuviinkin ikuistaa.

   • Anonyymi

    Vai että tissien paljastaminen kertoo ulospäinsuuntautuneisuudesta. Salli mun nauraa!!!!

    Se kertoo huomion halusta ja siitä, että yrittää heikkoa itsetuntoaan rakentaa kehujen varaan; täysin tuhoon tuomittu menetelmä.

    Oletko nähnyt yhdenkään fiksun, sivistyneen, rotukaunottaren näyttelevän tai paljastavan rintojaan? Et! Kyllä ne ovat niitä isoja tai pikkuisia pissiksia, ulkonäköorientoituneita surkimuksia, joiden päämäärä on saada paljon "katomua, katomua" - reaktioita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Bus Fi Jaanalta onnistui kusetus

   Bus Fi Jaana Bernadotte-Colangelo päätti hoitaa sitten Nykissä perheensä raha-asiat kerralla reilaan veronmaksajien ylen
   Maailman menoa
   58
   3573
  2. Joko kyllästyttää ?

   Tämä nillitys siitä mitä palstalla saa ja ei saa tehdä? On jo niin vanha juttu rekatut vastaan anot. Aivan turhaa sha
   Sinkut
   372
   1860
  3. Tuliko mies yllätyksenä

   etten oo niin helppo ja kiltti, kuin ehkä luulit? Kiltti ja lempeä ulkokuori, mutta kuitenkin oma tahto :)
   Ikävä
   79
   1246
  4. Nytpähän tiedän totuuden

   Ei muuta sanottavaa.
   Ikävä
   41
   1123
  5. Tilanne on vakava koska rakastan sinua

   Tilanne on oikeasti paha. En yhtään tiedä haluatko olla vain kaveri vai jotain enemmän. Ei sellaista voi suoraankaan kys
   Ikävä
   73
   1004
  6. Seuraavan kerran kun nähdään

   Jos ollaan kahden niin yritän puhua tavallista suorempaan. Haluan nimittäin sinut ja niin kauan kuin on mahdollisuus...
   Ikävä
   34
   860
  7. Mies , mikä olet horoskoopiltasi

   Ja tiedätkö mikä on kaipaamasi naisen horoskooppi?
   Ikävä
   74
   767
  8. OLIKO PUOLANGALTA

   Iltasanomat uutisoi tänään että Kainuussa oli joku lahopää saanut vankeusrangaistuksen kun oli käynyt koululla opettaja
   Puolanka
   13
   715
  9. Ketkä Sysmässä riitelevät?

   Tällä palstalla on moitittu Sysmän päättäjiä riitelystä. Luin Yle Lahden jutun kunnanjohtajan erottamisesta ja järkytyin
   Sysmä
   25
   695
  10. Sinä nainen mielessäni

   Tänäänkin olisi hyvä sää kipitellä luokseni. Tule paijattavaksi ja puristeltavakseni.
   Ikävä
   39
   675
  Aihe