TISSIT, TISSIT, TISSIT!!!

tissitön

Ne tuodaan jokaisessa valokuvassa esille mikäli sattuu omistaan sellaiset mutta miksi, sen tahdotte teistä muistettavan? Tää siis naisille vaikka onhan matalan testosteronin miehilläkin monilla rinnat :p
Tuli mieleen tällänen juttu kun katselin kuvakkeesta tyttöjen kuvia ennen kapakkaan lähtöä.

10

2806

  Vastaukset

  • Joo tissit ovat esillä, mutta niitä ei saa huomata eikä missään nimessä kommentoida ja jos et huomaa tai kommentoi, siitäkin saa kuulla kunniansa.

  • Niillä tissikuvilla kompensoidaan sitä, ettei ole mitän muuta esittelemisen arvoista.

   Nykyään on liikaa kameroita ja liikaa mahdollisuuksia julkaista kuviaan, vaikkei niissä sisältöä olekaan. Lisäksi netti saa nuoret ihmiset luulemaan, että esim. kumppanin voi tilata haluamansa mallin mukaan.

   Ei, lapset. Elämässä moni asia on monimutkaisempi kuin netissä katsellen näyttää.

  • Miksei saisi näyttää, jos on näytettävää? Jollain on mielettömän upeat silmät tai huulet, paksut hiukset, muodokkaat sääret tai perse. Miksei siis rintoja saisi näyttää as well? Ai niin no juu... Toki se on loukkaavaa pienirintaisia kohtaan. Moni pienirintainen tuntuu tahtovan itsensä muistettavan hyvästä perseestä...

  • Rinnat ovat rasvaa vain , niistä turhaan ei tarvitse innostua,kunhan löydätte sen oikean niin rinnat kuin rinnat ovat oikeat.

  • Kyllä mikrotisseistäki varmaan joku pitää?

  • Jokainen tissiesittelijä esittelee sitä mitä pitää itessään parhaimpana puolena esitellä. Ei siinä sen kummempaa ole. Oman itsen brändäys: terävin taito esiin heti ja kärkeen. :)

  • Miksi jaksaa ihmetellä miksi ja mistä jotkut toiset tykkäävät..?! Kauneus ihanteet ja mitat, missi- ja mallihommat ovat 90% naisten ja miehistä pitävien miesten naisille luomaa markkinahyponoosia joilla myydään kaikkea elämän tyylistä ja ruuasta reeniin vaatteisiin koruihin miesmakuun hypoksiin silareihin ankkahuuliin ja mätiviin lisäkepakaroihin. Sitten vihoitellaan miehille jotka yrittävät vaan päivittää ai että tästäkö nyt tykätään..? Ei miehet seuraa mitään mallimaailman uutuuksia....naiset sen tekee ja levittää jakaa toteuttaa vaatii ja seuraa sitä muilta naisilta.

   Silikonirintojakin on tullut seksissä vastaan ja se mitä ajattelen niistä, mitä se merkitsee?!
   Parhaimmilla seksikumppaneilla on ollut pienet rinnat a/b eikä se siitä seksistä niin upeaa tehnyt vaan kemia ihminen ja yhteensopiminen. Luomu F tai FF on ehkä isoin luomu mitä on vastassa ollut...ja sporttinen hoikka ihminen.

  • Tissikuvia näyttävät ne joiden mielestä tissien koko on tärkeintä elämässä.

  • Tissejä tuijotellaan evoluution kehityksen tuloksena, siinä missä peppujakin. Molemmat kertovat nopeasta rasvan kertymisestä joka taas kertoo jälkeläisen suuremmasta mahdollisuudesta selvitä läpi vauva iän. Rasvaa keräävä nainen synnyttää siis terveempiä lapsia.

   Se miksi naiset eivät kuitenkaan tuota lapsia, on rasvakertymien hukkaanheittämistä. Joskus mietin että onkohan se että syntyvyys on laskenut, naisten salaliitto sille ettei sallita uusien tyttölasten päästä maailmaan? Silloinhan ei ole kilpailua kun ei ole nuoria neitoja kisaamassa samoista miehistä vanhempien kanssa.

  • Tyrkyttimet tuodaan reilusti esille. Ja sitten tapahtuu seuraavaa!! *ruma sana*

   1. Et katso, olet mikälie sanonko...
   2. Katsot niitä ja olet pervojen pervo, edes sanomatta sanaakaan!!

   Ei vitt* mikä teitä Naisia vaivaa?
   Missä se ongelma piilottelee??

   T. parisuhteessa oleva ja sormus kädessä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   109
   2615
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   119
   1676
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   60
   1479
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   92
   1219
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   14
   1183