suomi24 treffit

sdsdsdasdsadsad

Mikä se on että samat naiset on vuodestaan toiseen aina sivuilla?

56

3658

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koetappa.kysyä.hinta

      Keräävät plussapalveluun miehiä eli rahastajia=huora

    • useampikerta

      Teidän miesten takia ! Mulla viides kerta kun tapahtuu näin. Jutellaan puhelimessa lähes päivittäin tunti kaksi useamman viikon ajan, ihan mistä vaan. Tavataan ja kaikki on ok. Juttua riittää, eikä toisen seurassa ole vaivautunut olotila. Tavataan toisen kerran. Tän jälkeen tulee täys hiljaisuus ilman selityksiä. Ei puhelinsoittoa, ei tekstiviestiä ei mitään. Kun viimein saan toisen puhelimeen, alkaa selityksen tulva. Ei vaan ollut kipinää !

      • Edes.kerrankaan

        Vaan etpä minun kanssani ala edes puhelemaan...
        Huoh...


      • Ihanko oikeasti joku mies jaksaa lapättää puhelimessa päivittäin tuntikausia:D
        Vähemmästäkin mielenkiinto lopahtaa ja sitten kun et edes toisilla treffeillä pillua antanut, niin onko tuo enää ihme jos ei mies seuraavaa viikkoa jaksa lässyttää samoja juttuja päivästä toiseen. Muuta tapojasi sinäkin. Ihan vaan perus viestittelyä ja sitten tapaaminen ja yhteistä yön viettoa..Eiköhän ala kipinä löytymään.


      • Ei kaikki juokse ONNEKSI pillun perässä ! Entäs, jos toinen ei halua viettää öitä, kun vasta sitten, kun ollaan enemmän tutustuttu ? Olen tavannut miehen joka ei vielä kahden kuukaudenkaan kuluttu koskenut minuun edes pikkusormella, vaikka nukuttiin samassa sänkysä !Ja ei todellakaan puhuta samoja asioita !


      • jotottunut
        renais kirjoitti:

        Ei kaikki juokse ONNEKSI pillun perässä ! Entäs, jos toinen ei halua viettää öitä, kun vasta sitten, kun ollaan enemmän tutustuttu ? Olen tavannut miehen joka ei vielä kahden kuukaudenkaan kuluttu koskenut minuun edes pikkusormella, vaikka nukuttiin samassa sänkysä !Ja ei todellakaan puhuta samoja asioita !

        Siitähän seuraa yltä "ei ollut kipinää" pidemmän tai lyhyemmän päälle.
        Mitenkäs se suomalainen nainen nykyisin tässä kohdassa toimii, pitäisi kysyä huvittuneena. Mitenkäs sitä kipinää aletaan lisäämään?


      • useampikerta
        Edes.kerrankaan kirjoitti:

        Vaan etpä minun kanssani ala edes puhelemaan...
        Huoh...

        En edes tunne/ tiedä kuka olet !


      • renais kirjoitti:

        Ei kaikki juokse ONNEKSI pillun perässä ! Entäs, jos toinen ei halua viettää öitä, kun vasta sitten, kun ollaan enemmän tutustuttu ? Olen tavannut miehen joka ei vielä kahden kuukaudenkaan kuluttu koskenut minuun edes pikkusormella, vaikka nukuttiin samassa sänkysä !Ja ei todellakaan puhuta samoja asioita !

        No tuo ei kyllä lupaa kovin hyvää...Eikö tullut koskaan tunne, että haisetko sä pahalle vai miks niin kovin inhoaa sinua, että voi hipastakkaan...Aivan naurettavaa. Normaalit ihmiset kuitenkin kaipaa läheisyyttä, mutta jos se sulle ok, niin sähän oot sitten löytäny omasi. Ole onnellinen.


      • glllh

        Viides kerta, ei tullut mieleen että kannattaako vuosia tuhlata siihen sitten?


    • saksetkii

      Miehet ovat outoja. Ensin valittavat seksin puutteesta ja ollaan sitten suhteessa jonkin aikaa. Sitten kadotaan ja otetaan uudestaan yhteyttä viikkojen jälkeen. Ehei, ei ole paluuta. Sitten joku raukka vielä suuttuu, kun ei oteta takaisin.

      • notietysti

        Siinä välissä on vongattu uusia naisia, ja kun ei ole tärpännyt...


    • ikuinen-sinkku

      Ei naiset halua eikä ne uskalla tutustua miehiin koska pelkäävät että mies pilaa naisen elämän. Mies voi vaikka viedä pari tuntia naisen päivästä aikaa ja se olisi ihan kamalaa. Mies voisi vaikka haluta halata naista ja se vasta olisi kamalaa. Mies voisi vaikka haluta naisen kanssa veneilemään mutta se vasta ihan hirveetä olisi mennä ulos miehen kanssa koska joku voi nähdä naisen miehen seurassa.. Mies voisi haluta tehdä ruokaa yhdesä naisen kanssa ja elää sitä arkea mutta se pilaisi naisen arjen ihan kamalasti. Ei sellainen elämä sovi naisille.

      • Hgfjkj

        Totta ei uskallakaan koska mies voi pilata naisen elämän. En valita kylläkään. Viihdyn 100% invalidina jäätyäni työeläkkeelle 32 vuotiaana menetettyäni firmani, vakituisen työpaikkani ja luottotietoni miehen takia ja tietysti terveyteni vaikean trauman takia. En vain kestänyt sitä pahoinpitelyä. Tämä kokemus nostaa kyllä kynnystä tutustua miehiin millään tavalla kun kerran on helvetistä pois päässyt. Tämän jälkeen törmännyt lähinnä kaunispuheisiin valehteleviin hyväksikäyttäjiin tai sen yrittäjiin koska olen minäkin oppinut jo nämä tunnistamaan.


    • MKO100

      Kun pääsisi edes tänne sivuille. Ei onnistu se robottitunnistus sitten millään...

      • enolerobottii

        Tunnistustehtävä voi olla joillekin liian haastava,,,, tai sit ylläpito luulee sua robobobotiksi


      • rooohj

        Näytti onnistuvan sulta kuitenkin. Jos kirjaudut niin et tarvi robocop tunnistusta.


    • keskikokoinenmyy

      En ole millään sivuilla deiteissä, vaikka sinkku olenkin. Miehet eivät haluaisi kaltaistani naista, joka on tavallinen, käy töissä, harratsaa juoksua, on normaalipainoinen, viihtyy kotona, laittaisi sen toisen lautasenkin pöytään ainakin viikonloppuisin. Ei halua seksissäkään outouksia, vaan lähellä oleminen ja jakaminen on se juttu. Tavanomaisuus ei viehätä miehiä, mutta toisaalta en aio muuttaakaan itseäni muuksi.

      • mies38v-s

        Minä kyllä haluaisin kaltaisesi naisen.


      • jdlkfkti

        Juuri tuollainen nainen kelpaisi mainiosti.


      • hhhhhhhmmmmm

        keskikokoinenmyy ainakin 90% miehistä haluaisi sinunlaisen naisen

        Minä ainakin

        Mutta kun ett sitten sinäkään tule kenenkään ulottuville on vaikeata tätä todistaa
        täsä tämä naisten jamiesten kohtaantumis ongelma on , ja se pitäsi saada poistettua

        Samaa ongelmaa on myöskin monissa harrastuksissa ,
        Ei näy naisia missään harrastuksissa ja sitten treffi/keskustelu palstoilla valitetaan että miehet nyhjäävät vaan sohvalla kun ne oikeasti käy harrastamassa
        Miehet ky vaan kalassa tai metsällä tai rassaavat eutojaan tai muuta nikertävät keskenäään.
        Ja naiset on vaan sosiaalisia verkostoituu keskenään omissaan bestis ympyröissä.
        no onhan se media seksikkäämpää sanoa ett verkostoituu


    • höhhöhhö

      ja samat miehet vuodestaan toiseen

    • eikerrotanimimerkkiä

      En myös ymmärrä. Olen etsinyt 3 kuukautta seuraa. Oikeastaan 1-2 naista on edes kirjoittanut. Mun mielestä profiilit ovat sopineet yhteenkin todella monen kanssa ja silti eivät kirjoita takaisin, vaikka olen asiallisesti kertonut mitä etsin yms.

      • nimi-merkitön

        Kateellisena luin kirjoituksesi. Jo kolmessa kuukaudessa olet saanut naisen kirjoittelemaan kanssasi! Jopa mahdollisesti kaksikin!
        Minulla se ei ole onnistunut kuudessakaan kuukaudessa.


      • wednesday47
        nimi-merkitön kirjoitti:

        Kateellisena luin kirjoituksesi. Jo kolmessa kuukaudessa olet saanut naisen kirjoittelemaan kanssasi! Jopa mahdollisesti kaksikin!
        Minulla se ei ole onnistunut kuudessakaan kuukaudessa.

        Tee kuten jotkut naiset ja miehet tekee, pyydä jotain toista täyttämään profiilisi niin saatat saada viestejäkin. Älä tapaa kuitenkaan ketään pitkään aikaan ettei paljastuisi se että et ole ollenkaan sanojesi kaltainen olento, kuvasi takia myös älä tapaa ketään ettet jää kiinni 15 vuotta vanhan kuvasi käytöstä.
        Viestittelet vain niin saat edes jotain ajankulua..


    • bokotti

      Kun ei täältä löydy sellaista naista, jota etsin, siksi täytyy odotella. Ei kaikki kauniit lorella-naiset voi yhtäkkiä sukupuuttoon kuolla. Kun edes yksi löytyisi? Vastauksia kyllä on tullut, mutta en hae mitään alipainoista fitness-naista, enkä naista,joka ei siedä tupakoivaa miestä. Tasapuolisuuden nimissä, minä en huoli alkoholia juovaa naista ,enkä naista,joka ei tule toimeen ilman älykännykkää minuuttiakaan.

      • Tuuppa juttelee mulle treffien puolellle.


      • Rohkaisevaa.juu
        Loreni kirjoitti:

        Tuuppa juttelee mulle treffien puolellle.

        "En pidä privaviesteistäsi suurella todennäköisyydellä ja minulla on jo seuraa riittävästi."
        Kylläpä sinä rohkaisetkin tutustumaan!

        MISSÄ ne kunnolliset naiset ovat? Tarkoitan muuallakin kuin naimisissa.


    • kopkopkooooop

      Samoin miehet ovat samoja vuodesta toiseen. Olen välillä pitkiäkin aikoja poioissa, mutta sitten taas teen profiilin ja kas kummaa, samat naamat sieltä tuijottaa, miehet eivät edes kuviaan päivitä, siitä helppo muistaa, vaan vuodesta toiseen samalla kuvalla ollaan.

      • Nössöksikin.sanottu

        Olinhan minä enemmän kuin kymmenen vuotta poissa. Nyt profiilini laitoin nähdäkseni olisiko kiinnostavia naisia. Kaksi löysin, vaan heillä oli paljon korkeammat kriteerit eivätkä kiinnostuneet. Toinen ei vastannut mitään ja poistui jo palstoilta joten prinssinsä lienee löytänyt. Toisen kanssa pari viestiä vaihdoin ihan muista asioista, sitten lopetti yhteydenpidon ja yhä etsii sitä prinssiään.
        Niin ja tunnistin ainakin kaksi silloin yli 10 v sitten palstoilla ollutta naista. Toisen kuva kertoikin, miksi ei vastakappaletta ole vieläkään löytynyt. Toinen saattaa olla jo vaikka kuollut tai muuten vain unohtanut poistaa profiilinsa, teksti ja kuva sama kuin 10 v sitten, mutta ei vastaa yhteydenottoon mitenkään - kuten ei vastannut silloinkaan.
        En enää uskokaan ketään löytäväni, mutta katselenpa kuvia ja luen mahtavia vaatimuksia miehistä naisille, joille mikään ei kelpaa eikä mikään riitä. Kai se joku Jännämies sitten kelpaa, kun totuus lopullisesti valkenee.


    • naiset-etsii-ja-etsii

      Monet naiset etsivät "sitä oikeaa". Tiedän tämän kun olen tätä asiaa monelta naiselta kysynyt, jotka nyt ovat vaivautuneet vastaamaan. Ei riitä että mies on mukava, seurallinen, mukavannäkönen, pitää huolta naisesta, käy töissä, jne. Miehen pitää olla jotain uskomatonta, joka "saa sukat pyörimään jaloissa" heti ensi hetkestä lähtien ja elämän pitää olla miehen kanssa aina ja ikuisesti yhtä juhlaa kaikin puolin.

      • huoriinpettynyt

        etsivät "sitä oikeaa" ja samaan aikaan paneskelevat ympäri kyliä....


    • kauasonpitkämatka

      Vai ovat? Kuinka pitkään sinä olet sitten siellä lymyillyt?

    • jajkfhdahfha

      Johtuu siitä, että palstalla on melko erikoisia miehiä. Eivät ymmärrä kunnollisen, hyvän naisen päälle tai eivät vaan viitsi edes tutustua kunnolla. Jotkut miehet luulevat seksin olevan yhtä kuin parisuhde ja sitten ainakin minun kohdalle on osunut moni juoppo tai ainakin ihan liikaa juova.
      Olen onnellinen yksin enkä tosiaankaan ota/halua itselleni miestä, joka tekee elämästäni huonoa/ikävän.

      • utbvn6767

        Olen huomannut myös, että keski-ikäisissä on yllättävän paljon juoppoja.


      • enolerobotti2

        Uskon tuohon, etteivät osaa edes kunnolla tutustua kunhan se oikea löytyy ensin.
        Itse olin puolitoista vuotta tuolla profiililla ja siitä 4 kk tiiviimmin. Alueelta lopussa olivat samat plussalaiset naiset, joilla liki kaikilla ihmeelliset hiukan kierot ikätoiveet yleisilmeenä. Jotenkin siitäkin tulee mieleen, että eivät osaa aloittaa tai halua vakavaa suhdetta oikean miehen kanssa. Vaatimuslista ja yritys miesten päsmäröintiin ja pomoiluun tuntuu päällimmäiseltä, kunhan löytyisi se vaatimuslistan alokas tai monni.


      • robocop2
        enolerobotti2 kirjoitti:

        Uskon tuohon, etteivät osaa edes kunnolla tutustua kunhan se oikea löytyy ensin.
        Itse olin puolitoista vuotta tuolla profiililla ja siitä 4 kk tiiviimmin. Alueelta lopussa olivat samat plussalaiset naiset, joilla liki kaikilla ihmeelliset hiukan kierot ikätoiveet yleisilmeenä. Jotenkin siitäkin tulee mieleen, että eivät osaa aloittaa tai halua vakavaa suhdetta oikean miehen kanssa. Vaatimuslista ja yritys miesten päsmäröintiin ja pomoiluun tuntuu päällimmäiseltä, kunhan löytyisi se vaatimuslistan alokas tai monni.

        On ajauduttu naisten hauissa tämmöiseen päsmäröintiin, josta tämä Hesarin tutkimuksesta tehty juttu kertoo.
        https://www.hs.fi/elama/art-2000002879714.html
        Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtajan Heli Vaarasen mukaan on yhä tavallisempaa, että mies kokee itsensä väheksytyksi parisuhteessa

        Suomalaiset hakijat lienevät eronneita naisia jo kuvauksen perusteella.


    • tasapeli_

      Nyt on pakko sanoa, että sama koskee myös miehiä. Ajattelin laittaa 8 vuoden tauon jälkeen
      profiilin, mutta kun selailin ilmoituksia, niin mitä kummaa. Siellä ne samat naamat ja joillakin
      jopa samat kuvatkin, puhumattakaan yleisestä päivityksestä. Enpä usko, että mikään ei muutu
      noin pitkällä aikavälillä.

    • Enpä ole Suomi24 treffeihin koskaan mitään ilmoitusta laittanut ja silti oon saanut seuraa ihan hyvin silloinkun sitä oon halunnut. ;)

      • Hernesaarenkt

        Seura ja parisuhde vaikka pitkäänkin sen alettuakin nettideittaillen ovat kyllä kovin eri asioita.


    • nakuttajanakke

      Lopettakaa se nettideittailu, antaa hullujen sekoilla siellä keskenään. Kantsii yrittää jotain muuta, helppoa se ei ole mutta nettideittailu on turhaa se on FAKTA.

    • kylläkylläjopajo

      "Etsin kunnes löydän" nimimerkillä "ihanaKUKKA" joka halua ehdottomasti "miehekäs mies" vaikka itse näyttä perunasakki. Sairaita uneksijat...

      • Hoono.soomi

        Minä näyttä perunasakki ja juoda kaliaa.


      • Äidinkieli8plus

        Siksipä naisia saatkin. Se hoono soomi on kova sana naismaailmassa!


    • läskithölskyy

      On kyllä tosi läskejä ja surkeita naisia ettei voi olla tosikaan. Yrittäkää nyt laihduttaa ihan oman terveytenne puolesta.

    • Kunnollinen-mies

      Naiset odottaa että joku todella komea mies tulee nettiin hakemaan seuraa. Ei naisille kelpaa normaalit miehet ollenkaan. Oletteko muka pääseet treffeille koskaan tavis naisen kanssa. Nainen pyytää kuvan ekana vaikka itse ei ole mikään ihmellisen kaunis.

      • VaihdetaankoKuvia

        Tottakai kuva pitää nähdä, aina. Ihan niinkuin olisi jotenkin paha asia jos kun haluaa vaihtaa kuvia. Ehdotan kuvien vaihdon aina heti. Jos mies tästä loukkaantuu, ei hän enää kiinnostakaan, kun moisesta loukkaantuu.


    • Joku vika?

    • Winter78

      Pitäisköhän profiili tehdä itsestäänkin:) Susiruma en oo mutta ruusuksikaan ei voine sanoa. Eronnut muttei karannut. Ja tosissaan nyt en kyllä seuraa hae.

    • kiikie

      Siksi koska eivät pysty poistamaan profiilia.

    • juuppostseh

      Juupas juuu, mikä on ongelma?

    • tulin just saunasta oli hyvät löylyt piipe

    • Anonyymi

      Suomi24treffit mainostaa nimenomaan että löydät juttuseuraa ja se seurue on mukana tässä deitissä vuodesta toiseen. Lortot kokevat näin jännitystä, kun ovat muka treffi-deitissä mukana, vaika vaan lätyn soitto ja uteleminen ovat tavoite -ei treffit!

      • Anonyymi

        Havainto sielä kijoittelu kyllä käy, leivotaan juttua kysellään henkkohtaisuuksiakin, vaan sitten tätä puhelinnumeroa tarjotaan on TÖKS, elikkäs ei ole halujakaan siirtyä mielikuvista todellisuuteen. Ihan oikeesti sucks.


    • Anonyymi

      Ihan vaan ihmetttelen mistä ap sen tietää että samat naiset vuodesta toiseen sivuilla?
      Mistäpä muusta kuin siitä että itsekin roikkuu siellä vuodesta toiseen!
      En minä ainakaan tiedä mitä jossain kirjoitellaan jos en siellä itse käy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe