Ihminen on vain yksi maapallon eläinlaji

Jartsef

Miksi ihmiseläimen kirjoittamaton taulu eli tabula rasa pitää alkaa rotjata kaikella paskalla heti syntymästään alkaen? Juuri se paskalla rotjaaminen on johtanut tähän hirvittävän väkivaltaiseen maailmaan. Miksi sinne tauluun pitää alkaa kirjoittaa koko ajan pelkkä uskomusta ja valhetta. Eikö ihminen saa tai osaa elää totuudessa. Miksi sinne ei kirjoiteta totuuden mukaista tietoa vaan pelkkää uskomusta? Eikö totuus ja tieto johda onnelliseen yhteisöön? Miksi ihmisen pitää elää uskomusten vallassa? Miksi?

Ihmislaji on niin vajaaälyinen, että se ei edes ymmärrä olevansa vain yksi maapallon eläinlaji. Ihmiseläin luulee että ihmisen ja eläimen erottaa se että vain ihmisellä on äly. Ihmiseläimen vajaasta älystä kertoo myös se, että ihmilaji jakaa eläinlajit ihmiseen ja eläimiin.

Monella muulla eläinlajilla on älykkyyttä, jota ihminen ei edes ymmärrä ja jokaisella eläinlajilla on vähintään se älykkyys, jota se omassa elinpiirissään tarvitsee.

Ihmiseläimen puhtaaseen mieleen eli kirjoittamattomaan tauluun aletaan vajaaälyisesti heti syntymästä alkaen kirjoittaa, että ihminen on ihminen ja eläimet eläimiä. Samoin uskonnot luovat vajaaälyiselle ihmiselle mielikuvaa ihmisen ylemmyydestä muihin lajeihin verrattuna. Ihminen on muka joku luomakunnan herra. Vajaaälyinen ihmiseläin puhuu ihmisestä sanalla hän ja muista lajeista sanalla se.

Mikään, eikä kukaan ole antanut meidän eri eläinlajien keskellä ihmiselle mitään eriryisasemaa. Ihmiseläin on vain yksi eläinlaji muiden eläinlajien joukossa.

Tämä ihmiseläinten oppi on johtanut maapallolla meidän kaikkien eläinlajien suuriin kärsimyksiin niin ihmiseksi kutsutun lajin kuin muidenkin. Eläimet perheineen ja korkeine älyineen ovat joutuneet suuriin kärsimyksiin ihmisen terrorin edessä.

Milloin ihminen saavuttaa sellaisen älykkyyden, jotta se osaa elää osana tämän maapallon eläinperheitä ja kunnioittaa toisia lajeja nille kuuluvalla tavalla?

Ihminen on niin tollo ettei se ymmärrä sitäkään että yhtä hyvin leijonat voisivat tarhata ihmisiä ruoakseen ja vetäistä niistä aina yhden nälän yllättäessä orteen nyljettäväksi. Sudet voisisvat hävittää ihmiset viemästä heidän ruokaansa ja elintilaansa. Miksi noilla ei ole samaa oikeutta kuin ihmiselläkin? Miksi?

Ihminen on vain tosiasioilta sokeaksi manipuloitu ihmiseläin. Nämä eläimet eivät osaa vähän älynsä takia puhdistautua harhaisista opeistaan vaan haluavat uskoa niihin kun eivät itse parempaan ajatteluun kykene.

Et. Et sinä ymmärrä. Sinä et kykene ymmärtämään. Sinun kirjoittamaton taulusi on niin täynnä pelkkää uskomusta ja valhetta, että sinä et todellakaan kykene ymmärtämään.

25

1036

Vastaukset

 • Hahhaa, mitä höpötystä!

  Mitä ilmeisimmin sinutkin kaikkine touhotuksinesi on kaikesta huolimatta laskettava ihmisten joukkoon kuuluvaksi.

  Kykenetkö itse ymmärtämään tuota vertaa?

  Eikö se ole väkivaltaa, jos leijona tappaa savannilla seepran? Tai ryöstää leopardi-äidin saaliin? Sillä seurauksella, että leopardi-äidin pieni pentu jää ilman ravintoa ja kuolee? Minkä vuoksi leijonan väkivalta on sinun mielestäsi hyväksyttävämpää kuin ihmisen väkivalta?

  • Ei se vaan ymmärrä.


  • Einiineise kirjoitti:

   Ei se vaan ymmärrä.

   Sinä olet tässä se, joka ei ymmärrä.

   Ihmiset käyttäytyvät ihmisille lajityypillisesti.

   Ihan vastaavasti kuin muutkin eläimet.

   Mitä pahaa siinä on?


 • vihernarsistit pahimmasta päästä,niiden muotioikkuja kun pitäisi kaikkien toteuttaa.luojan lykky uusi eläinsuojelulaki suojelee eläimiä niiltä jotka kokevat eläimet tasaveroiseksi ihmisen kanssa ja kieltää seksin eläinten kanssa.

  • Ja suahan tietysti haittaa kielto seksistä eläinten kanssa.


  • Mitenkäs eläinten tappaminen ja syöminen? Eikös sekin pitäisi kieltää?


  • jhgvfcvgnhjkm kirjoitti:

   Mitenkäs eläinten tappaminen ja syöminen? Eikös sekin pitäisi kieltää?

   miten kasvien tappaminen ja syöminen?eikös sekin pitäisi kieltää?


 • Aloittaja on näköjään älykäs ja järjen varassa elämäänsä elävä, jonka kirjoittamatonta taulua ei uskomuksilla sotketa. Onneksi meissä ihmiseläimissäkin on joitakin älykkäitä yksilöitä.

  Siinä sitä on kirkkoherralle ihmettelemistä.

 • Sinä et todellakaan kykene ymmärtämään. Sinähän olet vajaaälyinen ihmiselukka älykkäiden eläinten joukossa.

  Sinulleko on uskoteltu jotain muuta? Niinkö? Sinäkö olet sokeasti uskonut? Niinkö sinä olet. Puhdistaudu. Mietipä uudelleen.

 • vihervasemmiston touhuja katsellessa näkee hyvin miten suomalaiset taantuvat pikkuhiljaa.

  • Mikä tässä on vihervasemmistolaisuutta?


  • dsfdsfdsfds kirjoitti:

   Mikä tässä on vihervasemmistolaisuutta?

   sitä laitaahan nämä höperehtijät ja muiden kustannuksella näkemyksiään toteuttavat ovat,niitä jotka pyrkivät näkemystensä takia kieltämään jopa lihansyönnin eriävän mielipiteen omaavilta.


 • "Jartsef " kirjoitti todella älykästä tekstiä, jota tällä palstalla enää harvoin edes viitsii lukea. Ikävä, ettei ylläpito poista täällä vuosikaudet elämöivää trollia.

 • Ja onhan vielä monet tummahipiäiset, arabit, ym. ,joita ei oikein mitenkään ihmisiksi voi määritellä. Katso esim. Oulun tapahtumat.

 • Olisiko nuorissa tytöissä vähän vikaa seksikkäisiin asuihin pukeutuen. Ei ole pakko hakeutua väärään seuraan.
  Me ihmiset olemme luoneet kulttuurierot. Tämä on Eläinten suojelu palsta. Oulun tapahtumat kuuluu jonnekin muuhun palstaan.

  • eli kun eri kulltturitaustan omaavat tekevät rikoksia pitää suomalaisten muuttaa pukeutumistaan niiden mieltä mukailevaksi?


  • Eikös Oulun tapahtumissa ollut juuri kysymys ihmistä alemmista eläimistä?


 • Vai kasvattaako meidän kulttuurimme niitä ?

 • Ihminen on leijonien tuotantoeläin. Mietipä sitä.

 • Hieno aloitus, mutta sen jälkeen kaikki muut tekstit lähinnä pelkkää roskaa. Monipuloitu, sokea ja kuuro ihminen ei enää sisäistä totuutta. Tabula rasa, kirjoittamaton taulu on työnnetty niin täyteen valheellista roskaa ettei ihmiseläin kykene ymmärtämään.

 • Miksi ihminen haluaa elää valheessa? Suuressa valheessa.
  Sinä, joka haluat, että vastasyntynyt ihmiseläin kasvatetaan valheeseen, kerrotko miksi se pitää kasvattaa valheeseen.

  • Kun on pakko syödä elääkseen, niin täytyy vetää porkkanat maasta ja usein on myös porkkanateini vetäisyn kohteena. Vaikka tietää, että porkkana haluaisi jatkaa eloaan, niin se revitään säälimättä ylös maasta. Sitten se paloitellaan tai jopa raastetaan.....


  • vihervasemmiston vegaaneilla on taipums elää valheessa,jopa ruokien nimet ja ulkomuoto pitää muistuttaa liharuokia vaikka ovatkin kasvista,en tiedä missä moinen asia menee vikaan,synnytysessä tai vastaavassa tilanteessa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   vihervasemmiston vegaaneilla on taipums elää valheessa,jopa ruokien nimet ja ulkomuoto pitää muistuttaa liharuokia vaikka ovatkin kasvista,en tiedä missä moinen asia menee vikaan,synnytysessä tai vastaavassa tilanteessa?

   Entä mistä sinä sitten puhut? Sekään ei liity mitenkään aloitukseen.


 • Ihminen on maapallon rumin eläinlaji.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  243
  3721
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  38
  451