Tarjolla laulunopetusta/lauluryhmän ohjausta

popjazzlaulaja

Hei!

Tykkäätkö laulaa, mutta haluaisit kehittyä nopeammin ja saada uusia ahaa-elämyksiä ammattitaitoisessa ohjauksessa? Onko sinulla jo mukava porukka kasassa, joka haluaisi laulaa yhdessä, mutta tarvitsisi siihen jonkinlaista ohjausta?

Olen muusikko, pop/jazz-laulaja ja musiikkikasvatuksen maisteriopiskelija ja tarjoan laulutunteja sekä lauluyhtyeiden ohjausta kohtuuhintaan innokkaille harrastelijoille Helsingissä.

Tunneillani tunnelma on rento ja innostava, ja laulua opetetaan kokonaisvaltaisesti aina perustekniikasta ilmaisuun. Lauluryhmien kanssa keskitytään tietysti myös yhteissointiin. Kappalevalinnat tehdään yhdessä oppilaan/lauluryhmän kanssa ja tunnit räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti.

Jos kiinnostuit, vastaa tähän viestiin niin vaihdetaan yhteystietoja ja keskustellaan lisää!

1

227

  Vastaukset

  • Kiinnostaa kyllä toki laulunopetus ym. En tiedä miten tämän keskustelu palstan kautta voi laittaa yhteystietoja ne kun tuppaa mennä poistettaisiin. Mutta intoa ja kiinnostunut olisin. Saakohan paljon nyt näitä yhteydenottoja tätä kautta?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   107
   5277
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   174
   1404
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   128
   1232
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1159