Fiksuin tapa toimia?

Transunvaimo50

Olemme naimisissa ja haluan eroon miehestä.

Sen jälkeen kun mieheni pukeutui naistenvaatteisiin ja asia selvisi minulle en osaa nähdä häntä miehenä ja en siedä ajatusta että hän koskee. Kaipaan kosketusta mutta koen ettei mieheni ole edes mies.

Välimme on ihan hyvät , enkä haluaisi loukata häntä. Hänellä on oikeus olla oma itsensä ja vaikka hän luopuisi naistenvaatefetististä en usko että minun mielikuva hänestä palautuisi mieheksi.

En halua lopettaa omaa elämää ja uhrata omaa onnea vain kulissiin. Jos jatkamme on meitä kaksi onnetonta.

Kun puhun halusta ertota hän uhkailee itsemurhalla. Yritän saafda häntä hoitoon ja hän valkuutella että trassut ovat miehiä siinä kuin miutkin miehet. Varmaankin mutta tiedän mitä itse tunnen.

Hän toivoo toki seksiä mutta on valmis jatkamaan ilman seksiä. Itse ksipaan seksiä mutta en kykene edes harkitsemaan sitä koskaan hänen kanssa mutta en myöskää näe mahdollisuutta että se puuttuisi. Edes luoa vieraaseen ei riitä minulle vaan haluan aidon parisuhteen miehen kanssa.

Miten toimia jotta pääsen siististi eroon enkä loukkaa tarpeettomasti toista. Minusta minullakin on oikeus tyydyttävään elämään enkä jaksa pitkään tälläista kulissia missä tunnen inhoa tilannetta kohtaan

12

463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oletksinänainen

      Pukeuduthan sinäkin miesten vaatteisiin (esim. housut) eli oletko sinä sitten nainen ollenkaan?

      Toivottavasti miehesi pääsee sinusta eroon.

      • Transunvaimo50

        Jos minun pukeutuminen tekee minusta (housut) -ei naisen. Ymmärrän jos mielenkiinto loppuu toiselta.

        Kysymys kuuluu miten voin sanoa toiselle etten pidä häntä seksuaalisesti haluttavana loukkaamatta häntä ? Ja ettei suhde ilma seksiä riittä minulle?


    • hjöhjkö

      Mikäs siinä jos mies pukeutuu mekkoon. Pahempi se on jos sillä on poikaystävä kaapissa;)
      Se on kyllä ikävä jos muijalta katoo rintsikat yllättäen...

      • Transunvaimo50

        No ei että mies haluaa olla nainen kyllä yhtää vähäisempi ole...

        Yäk.. lun olisi lesbosuhteessa... ei kiinosta


    • hetskueukko

      Jos et halua olla hänen kanssaan suhteessa, sitten et halua ja sanot sen ja toimit sen mukaan. Avioliitoissa ja pitkissä suhteissa käy usein niin, että sitä kiinnytään siihen tuttuuteen ja turvallisuuden tunteeseen mikä suhteesta tulee. Sitten jäädään arpomaan ollako vaiko eikö olla, kun aivan selvästi ei haluta olla. Ei sitä kerrasta tartte viheltää vauhdilla poikki, vaan keskustella asiasta, ja katsoa tosiaan oletteko menossa eron suuntaan.

      Itselleni miehen pukeutuminen naisen vaatteisiin ei olisi mikään ongelma, mutta jos hän jotenkin haluaisi alkaa toteuttamaan enemmänkin naiseuttaan, niin sitten varmaan se olisi vähitellen toisesta irrottautuminen.

      • Transunvaimo50

        Kiitos. Pidän hänestä ihmisenä mutta en koe häntä miehenä. Yritän keskustella erosta mutta hän kieltäytyy hyväksymästä sitä. En tuomitse häntä mutta yhteinen elämä ei ole minulle vaihtoehto. Hän toivoo minusta tyttökaveria itselle ja haluaisi minun kutsuvan häntä naisen nimellä ja suhtautuvan kun naispuoliseen ustävättäreen mutta välillä toivoisi seksiä (yrittää syödä potenssilääkkeitä ) ja saa masennusta kun ei toimi enkä minä lämpene.

        Ymmärrän jos hän kokee olevansa nainen. Varmaan raskasta olla mies. En kuitenkaan ole lääkäri joten kehoitan kääntymään lääkärin puoleen.

        En ole vihainen tai katkera hänelle, en vain rakasta häntä tai edes tunne mitään vetoa joten avioliitolle ei ole perustetta jatkaa. Ero päätös on pysyvä ja erosta olen täysin varma.

        En haluaisi loukata ja olen valmis keskustelemaan asiasta ja syistä miksi eroa. Helpottamaan hänen erotuskaa.


    • kulissiliitontiedän

      Niin mikä on fiksu tapa erota? Ehkä kun saat toisen ymmärtämään ettet rakasta ja haluat muita. Yhdessä sitten eroa hakemaan. Toisaalta jos mies transsu ei ihme että haluaa pitää kulissivaimoa jotta toiset eivät vaan saa selville asiaa. Yksinään sinkkuna ja ilmi tulleena transsuna voit kuvitella miten ja miksi ei halua kulissivaimoaan irti päästää. Toki sinulla on oikeus hakea ero mutta et voi sitä loukkaamatta hakea kuten tarinasta huomaa koska tarvitsee kulissivaimon. Tässäkin yksi tarina ja syy miksi joku pitää kulissia tietoisesti yllä. Kun ja jos eroatte ymmärrät varmaan että muut niin ymmärtää silloin eron halusi. Sinä ratkaisut mitä siedät tai haluat liitoltasi. Et voi muilta neuvoja kysellä miten et loukkaa kun varmasti juuri erolla loukkaat toista jolle olet antanut kulissiin mahdollisuuden. Päätä itse miten hoidat erosi.

    • kklklklkklm

      Menkää terapiaan yhdessä, terapeutti sitten auttaa miestäsi ja myös itse voit käsitellä asiaa. Onhan se varmasti ollut hirveä shokki sinullekin, kun tuollainen asia selviää. Ehkä miestä auttaa se, että lupaat olla kertomatta hänen taipumuksestaan muille? Mutta toisen puolesta erotuskaa ei voi helpottaa, vaan eroaminen tekee kipeää aina olipa tilanne mikä hyvänsä. Molemmille on raskasta elää välitilassa, joten ratkaisua ei kannata loputtomiin pitkittää, jos olet varma että liittonne on lopussa. Jos olet mennyt terapiaan miehen kanssa ja siten ohjannut avun piiriin, niin enempää et oikein voi tehdä.

    • SiinäTerapiaa

      Sanot vaan: Terve sitten homo ,mä meen nyt. Jää masturboimaan kellohameeseen mikä oli äitisi ,en jaksa runkkareita enää kattoa. Siinä se.

    • pysyfaktoissa

      Fiksuin tapa on sanoa - suoraan - että et rakasta häntä enää, etkä halua elää enää hänen kanssaan. Jos tämä kerran on totuus, niin sanot sen suoraan.
      Sanot, että sinä et halua hänen tappavan itseään, koska maailma ei kaadu teidän eroon. Mies voi rakentaa oman elämänsä omanlaisekseen yksin tai jonkun toisen ihmisen kanssa. Toistat, että sinä haluat toisenlaisen elämän kuin mitä miehelläsi on tarjota.

      Sanot vielä, että sinä et tule jatkamaan parisuhdetta itsemurhan tai muun syyn takiakaan hänen kanssaan. Se siitä. Siinä ne faktat on ja niissä sinuna pysyisin.

      Ja sitten ei mitään muuta kuin avioeropaperit vetämään, muutat muualle ja se siitä parisuhteesta.
      Miehesi tekee omat päätöksensä ja ratkaisunsa.

      Ei mitään turhia läplätyksiä terapiasta tms. koska miehesi on aikuinen ihminen, ne asiat on aivan varmasti teidän välillä jo puhuttu moneen kertaan. Mies voi mennä hoitoon tai olla menemättä, Tehköön omaan hyvinvointiinsa ja tulevaisuuteensa, identiteettiinsä vaikuttavat päätökset itse omista lähtökohdistaan.

      • pyydäerorehellisesti

        Vai ei terapia toimi. Usko tuohon suoraan puheeseen vaan. Jos se kertoi olevansa transsu niin siihenkö sinun tunteet loppui? Kai olet kertonut sille ettet pidä sitä miehenä etkä haluttava? Voisit tosiaan kysyä kumpaa haluaa olla mies jota vaimo haluaa vai salassa esiintyen transsuna? Mies itse otti riskin kertoessaan sinulle jos kerta liitossa olette ja tiedät asian noin hyvin. Täytyy kyllä myöntää ettei se minullekkaan olisi kyllä hyväksyttävää meidän liitossa. Miehen tulee olla mies ja miesmäinen. Myös käytökseltään että pukemiseltaan. En minäkään kyllä heräisi seksuaalisia tuntea miestä kohtaan jos alkaisi sukkahousuja vedellä jalkaan. Ikävä tosi asia. Jos se uhkaa tappaa itsensä vie se hoitoon. Apuja saa kyllä. Mutta et ole mielestäni mitenkään velvollinen edes sitäkään tekemään. Halut ja tunteet toista kohtaan pitää olla rehellisesti kerrottuna että käytettynä. Kulissia ei voi tunkasn takia mielestäni jatkaa noin.


    • sairausvaosairaus

      Fiksu ero? Olisiko ehkä parasta että keskustelette rehellisesti. Voit sanoa mitä tunnet. Miten sinun elämä on hänen kanssaan muuttunut tuon kertomisen jälkeen. Ja kerro rehellisesti ettet tunne rakkautta sitä kohtaan. Sovitte olevanne ilman seksiä. No jos nyt tunnet että haluat kun seksiä mutta jonkun muun kanssa kysy oisko mahdollista käydä ihan oikean miesmäisen miehen kanssa nauttimassa? Vai vaatiiko täyttä uskollisuutta sinulta ja näin ollen et seksiä vaan harrasta? Aika narsistista kyllä kuvittella että toinenkin tyytyisi ilman seksiä olemaan ja vain sillä kun toinen ei tunne seksi haluja toista kohtaan mitenkään. Jos uhkailee itsemurhaa tekevänsä jos jätät kerro olevasi sille tukena edelleen ja ystävä. Samoin kannusta sen hyviä puolia joilla voi löytää uuden kumppanin. Rehellisesti kun kertoo toiselle mitä tuntee ja haluaa pitää se hyväksyä vaikka kuinka paha asia olisi. Toisaalta kun ilmi tullut tuo sinulle on se kovasti kuormittava sille. Kun ja jos uuden ottaa joutuu jälleen ottamaan riskin miten se suhtautuu. Ei ihme että uhkaa tehdä itselleen pahaa. Apuja saa vie se mielenterveys pakeille ensin puhumaan ja kerrot siellä miksi eron haluat ja mitä tunnet. Ulkopuolinen joka tietää tukee kumppanisi siltä osin kun uhkailee itseään pahasti. Jos yksin teet sen voi loppu mitä karmein. Ota terapeutti mukaan ja puhu siellä ne eron syyt ja miksi näin tahdot silloin kumppanisi ei ole yksin tuon taakan alla. Osaa tukea sitä eron jälkeen. Mutta muista olla hienovaraisesti ja kunnioittavasti tehdä se eron pyyntö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe