omituinen käytös

donotunderstand

Mulla on työkaverina mies, johon olen vähän ihastunut, ja jonka kanssa on hyvä keskustella syvällisempiäkin juttuna. Vaistoan miehen puolelta myös kiinnostusta ja välittämistä. Sen enempää ei olla koskaa puhuttu mistään tunteista, eikä mies ole mikään flirttailija tms. Mulla on hyvä olla miehen kanssa, kun ollaan kahdestaan. Nyt miehessä on alkanut näkyä yhä enemmän jonkinlaista "räjähtämistä" ja tiuskimista mua kohtaan, kun paikalla on muita työkavereita. Tämä on kuitenkin satunnaista, ja littyy yleensä miehen työkiireisiin tai stressiin tms..kyllä hän muillekin tiuskii, mutta kuitenkin melko "valikoivasti". Samaa rähjäämistä olen huomannut, kun paikalla on muita miehiä ja minä. Hetken kuluttua kun ollaan kahdestaan, mies on entinen pehmeä itsensä.

Mistä tämä käytöksen ailahtelevuus johtuu ja miten siihen pitäisi suhtautua? Tuntuu ikävältä kuunnella miehen rähjäämistä, kun itse ole elätellyt mielessäni jotain mielikuvia, että meidän suhteemme olisi jotenkin erityisen lämmin ja kunnioittava..ei se sitten sitä olekaan? En tiedä, kuvittelenko, mutta onko tuo muiden miesten läsnäollessa räyhääminen mustasukkaisuutta, vai mitä? Mies on aika estynyt, jotenkin usein vähän jännittynyt ja kilpailuhenkinen..

9

911

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HuoliHuomisesta

   Voi olla luottamuksen puute muita kohtaan? Pelkoa, et käyttäydyt samalla tavalla muita kohtaan kuin häntä kohtaan? Menettämisen pelko, et ihastut johonkin toiseen työkaveriin samalla tavalla kuin häneen? Voi olla myös, et kelaa omaa käytöstään näissä tilanteissa, eikä ole kovin mielissään siitä (omakuva)?

  • Vaikuttaatylyltä

   Haluaa nolata sut/ osoittaa paikkasi, joka on häntä alempana.

  • etwetwetwet

   "Mistä tämä käytöksen ailahtelevuus johtuu ja miten siihen pitäisi suhtautua?"

   Ei taida kristallipallo riittää tietämään. Kuullostaa että tulossa hellä suhde kotona kun töissä juttelet miespuolisen kolleegan kanssa....Mistä keksit "lämpimän ja kunnioittavan suhteen" ? Ihminen joko on lämmin ja kunnioittava tai ei ole, mielikuvitus on sitten oma osio.

   Ehdottomasti kannattaa pukata yhteen miehen kanssa joka räjähtelee jo nyt....kotona sitten kivaa aina siihen asti kun ei olekaan. Siihen asti hellitään sitä pehmeää puolta yhdessä. Vaikka silmä mustana ja käsi poikki.

  • Mies katsoo toiset kilpailijoikseen. On siis mustasukkainen jo nyt.
   Tulevaisuudessa joudut ottamaan lopputilin ja pahimmassa tapauksessa olemaan kotona kunnes mies tulee töistä.

   Voi myös olla, että tylyllä esiintymisellä mies haluaa esittää ettei ole mielenkiintoa sinuun.

  • donotunderstand

   Kiitos vastauksista! annoinkohan liian negatiivisen kuvan miehestä? Ei hän nyt sentään mikään räjähtelevä, väkivaltainen kuumakalle ole..tuo lämmin ja kunnioittava suhde tulee siitä, että ollaan miehen kanssa keskusteltu hyvin syvällisiä ja intiimejäkin juttuja, meillä on hyvin paljon huumoria ja toistemme tsemppausta keskusteluissa mukana. MIes on tukenut mua hyvin raskaissa asioissa.
   Itsekin äsähtelen töissä, kun on kiire, myös tälle miehelle..Kysyin lähinnä sen vuoksi, kun mua kiinnostaa, miksi tuo ärähtely miehen taholta ilmenee juuri silloin kun paikalla on muita miehiä? Juuri tuota mustasukkaisuutta mietin itsekin.

   • Vaihtoehtoja

    Tai sitten nämä muut miehet ovat huomanneet teidän läheiset välit ja kuittailevat hänelle suhteesta tms. Ehkä hän ei halua sinusta hyvää kaveruutta enempää ja käyttäytyy sinua kohtaan noin kuittailijoiden edessä. Näyttääkseen heidän olevan väärässä.
    Miksi et kysy suoraan häneltä ”mikä mättää?”
    Aina kun joku asia mieltä vaivaa on parempi kysyä suoraan, kun spekuloida.


  • Micce52__

   Nykyään on parempi, että miehet eivät tee mitään aloitteita tai edes ole huomaavinaan. Sinunkin on toki syytä olla lähestymisessäsi erittäin varovainen ja hienotunteinen, hyvien tapojen mukaan käyttäytyvä. Rohkeasti ottamaan kontaktia, aina on mahdollista että et tule torjutuksi.

  • Oletkoepätoivoinen

   Minä en ainakaan tuollaista käytöstä itseäni kohtaan suvaitse. Oli syy mikä hyvänsä, jos ei kykene kaikkien aikana ja kohdalla käyttäytymään asiallisesti ja kunnioittavasti minua kohtaan niin antaa olla. Aikuinen mies ei tuolla lailla käyttäydy. Luonteen heikkoutta tuollainen kiukuttelu. Miksi ei voi käyttäytyä samalla tavalla koko ajan? Ehkä haluaa näyttää toisille ettei ole mitää vakavaa. Senhän halusit kuulla että juu juu on lauman urosten kesken mustasukkainen lauman ainoasta naaraasta. Usko huviksesi miehet ajattelevat hyvin yksinkertaisesti ilman mitään ihme analysointia. Jos haluat olla kynnysmatto niin mikäs siinä. Selvittelythän jo käytöstään että itsekin kiukuttelet joskus toisille. Kuitenkin olet jollain tasolla hämmentynyt miehen ristiriitaisesta käytöksestä Eli ei mielestäsi ole ihan ok mutta silotella täytyy.....

  • ennoorobotti

   Oudolta kuulostaa, varsin kummalliselta suorastaan. Mutta voihan se olla, että minuun ei kukaan työkaverimies ole ihastunut, joten ei ole sitten ärissytkään, vaan ihan laidataan ystävällisiä ja vähintäänkin asiallisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   239
   2286
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1897
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1505
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   91
   1398
  5. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   275
   1366
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1280
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   128
   1254
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   119
   1083
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   999
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   83
   965
  Aihe