lihaksen kasvu naturaalilla

kehonrakentajavoittaa

Tämä teema kiinostaa varmasti kovin monia jotka kehonrakennus palstaa lukevat .

Tässä on kerrottu nyt aika kattavasti alusta ,mutta vastaus löytyy kohdalta 33 min 14 sekuntia

https://www.youtube.com/watch?v=Oh_T16LQbnw

7

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ikävä tosiseikka on että luomuna ei lihakset juurikaan kasva. Voimaa voi saada ihan hyvinkin.

    • Anonyymi

      Lahjakkailla kasvaa eikä heidän tarvitse ikinä harkita droppeja, ellei sitten halua kilpailla muovipytyn, herapussin ja Body lehden kansikuvan takia! Geenifriikkinä on toki vittumaista olla kun suurin osa epäilee roippeista " et sä noin isoksi ole luomuna voinut kasvaa kun minäkään en". Suomalaiset kateellisia vikisijöitä suurin osa ei jaksa tehdä sitä kovaa duunia salilla ja ruokapöydässä mitä tarvitaan jatkuvaan kehitykseen.

      Se on kyllä totta että harva oikeasti näyttää lihaksikkaalta kireässä kondiksessa. Enemmän muistutetaan nyljettyjä oravia / uimareita. Suomessa isona oleminen tarkoittaa bulkkaamista ympäri vuoden estrotasot tapissa että näytetään mahdollisimman isolta Gaspin windbreaker takki päällä ja appelsiinit kainalossa kävelyä kreatiini-hiilari pöhö päällä. Paita kun otetaan pois niin maha ja rintalihakset roikkuu = estrogeeni vallannut kropan. Osa ei kestä olla kyniksenä kun kysytään käytkö salilla vielä, paita päällä kun ei natuna näytä miltään ellei kireä better bodies body paita aina päällä. Siltikin olet naru. Sitten seuraava tie onkin piikki persauksiin. Muutamalla kuurilla kun saa useamman vuoden naturaali tulokset helposti. Elämä on valintoja täynnä.

      • Anonyymi

        Periaatteessa karsasta geeneihin vetoamista mutta niillä ja liikuntataustalla on suuri merkitys.
        Vanhempi veljeni oli superlahjakkuus aina vauvaiän kävelemään lähdöstä alkaen.
        Monipuolinen liikuntatausta ja esimerkkinä vaikkapa joukkuevoimistelun Suomen mestaruus miesten joukkueessa 16 vuotisena. Seura oli Taininkosken Urheilijat. Porukka piti näytöksen Helsingin olympialaisten avajaisissa.

        Jätkä tyri keskikoulunsa ja heti 8 luokkaisen kansakoulun jälkeen meni rakennukselle töihin. Silloin ei suojeltu mitään vaan työpaivät olivat 8h paitsi lauantait 5h.
        Jätkä alkoi käymään punttitreeneissä ja parin kymmenen ikävuoden tietämissä kroppa muistutti sen aikaista Steve Reevestä. Ei ollut niin kireä kuin Steve esittelykuvissa mutta ei yhtään ylimääräistä laardia.
        Koukkasivat jätkän uimarannalta Kesäyön Unelma, tai johonkin sellaisen nimiseen filmiin sivuosaan.
        Vielä 50v ikäisenä punnersi suorin vartaloin käsilläseisontaan. Siis lähtö perse pystyssä ja punnerrus jalat suorina.

        Mistään protskusta tai kemia-avusteesta ei ollut tietoakaan. Ruisleipää, pääasiassa perunapohjaista sapuskaa kuten keittopottuja ja läskisoosia. PALJON!

        Haittapuolena se, että kun kaikki oli helppoa niin jätkällä kihahti virtsa päähän, pysyvästi. Euroopan komein, fiksuin, filmaattisin, älykkäin, etevin jne.
        Vielä yli 80v ikäisenä tyyppi menee esimerkiski keilahallille ilmoittaen "täältä tulee kansainvälisen tason heittäjä". Siis ilman mainostamaansa taustaa!

        Mutta fyysinen puoli rakentui erittäin hyvin mutta pilasi luonteen.


      • Anonyymi

        Vauvaiän kävelyn oppiminen ei kerro mitään lahjakkuudesta.
        Tunnut olevan hieman katkera jätkälle?
        Kyllä miehen arvonsa pitää tietää.
        Monesti käy niin että joku tekee paljon työtä kuntonsa/kroppansa eteen ja sitten kun alkaa näyttämään joltain niin muut heti tulee tietämään että hyvät geenit.
        Kemia apujahan voi joku käyttää ilman että siitä paljon huudeltaisiin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vauvaiän kävelyn oppiminen ei kerro mitään lahjakkuudesta.
        Tunnut olevan hieman katkera jätkälle?
        Kyllä miehen arvonsa pitää tietää.
        Monesti käy niin että joku tekee paljon työtä kuntonsa/kroppansa eteen ja sitten kun alkaa näyttämään joltain niin muut heti tulee tietämään että hyvät geenit.
        Kemia apujahan voi joku käyttää ilman että siitä paljon huudeltaisiin...

        Aivan 50-luvun alussa ei syrjäseudun pienessä kauppalassa tiedtty mistään hormooneista tai muustakaan mitään. Myöskään silloisissa asumisolosuhteissa ei pystynyt peittämään mitään.

        Esimerkkini lahjakkuus oli ilmiselvää. Kaikki mihin ryhtyi oli helppoa ja helppoudesta johtuen ei minkään urheilulajin harjoittelu tosimielessä kiinnostanut siinä vaiheessa kun olisi pitänyt nähdä vaivaa.
        Puntti kulki alkeellisella tekniikalla. 85kg jätkä punnerisi pystyssä 100kg kun superraskaan sarjan Mäkinen punnersi Helsingin olympialaisissa 102,5kg sijoittuen kuudenneksi. Mäkinen painoi hieman yli 100kg ja keulapään jenkit 130 -140kg.

        Olin todella katkera koska tuon 8 vuotta vanhemman superlahjakkuuden perusteella veljeni ei tarvinnut tehdä kotona mitään. Sen aikaisen rintamamiestalon hommat kaatuivat minulle . Lumitöitä varten minulle tehtiin pienempi lumilapio koska alle 10v ei pystynyt käyttämään normaalikokoista. Puuliiterin hommia varten minulle hankittiin pienempi kirves ja pokasaha. Opin halkaisemaan kiilalla koivukalikat. Kesäälä piti vettä kantaa vajain ämpärein koska en jaksanut täysiä ämpäreitä. Kuumina kesäpäivinä pahimmoillaan 400l mansikkamaata varten. Matkaa vain n. 50m.
        Heti vapaaehtoisen intin jälkeen häivyin siitä pesästä.

        Ymmärrän itsevarmuuden mutta liika on liikaa. Kun keskikoulun toselta luokalta ulos heitetty heppu ryhtyy korjaamaan yliopistossa englantia opiskelvan serkkumme ääntämistä niin se on vain yksi esimerkki ainutlaatuisesta neroudesta.


    • Anonyymi

      Natuna saa sentin sinne toisen tänne mutta ei koskaan näytä siltä että kävisi puntilla.

    • Anonyymi

      Suomen skenessä suurimmat ukot ( 180kg) ovat naturaaleja, joten turha puhua ettei natuna voi kasvaa. Hyvää natuvalmentajaa vaan on hankala löytää Suomesta kun suurin osa skenen valmentajista on itsekin roinanarkkeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe