Mies, miksi olet nettideittisivulla?

rosegoldx

Profiilissa kerrot hakevasi pysyvää suhdetta ja olet ollut sivustolla kuukausia tai liittynyt tauon jälkeen uudestaan. Kirjoittelet muutaman asiallisen viestin yhtenä iltana tai korkeintaan neljänä iltana. Jää mukava fiilis ja toivot itse jatkoa kirjoittelulle. Sitten katoatkin olemattomiin.
Olisi ihan reilua kertoa, jos löysit enemmän kiinnostavan seuralaisen. Minulle ainakin jää tyhjä olo katoamisesta. Ei harmittaisi lainkaan, jos kerrot totuuden, olen itsekin useamman kerran niin tehnyt.
En tykkää pelata ihmisten kanssa ja yhden tai kahden miehen tekemä ohari ei haittaisi. Mutta kuukauden aikana kun on useampi samanlainen ollut, niin mietityttää kyllä.
Ja kirjoittelu on ollut asiallista, ei edes ole tapaamisia mietitty.

30

1050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mustaaukkoon

      Nainen, miksi olet nettideiteissä? Jos kirjoitat viestin ja sitten on hiljaista tarkoittaako se sitä ettet halua, olet kuollut, olet kiireinen, olet unohtanut, olet tyhmä kuin saapas, olet jännämiehen sitoma sänkyysi. Ehkä joku muu vaihtoehto mitä ei ole luettelossa. Tietääkö nainen että mieskin voi ihminen. Ei tietenkään nainenhan luulee olevansa ainoa ihminen.
      Ja niin kirjoitteluhan on asiallista niin kauan kun se muuttuu epäasialliseksi tai loppuu kokonaan.
      Tapaamisten jälkeen monet joutuu mustan aukon uhriksi eikä edes poliisi ymmärrä mitä heille tapahtui.
      Mies lähti kauppaan ja nainen evakkoon sitten heistä ei kuultu enää.

    • takaisintosielämään

      Entä kun kirjoittelu on asiallista ja vuorovaikutteista ja mies haluaa sitä jatkaa ja nainen myös, mutta mies haihtuu.

    • Normimies-

      Nii mikset vastannut kun kirjoitin sinulle. Etsitkö komeampaa ja rikkaampaa? Naiset ei osaa kommunikoida joten ovat sitten hiljaa ja yrittävät lukea sanakirjaa jotta oppivat kirjoittamaan.

      • skskskska

        En etsi komeaa ja en myöskään elättäjää itselleni. Tulen toimeen omillani. Jos kirjoittelu sujuu ja jää kiva fiilis, vastaan toki. Kyllä miehet vaan lopettaa yllättäen.


      • Ihan.Miten.Vaan
        skskskska kirjoitti:

        En etsi komeaa ja en myöskään elättäjää itselleni. Tulen toimeen omillani. Jos kirjoittelu sujuu ja jää kiva fiilis, vastaan toki. Kyllä miehet vaan lopettaa yllättäen.

        Kyllä se naisten kirjoittamattomuus on ongelma deittipalveluissa.
        Jo pelkkä vastauksen saaminen saatikka pidempiaikainen kirjoittaminen joka johtaisi tapaamiseen tuottaa niin monelle ongelmia.

        Selfiet osataan kyllä ottaa ja monestakin eri kulmasta... tosin ketä varten.


    • mies-helsingistä

      En ole enää deittisivuilla, kun 90% naisista katosi 1-3 viestin jälkeen. Ja noita naisia joiden kanssa viestittelin oli ainakin 100. Jäi kyllä tosi typerä olo, enkä enää noille deittisivuille mene, sen verran kummallisia ovat ihmiset siellä.

      • Haittapuoli

        Sinä sentään pääsit viestittelemään! Minulle ei sekään ole onnistunut. Tulin lähes 10 v poissaolon jälkeen katsomaan, onko meno samanlaista kuin ennenkin. Ei ole näköjään ainakaan parantunut.


      • mies-helsingistä

        No kyllähän sitä pääsee... paljon riippuu ulkonäöstä. Mutta eipä sekään riitä, näissä deittisivuilla kun sellasia naisia, joille nyt ei taida kelvata oikein mikään, tai sitten ovat ihan tajuttoman rumia (kukaan mies ei ole kiinnostunut)...... sori jos kirjoitan tähän suoraan mutta niin se vaan on...


    • oioi88

      Ehkä ei löytänyt parempaa, mutta sinä et vaan kiinnostanut tarpeeksi?
      Ei sitä kannata ottaa henkilökohtaisesti. Se on nettideittimaailma nykyään pilannut romantiikan ja hyvät käytöstavat.

    • Jarppa5

      Nettideittailu on ihan naurettavaa. Niin helppo antaa pakit jos joku pikku juttu ei matchaa. Esimerkiksi olen saanut etunimeni perusteella pakit, koska se oli sama kuin naisen aikaisemmalla miehellä :D

      • kyllä555

        Traumoja on monenlaisia, naisilla niitä löytyy joka lähtöön ja enemmänkin.


    • hjklöhj

      Jos aloittajalle on käynyt samoin useasti kuukauden aikana niin ei kai sitä tarvi enää ihmetellä?
      Et ole kiinnostava miesten mielestä, kokeile välillä muuttaa tyyliä vaikka vain kokeeksi niin näet vaikuttaako asiaan.

    • lillukkainen1

      Deittailu netissä on ajankulua. Osa lopettaa kirjoittelun kanssani ja teen samaa myös. Joskus kyllä pikku juttu saa kyllästymään ja näitä on esim. valittelu yksinäisyydestä (hanki seuraa tai harrastus, tapaa sukulaisiasi), työstressi ja aikaa vievät harrastukset ( oliko siis tarkoitus vielä suhteella kuormittua lisää), yhteishuoltajuus tai yh ( lapset menevät aina edelle ja niin pitääkin. Minulla on aikaa sinulle, sinulla ei minulle), eri kiinnostukset ( pidän ulkona liikkumisesta, sinä baareista). Olet eronnut muutama kk sitten ( laastaroi itsesi muilla tavoilla kuin ihmissuhteella. Toki terapeutti maksua vastaan hoitaa sinua)

      Lopultakin, kukaan ei ole luvannut yhtään mitään kenellekään jollain nettideitillä. Eihän,

      • Näihin sivustoihin jää varmaan koukkuun kun vuosia niiden kanssa puljaa, luulisin. Vaikka elämäntilanne voi muuttua. Ihan hauskaa ajankulua juu..


    • murmelinen1

      Aika ajoin ilmoittaudun nettideiteillä eli laadin profiilin kerran vuodessa noin kuukaudeksi. Osoittautuu turhaksi, sillä ei johda kirjoittelua pitemmälle. Olen siis ronkeli.

    • sattumankauppaaa

      minun muutama ystävä on löytänyt elämänkumppanin deittisivustoilta, mutta tuurin kauppaa on varmasti, että kaksi toisilleen sopivaa sattuvat samaan aikaan samalle sivustolle kun nykyjään noita paljveluita on vähän liiankin kanssa.

    • yksinäisyysvaivaa

      Naisille pitää vääntää rautalangasta että se ymmärtää miesten hakevan parisuhdetta. Naista kun pyytää treffeille niin se katoaa saman tien , alkaa pelkäämään että pitääkö sitä oikeesti tavata joku samatasoinen mies.

    • unnukka70

      Olen nainen ja katoan joskus. Olen tutustumassa kirjoitellen ja mies hyvä kirjoittamaan ja mukavan tuntuinen. Joskus kuva ei miellytä ja tämä tarkoittaa epäsiistiä olemusta tai ylipainoa. Ja paino ilmoitettu profiilissa ihan eri tavalla.
      Tai kirjoittelun edetessä paljastuu, ettei mies olekaan riittävän sopiva minulle. Syitä tähän on liika puhuminen exästään, monet suhteet, yksinhuoltajuus.
      En näe mitään syytä jatkaa kirjoittelua ja antaa turhia toiveita. Kun on vasta viestivaihe menossa. ei tarvitse mitään perusteluja olla. Vai tarviiko?

    • aitoahakeva

      Ihan samaa se on livenä miesten tapaaminen .Mies kertoo olleensa pitempään j yksin ja tositarkoituksella etsivänsä. Kuinkas käykään pian huomaat et tapaamisissa viestejä satelee kännykkään tiuhaan tahtiin tai se on äänettömällä.Kun epäillys herää ja päätät ottaa asioista selvää tajuatkin miehellä olevan monta naista kierroksessa kaikki on ollut pelkkää valhetta ja tähän syyllistyy miehet jotka ovat muka uskovaisia tai ent virkamiehiä. missä ne rehelliset yhden naisen miehet ovat? Ja jopa kuuttakymppiä lähestyvät miehet harrastavat omien lasten ikäisten naisten viihdyttämistä .

      • Geenimanipulaatio

        Täällähän minä olen. Et käynyt eilenkään profiiliani katsomassa. Ehkä aiemmin kävit ja kun huomasit, ettn ole jännä vaan tavis, niin et enää toiste käy.
        Suoljen profiilini ensi kuun puolella ja ehkä keväämmällä taas vähän aikaa katselen tarjontaa. Eli toisin sanoen, minkälaiset siellä jänniä kusetettavia etsivät.


    • tähtisumunen

      Jotkut miehet käyttäytyvät jo viestivaiheessa hyökkäävästi eli vastaukset pitää tulla heti ja tivataan, oletko käynyt treffeillä jne.
      Treffeillä huomaan heti, ettei jatkoa seuraa. Kukaan mies ei kyllä ole näppäillyt kännykkää treffeillä, vaan ihan herrasmiehiä ovat olleet.
      Tuntuu, ettei osalla miehistä ole aikomustakaan lopulta sitoutua, käydään treffeillä ja takaisin deittimaailmaan.
      Omalta osaltani nettijutut on takana päin. Koska ei miestä olisi ollut kuin seksiin tai varattuja miehiä, niin jätin koko harrasteen sikseen.

    • cxcxcxcxc

      Hyvät miehet saavat seuraa muualta kuin netin kautta. Ja he ovat hyvin pian uudessa vakiintuneessa suhteessa eron jälkeen. Siis miehet, jotka kykenevät pitkään parIsuhteeseen. Kun jää notkumaan joillekin deittisivuille kuukausiksi tai vuosiksi, kasvaa todennäköisyys sinkkuelämän vietttäjäksi.

      • xxxaxxaxax

        Siis ainoastaan rumat miehet jäävät sinkuiksi. Tai jos komea on sinkku niin hän harrastaa ihmissuhdepelejä golfin ohella. Hyviä miehiä ei ole.


    • pop98

      Jos vastaat vai paljon itseäsi tasokkaammille komeille miehille, pelimiehille, he tsekkaavat saavatko nopeasti seksiä tai oletko siihen tarpeeksi hoikka, Jos et, siirtyvät seuraavaan kohteeseen.
      Jos edes hiukan laskisit rimaa ja tavallisennäköisetkin miehet kelpais, tilanne muuttuisi radikaalisti.
      Vain noin 5% miehistä edes saa vastauksia, ne kaikkein komeimmat, joten niitä sinäkin tavoittelet..sitä saa mitä tilaa..

      • hghghghgf

        Mistä sen miehen tason määrittelet? Kirjoitustyylistä vai oikeinkirjoituksesta? Ilmoitetuista pituusmitoista, koulutuksesta vai asuinpaikasta, harrastuksista vai kaikista noista? En ole kuvaa nähnyt ja se ei edes alkuvaiheessa ole se ratkaisevin juttu.
        Miehet kyllä anovat kuvaa ensimmäisen viestin jälkeen. Osa jatkaa kirjoittelua, osa ei.


      • hirnuh
        hghghghgf kirjoitti:

        Mistä sen miehen tason määrittelet? Kirjoitustyylistä vai oikeinkirjoituksesta? Ilmoitetuista pituusmitoista, koulutuksesta vai asuinpaikasta, harrastuksista vai kaikista noista? En ole kuvaa nähnyt ja se ei edes alkuvaiheessa ole se ratkaisevin juttu.
        Miehet kyllä anovat kuvaa ensimmäisen viestin jälkeen. Osa jatkaa kirjoittelua, osa ei.

        naiset anovat kuvaa ilaman ensimmäistäkään viestiä. Osa ei jatka kirjoittelua kun ei ole sitä alun perinkään aloittanut. Osa ei aloita edes sitä mitä toinen on aloittanut.


    • YksiMuidenJoukossa1

      Onhan tuo aika asiatonta. Vaikka eipä kai jengi suhtaudu niin "tosissaan" näihin asioihin, mutta olisihan se ainakin tuollaisessa tilanteessa ihan hyvä juttu ja hyvien tapojen mukaistakin, että toinen ilmoittaisi syyn miksei halua/voi kirjoitella.
      Toki kyllä sitä muutaman viikon kirjoittelun jälkeen voisi ehkä ehdottaa ainakin tapaamistakin..?
      Mutta kuitenkin, itse miehenä joutunut muutamankin kerran vastaavaan tilanteeseen. Eli ihan hyvin alkuun päässyt tuttavuus onkin katkennut kuin kanan lento yhtäkkiä, eikä toisesta ole jäänyt edes "savuvanaa" jälkeen.. Tosin olen melkeinpä arvannutkin sen niin, että onkin tullut joku mieluisampi ihminen kuvioihin mukaan tai sitten en vain ole ollut tarpeeksi hyvä toiselle. Tai no hyvä, mutta kuitenkin..
      Jää vähän sellainen epämiellyttävä fiilis asian suhteen.
      No mutta, ehkäpä sitä sitten jossain vaiheessa löytäisi jonkun kivan, jonka kanssa voi oikeasti alkaa jakamaan tätä maailman menoa...

      • Sekavaapeliä

        Niissä noin kymmenessä tapauksessa, kun kirjoitteluyhteys on jatkunut lupaavasti, lähes kaikissa nainen on ollut se joka yllättäen lopettaa. Jos itse totean naisessa riittävästi vähemmän haluttua, yritän kertoa sen hienovaraisesti, se voi onnistua, mutta uskomattoman vähästä naiset myös loukkaantuvat.

        Aika hankalia myös ne tapaukset, joissa naiset ottavat yhteyttä. Tuntuu vaikealta käsittää mitä hyvää minussa näkevät, kun usein juuri mikään asia ei ole lähelläkään toivettani, eikä edes hänen omat toiveensa toteudu. Yleensä kuvakin puuttuu, myös minulta, joten se ei ole aina vaikuttanut asiaan. Saattavat jopa yrittää kuukausien päästä uudelleen.

        Ylivoimaisesti eniten viestejä tulee nuorilta 20-30v naisilta, jotka ovat kuvan perusteella hyvin kauniita. Heti saa myös sähköpostiosoitteen. Ilmeisen tyhmänä en näille kuitenkaan ole vastannut.


      • YksiMuidenJoukossa1

        Naiset ovat muuten yllättävän herkkänahkaisia, huomannut kanssa ihan saman.
        Kiltistä, oikeasti kiltistä, torjunnastakin aika usein tullut todella järkyt kilaripalautteet. Silti kuitenkin naiset itse voivat töksäyttää hyvinkin tökerösti taas vastaavassa tilanteessa, jos ei heitä kiinnosta. Paljon tökerömmin kuin olisi tarvettakaan edes.
        Nuo nuorten naisten profiilit tuntuvat olevan aika usein selvästi käännös-sovelluksella tehtyjä. On ainakin aika kankeaa suomen kieltä usein niissä viesteissä. Eräs tuttava sanoi joskus, että aika paljon on maksullisia, jotka ilmoittavat tuolla tavoin sähköpostiosoitteen kera. Mene ja tiedä sitten, en ole myöskään ikinä vaivautunut vastaamaan ko ilmoituksiin. Juurikin tuon takia, etteivät vaikuta ns. "normaaleilta" ilmoitukseen vastaamisilta.


    • Elämäntie

      Eiköhän useimmat haet sitä täydellistä kumppania itselleen ja kun ei natsaa niin ei natsaa. Vikoja vikoja......toisessa! mutta entäs ne omat viat? Vaatimuksia vaatimusten perään mutta onko itsestäkään vaatimuksia täyttämään? Lopulta harvoin tapaa sellaisen jonka katsoo itselleen sopivaksi ja sekin liitto voi mennä ajan kuluessa mönkään ja usein syynä on vain pelkkä itsekkyys joka ei ole valmis antamaan vaan ottamaan kaiken.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe