ruskeakielet työpaikoilla

kertokaakokemuksianne

Mitä etuja saa nuolemalla.

4

173

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pomonkansmarjaan

   Pääset pomon kanssa telakoitumaan saunaillassa ja sitten fuck buddyksi.

   Olet kuin huora kun olet ruskeakielinen ja se ei voi olla vaikuttamatta psyykkeeseesi joka tulee sekoamaan ja et silloin pysy enää ihmisenä.

   Tämähän oli kärjistys ja sarkasmia mutta siinä on vinha totuus viestissä mukana.

  • gifts

   Käsite on yksioikoinen. Firman kuin firman on tarkoitus tehdä mahdollisimman vähälä panostuksella tuottoa.
   Satiirisesti ilmaisten rehellisellä työnteolla tuotto, on lyhyen kaavan ajattelun mukaisesti pienempi, kuin niin toimien että vetkutellaan, tai kiskotaan hyvää ja lisähintaakin palvelusta tai tuotteesta.
   Niinpä työnantaja mieltää tietyntyyppisen käyttäytymisen tulokseen positiivisesti vaikuttavaksi tekijäksi. Sensijaan että näkisi normaalin työpanoksen vaihtamisen reilulla kaupalla rahaan, olevan oikeutettu tapa, jos asiakas saa tuotteensa, johon voi olla tyytyväinen, tai palvelunsa joka myydään ajallisesti niin että samaa palvelua voi ostaa vielä jatkossakin.

   Niin- näkemyksiä on vähintään ne kaksi, äkkituoton tai oravannahkojen sopivuuden. Mutta kumpikin tapa on yhtä materialistinen.
   Tämä oli arjen huomioita.
   Tietenkin niitä ihmisiä harmittaa, jotka saavat hidasta/huonoa, ja vielä maksavat siitä. Ja loppupelissä työnantajaa harmittaa myös, kun perustoimintatavat pitäneet ihmiset katselevat uudet työpaikat. Mikä kärsii näin? Liiketoiminta. Se millä on maksettu myös nuoleskelijoiden palkat.
   Skenaario jossa joku tekee työt kyllä, kunhan ehtii- ei toimi. Työt on tehtävä silloin kun ne ovat. Ja hyvä johtaja huomioi jokaisen työntekijänsä, asemasta riippumatta, samoin kohtelee jokaista asiakasta hyvin.
   Itse olen katsellut niitä muitakin työpaikkoja. Pelännyt milloin joku oikeasti puhuu paskaa työnantajalle. Mutta yhtä monesti olen lopulta huomannut, että työnantaja oikeasti tietää mitä tapahtuu.
   Kun vaan jaksan sitä huhu huhuilun taustaa ymmärtää itse, ja lajitella muun paitsi pomlta tulevan "tiedotteen" omaan arvottomuuteensa, enkä masennu niistä.

  • Industrial124

   Missä menee sitten "nuolemisen" raja? Pitääkö aina ajatella niin negatiivisesti?

   Parempi olisi kulkea vain keskisormet pystyssä? Vai olisiko tilanne sitten hyvä jos olisi huonossa väleissä kaikkien muiden kanssa, mutta samaa mieltä sen vanhan jäärän kanssa joka aina haukkuu muita pers-nuolijoiksi?

   (En tule lukemaan vastausta.)

  • gifts

   En nyt tuohon lähtisi. Kirjoitin siitä, että miten monissa yrityksissä mielletään, tuoton lisääntyvän hidastelevasta lipeväkielisyydestä.
   Kunnes on tosipaikka. Ja niitä tosipaikkoja tekee ihmiset joilta homma joutuu, ja tai jotka tekevät jälkeä. Millään ylempiensä nuolemisella ei tule firmoihin centiäkään maksavilta asiakkailta, ellei lipeväkieli puhumalla tee sitä työtään valmiiksi asti. Useimmiten ei. Työssä on samaan aikaan toinenkin henkilö. Jolla on sata lasissa itse työssä, että tulos ei kärsi. Se väsyneenoloinen tyyppi, jonka vaatteetkin ovat vähän nuhjaantuneet, ja jolla olisi kiire työpäivän jälkeen- suihkuun ja syömään.
   Pahimmillaan tilanne huomataan vasta, kun tekevä ihminen palaa loppuun. Tai vaihtaa maisemaa.
   Terveisiä vain työelämästä. Miksi muuten kukaan maksaisi nuoleskelusta palkkaa?
   En itse maksaisi, jos olisin työnantajana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. 15 vuotias menehtyi?

   Onko tietoa mihin hän menehtyi? Oma kätisesti vai? Aika pelottavalta alkaa Kainuun elämä tuntumaan... Kovasti voimia oma
   Suomussalmi
   91
   9600
  2. Suomussalmelaisten nuorten pahoinvointi

   Ei voi nuoriso Suomussalmella kovinkaan kummoisesti. On jo saavutus, kun Suomussalmelta elävien kirjoissa ponnistaa maai
   Suomussalmi
   87
   5739
  3. Mikä sua mies mussa oikein kiinnostaa?

   Mulla on vaan tarjota sulle pienet rusinarinnat ja pieni pyllerö. Aika tylsäkin oon.
   Ikävä
   71
   2089
  4. Miten on mahdollista, että Aino oli koulukiusattu?

   Hyvin kaunis ja lahjakas tyttö, kuka nyt tuommoista kiusas? Ennen vielä pahempina aikoina koulussa kiusattiin vain rumi
   Suomussalmi
   15
   2048
  5. Mulla on ikävä sua

   En ole unohtanut. Haaveilen sinusta. En vaan jaksaisi taas aloittaa alusta. En tiedä mitä tekisin joten välttelen. Miehe
   Ikävä
   45
   1266
  6. Vammaisetkin kelpaavat hallituksen sorrettavaksi

   Hallituksen käsitys asiallisesta lain laatimisesta ei mennyt yksiin opposition kanssa Hallituspuolueitten ennennäkemätt
   151
   969
  7. Voi Martina raukkaa

   Taas on käyty ottamassa piikkejä naamaan. Luovuttaisi jo siinä, että ikuista nuoruutta naamassaan hän ei tule saavuttama
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   871
  8. Kavallusko

   Mikähän juttu tämä Haapavesilehessä että entinen asunto osake yhtiön puheenjohtaja tuomittu PIKKU KORVAUKSIIN kavallukse
   Haapavesi
   11
   866
  9. TTK: Oliko mielestäsi oikea pudotus? Claudia Ketonen ja Jussi Heikelä tippuivat ekana parina

   Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa tippui eka pari ulos kisasta. Claudia Ketonen ja Jussi Heikelä saivat lähtöpass
   Tanssii tähtien kanssa
   7
   849
  10. Otetaanpa hypoteettinen tilanne

   Menet kahvilaan tai ravintolaan. Sisällä menet juttelemaan jonkun ravintolassa olijan kanssa. Tämä henkilö sanoo sinulle
   Sinkut
   170
   763
  Aihe