Miten tästä eteenpäin..

maarit135

Oltiin 4,5 vuotta yhdessä. Tästä viimeiset vajaa 3kk asuttiin yhdessä, Vain!
Meidän suhde oli lähes alusta asti riitelyä. Mies on todella tempperamenttinen ja äkkipikainen. Usein sanoi asioita, mitä katui seuraavana päivänä. Minä jotenki aina ja aina vaan uudestaan hyväksyin kaiken. Monta kertaa huusi ettei halua nähdä minua enää koskaan. Kuitenkin oli ihana ihminen kun oli hyvällä tuulella ja kaikki hyvin.
Viime jouluna jätti minut jouluaatto iltana yksin hotelliin koko jouluksi ja lähti taksilla kotiin (300km). Tämänkin hyväksyin. Vain viikko joulusta sai taas jostakin mitättömästä asiasta raivokohtauksen, vietti yön työpaikallaan ja aamulla heitti minun eteen suuren summan rahaa ja sanoi että lähde mahdollisimman nopeasti. Olin jo päättänyt yöllä että muutan pois. Keräsin kimpsut ja kampsut ja lähdin samantien hotelliin viikonlopuksi. Vannotin itselle että tätä en saa antaa anteeksi. Viikonlopun aikana ehdin saada itselle vuokra-asunnon ja maanantaina lähdin muuttamaan pois.
Jo seuraavana päivänä lähdöstä, kun olin hotellissa, se alkoi.. tuu takaisin, hän ei voi elää. Nyt olen neljättä päivää asunut yksin ja mies on ihan palasina. Ei nuku, ei syö.. En haluaisi sääliä, mutta tiedän että hän ei luonteelleen voi mitään. Tavallaan rakastan häntä, mutta myös tiedän ettei meidän yhteiselosta tule mitään. Mutta miksi haikailen!! Välillä mietin hyviä puolia ja hyviä aikoja, sitten kaikkea huonoja (vakavia) mitä on tapahtunut. Välillä mietin että haluan takaisin, sitten taas järki sanoo ettei mitään mahdollisuutta. Viikonloppuna olin täysin varma asiasta että kaikki on ohi! Miksi siis välillä ikävöin vaikka tiiän ettei se enää toimi! Toki noin pitkää suhdetta ei tuosta vaan unohda.

8

838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enole_robotti

      Aika huonolta kuulostaa.
      Miten sille nyt tuli muka tuollainen ikävä, jos käski sinun häipyä?
      Kannattaa varmaan katsella omassa asunnossa ja alkaa ukon lipuilla. Jos oikeasti kipuilee. Muuta kuin siitä, että häippäsit.
      Käy varmaan itsetunnolle.
      On pitänyt sinua itsestään selvyytenä.

      Ite teet mitä teet, mutta voi olla, että mies haluaa taas sinut hallintaansa.

      • maarit135

        Niin, käski häipyä, mutta nyt katuu sanoja. Ja tiesin jo silloin että katuu vielä. Se saa kärsiä siitä luonteenpiirteestä että sekoaa ja menettää hermot pienestä. Olen ehdottanut hänelle avun hakemista.
        Kohta viikko mennyt ja anelee takaisin..saan kukkia ja suklaata. Mutta ei tunnu tällä hetkellä enää siltä että takaisin menisin. Vain säälin sitä miestä.


    • vanhatäti2018-2019

      avautuis tämä tilanteenne paremmin jos tietäisi oletteko vähän yli 20v. kumpikin? Jos taas kyseessä on jo keski-ikäinen pari niin huonot on tulevat tuulet. Noista äkkipika tyypeistä moni on oikeasti kaksisuuntaisen mielialan häirötä kärsiviä jotka eivät suostu lääke hoitoon. Onko niin että viina auttaa hetkeksi ja sitten on taas täysi tuho päällä, ja näkee kokee sinun sanomiset jotenkin aina väärin mitä tarkoitat ? voi auttaa että laitat paluun ehdoksi että nuo mielen koukerot kaivelette yhdessä jonkun psykiatrin vastaanotolla. voi olla että moni solmu avautuu siellä mitä et nyt ole ymmärtänyt ja samoin miehelläsikin. tieto voi monesti parantaa ja helpommin kontrolloida noita raivo kohtauksia. älä mene saman katon alle vaikka kuinka itkisi vaan vaadi tuo lääkäri tapaaminen jonne menette yhdessä. Katso onko sillä munaa olla mies joka haluaa ongelmiaan ratkoa . Jos ei niin se ero on paras ja pääset tuosta kaihertavasta huolehtimis kierteestäsi irti ajankanssa. Toivon teille parasta ratkaisua .

      • maarit135

        30 ollaan molemmat. Kysyit onko niin että viina auttaa hetkeksi..Se on juuri toisinpäin, jos juo muuttuu yleensä hyökkääväksi ja haluaa haastaa riitaa. Stressiä ja huonoa oloa koittaa yleensä parantaa alkoholilla, mutta ei koskaan muista että siitä tulee yleensä katastrofi. Eilen päätettiin käydä yhdessä lenkkeilemässä ja olisi juteltu samalla. No, mies tuli ovelle viinalle haisevana. Kaikki meni pilalle siinä vaiheessa. Turhaa odotan silloin normaaleja mielipiteitä. Itse en juo juuri koskaan, tai ainakaan niin että olisin humalassa.
        Olen niin väsynyt tähän touhuun. Oon miestä 3 vuotta vanhempi ja minusta tuntuu että mulla ei ole enää aikaa odotteluun, että tilanne muuttuisi.


    • vanhatäti2018-201999

      Siis niin tyypillinen parisuhde jonka pilaa stressi jota korjataan alkoholilla. Taidat tietää jo itsellesi oikean ratkaisun . Onnea matkaan.

      • maarit135

        Tuosta juomisesta sen verran pitää sanoa, että todellakaan ei ole ollut edes viikottaista. Välillä pitkiä aikoja että ei juo ollenkaan, mutta kun stressiä kertyy tarpeeksi, silloin ei enää kestä..
        Mutta kyllä tämä on tällä hetkellä oikea ratkaisu. Tänään keskusteltu asiallisesti ja aikoo hakea apua..


    • Päivänjatkottänne

      Ehkä hänellä on persoonallisuutensa kanssa ongelma, jolle sinä et voi mitään, vain joku terapeutti voi auttaa. Hänen käytöksensä ei ole normaalia, eikä sinun tarvitse sietää sitä, eikä suhteenne tule toimimaan, ennen kuin kyseinen ihminen alkaa tehdä jotain itsensä ja käytöksensä suhteen eli menee asiantuntijan puheille. Vaikka rakastat, niin sinun rakkautesi ja ymmärryksesi ei riitä, vaan ennen pitkää tulet väsymään henkisesti tuon kaltaisen ihmisen kanssa. Neuvo eksääsi menemään asiantuntijan puheille ja jos haluat olla tukena, niin menet mukaan. Vain sitä kautta voitte saada uuden alun vaikka ystävyydelle, jos ei muulle, ilman sitä on ihan turha haaveilla enää mistään, vaan hyväksyä tosiasiat.

      • maarit135

        Tasan tästä kerroin hänelle tänään, että minä en pysty auttamaan. On pahoillaan käytöksestä ja koittaa uskotella mulle että ei tapahdu enää. Mutta siihen en enää luota, tapahtui liian paljon. Kuitenkin lupasi hakea apua.
        Kiitoksia asiallisista vastauksista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe