Salipunnertaja

Tyttömaalta3

Aivoton lahjaton ääliö jolla ei ole mitään muuta annettavaa itsestää kuin pullistella lihaksillaan, aivot huuhdeltu salilla viemäristä alas.
Salipunnertaja on kuin silikonibimpo.

32

1952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoimastaHyötyä

      Äläs arvostele, monesti salipunnertajan fyysisestä voimasta on hyötyä monessakin elämäntilanteessa, kuten vaikka lähimmäisen hädässä auttamisessa.
      Minäkin olin tilanteessa, jossa iäkäs rouva oli kaatunut, eikä päässyt omin avuin maasta ylös.
      No minä otin rouvasta kiinni ja nostin rouvan ylös maasta.
      Helposti se onnistui, kun on painojen kanssa treenannut.
      Heikkovoimaiselta se jäisi tekemättä, jos ei voimat riitä.

      • dpp555

        No minä otin rouvasta kiinni ja nostin rouvan ylös maasta.
        Helposti se onnistui, kun on painojen kanssa treenannut.

        Siinä kaikki hyöty?


      • dpp555

        No minä otin rouvasta kiinni ja nostin rouvan ylös maasta.
        Helposti se onnistui, kun on painojen kanssa treenannut.

        Siinä kaikki hyöty?


      • Elluhalloyb

        Hyvä mies..
        Nostan peukkua sulle mies...👍👍👍👍👍


    • Selkokieli

      Aloittaja paljastaa itsensä kuvailemansa salipunnertajan kaltaiseksi ihmiseksi kahdella virkkeellä. Ei muuta kuin onnea loppuelämään :D

      • Salipunnertajilla on voimaa, mutta tekniikka ja otteet käytännön hommissa puuttuu. On huomattu ja todennettu.


      • Tynkkynen-

        Salipunnertajan voima on kuin kerran pieraisis ja se on siinä, pitkäkestoista voimaa ei ole yhtään.


    • Tyttö maalta tosiaan ketsoo etuoikeudekseen arvostella muita, vaikka kirjoittaa kuin alakoululainen.

      • Annakaikki

        Tyttö maalta haluaa oikean miehen, ei mitään salipunnertajapelleä.
        Salipunnertajalle omialtaisin on silikonibimpo ja someprinsessa.


    • Miki-66

      Mieluummin teen metsätöitä raikkaassa ulkoilmassa kun rehkin jossain hikisessä punttisalissa. Metsätöistä on jotain hyötyäkin ja voima varttuu siinä ohessa.

      • tytölle_maalta

        Juuri mietinkin tässä, että onko silloin enää aivoton jos saa vaikkapa ulkotöistä lihaksensa.
        Tyttö maalta ei tainnut aivan hoksata, liian hätäiseen tuomitsi.

        Kyllä älykäs ihminen pitää kropastaan huolta, oli se sitten missä tahansa tehtyä. Liika on aina kaikessa liikaa.


      • Tyttömaalta3

        Tässä on oikea mies isolla M:llä.
        Metsätöissä kehittyy sitä pitkäkestoista voimaa, mies ei näytä apinalle vaan on normaalin näköinen.
        Mistä näitä kultakimpaleita löytää?


      • Oikeita_miehiä

        Näyttölihas on hyödytön pellelihas. Oikeilla raskaan työn tekijöillä, kuten metsureilla, ei ollut näyttölihaksia vaan käyttölihaksia. He olivat kovia miehiä, eivät mitään salibodattuja hormoniapinoita vaan hoikkia oikeita maskuliinisia miehiä. He tekivät hyödyllistä työtä, eivät vain tuijotelleet itseään peileistä.


      • bdgrftr
        Tyttömaalta3 kirjoitti:

        Tässä on oikea mies isolla M:llä.
        Metsätöissä kehittyy sitä pitkäkestoista voimaa, mies ei näytä apinalle vaan on normaalin näköinen.
        Mistä näitä kultakimpaleita löytää?

        Mikä ihme saatanan metsätyömies fanitus on iskenyt väitätkö että kaikki metsätyömiehet on niin vitun fiksuja ja voimakkaita ei jumalauta kyllä se voima on samaa voimaa jos se on oikeeta oli sitten hankittu vaikka runkkaamalla mikäs lihas sillä metsämiehellä on jos näkyy ime imbesilli jopoos ja paskanna sukkaas oot kyllä tyhmä jos et ole huomannut .ps en ole metsuri enkä bodaaja enkä väheksy ihmisiä oli ne mitä hyvänsä veivaajia kannanttas sunkin otta pääs pois perseestäs.


    • Mitä saleilla olen ollut niin kyllä siellä suurin osa on ihan tavallisia kunnostaan huolta pitäviä ihmisiä.

      Itsekkin käyn salilla kolme kertaa viikossa. Hiukan kausittain yritän vaihdella perusvoiman, maksimivoiman ja räjähtävyyden välillä. Tulee mukavaa vaihtelua eikä aina ole sitä samaa dieselimäistä junnaamista. Lisäksi ohjelmaan kuuluu pallopelejä ja uinti. Myös pari lepopäivää kuuluu viikkoon. Salilla myös voimanhankinnan lisäksi venyttelen paljon ettei ihan tönköksi mene.

      Se miksi käyn salilla johtuu siitä että työni on kevyttä eikä minulla ole peltoa tai metsää jossa itseäni kuormittaisin. Joulukuusenkin ostan tuosta läheiseltä jäähallilta jolloin rahat menee nuorisourheilulle.

      Salilla käyn itseni takia mutta jos siitä joskus on toisille iloa tai hyötyä niin aina vaan parempi. Tavoite kuitenkin on että kun tämän liikunnan vähän nuorempana aloittaa niin mahdollisuudet siihen että saa kauemmin asua kotona ja elää täysipainoista vanhuutta paranevat.

    • Salipunnerrustaja

      Täällä yksi tyhmä salipunnertaja, jonka äo kahdella eri testikerralla 164 ja 167, kirjoittaa runoja, säveltää, piirtää ja maalaa ja omaa myös sosiaalista- ja tunneälyä, sekä opettamis- ja johtamistaitoja. Tämä tyhmä salipunnertaja on myös empaattinen ja myötätuntoinen, sekä ennakkoluuloton. Murahtelemisen sijaan keskustelukykyinen ja neuvokas sovittelija. Enkä kyllä tyhmentäisi itseäni salipunnertamisella, jos olisin lahjaton tyhmässä salipunnertamisessa :D

    • eiheikkokuntoisille

      Ceeveessä tulee mainita bimbous. kun te-virkailija harrastaa töissään. Kelakin ostaa itseltään. kun varat on loppu.

    • Näkyyniskassa

      Kun aloittaa salitreenin, koko elämä kääntyy parempaan suuntaan. Se on totta mulla, pikkuhiljaa. Leikkaus oli edessä, sanottin ,ett täytyyy olla lihasvoimaa.
      Tullut elämäntapa. Joka pvä jotain treenii.

    • Häpeäsun

      Entäs kotisali "mies",heikko itsetuntoinen ja keskittynyt naisen lyömiseen .Mikalle 54v.Helsinkiin.Onko miehen mitta se ,mitä oot vekottimellasi itseäsi alapäässä venyttänyt?

    • Kyllä salilla käyminen on kivaa,kasvaa kunto ja kroppaa saa muokattua kuosiin..mielikin kohentuu..Suosittelen lämpimästi!

    • IsoEgo

      No ehkä kannattaa treenata molempia. Älyä ja lihasta, koska ihminen on kokonaisuus. Salilla voi tehdä muutakin kuin penkkiä. Fyysisessä työssä voimasta on hyötyä. Turhanpäiväistä on se jatkuva peilistä tuijottelu jos lihaksilla ei edes tehdä oikeita töitä, johon ne on tarkoitettu. Nää itseään täynnä olevat Guidot(mies puolinen Barbi) on asia erikseen. Schwarzenegger on sanonut, että jopa salilla tärkein lihas löytyy korvien välistä.

    • PunttiMauri

      Olen aktiivisesti salilla käyvä mies ja tunnistan itseni kuvailusta täydellisesti. Olen todellakin tyhmä kuin saapas, enkä osaa keskustella kuin salituloksista tai treenistä yleensä. Käytännön voimaa minulla ei ole, pelkkää rantalihasta. Metsämiehen kanssa en lähtisi tappelemaan, koska turpaan tulisi varmasti. Salilla käytän aikaa vähintään tunnin itseni ihailuun peileistä. Mielestäni punttisali on kuin miesten ompeluseura. Kiitos ja anteeksi...

    • Eimullekiitos

      Alkuperäisen kanssa 101% samaa mieltä! Ne bodari miehet jotka tunnen ovat kaikki yksinkertaisia, aina vähän katkeroituneita tunne-elämältään, jopa lapsellisia. Ei kiitos.

    • BodyHammer

      Kun nämä myyttiset metsätyömiehet ovat nyt kovan ylistyksen kohteena, tarkastellaan hiukan heitä ja heidän olemustaan. Perinteistä kaato-, karsinta- ja katkomistyötä suorittaneet metsurit jäivät lopullisesti historiaan 80-luvulla, noin 30 vuotta sitten, kun motot yleistyivät. Jätkien maine ja voimat ovat jääneet elämään jonkinlaisena legendana.

      Metsureita ylistäviä kommentteja näkee näillä palstoilla säännöllisesti. Jostakin syystä ammatin negatiiviset puolet jäävät yhtä säännöllisesti pimentoon. 20-30 vuoden raskaiden töiden jälkeen tyypillisen metsurin selkä oli finaalissa, välilevyt entiset ja lihakset jatkuvassa jumissa. Olkapäät olivat taipuneet gorillamaisesti eteen, ja sormet olivat jääneet koukkuun. Unet jäivät 40-45 ikävuoden jälkeen jatkuvien kipujen vuoksi muutamaan tuntiin yössä. Vuosia jatkunut moottorisahan käyttö aiheutti käsien vapinaa ja valkosormisuutta, ja pitkälle kehittynyt vapina esti kaiken tarkkuutta ja hienomekaniikkaa vaativan työn. Tyypillinen metsuri ei pärjännyt eläkepäiviin vaan kuoli vaivoihinsa tai kaatui vanhan suomalaisen ihannemiehen tapaan infarktiin suorilta jaloilta pöllitupakka huulessa.

      Suurin osa salitreenaajista harjoittelee 2-4 kertaa viikossa, kukin omien mieltymystensä ja tavoitteidensa mukaan. Joku hakee raakaa voimaa, toinen huoltaa kroppaansa ja yhtä lailla mieltään jotta jaksaa puskea nykyajan työelämässä, jotkut hakevat sporttista vartaloa joko esteettisyyden tai turhamaisuuden nimissä ja jotkut harvat valmistautuvat kehonrakennuskisoihin. Jopa näitä mystisiä pihkakouria ylistävät nostalgikot varmaan ymmärtävät, että on sula mahdottomuus saada Suomen 700 000 salitreenaajaa kultaisten 50- ja 60-lukujen töihin, vaikka metsätöiden lisäksi otettaisiin mukaan pelto- ja tietyöt.

      Kommenteista päätellen suurin osa täällä raivoaan lietsovista sohvaperunoista ei ole koskaan edes käynyt punttisalilla. Kun nyt olette haukkuneet koko saliharrastuksen ja treenaamisen asenteena, tehkää se edes huolella ja haukkukaa myös ruokavaliot ja usein epäilyttävän väriset ja malliset salivarusteet, varsinkin kun pitää ottaa huomioon että niistä ei ole mainittu sanaakaan lehdissä joita nämä haukkujat todennäköisimmin lukevat (Maaseudun Tulevaisuus, Ajan Sävel ja Elokuva-Aitta).

    • OlematonMetsuri

      Metsuritko kaikki jo kuolleet? Ei pidä paikkaansa. Alan toimijoiden mukaan Suomessa työskentelee 3500-4000 ammattimetsuria. Onhan se toki aika paljon vähemmän kuin joskus -70 luvulla, jolloin heitä oli liki 100 000. Näiden ammattimetsureiden lisäksi on huomattavasti suurempi joukko metsänomistajia (niin maanviljelijöitä kuin kaupunkilaisiakin), jotka tekevät omien metsiensä harvennus- ja muuta metsänhoidollista työtä "käsipelillä" eli moottorisahalla. Tästä ei löydy tarkkaa tilastoa, mutta varsin montaa heistä voisi kyllä nimittää osa-aikaiseksi metsuriksi. Esimerkiksi itse teen vuoden aikana noin 20-30 päivää metsätöitä, lähinnä viikonloppuisin. Tämä on aika pieni määrä moneen muuhun tuntemaani metsänomistajaan verrattuna.

      Onhan se metsurin työ ollut raskasta ja kuluttavaa, mutta eivät he nyt sentään kaikki ole siihen alaikäisinä kuolleet. Toisaalta nykyään sahat ja muut apuvälineet ovat kehittyneet huomattavasti alkuajoista, samoin tietoisuus oikeista työtavoista ja -asennoista sekä tietenkin mahdollisuudet huolehtia omasta terveydestään. Siitä huolimatta metsätyö on raskasta nykyäänkin. Saa tulla vapaasti kokeilemaan vaikkapa vaan päiväksi - tai puoleksi, jos ei jaksa pitempään.

      Kannattaa muuten lukea juttu oikeasta metsurista:
      https://www.aarrelehti.fi/jutut/artikkeli-1.209479

      On totta, että salilla käy nykyään monenlaista porukkaa: on voimalajien urheilijoita, muiden lajien urheilijoita, jotka tekevät tueksi voimaharjoittelua, on eriasteisia kuntoilijoita, joille "paperinpyörittelytyö" ei riitä kuntoiluksi. Mutta väistämättä tämän päivät itsekeisyyttä ja "komeaa" kroppaa korostavassa yhteiskunnassa näiden pelkkää ulkonäköä hakevien määrä on kasvanut selvästi. Ei tarvitse kuin katsoa mainoksia ja erilaisia "tosiTV" ohjelmia, niin näkee mitä meille tyrkytetään: ole lihaksikkaan näköinen - ei tarvitse olla voimakas tai pystyä käyttämään niitä lihaksia, pelkkä ulkonäkö riittää. Ja kun meille tämä asenne tyrkytetään, me sen kuuliaisesti omaksumme.

      • N50mlhagron

        Mieluummin valitsen metsurin kuin salipunnertajan. Kaikki koulutuksenikin ovat ulkotöitä (nimimerkissäni) ja 90 % harrastuksistani tehdään ulkona. Ulkona hapenottokyky on varmempi kuin sisätiloissa.


      • Vastapalloon
        N50mlhagron kirjoitti:

        Mieluummin valitsen metsurin kuin salipunnertajan. Kaikki koulutuksenikin ovat ulkotöitä (nimimerkissäni) ja 90 % harrastuksistani tehdään ulkona. Ulkona hapenottokyky on varmempi kuin sisätiloissa.

        "Ulkona hapenotto kyky on varmempi kuin.." En ole eläissäni vielä törmännyt noin epätieteeliseen, tökeröön ja tyhmään lauseeseen. Vähän sama kuin sanoisit, että "rytmitaju on ulkolavoilla varmempi kuin discossa.." Tässä kiteytyy loistavasti lähes koko suoli24 -kommentoijien älykkyys yhteen lauseeseen. No, eikun onnea elämään!


      • N50mlhagron
        Vastapalloon kirjoitti:

        "Ulkona hapenotto kyky on varmempi kuin.." En ole eläissäni vielä törmännyt noin epätieteeliseen, tökeröön ja tyhmään lauseeseen. Vähän sama kuin sanoisit, että "rytmitaju on ulkolavoilla varmempi kuin discossa.." Tässä kiteytyy loistavasti lähes koko suoli24 -kommentoijien älykkyys yhteen lauseeseen. No, eikun onnea elämään!

        Missä edellä on tieteellisen tutkimuksen linkki? Argumentointia käytetään vain tieteellisissä kirjoituksissa. Suomi24:llä 99,9 % keskusteluista on mielipidettä ja näkemyksiä eli subjektiivista näkökulmaa, myös tiedepalstoilla.

        Sitä paitsi muutit kirjoitusasua muotoon "Ulkona hapenotto kyky on varmempi kuin.." lisäten alkuperäiseen välilyönnin kirjoitusvirheiden aiheuttamiseksi. Korkea-asteen koulutetut (yliopistot ja AMK:t sekä entinen opistoaste) käyttävät lainauksissa copypaste-systeemiä, jotta kirjoitusvirheiltä vältyttäisiin, joten olet korkeintaan toisen asteen koulutettu.


    • noei

      Kaverin(mies) kanssa keskustellut, käy salilla, et miten ihmeessä ne kuvittelee, että naisia kiinnostais pätkääkään ne vatsalihakset tai timmi kroppa. Tai joitakin ehkä itse ällöksyn, liika on liikaa. Kun ollaan puhuttu asiasta, monesti tulee vastaus, "mulla on kyllä kroppa niin paljon paremmassa kunnossa kun monella muulla miehellä ja elän terveellisesti". Itse ällöksyn sitä, että jotkut miehet vetää ton jutun äärirajoille. Rasvaprosentti nolla ja sitten kasvot alkaa muistuttaan paljon vanhemman miehen kasvoja kun rasvaa ei ole enää tippaakaan. Ei se oo enää terveellistä. Mielummin otan sen miehen joka liikkuu, mutta ei vietä salilla kaikkea aikaa. Oli sitten vaikka mahaakin.

    • kujaDggy

      Ehkä joskus maapallolla koittaa aika jolloin ihmiset eivät enää pinnallisesti määrittele toisia ihmisiä omien mielikuvien perusteella.....

      Itse olen käynyt salilla kauan ja jatkan loppuun asti. Vielä ei elävässä elämässä ole kyllä bimboksi tai ylipäätään älylliseen vajaavuuteen viittaavaan määritelmään kukaan päätynyt, onneksi :) Olen aina arvioinut ja arvostanut ihmisiä sen perusteella miten muita ihmisiä kohtelee, ja sen jälkeen sielullinen/älyllinen syvyys herättää lisää mielenkiintoa sekä arvostusta vaikka niitä ei tarvitse olla.

      Välillä olen tavannut pinnallisia juntteja jotka katsovat lihaksia ja sanovat kusipää narsisti pinnallinen.

      Luulen että Tyttömaalta3 -tyttö tai poika sen takana - on jotenkin loukattu/pettynyt.

      Saleilla punnertaa niin duunarit, pinnalliset, syvälliset, juntit, opiskelijat, kamppailu-urheiljat, runoilijat ja kaikki muut ryhmät. Miten enää kukaan nolaa itseään täällä määrittelemällä "salipunnertajat eivät kuin pieraise kerran tms" ?! Itse treenaan huippukamppailu-urheilijoiden kanssa samalla salilla ja menkää pieraisemaan sinne jos oma tuhnu on sitten niin handy :D Mutta aina pitää surullista kyllä monen meistä selitää maailmaa ympärillä negatiivisella tavalla että kokisi itsensä merkittävämmäksi ja tärkeämmäksi....Tässä on se ydinongelma.

    • IsoEgo

      Lenkkiä mulle. Hk:n sinistä lenkkiä, joo. Ei aina tule seurattua ruokavalioo. Entä sitten? Niin ja miksi ihmiset tappelee tästä asiasta? Mitä välii? Jokaisen oma asia taitaa olla se pitääkö kropasta huolta vai ei ja missä vaiheessa elämää. Ei tee ihmisestä sen huonompaa jos ei jaksa salilla käydä. Voi kuntoa pitää yllä myös muuten? Niin ja muistakaa myös se äly.

    • BodyHammer

      OlematonMetsuri, kiitos maltillisesta vastauksesta tarkoituksellisen provosoivaan kirjoitukseeni. En ole edes harrastelijametsuri, mutta kaatotyötä lukuun ottamatta olen tutustunut alan toimiin. Asuin nimittäin aikanani maaseudulla, ja lähes kymmenen vuoden ajan ostin polttopuuni pitkänä tavarana naapureiden harvennushakkuupalstoille kaatamistaan rangoista.

      Kovimman keikan tein eräänä keväisenä viikkona, kun hain polttopuuni arkkupakastimen kokoisten siirtolohkareiden peittämältä rinnepalstalta. Karsin, katkoin ja kannoin yhden viikon aikana noin 15 kuutiometriä rankoja 200 metrin päähän metsätien varteen laanille. Paitsi lihaskunto myös hapenottokyky oli lujilla ja juotavaa kului litrakaupalla kun kannoin kolmemetrisiä reidenvahvuisia tyvihaapoja tunninkin yhteen menoon ilman laanilta takaisin rinteelle kuluvaa kävelymatkaa pidempää taukoa. Paksuimmat koivu- ja kuusirangat piti pätkiä kaksimetrisiksi. Laanilta rangat vietiin sentään traktorikyydillä pihalle. Sahasin rangat pölleiksi, halkaisin ne perinteisesti kirveellä ja pinosin halot alkukesän ajaksi trukkilavojen päälle kuivumaan.

      Alkuperäiseen keskustelunaiheeseen palatakseni uskallan väittää että olisin kantanut näitä louhikon keskelle kaadettuja puita yhden sijasta kaksi viikkoa ilman 15 vuoden kovia kyykky- ja maastavetotreenejä. Omalta osaltani metsätyöt ovat jääneet, mutta treenaan edelleen salilla kolme kertaa viikossa jotta alaselän vaivat pysyvät kurissa. Ikään kuin sivuvaikutuksena kroppani pysyy iskussa. Vuosia tulee väistämättä, mutta taistelen ikääntymistä vastaan viimeiseen kyykkysarjaan asti. Mukana tulee kieltämättä visuaalinen puoli, sillä punttiharjoitteluun yhdistetty tarkka ruokavalio pitää minut sporttisen näköisenä. Liian monilla ikäisilläni miehillä (50 ) on ulkonäön puolelta hallitsevana epäpyhä kolminaisuus: tikkujalat, lysyyn painunut ryhti ja kaljamaha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe