Miksi ei on vaikea?

NyyttiPulla

Hyväksyä?

Kävin tapaamassa erästä nettideittiä, joka oli vaikuttanut mukavalta. Mutta kun kuva (yksi ainut kuva, ei muita) ei vastannut treffeille tullutta ihmistä kovinkaan paljoa ulkoisesti. Jos hän olisi lähettänyt kuvan, millaisena tulee treffeille, olisin kohteliaasti kieltäytynyt.

Treffien jälkeen mietiskelin ja tulin siihen tulokseen, etten tosiaan voi työntää sitä tosiasiaa pois mielestäni, että hänen ulkonäkönsä ei ikinä voi tulla miellyttämään minua. Hän oli niin radikaalisti erilainen, mitä itse pidin kauneusuhanteeni mukaisena - edes rajoilla.

Kun sitten kirjoitin hänelle, ettei meistä ikävä kyllä voi mitään tulla (koska arvostan itsestään huoltapitävää, urheilullistaja terveitä elämäntapoja kuten itsellä on ja hänellä ei) niin alkoi miksi ei , ei ekalla kerralla voi sanoa mätsääkö vai ei, ihan samoja asioita minäkin haen jne.

Miksi pitää alkaa vänkäämään vastaan? Ja minusta aivan naurettavaa sanoa, että hakee samoja asioita, kun minä ne kriteerit täytän ja hän ei. Jos alkoholi maistuu, ainut urheilu on kävelylenkki ehkä kerran viikossa ja ihonhoito/hiustenhoito sitä, että tuossa harja ja vettä niin ei ne minusta oikein osu kriteereihin.

Miksi siis pitää alkaa vängätä vastaan? Eikö silloin oikeasti nähdä, että itse ei kriteerejä täytetä? Vai halutaanko niin kovasti itselle se ”haluttu” partneri? Vai mikä on?

Tämä ei ole ensimmäinen nettideitti, jonka kanssa on käynyt näin. Olen miettinyt poistavani profiilini ja piilottavani facen sinkku-statuksen, jottei sieltäkään tule näitä yhteydenottoja.

26

2667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klklklkkl

      Jospa tosiaankin alat hakea seuraa oikeasta elämästä. Olin nettideiteillä itsekin ja lopetin jo kirjoitteluvaiheessa saatuani kuvia nähtäväksi. Jos mies on kertonut olevansa liikunnallinen ja terveet elämäntavat (kuten minulla), kuva paljastikin homssuisia hiuksia ja punakoita silmiä.
      Treffeillä itsevarmana kirjoittanut akateeminen mies olikin vapiseva ja pälyilevä mies.

      Ei vaan sujunut ja nyt kuljen silmät auki ihan oikeaa elämää.

      • show.some.empathy

        "Treffeillä itsevarmana kirjoittanut akateeminen mies olikin vapiseva ja pälyilevä mies."

        Ihmettelen tällaista naisten tylyä asennetta. Eikö löydy yhtään empatiakykyä sille, että kaikki miehet ei ole itsevarmoja pelimiehiä. Jännittäminen treffeillä on ihan luonnollista kun mies pitää tilannetta tärkeänä.
        Juuri nuo vapisevat miehet voi olla niitä luotettavia kunnollisia miehiä.
        Ja päinvastoin ne täydellisen itsevarmat ja hauskat miehet on juuri niitä pelimiehiä joille olet vain yksi monista kaadoista.


      • Exdeittailia
        show.some.empathy kirjoitti:

        "Treffeillä itsevarmana kirjoittanut akateeminen mies olikin vapiseva ja pälyilevä mies."

        Ihmettelen tällaista naisten tylyä asennetta. Eikö löydy yhtään empatiakykyä sille, että kaikki miehet ei ole itsevarmoja pelimiehiä. Jännittäminen treffeillä on ihan luonnollista kun mies pitää tilannetta tärkeänä.
        Juuri nuo vapisevat miehet voi olla niitä luotettavia kunnollisia miehiä.
        Ja päinvastoin ne täydellisen itsevarmat ja hauskat miehet on juuri niitä pelimiehiä joille olet vain yksi monista kaadoista.

        Juuri näin, olen täysin samaa mieltä. Minä olen sellainen että se kirjoitus sujuu luontevasti mutta se ensi tapaaminen ei kun jännittää, sitten kun se ensimmäinen tapaaminen jää vielä monesti viimeiseksi, niin vähemmästäkin itsevarmuus karisee. Ei parin tunnin kahvilla istumisen ja juttelun aikana opi toista tuntemaan.


    • uuuuuoooo

      Vaan mitäpä, jos ei enää kiinnittäisi ulkoiseen olemukseen niin suurta huomiota. Itselläni on menossa vaihe, että yritän löytää hyvyyttä ja rakkautta sisältä. Olen koko elämäni ollut hyvin ulkonäkökeskeinen, ja olen huomannut että hyvin harvoin samasta persoonasta löytyy nuo molemmat ominaisuudet. Komeus, kauneus ja aito, pyyteetön sydämen hyvyys. Alkoholismi sairaus, enkä tarkoita, että kenekään pitää yrittää parantaa toiselta sitä. Samoin epäsiisteys on ikävä piirre. Olen pohtinut että miksi en kelpuuta epämiellyttävän näköistä ihmistä, jos hän on muuten kiva ja luotettava. Onko niin, että oma egoni vaatii pönkitystä, koska muuten en ole mitään. Joudun häpeään. Sosiaalinen kuolema seuraa tuosta kauheasta nöyryytyksestä ? Samalla tavalla kuin joku tarvitsee kauniin nuoren puolison, merkkilaukun, kalliin kellon, hienon auton ym. Mitäpä jos päästetään irti tuosta ikeestä. Kaikki me olemme loppujen lopuksi hyvin samanmoista aineista koottu. Mitäpä jos itsetunto perustuisi ihmisarvoon, lähtien siitä, että jokainen ihminen on arvokas. Vaikka olet ja olen ruma tai kaunis, olen arvokas ja rakastettava. Ihan juuri omana itsenäsi. Tällaista pohdintaa täällä.

      • Setreenaavaihninen

        Hyvin yksinkertaista: jos ulkomuoto on epämiellyttävä, ei tule seksiä. Ja seksi on aika tärkeä osa normaalia parisuhdetta.

        Miksi pitäisi tyytyä suhteeseen, jossa seksistä ei voi nauttia kun vetovoimaa ei ole, kun voi löytää sellaisen, missä on?


    • omia.mietteitä.M

      Itse miehenä luulisin että kyse on siitä että on niin vähän vaihtoehtoja naisten suhteen.
      Teidän naisten on ehkä vaikea asettua tavismiehen asemaan kun treffeille pääsee niin harvoin ja sen takia kaikista vähänkin ok-tasoisista naisista pitää kiinni kynsin ja hampain.
      Tavismiehet saa treffeillä niin harvoin naiselta vastakaikua että kyllähän sitä helposti yrittää saada vastakaikua vähän väkisinkin.
      Ei tavismiehillä ole varaa odottaa mitään suuria kipinöitä ja kemioita.

      Ja tuosta että näyttää erilaiselta mitä kuvassa niin tuossahan myönsit itsekin että jos miehen kuva olisi ollut yhtään huonompi niin et olisi kelpuuttanu miestä treffeille. Nyt mies sentään pääsi treffeille asti. Ilman treffejä mitään ei voi tapahtua, nyt mies edes sai tilaisuuden näyttää minkälainen on kasvokkain.

    • Maija8888

      Ehkäpä sinun pitäisi tavata ihmisiä muun kuin nettideittailun kautta.

      Jos nainen olisi näyttänyt kuvan mukaiselta henkilöltä olisitko sinä kuitenkaan ihastunut häneen? Nyt vaikuttaa siltä, ettei teillä mitään muutakaan ollut. Aivan pinnallisia olitte toisillenne. Kumpikaan ei menettänyt mitään.

      Tuossa viereisessä keskusteluketjussa kirjoitin tänään Maija8888 nimimerkillä. Siinä kirjoitin omasta tilanteestani. Se mies siinä tarinassa oli Tinder kuvan perusteella paljon parempi kuin mitä livenä. Ihastuin siis rumempaa versioon, mutta sillä ei ole merkitystä koska ihastuin ihmiseen. Näitä seikkoja on hyvä miettiä, silloin kun miettii nettideittailun kuvallista ongelmaa. Jos ihminen on ruma mutta symppis, silloin kannattaa keskittyä muuhun kuin nettideittailuun.

    • No pistä piruuttasi faceen vaikka siihen ihmissuhde-osaan että parisuhteessa.
      Jallitustahan se on, jos ei ole suhteessa, mutta luulisi sen melkeinpä vielä paremmin blokkaavan nuo yhteydenotot kuin sinkku-statuksen piilottamisen. Ja face-kaverit varmaan ymmärtävät tuon kuitenkin, että haluat varmistaa sillä sen, ettet saa sellaisia yhteydenottoja, mitä et halua.
      Vaikka tosiaan niitä löytyy aina, jotka vonkaavat vaikka mikä olisi. Siinä ei paljon parisuhteet eikä sinkkuuden salailu auta.
      Ymmärrän kyllä sinua hyvin, itsekin huomasin, että aika skeidaahan tuolta palstoilta löytyy.. Tai no, jos ei nyt skeidaa, mutta ainakin ihan jotain muuta, kuin mitä hakija itse toisesta haluaa.

    • mesalt

      Jos ulkonäkö ei miellytä , ei pidä jatkaa. Säälistä ei tarvii olla kenenkään kanssa. Puuttuu aito kiintyminen ja se on väärin molempia kohtaan.

    • Ikisinkkumies

      Naiset on pinnallisia ja ulkonäkö on tärkein. Ei normali itsestään huoltapitävä mies kelpaa naisille. Pitää olla joku tosi komea julkkis että saa naisen kiinnostumaan.

      • Eipletotya

        Tämä on hauska. Naiset on aina pinnallisia, jos tahtoo komean miehen, mutta miehet ei ole pinnallisia, jos tahtoo kauniin naisen.

        Koska minä ansaitsen sen!!!112


      • ghtrght
        Eipletotya kirjoitti:

        Tämä on hauska. Naiset on aina pinnallisia, jos tahtoo komean miehen, mutta miehet ei ole pinnallisia, jos tahtoo kauniin naisen.

        Koska minä ansaitsen sen!!!112

        Olen minä rakastanut "rumaankin" naiseen mutta valitettavasti tunne ei ollut molemmin puolista.


      • juupajuuuu
        ghtrght kirjoitti:

        Olen minä rakastanut "rumaankin" naiseen mutta valitettavasti tunne ei ollut molemmin puolista.

        Sullehan missitkin on tavis-rumiluksia.


    • oraetlabora

      Eiköhän ole hyvä iskeä faktat pöytään ja myöntää, ettei jokaisesta ole parisuhteeseen. Kukaan ei kelpaa, kun on itse niin täydellinen. Parempi tyytyä ottamaan selfieitä missä sitten liikkuukin ja muokata omaa kroppaa vielä hiukan timmimmäksi. Viat näkyy niin kivasti toisissa ja oma luonne sen kun jalostuu.
      Yksinäisyydestä on turha vänistä.

    • LopenTympääntynyt

      Suoraan sanominen on jotain mitä itse arvostan yli kaiken.

      Kerrottakoon kuitenkin että semmoisiakin (naispuolisia) tapauksia omalle kohdalle sattunut että on sanottu että ei kiinnosta, ja kun olen ollut fine asian kanssa ja siirtymässä eteen päin niin hetken päästä alkaakin valitus että etkö yhtään koeta kääntää päätä. Että naisesta pitää taistella, ja nainen pitää saada kokemaan itsensä halutuksi. Ja että jos nainen sanoo ei, niin se ei aina tarkoita ei. (mikä on ehkä haitallisin argumentti pitkiin aikoihin muutamiin muihin aiheisiin peilattuina)

      Mutta niin, tämän kokemuksen jaoin lähinnä mahdolliseksi vastaukseksi alkuperäiseen kysymykseen - jostain syystä osa naisista haluaa että miehet ei hyväksy EI:tä tämmöisissä asioissa, ja jos sattuu tarpeeksi tällaisia kohdalle niin varmaan itsekin inttäisin vastaan opetetulla tavalla.

      Ihmiset on kummallisia.

    • Enolehelppo

      Ei pitää sanoa jo ekoilla treffeillä jos ei kiinnosta. Ei muutaman kiihkeän yön jälkeen kun on ensin luvattu ummet ja lammet. Se on vedätystä ja toisen sydämen rikkomista.

    • useinhuti

      Noista kuvista puheenollen, olen usein huomannut seikan, että treffeillä en ko henkilöä tunnistaisi kuvan perusteella, ne kuvat ovat vain jotain suuntaa antavia ja kyllä totuus näkyy vasta livenä, tosin kuvasta näkee kyllä sen, että onko henkilö tyypiltään omaa mieltymystä vastaava.

    • Realisti47

      On niitä naisiakin jotka antavat niin yltiöpositiivista kuvaa itsestään,itse en alkoi käytä ollenkaan ja otan tän asian esille hyvin varhaisesa vaiheessa.Nainenkin kertonut että pari lasia viiniä tai yx saunakalja,on käynyt kolme kertaa kun mennyt tapaamaan niin nainen ollut aivan kännissä,liekkö ne viinilasit ollut sit litran laseja tai se saunakalja viiden litran tynnyri.

    • Rustynail1

      Minulle seksi on tärkeää, olin kerran monta vuotta naisen kanssa suhteessa, vaikka hänen naama ei minua miellyttänytkään, sitten oli todella kaunis nainen, mutta sexi ei toiminut, niin eihän sitä jaksanut, vaikka kuinka oltais haluttu.

    • wevwdcasdadv

      No entäs jos löydät sen urheilullisen miehen mutta itsellesi tulee vaikkapa jokin vakava sairaus mikä estää liikkumasta, niin onkos okei että tuo ukko lähtee kävelemään koska et ole enää urheilullinen?

      • OletkoAikuinenvai

        Jos ei koskaan ole oikeasti kiintynyt ihmiseen niin totta kai se on ok. Samoin, jos viisas ihminen vaurioittaa päänsä ja muuttuu yksinkertaiseksi, älykkyyttä arvostava kumppani saa ottaa hatkat.

        Yleensä vain pidemmissä suhteissa rakastutaan ihmiseen lopulta pakettina, eikä niin haittaa, jos yksi osa paketista puuttuu, jos muut osat on kunnossa.

        Mutta ihan turha sitä faktaa on pois työntää, että on olemassa ihmisiä, joihin sinä et koskaan voi kokea seksuaalista vetovoimaa ulkoisesti ja niitä, jotka sytyttää.


    • yksikuva

      Mitäs lähdit yhden kuvan vuoksi treffeille, kun turhahan sitä on jälkikäteen valittaa.
      Katso ensi kerran, että profiilissa on vähintään viisi kuvaa ja pyydä nettideittaillessa lähettämään yksi uusi kuva ainakin päivässä. Milloin sitten pilkkiavannolta tai saunan lauteilta.

    • yksikuva

      Mitäs lähdit yhden kuvan vuoksi treffeille, kun turhahan sitä on jälkikäteen valittaa.
      Katso ensi kerran, että profiilissa on vähintään viisi kuvaa ja pyydä nettideittaillessa lähettämään yksi uusi kuva ainakin päivässä. Milloin sitten pilkkiavannolta tai saunan lauteilta.

    • ÄläJauhaPaskaa

      Mitä paskaa taas. Se liikunta on teille ykslysti kunhan mies vaan on komea. Kelpuuttat kyllä karskin kaljan kittaajan jos hän vain on ulkoisesti komea vaikka vähän renttumainen olisikin. Tuo naisten pinnallisuus on suoraansanottuna aivan sieltä itsestään. Mä takaan että oma liikuntani ylittää moninkertaisesti sinun kerran viikossa sali käynnit ja sihuhauvan kanssa viidensadan metrin kusilenkin teon jonka jälkeen todennäköisesti otat itsestäsi peiliselfieitä someen persettä pyllistellen. Liikun päivittäin jalkojeni päällä noin kymmenen kilometriä ja lihasmassaa tuo jatkuva taakan kanto ohessa. Olenkin lihaksikas ja harteikas mies mutta naama ruma joka estää seuran saannin. Vaihtopäällä saattaisin sinunkinlaiselle idiootille kelvata mutta onneksi tuot jo itse typeryytesi esille jolloin toivottavasti ne kaksi typerää silloin kohtaavat. Ei se mitä pään sisällä vaan ulkona. Ja vielä ihmettelet miksi se ei on vaikeaa. Ihan siitä syystä koska se pinnallisuus on niin läpinäkyvää teidän peiliselfie pimbojen kanssa.

      • Maratooniharkkaaja

        Jos ne pinnalliset peiliselfiebimbot noin paljon ärsyttää, niin eikä itse silloin kannattaisi sanoa ei? Tai jos se ei tulee naiselta niin olla vaan onnellinen, ettei tarttunut vihaamasi nainen haaviin eikä jäädä vonkumaan perään?

        Ja sori, mutta 10km päivässä? :’D En itse tuolla kehuskelisi, mutta miten vain.


    • miehethuoh

      surullista luettavaa täälläkin. Olen käynyt treffeillä ja itse en ulkonäköä katso, ns. "rumempikin " mies menisi ja olisin valmis tutustumaan. Miehet eivät "kelpuuta" minua syystä tai toiisesta. Monesti aivan tavis miehet luulevat olevansa jotain ihmeellistä jos hieman käyvät salillla tai ovat "liikunnallisia". He eivät näe sitä millaisia ovat muiden silmissä , oikeasti, kuten ei moni selfie ottajakaan. nim.merkki uuuuuoooo kirjoitti hyvin..."Olen pohtinut että miksi en kelpuuta epämiellyttävän näköistä ihmistä, jos hän on muuten kiva ja luotettava"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe