Hylkiöminiä

naapurikuuleeee

Naapurini on anoppi joka on raivoissaan. Hänen 43v poikansa jätti nuoren vaimonsa 31v kun tämä onneton oli pettänyt kerran miestään työtoverin kanssa. Anoppi ja appi olivat ottaneet poikansa luokseen asumaan ja miniää ei edes päästetty keskustelemaan eteistä pitemmälle missä tämä itkeskellen yritti pyytää anteeksi. Pakkaseen anoppi kertoi lähettäneen itkevän naisen. Poliisilla vielä kertoi uhanneensa. Oli luvannut vielä poikansa puolesta ettei saa edes omaa omaisuuttaan vaan ne jää pojalleen korvaukseksi. Miniä oll omistanut puolet nuoren parin asunnosta. Suvun juristit pannaan asialle tytön nitistämiseksi. Myös perheen vauva viedään pois äidiltään. Vauva on nyt toisella mummollaan joka ei kuulemma anna repiä vaivaa edestakaisin. Kuitenkin miehen öiti lupas kostaa niin että vauva asunto rahat tulee heille ja huoraniniä saa. Vain vaatteettensa. Miniä on vienyt suvun maineen. Siellä ei koskaan ennen ole erottu. Anopin poika on viaton hyvä mies anopin mukaan. Kylläkin äitinsä vietävissä.

Voi sitä vihan määrää minkä hairahtunut miniä saa. Anteeksipyyntö.ininältä haukuttiin.

23

3690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onneamatkaanteille

      Onpas surullinen tarina. Ei saanut edes mahdollisuutta pyytää anteeksi. Kyllä jos lapsiakin on mukana pitäisi tuon miehen antaa anteeksi ja edes yrittää lapsen takia. Ihmiset ovat joskus sellaisia että tekevät virheitä. Ja jos niistä osaa puhua ja oppia että pyytää anteeksi pitäisi kuitenkin antaa siihen mahdollisuus. Se mitä huudetaan kerran pettää tekee sen uudestaan. Ei pidä paikkaansa. Minäkin koin pettämisen ja todella raadollisesti. Se miten ilmi tuli oli myös rankkaa. Mutta kun olimme hetken erossa ja rauhoituimme palasimme saman pöydän ääreen käyden kaikki rehellisesti läpi. Eikä sen jälkeen ole uutta tullut tietoon. Myös joka virheen kerran tekee ja on terve ei tee toista kertaa virhettä. Meillä jo vuosia aikaa tuosta tapahtuneesta. Eikä tuo toinen pettäjä tullut eteeni enään. Joten anna niiden rauhoittua hetki ja anna asua kotonaan kunnes pystyy palamaan ja keskustelemaan. Toki ymmärtää anopin raivon ei kukaan hyväksy pettämistä tämähän on selvää. Sen pettäjän pitää käydä ensin itse läpi se asia ja sen petetyn tulee miettiä mitä tahtoo ja miten korjataan. Alku raivon aikana kun ilmi tulee ei siitä kykene puhumaan järjellä. Kun tunteita on paljon ilmassa. Toki tuo anoppikin rauhoituu ajan myötä ja toki puolustaa poikaansa leijonan lailla. Eikä päästä eteistä pitemmälle jos poika ei kykene vielä edes sinua näkemään tai edes juttelemaan. Onko tuo miniä antanut muuta aihetta epäillä kuin kerta virheensä se kertoo paljon jatkosta. Miniän on näytettävä mitä haluaa ja miten kohtelee kumppaniaan. Mutta jos ainoa kerta ja kiinni jäit pitäisi aikuiset ihmiset osata käydä nämä läpi. Pieni ohje kun poika rauhoittuu käykää keskenänne asiat läpi eikä niin että siinä muut mukana. Te kaksi päätätte mitä teette. Jos poika sinua rakastaa antaa se sulle mahdollisuuden. Mutta pettämistä ei kukaan missään roolissa hyväksy. Nämä ovat ikäviä asioita hoitaa. Jos ero teille tulee ja kuten kerrot miten menettää kaiken pitää sinun kyetä jatkamaan elämää ilman perhettä. Hae apua ja käy asiat läpi niinkuin ne tapahtui. Mutta toki sullakin on oikeuksia omaisuuteen jos olet omistanut yhdessä miehesi kanssa. Toki menetät suurimman osuuden varmasti. Mutta jos sinä kadut ja haluat asiat korjata löydät kyllä sen keinon. Toki sen ymmärtää että häpeä ja katkeruus astuu miniän elämään täysillä. Se miten se ilmi tuli on myös vaikuttava lopputulokseen. Jos ulkopuolinen kertoi on myös hänen osuus käytävä läpi miksi se kertoi. Mekin kun käytiin asiaa läpi niin ymmärrän ettei tuo kertoja hyväksy pettämistä parisuhteessa kun itsekin sen kokenut silloin myös uskoo sen. Miten miehesi sai sen selville?

    • teekutentahdot

      Mikä oli miniällä syy työkaverin antautumiselle alunperin ja nyt katuvana anteeksi haluaa pyytää. Kai ymmärrät jos työssäsi käyttäydyt noin on sulla työpaikan vaihto edessä ensimmäisenä. Toiseksi tuo uhriksi heittäytyminen on säälittävää. Teillä vielä pieni lapsi etkä sitäkään tullut muistaneeksi kun pettämiseen ryhdyit. Eikö pienessä mielessäkään käynyt mitä tuo pieni lapsi tulee kokemaan tekosi tähden? Ja miten tieto miehelle tuli? Kyllä minäkin nakkaisin moisen nartun ulos. Ne sun työkaverit kun tietää. Nauti vaan nyt siitä työkaverin antamista eduista. Jospa sillä on rahaa tarjota omakotitaloa ymm omaisuutta josta voit nauttia. Muista myös siellä töissä ylpeänä kävellä tuntien selässäsi ne jutut mitä me tiedetään. Seurattu on teitä ja eikä se jäänyt kellekään epäselväksi. Nyt tuolle miehelle kaikki naureskelee ja sinua pidetään lorttona.

    • tähänotankantaa

      Otan kantaa vain tähän kohtaan aloitusta.
      Oletan, että aloituksessa puhutaan kahdesta aikuisesta ihmisestä, nainen = lapsen äiti, mies = lapsne isä, kumpikaan eivät ole vanhempiensa tai ulkopuolisen tahon holhouksen alla.
      Näillä kahdella on yhteinen lapsi, äiti ja isä ovat lapsensa virallisia huoltajia.
      Oletan, että nainen ei ole alkoholisti, ei narkkari, ei väkivaltainen, ei vaaralllisella tavalla mielenterveyshäiriöinen, ei ole vaaraksi lapsen terveydelle/on kelvollinen toimimaan lapsen huoltajana.

      Kukaan ei voi viedä lasta pois lapsen äidiltä sillä varjolla, että nainen on pettänyt lapsen isää olemalla seksisuhteessa työkaverinsa kanssa.

      Jos kuitenkin on niin onnettomasti sattunut, että isovanhemmat ovat oikeasti muksun omineet itselleen, niin asia on hyvin yksinkertaisesti hoidettu pois päiväjärjestyksestä.
      Lapsen äiti menee miehen vanhempien luokse ja sanoo, nyt lapsi lähtee minun kanssani kotiin. Jos miehen vanhemmat eivät lasta anna, niin ei muuta kuin soitto poliisille, sieltä kaksi konstaapelia ja tarvittaessa myös lastensuojelu avuksi. Niiden on pakko antaa lapsi äidilleen. Piste.

      Lapsen isä on ilman muuta virallinen huoltaja lapselleen siinä kuin äitikin, mutta ei isäkään voi lastaan pois naiselta ottaa tuon syyn varjolla ja siirtää omaa holhoojan vastuutaan vanhemmilleen.
      Ihan niin kuin äitikään ei voi kieltää isää toimimasta holhoojana, jos mies käy naiskentelemassa kodin ulkopuolella jotain toista tyyppiä.

      Joten ei muuta kuin isovanhempien ovelle mars ja lapsi takaisin äidilleen. Asia hoidettu.
      Sen jälkeen lapsen isälle sähköpostia/kirjettä, tekstiviestiä, what ever, että tulee määrättyyn kellonlyömään mennessä puhumaan lapseen liittyvät asiat selväksi kahden kesken. Piste.

      Kaikki muut voi hoitaa ajan kanssa, lapsen oikeutta omaan äitiinsä (isäänsä) ei. Joten toimeen.

      • Aspeerrrr

        Miniä on työssäkäyvä aivan kunnollinen. Ei käytä huumeita eikä tupakoi.


      • järkikäteenhoi
        Aspeerrrr kirjoitti:

        Miniä on työssäkäyvä aivan kunnollinen. Ei käytä huumeita eikä tupakoi.

        Mutta ei ilmeisesti kuitenkaan täysin tolkuissaan, jos tai kun kerran jättää lapsensa miehen vanhemmille tuosta noin vaan eikä käy hakemassa muksuaan pois.


      • Lain.voimalla

        Hyvä, että joku tarttuu asiaan järkevästi. Nuori ja hätääntynyt miniä ei osaa hakea apua. Jonkun pitäisi ohjata hänet avun piiriin ja hänelle pitää vakuuttaa, että lasta ei kukaan häneltä voi pois viedä.
        Minulla oli ystävä, jonka narsistinen mies terrorisoi vaimoaan vuosikausia uhkaamalla viedä lapset "Niin ettet ikinä enää näe niitä", ja vaimo uskoi ja maksoi miehen vekselit ja rahoitti äitinsä perinnöllä miehen tuulentuvat.
        Mies oli niin vakuuttava, että ystäväni vastoin järkeään uskoi.

        Tässäkin tapauksessa hylkiöminiä on niin manipuloinnin uhri, että uskoo ja pelkää miehen sukua.
        Hän tarvitsee kipeästi apua.


    • typeriäolette

      Mahtavaa miten aikuiset hoitavat omat typeryytensä lasten kustannuksella. Kuka omii lasta. Ainoastaan sen vanhemmat. Jos isä asuu kotonaan on lapsi viikon siellä sinä haet lapsen seuraavaksi viikoksi ilman tappeluita. Älkää nyt alkako uhkailemaan toisianne lapsen kuullen missä se lapsen tulisi olla. Siihen ei ole kellään oikeutta lapsena tapaamiseen. Ei appivanhemmat voi lasta omia mitenkään. Et ole huono äiti lapsellesi miestä kohtaan olet sikamaista käytöstä tehnyt. Sinusta voidaan lapsi viedä jos elät väärin. Jätät sen yksin tai et anna ruokaa. Muutoin on kyllä aika typerää sinulta viedä lapsi. Katsos kun ihan oikeilla huorillakin on lapsia. Eihän ne kerro mitä ne touhuaa omalla ajallaan kuten sinä. Koittaapa rauhoittua ja sopia lapsen tapaamisesta niin että molemmat hoitavat sitä. Appi vanhemmat silloin kun isällään. Mutta minustakin tuo tarina on kyllä väritetty. Miten et muka taistele lapsestasi? Onko aikaisempaa historiaa jos menetät sen noin herkästi?

      • Lain.voimalla

        Isovanhemmilla ei ole minkään lain varjolla oikeutta lapsenlapseensa. Appivanhemmat eivät saa hoitaa lasta, vaan isä itse.
        Lastensuojeluun! Sossuun! Neuvolaan! Poliisiin!
        Lapsihan on kidnapattu.


    • minnienna

      Appivanhempien ja siis lapsen isovanhempien ei kuulu tähän asiaan tuolla tavoin puuttua. Puhua voivat mitä lystäävät, mutta mitään virallista oikeutta heillä ei ole omia lasta itselleen. Vain lapsen isällä on oikeus sitä vaatia.

      Lapsen huoltajuudestahan pitäisi vanhempien sopia keskenään. Vasta sitten, jos sopua ei synny, tulevat viranomaiset kuvioon mukaan. Lapsi määrätään sitten jommalle kummalle vanhemmalle varsinaisesti asumaan, ja toiselle vanhemmalle mahdollisuus tavata lastaan.

      Mutta jos kävisi niin, että lapsi määrättäisiin isälleen, ja isä sitten heivaisikin lapsen äidilleen vakituisesti hoidettavaksi, siitä voisi lapsen äiti nostaa syytteen. Jos lapsi määrätään isälleen, niin isän on sitten vastuu lapsen hoitamisesta myös kannettava ja asuttava ja oltava lapsen kanssa pääsääntöisesti. Ei hän voi laittaa lasta asumaan isovanhemmilleen ilman lapsen äidin suostumusta. Ei mitenkään. Silloinhan käytännössä lapselta menisi molemmat vanhemmat, ei äitiä eikä isää häntä hoitamassa. Vain mummo. Miksi ihmeessä näin? Jos kerran äiti olisi täysin kykenevä lapsensa hoitajaksi ja huoltajaksi.

      Eli ei todellakaan käy, että isä hoidattaisi lapsen omalla äidillään, ja kävisi tätä vain joskus vilkaisemassa, milloin hänelle sopii. Ei ei. Ei näin voisi tehdä äitikään. Lapsen on asuttava sen vanhemman kanssa, kenelle hänen hoitonsa ja huoltajuutensa on uskottu.

      Eli näiden isovanhempien riehuminen tässä tapauksessa on turhaa. Heillä ei ole mitään oikeutta sanella yhtään mitään. Valitettavasti näin on, koska joskus on sellainenkin tilanne, että isovanhemmat ovat ainoat järkevät hoitajat lapselle, mutta heitä ei kovin usein lapsen huoltajiksi uskota, koska katsotaan heidät liian vanhoiksi kasvattamaan pientä lasta. Siihen järjestelyyn pitää sitten siis saada se viranomaisten hyväksyntä. Eli tämäkin anoppi tässä tapauksessa meuhkaa ihan omiaan.

      Puolison pettäminen ei ole lapsen huoltajuuden menettämisen syy. Tässä nyt lyödään yli oikein kunnolla. Ilmeisesti miniä ei ole ollut kovin suosiossa aiemmminkaan ja nyt kun on käynyt ilmi, että omaa poikaa on petetty, niin katkeruus on kova. Mutta se ei ole pätevä syy riistää lapselta äitiä eikä sen kuulukaan olla. Lapsihan tässä kärsijäksi silloin joutuisi. Onneksi se ei ole mahdollistakaan, mutta kyllähän nämä raivoisat poikansa puolustajat voivat muuten harmia aiheuttaa omalla käytöksellään ja siten haitata myös lapsen elämää. Toivottavasti asiat lientyvät siihen mennessä, kun lapsi kasvaa isommaksi, etteivät nämä isovanhemmat syyllisty siihen, että haukkuvat lapselle tämän äitiä ja siten saavat aikaan lapselle ristiriitaisia tunteita, sillä voi olla lapselle kohtalokkaita seurauksia.

    • TotuusSattuuQC

      "Oli luvannut vielä poikansa puolesta ettei saa edes omaa omaisuuttaan vaan ne jää pojalleen korvaukseksi. Miniä oll omistanut puolet nuoren parin asunnosta. Suvun juristit pannaan asialle tytön nitistämiseksi. Myös perheen vauva viedään pois äidiltään"

      Aika lailla todellisuudesta vieraantunutta porukkaa. Nuo asiat eivät onistu vaikka kuinka laittaisi juristit asialle. Nyt miniä äkkiä tolkkuihinsa ja omia oikeuksiaan puolustamaan. Ensin yhteyttä sosiaalitoimeen ja sitten tarpeen mukaan oikeusapuun.

    • peruskoulunkäynyt

      Ensinnäkin tällä 2000-luvulla aloittajan kuvailema kuvio isovanhempien tai kenenkään muunkaan taholta ei ole mahdollista eikä yksikään suomalaise peruskoulun käynyt nuori nainen suostuisi tuollaiseen mielivaltaan.

      Joten kyseessä on joko joku kantasuomalaisten kansallispukuisten sotku, tosin heistä hyvin harva nainen käy töissä. Joten oletan, että kysessä on ulkomaista alkuperää oleva "suku" draama.

      Toiseksi 31 vuotias suomalainen nainen tai mies ei ole enää mikään nuori. Päälle kolmikymppinen on kaikilla mittareilla mitattuna täysin aikuinen. Alle 25 vuotiaasta voidaan sanoa, nuori, mutta jos joku 31 vuotias lapsen saanut nainen on 15-18 vuotiaan tasolla älyllisesti, niin jotain on mennyt naisen kehityksessä pahasti pieleen viimeisen 10 vuoden aikana.

      Aloittaja sanoo miehen menneen lapsen kanssa anoppilaan.
      Pettäjänainen on anopin oven takana itkeskellyt ja anoppi on laittanut miniän ulos talvipakkaseen.
      No mikä hätä tuossa on ollut, naisellahan oli se oma asunto minne mennä. Aloittajahan sanoo, että nainen omistaa puolet asunnostaan, joten luulisi, että "nuori vaimo" olisi mennyt kotiinsa!
      Jos anoppi naisen hänen omasta asunnostaan pihalle dumppasi, niin kai nyt aikuinen nainen pystyy sanomaan anopilleen, että mene pois minun kotoa huutamasta tai soitan poliisit poistamaan sinut asunnostani.
      Itse olisin käyttänyt tätä nykynuorten joka paikassa vieraammille aikuisille heittämää sitaattia: "et sinä minua määrää" :) :) :).

      • Aaaape

        Miniältä otettiin avaimet pois samana yönä kuin kertoi pettäneensä.


    • Mutkuuttajat

      Sitä saa mitä tilaa. Lanmattasi miettiä ennen kun alkaa levittää haarojaan.

      • Lanmattaja

        Yrittääkö miehen vanhemmat jollakin tavoin hyötyä seksuaalisesti miniästä, vai mitä tarkoitat kommentillasi? Kuka on tässä tilaajana. Appivanhemmat?


    • Aapeejatkaaaaa

      Anopin kovuus tässä ihmetyttää. Todella nainen tuli itkien anopin eteiseen. Anoppi ei enää vastannut miniän tervehdykseen. Totesi vain vihaavansa tätä ja koko sen sukua ja pöyristyneensä pojalleen tehtyä häpeää. Poikansa oli halunnut luoda tulevaisuuden miniän kanssa. Pakkaseen miniä itkien lähti. Hän on nyt töissä ja vauva päiväkodissa. Miniältä otettiin pois kotinsa avaimet ja hän asuu nyt vuokralla.

      Anoppi hemmottelee 43v poikaansa herkuin. Juristisidar hoitaa miehen eroa. Ilmeisesti miniä maksatetaan ulos myymällä nuoren parin asunto. Tilanne rauhoittuu.

      Anoppi puhuu edelleen ympäriinsä poikansa ciattomuutta. Kuitenkin poika on ollut kaikki illat poissa miniän mukaan joten tämä osaltaan ajoi syrjähyppyyn.

    • Nappanuora

      Äidin ja aikamiespojan välillä napanuora.

    • Luultavasti

      Kansallispukuiset.

      • Kantasuomalainenn

        Romaaneihin ei kannata sekaantua.


    • Xhkkl

      Poliisille ilmoitus. Lasta ei voi viedä. Asuntoa ei voi miniältä varastaa tai avaimia ottaa pois omistamasta talosta. Ei yhtään ihme että pettää, sekopäistä porukkaa.

    • Miten.on.käynyt

      Onko tämä pelkkä trolli? Jos ei, on kohtuullista, että aloittaja kertoo, miten tilanne nyt on. Jos kirjoittaa traagisen alun, on oikeus ja kohtuus kertoa myös ongelman ratkaisu.

      Nuori rouva tarvitsee apua ja tukea, mikäli asia tosiaan on niin kuin aloittaja on kertonut. Häneltähän on viety kaikki.

    • Miten.on.käynyt

      Aloittaja ei ole keksinyt loppuratkaisua kehittelemäänsä kalabaliikkiin.
      Niinpä on keskeyttänyt trollaamisensa, eikä ole lisännyt rönsyjä enää juttuunsa.

      Ei näilläkään palstoilla ihan mitä tahansa niellä.

    • typeräköolet

      No jos olisi kyse omasta lapsesta jota sen kumppani noin ala arvoisesti toimii niin olet saanut silloin oikeaa kohtelua. Kannattaa muistaa kun pettämisen polulle lähdetään sillä on aina seurauksia. Koitahan oppia elämään oikein. Ja tuon anopin ymmärrän miksi haluaa suojella perhettä mitä sinä et älyä. Kuka se haluaa olla kylillä pettäjän nimikkeellä ja leikkiminen muiden tiedossa. Ei kukaan. Joten tyydy kohtaloosi ja koita löytää nyt vaikka se työkaveri ja pusket uuden muksun sille.

      • Pahansuopaisuus

        Eli katsot oikeaksi, että henkilöltä viedään omaisuus, lapsi ja heitetään suvun ulkopuolelle?
        Jos kysymyksessä olisi mies, kävisikö sama kohtelu hänellekin?
        Missä on se lakipykälä, joka sallii anopille suuremman toimivallan kuin Suomen laki?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe