Annoin luvan

Luvalla

Seurustelun aloittaessamme nykyinen vaimoni oli neitsyt, minulla sen sijaan oli ollut paljon suhteita jotka myös vaimoni tietää. Niistä hän on joskus vuosien varrella kommentoinut useamman kerran, että olisi hänenkin pitänyt muitakin miehiä kokeilla ennen minua, ja kun kymmenen vuotta jo ollaan yhdessä oltu, niin eikö hän saisi lupaa kerran pari kokeilla vierasta.
Ilman minun lupaani hän ei menisi, mutta toivoo, että antaisin. Asiasta monet kerrat keskusteltuamme olen nyt antanut hänelle luvan toteuttaa toiveensa.

27

4237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No niin,käske käymään,niin hellin

    • mies1262vain15

      Jos annat luvan, pilaat liittosi. Usko minua.

      • Linssit

        Samaa mieltä,


    • Viisaasti

      Jos et anna niin pilaat liittosi. Kuulemani mukaan rouva yleensä palaa takaisin reissuiltaan, jos muuten on kaikki suhteellisen ok.

    • Matti34v

      Ei kannata antaa lupaa

    • näinonnäreetkuule

      Riippuu sun kyrvän koosta. Jos sulla on 20 senttinen Kyrpä, niin anna mennä vaan!:-) Jos taas sun nAKKI on 10 senttinen, niin älä päästä kokeilemaan oikeaa seksiä

      • apatiaanko.ajat

        Elä hupsi. Ei se koosta kiinni ole vaan siitä lovesta. Joskus pitää mennä kauemmas että näkee lähelle. Joskus on syytä jäädä sinne kauemmaksi. Mitä sitä toista väkisin pitelemään. Suuren arvostuksen ansaitsisi jo pelkästä tämän tajuamisesta. Anna mennä jos haluat että tulee mahdollisesti takaisin ja perhetilanne ja luonne sallii.


    • PellisenTero

      Tosi hyvä homma! Kohta pääset liukkaille.

    • sekoseksiä

      Jos juttu on tosi, niin ootte lapsellisia. Molemmat. Aloittajan seksikokemukset oli ennen yhteenmenoa, siinä on vissi ero.

      Typerää ja lapsellista jauhaa jostain seksikokemuksista että onko niitä vai eikö ole ollut, jos kerran yhdessä olette. Ja aiotte olla. Jos teillä on hyvä olla keskenänne ja seksi on hyvää, niin mitä ihmettä tollaisista höpöttää? Ja mitä ihmettä nainen oikein odottaa? Samanlaista se on niin yhden kuin toisenkin kanssa.

      Lupa mennä kokeilemaan vierasta, jopa on. Jos riitelyjä haluatte niin siitä vaan. Hyvän aiheen saatte.

      Taitaa olla niin, että teillä ei mene enää hyvin. Jos menisi hyvin, niin tommoset asiat ei edes kiinnosta. Oletteko nykyisen seksi- ja pornoteollisuuden uhreja? Sen mukaanhan seksiä pitää olla paljon ja monien kanssa. Ja jos ei satu olemaan, niin se on heti joku puutos, joka pitäisi korjata, vaikka parisuhde olisi ihan kunnossa ja seksielämäkin keskenään hyvää.

      Paitsi että en usko koko jutun olevan totta.

    • 7469

      Annoit luvan = et piittaa pätkääkään! Millä pohjalla tuollainen liitto sitten jatkuu?

      • Jokunimimerkki2

        Miksi nainen sitten pyysi ensin? Eikös asia ole ennemmin niin että nainen ei piittaa pätkääkään?


    • buhahaatrolli

      Kyllä on huono provo , keksi uskottavampia......

    • pop98

      Tutkimusten mukaan nainen AINA rakastuu siihen jota panee.
      Tämä on puhdas fakta.
      Toki nainen voi silti palata luoksesi, jos toinen on vaikka varattu tai niin komea ettei hänen tarvitse sitoutua vaimoosi,
      mutta tuolla toisella miehellä on erityinen paikka hänen sydämmessään, AINA.

      Suosittelen että määrä-aikainen avio ero ja sinullakin täytyy olla sutinaa muualla.
      Sitten puhtaalta pöydältä vuoden kuluttua uudelleen, jos vaimoasi vielä kiinnostaa, vaikka tuskin kiinnostaa kun isompaa vierasta kullia nyt väkisin haluaa saada, edestä ja takaa, kymmenen kertaa , kunnon panomieheltä ja ottaa suihin juurta myöten spermat sisään.

      Oletko varma että sen jälkeen kullisi tuntuu yhtä hyvältä hänen mielestään, enää?

      • 123df123d123d

        ei ihme että naiset on sitte niin helvetin sekasi, jos ne panee vaikka 10 ukkoa jotka on eri mieltä keskenään ja sitte..


    • idioottiprovo

      Voiko typerän ala-arvoisempaa provoa edes enää keksiä
      AP. etsi itsellesi harrastus!

    • kyllä.se.vaivasi

      Kyllä ongelma on ollut ihan todellinen sekä minulle että vaimolleni.

      Olimme kumpikin ensimmäisessä yhdynnässä toistemme kanssa, mutta emme pitäneet sitä millään tavalla tavoiteltava. Parin, kolmen vuosikymmenen päästä mietimme, että jäihän kokeilematta, eikä asiallisesti ottaen enää ollut järkevääkään. Vaivasi se kuitenkin. Moralistia ei tietenkään olisi vaivanut.

    • 7469

      Aivan suhteemme alussa kerroin vaimolleni, että jos hän jossakin vaiheessa arvelee löytävänsä minua paremman miehen niin hänen velvollisuutensa on tarttua tilaisuuteen, mutta se ei sitten ole mikään testireisu vaan kertaratkaisu.
      Tuonne makuuhuoineeseenhan tuo meni tuhisemaan.

    • jajatkuuvain

      On muijakin halunnut vierasta ja kertonut fantasiastaan mutta ei lupaa kysynyt vaan kertoi pettäneensä. Harva antaa luvan mutta onhan se varmaan kokemus jonka jotkut haluu kokea, voi siinä parisuhde kärsiä mutta omapa on valinta. Ymmärtää toki jos toisella kokemusta usean kanssa ja toinen vasta eka kertaa ja miettii miltäköhän tuntuisi, alkaa koukuttaa. En kyllä henk. kohtaisesti antais lupaa koska se tuo uuden halun.

    • Luvalla

      Annoin luvan ja nyt molemmat luvat on käytetty ja piste, vaimo sai kokea myös kahta muuta miestä. Itse vaimon kertomana tiedän tapahtumien kulun, joista en tässä kerro. Meidän elämää tämä ei muuttanut mitenkään, olemme edelleen toisiamme rakastava, toisistamme huolta pitävä aviopari. Tämä saattaa olla harvinainen tapa että annetaan lupa, mutta niitä luvattomia tapauksia sitten onkin hyvin paljon, (eihän meillä sellaista mehän ollaan uskollia toisillemme)

      • 4gtrh56yjghgb

        Mistä tiedät että vaimosi kertoma oli totta?
        Mistä tiedät että hän ei pyydä lisää lupia?
        Mistä tiedät ettei hän käy luvatta, jos niitä lisälupia ei tule?
        Mistä tiedät, että vaimosi himo vieraisiin miehiin on nyt sammutettu?


      • Hyvä jos noin on. Hiukan kuitenkin pitäisin silmällä vaimon tulemisia ja menemisiä jatkossa


    • saamitähaluaakin

      Juu kostettu on ja kävin ilman lupaa. Toki en nyt mainosta sitä sen suuremmin mutta jäipä kokemus mitä mahtavin. Olihan se kielletty niin makoisaa. Mutta onpahan mitä muistella. Ja nyt kun koin sen mitä kumppani teki en enään ole niin jyrkkä tuomitsemaan. Toki jos uusi mahdollisuus tulee osaan salata sen paremmin kuin kumppani joka aikanaan kiinni jäi. Sillä hän näitä kokemuksia haetaan.

    • muistatämä2

      Ja kun annat luvan haluaa tietty useamman kokemuksen josta tulee vielä tapa. Eikä varmasti kerro sulle kaikkia kokemuksiaa mitä vieraiden miesten kanssa tekee ja kun pääsee fiilikseen voi vaikka lähtä suhteesta tai hankkiutua seksisuhteeseen, ne kun ovat avioliitoissakin arkipäivää.

    • YksinOnParas

      Jos et anna mennä syyllistyt ahdistamiseen ja muija voi vetää sut henkisestä väkivallasta vastuuseen...se on näes Metoo voimissaan nykyään....

    • oikearatkaisu

      Hitto vie, tulee mieleen se kun aloin seurustelee naisystäväni kanssa, mullakin oli vain yksi tyttö ennen häntä ja seksikokemus todella vähäistä johtuen tytön nuoresta iästä ja kokemattomuudesta mitä nyt muutaman kerran sain tyttöystävääni. Naisystävälläni taas oli ollut jo 3-4 miesta ennen mua ja oli jopa sanojensa mukaan ollut seksisuhteessakin joten kokemusta oli, Huomasi myös aika äkkiä että olin kiinnostunut muistakin miltä se seksi tuntuisi muiden kanssa. Sain ehdotuksen naisystävältä, jos haluan kokea jonkun muun kanssa teen sen nyt hänen luvallaan tai sitten unohdan asia enkä petä jälkeenpäin. No eipä tullut kokeiltua ja nyt olen nainut naiskumppaniani jo 25 vuotta.

    • marjukkavm71

      Se vaan on faktaa että monilla alkaa siinä suhteen pitkittyessä kiinnostamaan vieras liha, se on inhimillistä ei sairasta ja kuuluu ihmisluontteeseen, halusi tai ei. Ei ole mun mielestä uskottomuutta vaan paremminkin halua kokea jotain jonkun muun kanssa. On väärin ajatella esim. että mieheni muna kuuluu ainoastaan mulle vaimona, kyllä se on ihan mieheni omaisuutta ja saa halutessaan käyttää miten haluaa vai pitäiskö itsetyydytyskin kieltää.

    • MitäköhänMiettivätSiellä

      Mahtaako nykyisen tiedonvälityksen aikakaudella onnistua salassapito? Päätyykö moni jos ei nyt suoraan kiristettäväksi, niin ainakin painostettavaksi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe