nyt pakko saada lämpöä!

50vaillaLämpöä

On alkanut ahdistamaan hellyyden puute, en ole oikeastaan koskaan saanut sitä vaimoltani, enkä nyt puhu seksistä.

Aikaisemmin se ei ole kauheasti haitannut, mutta jostain syystä alkanut kaipaamaan lämpöä ja silutusta ja sellaista, ei oikein osaa sanoa miksi. Vaimolle puhunut, mutta tulos on jotenkin teennäinen, koska ei tule luontaisesti häneltä.

Nyt päättänyt jotain tarvis tehdä, sielu halaajaa ennen kaikkea lämpöä ja läheisyyttä, vaikka sitten salaista?

Vai pitäisikö kitua hautaan saakka?

19

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gaaeg

      Voisitko pyytää vaimoasi vaikka hieromaan selkääsi tai jalkojasi tms.? Voisit tarjoutua ensin vaimoa hieromaan ja sitten kysyä jos hänkin voisi kun on vähän jumissa... Tai hieromaan päänahkaasi.

      Toisilta ei tule sellainen silittely ihan itsestään, ja lämmin kosketus on kosketusta vaikka se olisi hierontaakin kun se tulee läheiseltä ihmiseltä.

      Ehdota vaikka että katsotte läppäriltä tai kännykän näytöltä yhdessä sängyssä jotain elokuvaa/sarjaa tms. ja sitten pyydät samalla jos voisi hieroa ohimoitasi kun olette lähekkäin siinä. Tee tilanteita läheisyydelle, sellaisia että vaimo tietää että nyt ei mietitä seksiä kun ollaan vain liki ja jaetaan tila ja tilanne (esim. ohjelman katsominen).

    • etsileen

      Naisille mies on hyödyke josta pitää saada hyötyä jos selainen on, ei naiset haluaa enää hempeillä ei ainakaan oma vaimo siitä enää välitä. Seksikin meni sellaiseksi tavan panoksi, vaimo levitteli reisiänsä ja ajatteli että ei se tuossa reisen välissä kauaa kestä kun purkautuu. Se oli vaimolle vuosia jo pakkopanoa kunnes loppui. Yleisesti ottaen oli kyllä vuosia kun oli hempeilyä, aamuisin silitteli rintaa ja hyväili vatsaa joskus päätyi seksiin joskus ei, saattoi olla tuntikin nautinnollista rakastelua mutta noista ajoita on kukunut lähes 15 vuotta.

    • se.paha.nainen

      Ootko sä miettinyt sitä että sä itte olisit muuttunut ja voisit itsekkin tehdä jotain että suhde paranisi? Täällä kun lukee niin se on aina nainen joka on sen liiton pilannut, eikö siinä liitossa ole kaksi osapuolta ? Vertaistukeako täältä haet vai meinaatko että kirjoittamalla tänne se teidän suhde paranee?

      • 50vaillaLämpöä

        Menee kyllä herne nenään tällaisesta, kun luetun ymmärrys on heikkoa! Mikään ole muuttunut, ämmä ei koskaan ole ollut hellä. Ihan vikatikki ollut rakastua häneen, myönnän siis virheeni.

        Kyllä kyrpä kelpaa ja silittely vaimolle, ja nukkumaan mentäessä tunkee kainaloon ja hellys hänele kelpaa, siitä todisteena kestomustelma hauiksessa ollut 30 vuotta.

        Kun keskustelee, niin ei ymmärrä....minun vika siis!!!

        Muistan teininä, kun oli yksi mukava ja hellä tyttö, mutta tämä uraohjus on vain itsekäs ÄMMÄ jota rakastan...


    • Antaessaan.saa

      Jos vaimo sietää sinut vierelleen hiero hänen hartioita jalkoja jne...siitä se lähtee. Anna hänen nauttia kosketuksestasi ilman mitään vaatimuksia. Ei seksin vonkaamista vaan lähellä oloa ja hellyyden osoittamista., halaamista unohtamatta. Kyllästymistä voi tulla pitkässä parisuhteessa ja sekin on normaalia. Suhde muuttuu ja tulee arkiseksi, sekin on normaalia. Muuttakaa rutiineja, käykää jossakin kahden ja nauttikaa yhdessä olemisesta harrastusten parissa. Eri harrastukset eri paikoissa voi viedä teitä kauemmas toisistanne. Muukin kuin elämänkumppanuus, yhdessä monenlainen puuhailu vie lähemmäksi toista.

      • 50vaillaLämpöä

        Juu näin se menee kuten ehdota ja minä en seksiä vonkaa!

        Ämmä on vaan niin tunne kylmä tai itsekäs, ja kuten olen jo alotuksessa kertonut, mikään ei ole varsinaisesti muuttunut, kuin minun emotionaalinen tarve saada lämpöä, hellyyttä. Olen vasta aikuisena ymmärtänyt tämän tarpeen johtuvan lapsuuden kodin hellyyttömyydestä!

        Aina on miehessä vika, SELVÄ!


      • edellinen
        50vaillaLämpöä kirjoitti:

        Juu näin se menee kuten ehdota ja minä en seksiä vonkaa!

        Ämmä on vaan niin tunne kylmä tai itsekäs, ja kuten olen jo alotuksessa kertonut, mikään ei ole varsinaisesti muuttunut, kuin minun emotionaalinen tarve saada lämpöä, hellyyttä. Olen vasta aikuisena ymmärtänyt tämän tarpeen johtuvan lapsuuden kodin hellyyttömyydestä!

        Aina on miehessä vika, SELVÄ!

        Ei vika ole aina miehessä. Miten lienee vaimosi lapsuus ja suhteet vanhempiinsa? Oppiko hän lapsena näyttämään tunteensa, miten vanhemmat kohteli häntä. Usein lapsuuden traumat jää taustalle vaikuttamaan parisuhteisiin ja toinen osapuoli on hukassa kun ei voi asioihin vaikuttaa. Puhuminen ja avoimuus, yhdessä lukkiutuneen tilanteen avaaminen vain avaa ovia. Lukkiutuneisiin tunteisiin olisi hyvä löytää se avain, aina se ei onnistu. Et voi häntä muuttaa jos hän ei itse halua muuttua. Parempaa tulevaa....toiveesi hellyydestä ovat ymmärrettäviä.


    • Yksin_parisuhteessa

      Meillä aika pitkälti sama tilanne ja näitä keinojakin olen kokeillut. Kyllä voin hieroa vaimon hartioita mutta ei hän siitä kiinnostu. Hellyyttä ei vain enää ole eikä ilmeisesti tule. On käyty parisuhdeleirit ja on puhuttu asiasta. Kun puhutaan, viikon tai kaksi on hieman parempi tilanne mutta sitten taas palataan vaimon määrittelemään todellisuuteen. Hän ei halua kosketusta eikä varsinkaan halua koskettaa. Puhun hänelle kauniisti, järjestän sopivia mieluisia yllätyksiä, teen kotitöitä, kuljetan ja hoidan lapsia jne. Kaikesta tästä huolimatta mennään vain toisen ehdoilla. Aivan järkyttävän kamalaa on jäädä ilman lempeyttä ja hellyyttä! Vaimolle oma itse on se kailkein tärkein, meillä perheenjäsenillä tai ainakaan aviopuolisolla ei sitten ole niin väliä.

      • 894278483

        Ota henkistä eroa, ja lopeta vaimosi ahdistelu. Hän ei ole enää sinusta kiinnostunut. Se ei ole rikos vaan ikävä tosiasia. Hän, kuten sinäkin, suhtautuu kuitenkin asiallisesti velvollisuuksiinsa perheenäitinä, ja se on nyt elämänne tärkein asia.


      • 50vaillaLämpöä

        Huomaa, että tätäkin palstaa lukee myös näitä tunne kylmiä naisia, jotka ovat vain itseänsä täynnä.

        Jos palstaa satuisi lukemaan nuoria miehiä, harkitkaa tarkemmin ettette joudu tällaisten ÄMMIEN uhreiksi, helppoa se ei ole koska monet naiset ovat eri juonia, ei tietysti kaikki, mutta tarkkana saisi olla...

        Tsemppiä sinulle kohtalo mies "Yksin_parisuhteessa", varmasti sama tilanne, että rakastat jollain tasolla vaimoasi ja ei haluaisi erota kaikkineen ikävineen asioineen...

        Parasa voisi olla löytää, nainen joka samassa tilanteessa ja hakea hellyyttä muualta!


    • näkymätönnainen

      Samaa täällä tuskailee nainen. Läheisyyden puute raastaa hermoja. En tiedä olenko muuttunut niin yököttäväksi, että en kelpaa. Ja näkymätönkin taidan olla, kun mielelläni silittelisin, mutta kosketukseni ei tunnu. Tai jos tuntuu, niin selkä käännetään.

      • 50vaillaLämpöä

        Ei varmasti mukava tunne ja tilanne vielä näin päin, että olisit antamassa hellyyttä ja toiselle ei kelpaa. On tämä elämä välillä niin omituista ja ihmiset ja tarpeet, niin erilaisia...

        Voimia sinullekin, en osaa neuvoa valitettavasti sinua, kun itse olen tällainen "luuseri" joka ei tee mitään, koska tunteet sanovat toista, kuin järki.

        Kumpaa pitäisi, kuunnella, siinäpä taas mietittävää?

        Järki sanoisi eron olevan järkevintä, tunteet taas toista, olisiko tunnejärjen ratkaisu löytää jostain muualta sitä, mitä vailla ja jatkaa elämää muuten ennallaan?

        Lämmin virtuaalinen hali sinulle "näkymätönnainen" ja tsemppiä sinulle, jotain olisi tehtävä sillä elämä on lyhyt ja kaikilla pitäisi olla oikeus tuntea lämpöä, kokoon, näköön tai sukupuoleen katsomatta...


    • puhuihmeessäsille

      Jos teillä sama ongelma kuin meillä ei puhuta eikä käsitellä. Eikä osata edes pyytää. Tämähän se ajaa toiselta hakemaan lämpöä. Kun kiinni jäi perusteli pettämisen sillä kun on tunteet sammuneet jo vuosia sitten. Kun kysyin miksei kertonut ei osannut vastata. Kun kysyin oliko tuo pettäminen sitten mitä. Ei osannut siihenkään vastata. Toki muutoin esitti kaiken olevan hyvin välillämme. Otin yhteyttä toiseen saadakseni totuuden mistä kyse. Eihän se vastannut. Näytin ovea ja lähti. Palasi häntä koipien välissä nyt tarina muuttuen. Kun otimme väliaikaisen eron kunnioitti ehtojani. Kun viimein otin takaisin ruvettiin puhumaan. Ja samalla myös minä älysin kuinka sokea olin. Arjen kiireen keskellä hellyys ja kosketus unohtui. Kun taas seksiä oli ajoittain. Kun kysyin eikö sitä lasketa hellyydeksi ei kuulemma. Oli mulle uusi asia. Mies katekorioi seksin omaksi tilanteeksi. Ja seksillä ei ole merkitystä kenen kanssa sitä harrastaa. No kun kysyin voinko minä nyt hakea seksiä muualta vain seksin takia. En saa eikö ole ihme. Nyt kun puhutaan asioista ja harrastamme hellyyttä kosketusta on mielihyvä myös toisella selkeästi näkyvissä. Hiertää vielä pettäminen mutta uskon siitä selvitään. Hänen omien sanojen mukaan oli pelkkää seksiä. Uskotaan siihen. Tuota vuosien tunnetta minkä oli kadottanut on löytänyt. Nyt siis pitää sekin uskoa. Miehillä on selkeästi tilaisuuden hyväksi käyttö se että pettää ja hädissään yrittää perustella niiden syitä. Suuttui se kun sanoin keskiän kriisin olevan sillä menossa. Oli miten oli mutta jos tosiaan parisuhteessa ei edes puhuta loppuu ne hellyyden tunteet täysin. Kerro sinäkin suoraan kaipaavasi hellyyttä äläkä hae sitä muualta ja vain sillä ettei kotona puhuta.

    • näkymätönnainenedelleen

      Kiitos halauksesta ja lämmin halaus takaisin. Aina ei asiat kohtaa ja kun vuosikausia on yhdessä oltu, niin vaakakupissa painaa yhteiset vuodet ja toisessa omat tarpeet.

      • 50vaillaLämpöä

        Kiitos, tuntuu uskomattomalta, mutta oikeasti lämpimältä...

        Näin se juuri on, mutta onko se oikein itseä kohtaan vai jonkin sortin "henkistä väkivaltaa", kun ei arvosta omaa elämää ilmeisesti tarpeeksi tehdäkseen jotain, että olo olisi parempi.

        En osaa vastata, mutta jostain kumpuaa jotain määrittelemätöntä "tunnetta". Pakko jollain tavalla purkaa turhaumaa ja ehkä vihaa itseään kohtaan, kun on tällainen kiltti "luterilainen" nahjus, helpottaa ehkä hieman, kun voi edes täällä kitistä :)

        Epäilen, että tästä, tämä lumipallo voisi alkaa vieriä, löytää jostain lämpöä, joka pysäyttää ja koskettaa syvälle sisimpään, täyttäen pienen tyhjän tilan, joka huutaa äänettömänä ymmärtäjää tälle tuskalle, kaiken kylmyyden ympäröimänä, myös toiselle....


    • näkymätönnainenedelleen

      Kyynel vierähti silmäkulmasta, kun luin tekstisi. Hyviä unia...

      • 50vaillaLämpöä

        Kiitos toivotuksestasi, ilmankos nukuin, niin makeasti :) toivottavasti sinäkin "näkymätönnainenedelleen".

        Tuntuu aavistuksen "terapeuttiselta" avautua ja kirjoittaa kivuistaan ja saada ymmärrystä, se voisi edes hieman helpottaa, ehkä kumpaakin...

        Mietin, olisitkohan halukas keskustelemaan suoraan sähkö postitse asiantiimoilta?

        Jollei se paljoa anna, niin vähemmän se vie...


    • TotuudenTorvinen-XXXXXX

      Hieman samoja kokemuksia kuin aloittajalla vaikka ei onneksi läheskään niin pahoja. Meilläkään vaimo ei ole koskaan ollut mikään koskettelija tai hellijä. Ei vain tule luonnostaan. Joskus kuitenkin toki halaa tai hellii mutta ne hetket sitten muistankin pitkään ja jään ihmettelemään miten hyvältä se tuntuukin kun joku tulee ja halaa ihan ilman pyyntöä ja omasta halustaan...
      Ihmetyttää se miten naisia aina kuvaillaan tunneälykkäiksi ja vastaaviksi mutta silti hyvin monella naisella ei tunnu olevan oikein mitään käsitystä siitä mitä se läheisyyden ylläpito parisuhteessa ihan oikeasti vaatisi. Ihmetellään vain kun se mies aina vonkaa seksiä- No kai se vonkaa jos se on ainoa hetki kun pääsee oikeasti lähelle ja tuntee sen toisen ihon ihoaan vasten.

      • 50vaillaLämpöä

        Ymmärrän, ja puhuupa ja pyydä silittelyä henkilöltä joka on tuollainen, olo olisi kummallakin varmasti kiusallinen ja teennäinen, vaikka jotkut ehdottavat. Varmaan "normaaleilla" toimisikin tällainen.

        Tsemppiä sinulle myös, tässä kylmässä, kovassa maailmassa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe