Kyllä on huonoa tuuria

Vcxz21

Sain työtarjouksen paikkaan mihin en sovellu laisinkaan.Laitoin kuitenkin hakemuksen. No tulipa ilmoitus että pitää tehdä selvitys te toimistoon koska rekryfirmaan ei ole tullut hakemusta.Soitin firmaan ja henkilö otti yhteyttä virkailijaan te toim.Ei saanut kiinni jätti soittopyynnön.Virkailija ei koskaan soittanut takaisin.Otin yht rekrypäällikköön hän sai kiinni tämän virkailijan.Hakemuskin oli yhtäkkiä löytynyt.Ei auttanut enää karenssi tuli.Te toimistossa on mustaa valkoisella että en voi tehdä raskasta työtä siitä huolimatta lähetti tämän.Siksi uskalsin mainita terv.rajoitteista hakemuksessa.Kun kysyin virkailijalta kuka oli ollut yht toimistoon niin en koskaan saanut vastausta tähän.Jotenkin tuntuu että tämä ilo junailtu niin että saan karenssin

8

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsaföojopjdfs

      Kyllä tuon jälkeen kannattaisi jo ase hommata ja lähteä TE-toimistoon.

    • fdgfhgjdg

      Työn hakemisessa tuntuu tosiaan nykyään olevan suuria riskejä, niihinkin työpaikkoihin, joihin sopisi, ja vielä enemmän tällaisiin, joita ei pystyisi tekemään. Valehdellako pitäisi? Entä sitten, kun saa potkut sen takia, että oli valehdellut hakemuksessa väittäen, ettei mitään terveysrajoitteita ole? Sekin varmaan tulkittaisiin irtisanomiseksi työntekijästä johtuvasta syystä, ja siitäkin tulisi karenssi? Sitä ei katsottaisi yltiöoptimismiksi, ei suureksi itseluottamukseksi, ei hyväksyttäväksi syyksi? Uskaako kohta kukaan hakea töitä, paitsi ne, jotka jo ovat kokopäivätöissä?

      Minusta virkailija teki virkavirheen. Jos jaksat, tee valitus. Miten ja minne, siihen en minä osaa sanoa mitään, mutta joku täällä varmaan osaa.

      Itselläni on tuossa pari osa-aikahommaa, joita ehkä haen, ehkä en, juuri noista karenssisyistä. Ilman karenssiansaa olisin hakenut jo aikoja sitten. Haluaisin siedettävän työn, josta jää edes hiukan käteen, ja jota voi tehdä kauan, vaikka eläkeikään asti, tai kurjankin työn yhdeksi tai kahdeksi päiväksi viikossa. Sen sijaan saatan löytää itseni köröttelemässä pariskunnan yhteisellä vanhalla kotterolla jonnekin kymmenien kilometrien päähän kolmeksi tunniksi päivässä, viisi päivää viikossa. Näin toinen joutuisi luopumaan omista satunnaisista työkeikoistaan, tai minä joutuisin jättämään työpäiviä väliin, mikä sekin olisi karenssiansa. Koska työmatkoja ei korvata, käteen ei jäisi juuri mitään, vaikka aikani vietäisiin. Ja palkka on kympin hujakoilla. Eli epätoivoisen ihmisen työpaikka. Olenko vielä riittävän epätoivoinen uhmatakseni karenssiansaa ja köyhyysloukkua, tehden vielä epämiellyttävää työtäkin, palaen henkisestikin loppuun?

    • bvzz

      Joo olen tehnyt jo valituksen.Ja karenssi ei poistu kuin työssäolovelvoitteella..Ikää 2vuoden päästä 55.Työttömänä tänä vuonna tulee kuluneeksi 14v.Olen tosissani harkinnut jo työkyvyttömyyseläkettä..Mielen päälle tämä käy.

      • Mielenrauhaaa

        Oletko miettinyt karenssin antajan ampumista? Saisit ilmaisen asunnon ja ruoan.


    • Sossupummi-

      Oi voi, olen saanu karenssia jo sen takia että olen ollut töissä kun tuli soitto te toimistosta että pitääkin mennä ilmaiseen työkokeiluun ja lopetta palkkatyö. En lopettanut palkkatyötä ja karenssi tuli joka kesti vuosia.

    • Sipori

      Te toimisto aina oikeassa vaikka mitä vetää oikeuteen, itse sain kanssa karenssin kun piti mennä työllisyys suunnitelmaan eikä mulla ollutkaan kuvallista henkilökorttia yritin vaihtaa uuden ajan ja sitten tulikin kirjallinen selvityspyyntö enkä edes kerennyt selvittää asiaa vaikka aikaa olisi ollut kun tuli tieto karenssista. Niillä on automaattinen lähetys ei niitä kiinnosta.. Pitäisi jotain oikeutta olla työttömälläkin.. vaikka oma moka niin mitä helvettiä ne pyytää selvitystä kun karenssi laitettu jo päälle joka tapauksessa.

    • TeeTutkintapyyntö

      Asia kuuluu poliisille. Kyseessä on tavallinen virkarikos vahingoittamistarkoituksessa.

      • Virkarikos

        Tahallinen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1622
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1184
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1074
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      703
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe