Treffipalstat täynnä kutosen naisia

naiset-nirsoja

jotka etsii kympin miestä. Kyllä on mennyt pinnalliseksi koska naisten mielestä hyvä ulkonäkö takaa hyvän suhteen.

99

11925

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bokotti-

      Minulle kelpaisi hyvin kutosen nainen, ei tarvi olla hienoja titteleitä, ei varakaskaan, jos olisi luonnonkaunis,nätit silmät ,täyteläiset huulet, pitkät hiukset, 155-175cm, 20-55v ja leveälanteinen. Varattukin kävisi, mutta mihin nekin on kadonnut, kun en hae heti naimisiin?

      • kasinmies

        Minulle kelpaisi hyvin kutosen nainen, jos olisi luonnonkaunis,nätit silmät ,täyteläiset huulet, pitkät hiukset

        Ja kutosen nainen siis on? Millainen 10 sit olis?


      • Älynvalo

        Sama mutta hienolla tittelillä ja omaisuudella kuorrutettu. Veikkaan että tämä mies saa etsiä kauan ja turhaan.


    • Kahdeksikon.mies

      Minulle kelpaisi kuutosen nainen jos ulkonäkö ei olisi alle kuutosen, pituus suurinpiirtein 160-168 cm, paino alle 70 kg. Sen jälkeen tuleekin muita vaatimuksia: ei saa olla läpeensä vittumainen luonne, ei pahasti psykopaatti eikä narsisti. Ei tupakoiva eikä koiraihminen. Mielellään jonkin muunkin kuin peruskoulun käynyt. Ei pakkelin, silikoonin täyttämä eikä lävistelty sieltä sun täältä.
      Vaan eihän tuollainen enää kuutosen nainen tainnut ollakaan? Sehän olisi jo lähellä kymppiä ja jää siis auttamatta minun mahdollisuuksieni ulkopuolelle!
      Ei pitäisi mahdottomia vaatia minunkaan. Jotain rajaa kuitenkin.

      • Riiiiiiiiiiiiii

        Mikä ihme tää koirien vainoamisvimma nyt on? Viaton eläin, koetteko senkin jo uhaksi ennestään olemattomalle itsetunnollenne?
        Pakkelia ei saa naisella olla, mutta naturellille ei kukaan mene juttelemaan. Juu ja myös niillä teidän luonnonkaunniillanne on hieman meikkiä.
        Kyllä kelpais kutosen mies, pituus kuitenkin yli 179 cm ja paino rajoissa 75-95, koulutusta pitäisi toki olla vaikka kuutosta tässä etsin. Ei saa tupakoida ja mielellään tukka leikattu muodikkaasti, eikä yhtään tatuointia. Muuten olen suvaitsevainen mutta ei saa olla olut - eikä urheiluihminen, jääkiekon ja huonon kasarihevin fanittaminen on ehdoton no no no. Jne.


      • Kahdeksikon.mies

        Pitää olla todella epätoivoinen sen miehen, joka koiranaisen kaveriksi rupeaa! Sillä Koira on tälle naiselle se ykkönen, oikein Jumala, sen jälkeen ei tule mitään eikä senkään jälkeen mitään ja sitten tuleekin ehkä se mies. Kuka mies tällaiseen asemaan haluaa???
        Noista vaatimuksistasi huomaan, että olet itse 159 cm, luultavasti allekin. Tukan mallin paljolta määrää sen leikannut parturi, loput vaatimuksesi ovat täysin hyväksyttäviä ja OK.


      • Riiiiiiiiiiiii

        Vastauksestasi huomaan että sinulla ei ole ironian tajua. Ilmeisesti joka kirjoituksen perään olisi syytä lisätä yksinkertaisimmille sulkeisiin merkintä: Ironiaa! Sarkasmia!


      • rga
        Kahdeksikon.mies kirjoitti:

        Pitää olla todella epätoivoinen sen miehen, joka koiranaisen kaveriksi rupeaa! Sillä Koira on tälle naiselle se ykkönen, oikein Jumala, sen jälkeen ei tule mitään eikä senkään jälkeen mitään ja sitten tuleekin ehkä se mies. Kuka mies tällaiseen asemaan haluaa???
        Noista vaatimuksistasi huomaan, että olet itse 159 cm, luultavasti allekin. Tukan mallin paljolta määrää sen leikannut parturi, loput vaatimuksesi ovat täysin hyväksyttäviä ja OK.

        Onneksi on niitä koirista ja eläimistä pitäviä miehiäkin <3


    • liikaapyydetty

      Minulle käy nainen joka voi olla tatuoitu päästä varpaisiin jos silmät erottuu tauoinnin seasta. saa olla lihava jos pystyy kuitenkin tunnistamaan ihmisen tekemäksi ja kengät ei lävisty painon alla.
      Pystyy kävelemään ilman apua. Pakkelia saa olla jos se ei kävelessä jätä vanaa perään mistä kuka tahansa voisi hänet jäljittää. Saa olla vittumaisin luonne, narsistien esijumala, kartongin päivässä polttava ja omistaa kolme koiratarhaa kussakin kolmesataa koiraa. Jos kaikesta huolimatta tunnistaa minut miehekseen ja tunnustaa sen ainakin minulle.
      Tiedän paljon on vaadittu ja vaikea on sellaista löytää, mutta tuosta en pysty rimaa enää alemmaksi laskemaan. Elämänkoulu riittää vaikka edes esikouluaste pari viikkoa.
      Lävistys olisi hyvä olla ainakin jalkojen välissä ja että ei olisi umpeen ommeltu.

    • PuinaAatteessa

      Riittää, jos pääsee pukille.

    • elonveera

      Täällä tyhjät tynnyrit kolisee eniten. Sisäinen kauneus ei ulkoinen, sellaisia on vaikea löytää, miehistä.

      • hullujapuhut

        Taas yksi nainen hallusinoi sisäisistä kauneuksista.


    • nkki

      Suomi24 palstalla on ihan vätys miehiä. Rumia ku pirut ja odottavat jotain ihmettä.

      • Huuli.pyöreänä

        Miten olet päässyt näkemään minut?


    • luuliluuloatiedonvieree

      Hyvä ulkonäkö ei takaa hyvää suhdetta. Mutta ei sitä takaa välttämättä rumakaan ulkonäkö. Olen muuten okei nainen mutta kun mulla on pari kiloa ylimääräistä ei juurikaan miehet tule juttelemaan. Mutta joku harrastuspiiri jossa molemmilla on vähän samaa kiinnostuksen tapaista saattaisi hyvinkin lykästää paremmin. Olen nähnyt monta pariskuntaa missä nainen on ollut lihava ja mies normaalipainoinen mutta onhan se mahdollista että se naisen rahat on niissä suhteissa kiinnostanut vaan miestä. Aika turhaa hommaa on ehkä noita treffipalstojakaan tavata ja lueskella läpi monet miehet kuvaavat itsensä paremmiksi siellä kun ovatkaan, en oikein tiedä missä ihmiset toisiaan tapaavatkin.. Ehkä jossain kavereidensa bileissä sitten? No niitä odotellessa ja rikastumista tietty kanssa sitten..

      • pop98

        "Hyvä ulkonäkö ei takaa hyvää suhdetta. Mutta ei sitä takaa välttämättä rumakaan ulkonäkö."

        Hyvä ulkonäkö TAKAA mahdollisuuden löytää hyvä suhde, pääsee valitsemaan suuresta joukosta kumppaniehdokkaita sellaisen erinomaisesti itselleen sopivan kumppanin.

        Jos nainen siitä huolimatta, tai juuri siksi, että hänelle on tyrkyllä kymmeniä mukavia fiksuja, mutta tavallisia miehiä, ja nainen valitsee silti jännittävän linnakundin ja pettyy.
        Niin on kysymys eri asiasta, äärimmäisestä älykkyyden puutteesta jolla tuhoaa sen mitä hyvä ulkonäkö on tuonut eteen useita loistavia puolisokandidaatteja.

        Rumalle, kuten minä, kiltti fiksu mukanva omillaan toimeentuleva mies, ei koskaan ole tullut vastaan naista joka minut huolisi, Joten ulkonäkö merkitsee AIVAN KAIKEN saamisessa.

        Komea/kaunis saa valita loistavan puolison erittäin suuresta joukosta ehdokkaita, mutta voi toki valita kusipään siitä huolimatta. Ruma ei koskaan pääse valitsemaan yhtään kenestäkään.


    • tippaleipä.aivo

      Kutosen naisena sanon että näitten palstojen miehet ovat tyypillisiä reppanoita jotka eivät uskalla lähestyä muuten naista ja silti toivovat jotain Dolly Partonia törröhuulineen ja tekoripsineen.
      Pitäis katsoa itse peiliin ennenkuin edes toiveissa on vain sellainen.
      Meillä kaikilla on jo kulumisuria ja pitäis osata katsoa sieluun sisälle ja meillä voisi olla paljon annettavaa vielä parisuhteeseen ilman valheellista kauneutta.

      Mutta ne miesten putkiaivot kun ei toimi kuin kahteen suuntaan,sisään ja ulos.

      • 4567890

        kutosen nainen, luonnonkaunis,nätit silmät ,täyteläiset huulet, pitkät hiukset

        Oot siis tälläinen.


    • MiesEiTajuaTasoaan

      Monilla miehillä on aivan väärä käsitys omasta tasostaan. Luulette, että keskiverto ulkonäkö, vakityö ja urheilullinen elämäntapa nostaa teidän tasoanne. Miehen taso määritellään sosiaalisten taitojen ja tunneälykkyyden perusteella.

      Te palstoilla katkerana naisvihaa täynnä olevat määkijät ette ylitä kuutosen rimaa, vaikka olisitte suht hyvännäköisiä.

      Jankutatte koko ajan että naiset katsoo vain miehen ulkonäköä, tajuamatta lainkaan miten väärässä olette. Ne 8-10 tytöt katsoo MYÖS ulkonäköä, koska heillä on siihen varaa. Mutta kaikki fiksut naiset asettavat tärkeimmäksi kriteeriksi miehen sosiaaliset taidot. Niitä teillä määkijöillä ei ole, ja kelpaatte vain 1-5 tason naisille. Jopa 6-7 tasoinen nainen on mieluummin yksin kuin kaltaisenne idiootin kanssa.

      • bmbmbmbmb

        Määkijät.. :) jos lampaaseen vertasit, eikö ne ole suloisia? :)
        Minä en ole naisvihaaja, ylitän kai siis kutosen riman..


      • Nainenselaatasottomia

        En ymmärrä miehiä enkä naisia, jotka yleistävät asioita kaikkia koskeviksi. Jokaiselle taso merkitsee hiukan tai enemmän eri asiaa. Ei ole sitä yhtä hyvää tyyppiä, josta kaikki ovat kiinnostuneet. Keskimäärin naiset ilmeisesti arvostavat hyvinkin erilaisia asioita kuin miehet.

        Minulla on aika hyvä käsitys naisista, joihin olen ottanut yhteyttä ja päässyt tutustumaan. Lähes kaikki kuvattomia. 30-50% vastaa jotain, usein montakin kertaa. Miksi edes olisi toisin? Tiedän mitä haen ja kunnioitan naisen asettamia toiveita, en ihan 100% koska muuten ei löytäisi ketään. Koska käytän hakutoimintoja profiileja ei tarvitse turhaan selata.

        Naisten aloitteet ovat hankalammin käsiteltäviä. Näistä yli puolet ovat naisilta, joihin ei olisi tullut mieleenkään ottaa yhteyttä. Lisäksi täytän korkeintaan yhden tai kaksi heidän kymmenestä vaatimuksestaan. Kohteliaisuudesta saatan vastata ja ottaa puheeksi nämä pari "yhteistä" asiaa ja kysellä niistä tarkemmin. Jos satun olemaan kyseisessä asiassa tai harrastuksessa huomattavasti pitemmällä, niin aletaan moittia itsensä kehumiseksi.

        Vierailijoiden ja kirjoittajajien profiilit käyn tarkistamassa, samoin satunnaisia kuvan perusteella. Harvoin ovat helmiä omille mieltymyksille. Oleellisia perustietoja puuttuu ja tekstit ovat lyhyitä ja ympäripyöreitä. Silläkin ajatuksella voi leikkiä mitä kaikkea saisi lukea, jos selaisi profiileja ihan satunnaisesti. Jos tämä olisi peräti tapa etsiä haluamiani, todennäköisesti turhautuisin, kun niitä kiinnostavia olisi ehkä yksi sadasta tai tuhannesta. Ehkä jopa alkaisin purkautua täällä huonosta (lue: itselle sopimattomasta) tarjonnasta.


      • kaikkiuusionkiinnostavaa
        Nainenselaatasottomia kirjoitti:

        En ymmärrä miehiä enkä naisia, jotka yleistävät asioita kaikkia koskeviksi. Jokaiselle taso merkitsee hiukan tai enemmän eri asiaa. Ei ole sitä yhtä hyvää tyyppiä, josta kaikki ovat kiinnostuneet. Keskimäärin naiset ilmeisesti arvostavat hyvinkin erilaisia asioita kuin miehet.

        Minulla on aika hyvä käsitys naisista, joihin olen ottanut yhteyttä ja päässyt tutustumaan. Lähes kaikki kuvattomia. 30-50% vastaa jotain, usein montakin kertaa. Miksi edes olisi toisin? Tiedän mitä haen ja kunnioitan naisen asettamia toiveita, en ihan 100% koska muuten ei löytäisi ketään. Koska käytän hakutoimintoja profiileja ei tarvitse turhaan selata.

        Naisten aloitteet ovat hankalammin käsiteltäviä. Näistä yli puolet ovat naisilta, joihin ei olisi tullut mieleenkään ottaa yhteyttä. Lisäksi täytän korkeintaan yhden tai kaksi heidän kymmenestä vaatimuksestaan. Kohteliaisuudesta saatan vastata ja ottaa puheeksi nämä pari "yhteistä" asiaa ja kysellä niistä tarkemmin. Jos satun olemaan kyseisessä asiassa tai harrastuksessa huomattavasti pitemmällä, niin aletaan moittia itsensä kehumiseksi.

        Vierailijoiden ja kirjoittajajien profiilit käyn tarkistamassa, samoin satunnaisia kuvan perusteella. Harvoin ovat helmiä omille mieltymyksille. Oleellisia perustietoja puuttuu ja tekstit ovat lyhyitä ja ympäripyöreitä. Silläkin ajatuksella voi leikkiä mitä kaikkea saisi lukea, jos selaisi profiileja ihan satunnaisesti. Jos tämä olisi peräti tapa etsiä haluamiani, todennäköisesti turhautuisin, kun niitä kiinnostavia olisi ehkä yksi sadasta tai tuhannesta. Ehkä jopa alkaisin purkautua täällä huonosta (lue: itselle sopimattomasta) tarjonnasta.

        Tekstistäsi saa juuri sen kuvan että kehut itseäsi, ei turhaan oo moitittu itsensä kehumiseksi.

        Satunnainen profiilien selailu, miksi siitä turhautuisi? Eikö se ole mielenkiintoista katsella mitä profiileista löytyy?
        Ei ihme ettet oo seuraa saanu etkä saakaan ennenkuin tyylisi muuttuu. Kysy oleellisten perustietojen perään jos ne puuttuu äläkä valita.


      • Yhdentarina
        kaikkiuusionkiinnostavaa kirjoitti:

        Tekstistäsi saa juuri sen kuvan että kehut itseäsi, ei turhaan oo moitittu itsensä kehumiseksi.

        Satunnainen profiilien selailu, miksi siitä turhautuisi? Eikö se ole mielenkiintoista katsella mitä profiileista löytyy?
        Ei ihme ettet oo seuraa saanu etkä saakaan ennenkuin tyylisi muuttuu. Kysy oleellisten perustietojen perään jos ne puuttuu äläkä valita.

        Aika yllättävä kommentti. Tuoss selitti yksi mies kokemuksia deittailusta, löytäminen on vaikeaa niinkuin tuntuu olevan lähes kaikilla, mutta en huomannut miten itseä kehuttiin.

        Satunnainen selailu vie paljon aikaa turhaan. Perustiedoissa on monia oleellisia asioita, joiden perusteella esivalinnan voi suorittaa. Suurelle osalle merkityksellisiä ovat esim. monet näistä tiedoista: siviilisääty, paikkakunta, ikä, mitat, tupakointi, alkoholin käyttö, harrastukset ja muut kiinnostuksen kohteet. On tilastollinen tosiasia, että jo pari kolme toivetta näistä karsii valtaosan ehdokkaista pois. Ei liene kovin kohteliasta pyytää perustietoja, varsinkaan painoa, mikäli sitä ei ole alunperin haluttu antaa. Aika harvat edes antavat oleellisesti lisätietoa profiiliteksteissä. Jotkut osaavat kuvailla itseään paremmin, todelliset minät paljastuvat kuitenkin vasta tavattaessa.


      • eortptoyoyo
        Yhdentarina kirjoitti:

        Aika yllättävä kommentti. Tuoss selitti yksi mies kokemuksia deittailusta, löytäminen on vaikeaa niinkuin tuntuu olevan lähes kaikilla, mutta en huomannut miten itseä kehuttiin.

        Satunnainen selailu vie paljon aikaa turhaan. Perustiedoissa on monia oleellisia asioita, joiden perusteella esivalinnan voi suorittaa. Suurelle osalle merkityksellisiä ovat esim. monet näistä tiedoista: siviilisääty, paikkakunta, ikä, mitat, tupakointi, alkoholin käyttö, harrastukset ja muut kiinnostuksen kohteet. On tilastollinen tosiasia, että jo pari kolme toivetta näistä karsii valtaosan ehdokkaista pois. Ei liene kovin kohteliasta pyytää perustietoja, varsinkaan painoa, mikäli sitä ei ole alunperin haluttu antaa. Aika harvat edes antavat oleellisesti lisätietoa profiiliteksteissä. Jotkut osaavat kuvailla itseään paremmin, todelliset minät paljastuvat kuitenkin vasta tavattaessa.

        Kuvittelin että kaikki nettideiteillä vietetty aika on turhaa.


    • saisinkosinut

      Jäi askarruttamaan, että minkähän numeron nainen minä olisin? Olisi mukava tietää? Voisitko 6 naisista kirjoittanut sen kertoa?
      Pituus reilut 160cm, paino toista sataakiloa, tarvittaessa käyttää kävelyseurana rollaattoria, vähän tuo alapääkin falskaa, riipputissitkin löytyy, mutta luonnetta riittää vaikka toisille jakaa, osaan haastaa jopa riitaakin.
      Numeroa kiihkeästi odottaen!

      • Ölövi

        Turha tuohon on numeroita tuhlata...


    • Kutosen_mies

      Kutosen naisia? Ja aloittaja kehtaa väittää naisia pinnallisiksi? :D Millainen ihminen määrittää toisten ulkonäön kutoseksi? Vastaus: pinnallinen ihminen. Vinkki: Kannattaa ottaa malka omasta silmästä ennen kuin ottaa roskan kanssaihmisen silmästä!

    • Antielukka

      Totta tuo koiranaisen partnerius. Itse olin suhteessa kissanaisen kanssa jonka jutut olivat kissa sitä, kissa tätä. Palvokoot nyt kissaansa yksin lähiökaksiossaan. Että oksetti se elukan asettaminen ohi ihmissuhteen.

      • Mulle kävis kissa tai koiranainen mainiosti. Viimeisin suhde jossa oli mukana myös musta villakoira, kävi niin että koira tykästyi enemmän muhun kuin emäntäänsä ja minä koiraan. :)


      • Mirriä.rapsuttanut

        Olin kauan sitten vähän aikaa suhteessa kissanaisen kanssa. Ei jumaloinut kissaa, suhde oli terve ja neutraali. Kissakin oikein fiksu, mutta ei sylikissa. Ymmärsi kaiken puheen kuten kaikki hyvin pidetyt kissat ymmärtää.
        Naisen kanssa ymmärsimme toistemme puheesta koko lauseen jo ensimmäisestä sanasta.
        Jätti minut alkavan impotenssini vuoksi.


    • pinnallinen-nainen

      Parempi olla kympin miehen kanssa kuin kutosen miehen kanssa.

    • LuonnonkaunisMeikattuna

      Itse varmaan osun siihen 7 tienoille, kun niitä 8-”10” miehiä ulkonäöllisesti saan aina jutulle.

      Harmi vaan, että yleensä ovat muuten aika keskenkasvuisia. Keskustelutaidot olemattomat tai niin vahvasti minä-linjalla, etteivät edes älyä kysellä minun elämästäni muuta, kuin ”miten menee?”

      Sitten kun taas löytyy henkisiltä ominaisuuksiltq loistava persoona - eli ”täys kymppi”, niin ulkonäkö putoaa roimasti, enkä pysty enää koskettamaan. Ja parisuhteessa kun itselle se fyysinen kanssakäyminen on aikas tärkeää.

      Uskoisin, että harrastuspiireistä sen miehen tulen löytää. Netissä ei tunnu osuvan kohdalle samoja asioita hakevia. Ei ne kolme edellistäkään exää ole netistä löytyneet, vaan harrastuksista (että tyhmä kokeilu sinällään).

      • Ei ne kolme edellistäkään exää ole netistä löytyneet, vaan harrastuksista.

        Mutta sehän ei sitten toimi ollenkaan että harrastuksista ;)
        ei vaan, kunhan harrastus on molemmilla yhtä innokasta niin kai se auttaa, ex-vaimo ja minä oltiin yhtä innokkaita samaan harrastukseen niin avioliittohan siitä syntyi.
        Muiden exien kanssa ei ole ollut niin paljon yhteistä harrastusta nyt kun sitä muistelen mutta ei nekään huonoja liittoja olleet eikä se avioliittokaan syntynyt pelkästään harrastuksen vuoksi, ei toki loppunutkaan harrastuksen vuoksi.

        Sama yhteinen harrastus kun on niin tuleehan siinä jossain vaiheessa eripuraakin jos jatkuvasti on tekemisissä, toiset tykkää toiset ei. Kotityötkin on harrastelua ja kun yhessä tekee niin tulee parempi mieli.
        Omillaan asuminenkaan ei ole huono ajatus, sitäkin on tullut kokeiltua ja sekin sopi aivan hyvin seurustelun kannalta vaikka harrastelut yhessä jää vähemmälle, välimatka ei siltikään saa olla päätähuimaava.
        Jope Ruonansuu vois sanoa tähän että: Tällä distanssilla uskallan sanoa että korkeintaan 100 km.


      • suzannahhh
        Jiimen kirjoitti:

        Ei ne kolme edellistäkään exää ole netistä löytyneet, vaan harrastuksista.

        Mutta sehän ei sitten toimi ollenkaan että harrastuksista ;)
        ei vaan, kunhan harrastus on molemmilla yhtä innokasta niin kai se auttaa, ex-vaimo ja minä oltiin yhtä innokkaita samaan harrastukseen niin avioliittohan siitä syntyi.
        Muiden exien kanssa ei ole ollut niin paljon yhteistä harrastusta nyt kun sitä muistelen mutta ei nekään huonoja liittoja olleet eikä se avioliittokaan syntynyt pelkästään harrastuksen vuoksi, ei toki loppunutkaan harrastuksen vuoksi.

        Sama yhteinen harrastus kun on niin tuleehan siinä jossain vaiheessa eripuraakin jos jatkuvasti on tekemisissä, toiset tykkää toiset ei. Kotityötkin on harrastelua ja kun yhessä tekee niin tulee parempi mieli.
        Omillaan asuminenkaan ei ole huono ajatus, sitäkin on tullut kokeiltua ja sekin sopi aivan hyvin seurustelun kannalta vaikka harrastelut yhessä jää vähemmälle, välimatka ei siltikään saa olla päätähuimaava.
        Jope Ruonansuu vois sanoa tähän että: Tällä distanssilla uskallan sanoa että korkeintaan 100 km.

        Aika monta exää on ehtinyt olla.


      • suzannahhh kirjoitti:

        Aika monta exää on ehtinyt olla.

        Minullako? No miten monta?


      • kirjoititmitäkirjoitit

        Ei ne kolme edellistäkään exää ole netistä löytyneet, vaan harrastuksista.


      • kirjoititmitäkirjoitit kirjoitti:

        Ei ne kolme edellistäkään exää ole netistä löytyneet, vaan harrastuksista.

        :) Kopioin sen tekstin heti siitä ylempänä olevasta että voisin vastata siihen huumorilla, en viitsinyt laittaa lainausmerkkeihin mutta olis pitänyt.
        3 exää oliskin aika vähän.. ;) exiksi lasken seurustelukumppanit joita on ollut vain yksi kerrallaan ja vain yksi avioliitto.


      • kirjoititmitäkirjoitit
        Jiimen kirjoitti:

        :) Kopioin sen tekstin heti siitä ylempänä olevasta että voisin vastata siihen huumorilla, en viitsinyt laittaa lainausmerkkeihin mutta olis pitänyt.
        3 exää oliskin aika vähän.. ;) exiksi lasken seurustelukumppanit joita on ollut vain yksi kerrallaan ja vain yksi avioliitto.

        Okkei, sorry, ymmärsin väärin. Kiva, kun korjasit :)
        Samoin, yksi avioliitto ja jokunen seurustelu, 3kpl.


    • ompas

      Ja valokuvat.
      Naiset laittaa 20-30v vanhoja kuvia näytille. Parhaat jopa ylioppilaskuvia.
      Ei se enää kiinnosta mille silloin on näyttänyt.
      Nyt on syöttösika, pituus 150-160 ja painia saman verran kg. Tupakka maistaa ja kalja maistaa.

      Yhdelle sanoin että miksi hänen mies on hänet jättänyt yksinkertainen syy 80 kg! Kuka kehtaa sellaista katsoa tai ottaa mukaan. Taitaa verkkarit olla ainoa asu mikä sopii päälle. Suuttui kun oli tosi kysymyksessä.
      Tällainen etsii nuorekasta miestä...huh huh..ei paljon ajattele..mille näyttää peilin edessä.

      Laittakaa oikeat mitat ja tuoreet kuvat niin jos joku on kiinnostunut niin saa heti palkinnon.

      Mukavaa treffailua..

    • satisfaction

      Olen 6-7 tason nainen ja minulle kirjoittelivat juurikin nuo kympin miehet. Moni olisi halunnut tavata .Ei kuitenkaan kiinnosta komeat autot, prätkät, kesähuvilat ja lomaosakkeet Lapissa. Kun miehen ajatussisältö pyörii vain omistamisessa ja omissa viikoittaisissa treeneissä usean lajin osalta, jää vain tyhjä fiilis seuraksi.
      Pohjimmiltaan kai jokainen hakee samantyylistä kuin itse on.

      • Hau-taan-jou-tuu

        Sittenpä minä olisin sinulle sopiva. Minulla ei ole mitään noista mainitsemistasi, eivät ne minua kiinnosta. Sinä vain et noteeraa minua mitenkään.
        Ja liian vanhakin olen joten unohdetaantämäkin keskustelu.


    • Öykkäreitä

      Valitettavasti suomi24 treffeillä ei ole kympin miehiä!!!! Rumia ulkonäöltään ja käytökseltään suomalaisia naisia kohtaan suurinosa. Tasokkaita kympin miehiä ei siellä ole.

      • satisfaction

        Omalla kohdallani tarkoitin aivan muuta kuin s24-palstaa. Siellä olin kuukauden viime vuoden lopulla ja oli vain katoavia miehiä.


      • Menetettykasvo

        Mistä Öykkäreitä tietää kaikkien s24-miesten olevan rumia ja tasottomia? Minutkin tunnet, vaikka kuvaa ei ole etkä ole kirjoitellut millään tasolla. Te naiset tiedätte kaiken jo etukäteen.


      • Rahaeiauta
        satisfaction kirjoitti:

        Omalla kohdallani tarkoitin aivan muuta kuin s24-palstaa. Siellä olin kuukauden viime vuoden lopulla ja oli vain katoavia miehiä.

        Ei löydy muualtakaan. Siksi miehet lähtevät maksamasta turhaan kk-maksuja. Kuukauden kokeilu riittää.


    • eihaittaa

      En edes tarvitse. Kaverina voisi olla. Netistä saan tyydytyksen. En välttämättä edes halua, heti sanoisin et sori tää ei toimi, jos ei hän pysty olemaan lähelle mitä toivon. Eli elän melko varmasti parisuhteettoman elämän. Olen täysin tyytyväinen tähän tulokseen.

    • Normimies38

      Suurin osa naisista on mielenvikaisia koska niitten ex mies ollut joku väkivalta rikollinen. Menkää ensin jollekkin lääkärille hoitamaan itsenne kuntoon ennen kun laitatte mitään treffi ilmoituksia. Täysin toivottomia tapauksia joilla ei ole itsetuntoa ja suurin osa ei edes tiedä miten parisuhteessa ollaan.

      • maalaislikka

        Juurikin niin, tietää normimies38. Samanlaiset vetävät puoleensa.


      • satisfaction

        Mistä sitten olet naisia katsellut? Psyk osastoiltako? Kuulostat jotenkin katkeralta ja naisiin pettyneeltä. Ehkä voisit itse käydä juttelemassa jonkun ammattilaisen luona.
        Jos joku nainen onkin ollut väkivaltaisen miehen puoliso, ei se tee hänestä mielenvikaista. Tervettä on ollut lähteä pois sellaisesta suhteesta.
        Tuosta olen kyllä samaa mieltä, että kannattaa korjata aiemman suhteen haavat ja pettymiset, eikä siirtää niitä uuteen suhteeseen. Olipa sitten kyseessä nettihaku tai muualta.


    • naiset-nirsoja

      Nirsoja naisia on kaikki palstat täynnä. En ymmärrä miksi naiset on treffi palstoilla koska eihän niille kelpaa kun kympin miehet ja niitä ei ole kovin montaa.

      • satisfaction

        Kirjoitin aiemmin olevani 6-7 tasoa oleva nainen. Tosin kuka on tehnyt kategoriat ja mistä ne voi lukea. En hae mitään komeaa salilla muokkautuvaa nasrua, vaan tavallista suomalaista omillaan toimeentulevaa miestä. Tupakka on edelleen ehdoton ei ja liikunta pitää olla jo olemassa oleva harrastus. Muulla ei olekaan väliä.


      • naiset-nirsoja

        Kyllä ne sinunkin kriteerit muuttuu vielä paljon tiukemmaksi. Kohta miehellä pitää olla hieno auto ja toimitusjohtajan virka, miehen pitää olla 180 cm komea jääkiekonpelaaja. Tavis mieheiä on paljon jotka harrastaa liikuntaa eikä tupakoi kuten minä.


      • satisfaction
        naiset-nirsoja kirjoitti:

        Kyllä ne sinunkin kriteerit muuttuu vielä paljon tiukemmaksi. Kohta miehellä pitää olla hieno auto ja toimitusjohtajan virka, miehen pitää olla 180 cm komea jääkiekonpelaaja. Tavis mieheiä on paljon jotka harrastaa liikuntaa eikä tupakoi kuten minä.

        Voi sinua. Itselläni on kulkeva auto ja työpaikka eli en tarvitse elättäjää. Pituus kyllä saisi olla tuota luokkaa tai muutama cm ali tai yli. Jääkiekkoilija? Hupsista vaan. Tuskin olisi mitään yhteistä juteltavaa sellaisen kanssa ja monikin tuntuu olevan sangen itseriittoinen. Komeakaan ei tarvitse olla, vaan sellainen minun silmiini kivalta näyttävä.


    • kjkijnkk

      Kaikki miehet ja naiset ovat kympin ihmisiä! Kummallista vouhkaamista täällä. Unohtakaa tuo kriittisyys ja aloittakaa elämään. Jos ei kumppania löydy, sille ei sitten mitään voi. Elämässä on paljon muutakin mukavaa.

      • elämätön.elämä

        "Elämässä on paljon muutakin mukavaa."
        Kuten mitä esimerkiksi?


    • Hannilii

      Jollekin kutosen nainen tai mies on täys 10, ja toisin päin.

    • 42sinkkumies

      Oivoisentään kun on mennyt pinnalliseksi touhuksi ihmisiin tutustuminen. 20 vuotta sitten ei tarvinnut kun pyytää naisen numeroa tai pyytää tanssimaan naista yökerhossa niin nainen suostui heti ja oli helppo päästä tutustumaan ja treffeille. Nykyään se ei onnistuisi vaikka olisi kuinka ystävällinen ja mukava luonne koska ulkonäkö on naisille tärkeintä. Saa heti vihat niskaan jos nyt menisi pyytämään numeroa kiinnostavalta naiselta. Nainen tietenkin keksisi valheen miksi ei anna numeroa koska ei uskalla sanoa että miehen ulkonäkö ei miellytä.

    • Kasityttö

      Ei kai se nyt ole liikaa vaadittu tai turhamaista että haluan miehen olevan itseäni pidempi (olen 175cm)??? Olin pari viikkoa treffipalstalla ja 90% miehistä oli pituudeltaan 170-175. Kysynkin, missä ovat pitkät miehet? Kuolleet sukupuuttoonko?

      • Toteamus

        Jopa 155 cm naiset vaativat kumppaniltaan 185 pituutta.
        Sitä kun on jäänyt se pikkutytön alemmuuden tunne päälle, niin sitä kaipaa isompaa miestä ikäänkuin isän korvikkeeksi. Näin minä olen tämän ymmärtänyt. Uskallatteko tunnustaa vai kalahtiko kalikka?
        Täällä valtakunnan keskipisteen pohjoispuolella on hyvin suuri osa ihmisistä, luultavasti enemmitö, alle 170 cm johtuen elinolosuhteista. Siellä etelässä kun saa laiskana elää ja hyvää syödä, niin kavaa laiska ja veltto, kiteytti muuan elimäkiläinen Heljä jo lähes 50 v sitten. Ja oikeassapa taisi olla.
        Niin että mitä sitten?
        Ei kai tässä mitään.


    • Kasityttö

      Kyllä se menee niinkin päin että ne "muka" nuorekkaat, liikunnalliset miehet treffipalstoilla etsivät itseään puolta nuorempia kaunottaria, vaikka todellisuudessa miesten nuorekkuus ja liikunnallisuus ensinnäkin on vain sanahelinää. (Kokemusta on kun on tavattu...)Mitähän yhteistä mahtaisi muutenkaan olla 25- vuotiaalla ja 55-vuotiaalla miehellä? Siis oikeasti jos on etsimässä vakavampaa suhdetta? Miksi miehet tuijottavat naisessa niitä ikävuosia niin tiukasti? Profiili sivuutetaan ja me jotka olemme todella hyvin säilyneitä ikäiseksemme jäämme huomiotta. Itse olen 55 vee ja järjestään luullaan nelikymppiseksi. No, kroppa on kyllä paremman näköinen kuin monella 3kymppisellä. Liikunta elämäntapana, ei tupakkaa, alkoa kohtuudella ja terveellistä ruokaa. Siinä se. Repikää siitä, "nuorekkaat"miehet:) Niin, ja minulla sattuu olemaan myös koira, mutta se on SE eikä HÄN eikä todellakaan mene ihmissuhteen edelle, jos nyt sellaisen ihanan liikunnallisen, pitkän!!!miehen löytäisin. Ja vielä: kauneus on katsojan silmissä ja hyvä niin:)

      • cplus3000m

        Likimain sama kokemus nettinaisista. Hakevat tyypillisesti tuossa ikäluokassa jopa 20 vuotta nuorempia miehiä ja usein se ylärajakin on omaa ikää pienempi. Luultavasti hyväksytään vain vähintään 5 vuotta nuorempia. Yhteyttä ottavista naisista tuskin kukaan on ollut minua nuorempi (ellei lasketa niitä 2-kymppisiä huijareita).

        Liikunnallisuus ja sen ymmärtäminen on hyvin kirjavaa. Pari jumppaa ja 5 km kävelyä viikossa ei ole paljoa, kun odottaisin lähes päivittäistä liikuntaa reippaasti juostuna tai vastaavaa. Näistä väärinkäsityksistä pitää pitkälti syyttää deittipalvelujen suunnittelijoita.

        Yli 175 cm naiset ja sen alle olevat miehet ovat luultavasti kaikkein hankalimmassa tilanteessa löytää sopivaa paria, koska 15-20 cm ero tuntuu olevan lähes kaikkien vaatimuksissa. Yli 180 cm miehistä kilpailee siis se suuri massa 165 cm naisia. Nämä pitkät miehet viedään nopeimmin, tuskin heidä tarvitsee edes näille palstoille kirjautua. Ja kuinka moni nainen on kiinnostunut 170-175 cm miehistä? No ne 155 cm naiset. Tuskin heidänkään on tarvinnut nettiin hakeutua, tai sitten on paino- ym. ongelmia.


    • satisfaction

      Hyvä kirjoitus edellisellä. Kyllä itsekin haluan miehen, joka on minua pitempi. 175 cm mies on rinnallani pieni, turha sitä on kieltää. Olen itse hoikka, mutta mies saa olla mieluuummin hiukan roteva kuin luiseva. Liikunnallinen kyllä pitää olla, sillä jos elämäntavat poikkeaa liikaa toisistaan, niin siinä mielessä erilaisuus ei tuo tasapainoa.
      Jos itse lähden juoksemaan ja mies lösöää sen ajan oluttölkki kädessä ja liike on käden kohdalla sipsipussista suuhun, kärähtäisi tällaisella lehnmänhermoisellakin käämit muutamassa sekunnissa.

    • nbsrtn

      Treffipalstat täynnä kutosen miehiä jotka etsii kympin naista. Tai oikeastaan ihan sama onko nelosen vai kympin mies niin naisen pitää olla missi/mallimittainen isotissinen silikoniblondi. Eihän teille kelpaa tällainen suht nätti kasvoiltaan, muodokas ja ihan tavallinen nainen!! Miehet on mieluiten yksin kun laittais edes viestiä tällaiselle naiselle!! Ja on nähty ja koettu!

      • Oot kai sitten jättänyt treffipalstat jo taaksesi ja vaihtanut taktiikkaa? :)
        Ei kaikki miehet katsele tosissaan naista miten kaukaa tahansa, jos nainen olis päässyt vaikkapa Miss Lohja finaaliin, ei se auta jos asuu liian kaukana.
        Silikonitissit ei ratkaise valintaa joka tehdään tosissaan, ex-blondivaimo otti pienet silikonit, otti oman itsetuntonsa vuoksi, olimme olleet yhdessä jo monta vuotta ennen sitä, kelpasi mulle siltikin täydellisesti ja olis kelvannut monelle muullekin vaikka oli pienet rinnat, aktiivi saliurheilijoilla melko yleisesti on pienet rinnat, silti ne kerää katseita.

        Tarkoitatko viestien saamattomuutta sellaisilta miehiltä jotka kelpaisi sulle vai etkö saa viestejä ollenkaan?
        Mulle kelpaa suht nätti ihan tavallinen nainen mutta mielellään liian muodokas ei saisi olla.


      • Kolmosenpumppuja

        En ainakaan minä innostu naisista, jotka ostavat silikonia saadakseen isommat rinnat. Pienet riittää eikä ylimääräistä tarvitse (saa) olla muualllakaan. Hyvin kelpaavat muillekin, koska heitä on mahdotonta löytää vapaina. Urheileva hoikka nainen viehättää, luultavasti ainakin samankaltaisia miehiä.

        Koskaan en ole ymmärtänyt naisten intoa silikoneihin. Mutta muuten ei haittaa ollenkaan, jos myös isorintaisia ja takamuksisia naisia ihailevia miehiä riittää, minä en siinä mitään menetä. Minulle hoikka urheileva tai muuten paljon liikkuva nainen on kymppi, pumpattu on korkeintaan kolmonen tai nelonen, koska todennäköisesti hänen arvomaailmansakin on hyvin erilainen.


      • Fhiojgt

        Tässähän ei varsinaisesti ollut kyse pelkästään silikoneista, itselläni on hyvinkin suuret rinnat kroppaan nähden mutta siltikään en ole hoikka, missi/mallimittainen. Tulikin hyvin selväksi näistä vastauksista millaisia naisia miehet hakee, mutta en minäkään mitään kuivan kesän oravaa halua ;)


      • 444444444444444444444
        Fhiojgt kirjoitti:

        Tässähän ei varsinaisesti ollut kyse pelkästään silikoneista, itselläni on hyvinkin suuret rinnat kroppaan nähden mutta siltikään en ole hoikka, missi/mallimittainen. Tulikin hyvin selväksi näistä vastauksista millaisia naisia miehet hakee, mutta en minäkään mitään kuivan kesän oravaa halua ;)

        Isot roikkuvat lollot verrattuna pieniin pystyrintoihin ei kiinnosta joka miestä, pieni on sievempää ja peppu ei saa olla liian iso myöskään, ulkonäössä muu ei olekaan sitten niin tärkeää, hoikkuus on plussaa.


      • btrkuk

        Juu'u tuli jo selväksi että oli mies sitten salilla kävijä tai keskivartalolihava niin naisen tulee olla pieni, kiinteä , laiha, hoikka, urheilullinen ja rasvaprosentti pyöreä 0. Ja rinnat kuin salilla käyvällä miehellä. Kiitos!


      • enoooravaollenkaan
        btrkuk kirjoitti:

        Juu'u tuli jo selväksi että oli mies sitten salilla kävijä tai keskivartalolihava niin naisen tulee olla pieni, kiinteä , laiha, hoikka, urheilullinen ja rasvaprosentti pyöreä 0. Ja rinnat kuin salilla käyvällä miehellä. Kiitos!

        Tää oli aika hyvin tiivistetty : D

        Miehet yleensä haluaa tuollaisen naisen. Samaan henegenvetoon nää miehet haukkuu naisat nirsoksi, jos nainen haluaa pitkän ja rotevaan miehen, joka ei kuitenkaan ole liiallisuuksiin salilla pumpatun näköinen.

        Vanhojenkin miesten naisihanne menee vuodesta toiseen tyttömäisempään suuntaan, mikä vaikuttaa johtaneen siihen että pedofiilia lisääntyy, kun kukaan ei enää halua luonnollista 25 rasvaprosentin omaavaa naista, jolla tissit jo roikkuu muutaman lapsen imettämisen jälkeen. Niitä pystytissisiä treenipeppuisia tyttömäisiä naisia on niin vähän, ettei niitä riitä perusduunia tekeville keskivartalopyöreille tassukoille.


      • Mittatoiveet
        btrkuk kirjoitti:

        Juu'u tuli jo selväksi että oli mies sitten salilla kävijä tai keskivartalolihava niin naisen tulee olla pieni, kiinteä , laiha, hoikka, urheilullinen ja rasvaprosentti pyöreä 0. Ja rinnat kuin salilla käyvällä miehellä. Kiitos!

        Parin kirjoittajan mielipiteistä ei voi muodostaa yleistystä. Muodokkaista pitäviäkin ilmestyy yleensä keskusteluun, kun hoikkuus on puheenaiheena. Mutta todennäköisesti eivät itsekään ole mitään "kuivan kesän oravia". Minulla ei ole käsitystä millaisia naisia pitkät tai vatsakkaat miehet haluavat, itse en todellakaan siihen ryhmään kuulu. Varmaan profiileissaan sen ilmoittavat. Mutta varsin huolestuttavalta tuntuu lukea, ainakin hoikimpien ja samalla alle 165 senttisten naisten hakevan selvästi itseään pitempiä ( 15-20cm) ja painavampia ( 15-30kg) miehiä. Olettaisin paremman tiedon puuttuessa muillakin naisilla olevan nämä samat toivomukset. Ja hyvin useille sopivia miehiä löytyy, ellei kuulu mittojen ylärajan edustajiin, isoja riittää niin miehissä kuin naisissa. Mitat ei kaikkea ratkaise, mutta niissä jokaisella omat rajansa.


      • trstjyh

        En minäkään sen nirsompi ole kun että mies sais olla isompi kuin minä :D Itse olen tällä hetkellä tinderissä, nyt n.viikon aikana olen saanut mätsejä 28, tykkäykset ovat olleet koko ajan 99 että kyllä kait jotkut miehet tykkää vähän tämmösestä muodokkaammastakin naisesta mutta mikä siinä on ettei voi sitä viestiä laittaa? Mun profiilista käy ilmi ettei kiinnosta mykät mätsit, on vissiin luetun ymmärtämisessä vikaa!? Ja olen myös itse laittanut viestiä mutta niihin ei vastata!? Ihan turha tulla tänne valittaan naisten nirsoudesta kun itse ei saa mitään aikaiseksi!


      • mitenonkuule
        trstjyh kirjoitti:

        En minäkään sen nirsompi ole kun että mies sais olla isompi kuin minä :D Itse olen tällä hetkellä tinderissä, nyt n.viikon aikana olen saanut mätsejä 28, tykkäykset ovat olleet koko ajan 99 että kyllä kait jotkut miehet tykkää vähän tämmösestä muodokkaammastakin naisesta mutta mikä siinä on ettei voi sitä viestiä laittaa? Mun profiilista käy ilmi ettei kiinnosta mykät mätsit, on vissiin luetun ymmärtämisessä vikaa!? Ja olen myös itse laittanut viestiä mutta niihin ei vastata!? Ihan turha tulla tänne valittaan naisten nirsoudesta kun itse ei saa mitään aikaiseksi!

        Käykö sun profiilista tai kuvasta ilmi se että olet muodokkaampi nainen, muutama tuntemani nainen laittaa itsestään vain muokattuja kasvokuvia näkyville jollaisena en ole koskaan heitä nähnyt eli siis aivan erinäköisiä kuin luonnossa. Vartalokuvia ei ollenkaan jos on epäilys että se ei kelpaisi jollekin.


      • fykljh

        Kyllä kuule käy profiilistani ilmi etten ole mikään laiheliini...


      • Kolmosenpumppuja kirjoitti:

        En ainakaan minä innostu naisista, jotka ostavat silikonia saadakseen isommat rinnat. Pienet riittää eikä ylimääräistä tarvitse (saa) olla muualllakaan. Hyvin kelpaavat muillekin, koska heitä on mahdotonta löytää vapaina. Urheileva hoikka nainen viehättää, luultavasti ainakin samankaltaisia miehiä.

        Koskaan en ole ymmärtänyt naisten intoa silikoneihin. Mutta muuten ei haittaa ollenkaan, jos myös isorintaisia ja takamuksisia naisia ihailevia miehiä riittää, minä en siinä mitään menetä. Minulle hoikka urheileva tai muuten paljon liikkuva nainen on kymppi, pumpattu on korkeintaan kolmonen tai nelonen, koska todennäköisesti hänen arvomaailmansakin on hyvin erilainen.

        "Koskaan en ole ymmärtänyt naisten intoa silikoneihin. pumpattu on korkeintaan kolmonen tai nelonen, koska todennäköisesti hänen arvomaailmansakin on hyvin erilainen. "

        Todennäköisesti olet vielä aika vihreä naisten suhteen ja muutenkin.
        Miksi esim: Donald Trump peittää kaljuaan kampaamalla hiuksensa takaa eteen? Miksi markkinoilla on vaatteita jotka kiristää ja näinollen hoikentaa? Miksi naiset käyttää korkeita korkoja? Miksi tukevahkot aikuiset naiset eivät mielellään pukeudu tiukkoihin vaatteisiin? Miksi naiset käyttävät pushup rintaliivejä ja/tai toppauksia liivien alla? Jne jne...
        Onko arvomaailma erilainen kuin silikonien ottajilla?

        Exä otti B-koon silikonit jotka näyttää luonnolliselta muuhun kroppaan nähden.
        Aivan varmasti tuhannet naiset laittaisivat mielellään silikonit ja voisi heivata toppaukset veks mutta kun niitä ei saa halvalla, ainakaan Suomesta.
        Toppaukset taisi olla uusi asia sinulle, kysy vaan miten monella naisella minä oon sellaisia nähnyt mutta se ei oo haitannu mitään koska rintojen koko ei ole tärkeä enkä ajattele että heidän arvomaailmansa olisi jotenkin vääristynyt pushuppien tai toppauksien ym. vuoksi.

        Silikonit voi pelastaa jopa ihmishengen, hurjat nettivideot ohjelmassa näytettiin kerran kun miekkavalas saatiin laivan kannelle merestä ja siinä rimpuillessaan sohaisi naista miekallaan, huonosti olisi voinut käydä ellei silikonipuskurit olisi olleet turvana.. ;)


      • nrshtgh
        Jiimen kirjoitti:

        "Koskaan en ole ymmärtänyt naisten intoa silikoneihin. pumpattu on korkeintaan kolmonen tai nelonen, koska todennäköisesti hänen arvomaailmansakin on hyvin erilainen. "

        Todennäköisesti olet vielä aika vihreä naisten suhteen ja muutenkin.
        Miksi esim: Donald Trump peittää kaljuaan kampaamalla hiuksensa takaa eteen? Miksi markkinoilla on vaatteita jotka kiristää ja näinollen hoikentaa? Miksi naiset käyttää korkeita korkoja? Miksi tukevahkot aikuiset naiset eivät mielellään pukeudu tiukkoihin vaatteisiin? Miksi naiset käyttävät pushup rintaliivejä ja/tai toppauksia liivien alla? Jne jne...
        Onko arvomaailma erilainen kuin silikonien ottajilla?

        Exä otti B-koon silikonit jotka näyttää luonnolliselta muuhun kroppaan nähden.
        Aivan varmasti tuhannet naiset laittaisivat mielellään silikonit ja voisi heivata toppaukset veks mutta kun niitä ei saa halvalla, ainakaan Suomesta.
        Toppaukset taisi olla uusi asia sinulle, kysy vaan miten monella naisella minä oon sellaisia nähnyt mutta se ei oo haitannu mitään koska rintojen koko ei ole tärkeä enkä ajattele että heidän arvomaailmansa olisi jotenkin vääristynyt pushuppien tai toppauksien ym. vuoksi.

        Silikonit voi pelastaa jopa ihmishengen, hurjat nettivideot ohjelmassa näytettiin kerran kun miekkavalas saatiin laivan kannelle merestä ja siinä rimpuillessaan sohaisi naista miekallaan, huonosti olisi voinut käydä ellei silikonipuskurit olisi olleet turvana.. ;)

        "Exä otti B-koon silikonit jotka näyttää luonnolliselta muuhun kroppaan nähden."

        No, mites sitten kun naisella on luonnollisesti niin suuret rinnat ettei ne näytä luonnolliselta muuhun kroppaan nähden? Ei niihin pienennysleikkauksiinkaan ihan niin vain mennä!


      • 00005555
        nrshtgh kirjoitti:

        "Exä otti B-koon silikonit jotka näyttää luonnolliselta muuhun kroppaan nähden."

        No, mites sitten kun naisella on luonnollisesti niin suuret rinnat ettei ne näytä luonnolliselta muuhun kroppaan nähden? Ei niihin pienennysleikkauksiinkaan ihan niin vain mennä!

        Ei tietenkään ihan niin vain mennä, se maksaa. Jotkut tykkää kun omaa isot luonnottomat rinnat, jotkut taas ei tykkää vaan haluaisi pienentää ne. Rintoja pienennetään ilmaiseksi jos niistä on selvää haittaa terveydelle.
        Mitenkähän kysymys liittyy siihen jos joku haluaa rintojensa olevan luonnollisen näköiset muuhun kroppaan nähden.


      • djyjyhngd
        00005555 kirjoitti:

        Ei tietenkään ihan niin vain mennä, se maksaa. Jotkut tykkää kun omaa isot luonnottomat rinnat, jotkut taas ei tykkää vaan haluaisi pienentää ne. Rintoja pienennetään ilmaiseksi jos niistä on selvää haittaa terveydelle.
        Mitenkähän kysymys liittyy siihen jos joku haluaa rintojensa olevan luonnollisen näköiset muuhun kroppaan nähden.

        No, anteeksi jos minäkin haluaisin rintani olevan luonnollisen näköiset.... Ja olen myös pahoillani siitä kun luulin että tämän päivän miesten naisihanne olisi silikonitissinen missi/mallivartaloinen nainen mutta sehän onkin muuttunut minitissiseen anorektikkoon....
        Mutta eihän minuakaan kiinnosta aivottomat miehet....


      • Ressuntessu

        Eiköhän jokaiselle löydy mieleisensä, mutta taisitkin olla kerjäämässä kehuja.


      • eprotouiu
        djyjyhngd kirjoitti:

        No, anteeksi jos minäkin haluaisin rintani olevan luonnollisen näköiset.... Ja olen myös pahoillani siitä kun luulin että tämän päivän miesten naisihanne olisi silikonitissinen missi/mallivartaloinen nainen mutta sehän onkin muuttunut minitissiseen anorektikkoon....
        Mutta eihän minuakaan kiinnosta aivottomat miehet....

        Eli mies on aivoton jos ei tykkää isotissisestä tukevasta naisesta kuten sinä olet?
        Mitä väliä sillä on kenellekään jos sinä olet pahoillasi miesten naisihanteesta?
        Aivoton taidat olla sinä.


      • rhkoyff

        Ei ei ei ei.... Nyt te olette ymmärtänyt koko pointin väärin mutta onhan se tieteellisesti todistettu että miehen aivot on yksinkertaisemmat kuin naisen.... :D


      • Käytöskouluun

        Fiksut ei nimittele.


      • rhjoigf
        Käytöskouluun kirjoitti:

        Fiksut ei nimittele.

        Tämän palstan kaikki miehet vois mennä käytöskouluun, sen verran kärkkäästi täällä ollaan arvostelemassa ja nimittelemässä naisia oli ne sitten minkäkokoisia, -näköisiä tai luonteisia tahansa!


      • flgfkhkh
        djyjyhngd kirjoitti:

        No, anteeksi jos minäkin haluaisin rintani olevan luonnollisen näköiset.... Ja olen myös pahoillani siitä kun luulin että tämän päivän miesten naisihanne olisi silikonitissinen missi/mallivartaloinen nainen mutta sehän onkin muuttunut minitissiseen anorektikkoon....
        Mutta eihän minuakaan kiinnosta aivottomat miehet....

        Aivottomat miehet, sehän ei ole nimittelyä kun nainen sanoo, toisinpäin on nimittelyä.


    • cxcxcxcxc

      Miksi ei voi mennä treffeille ihmisen kanssa, joka tuntuu mukavalta? Mitä siinä menettää? Jos on aikaa täällä kirjoitella, niin varmaan ehtii kupillisen kahvia juoda ja ottaa kokemuksena, olipa lopputulema mitä tahansa.

      • Turhaan.yrittänyt

        Ei sellaisten mukavalta tuntuvien kanssa pääse treffeille tai kaffeille ollenkaan. Jos yhteyttä otat, et vastausta saa.


      • Kovasti_liukas

        Näin on. Panoseuraa vain sain.


    • suomalaisiinnaispett

      Suomalaisella naisella tuntuu olevan paljon vaatimuksia miehestä. Miehen pitäisi olla se joka elättää koko perheen. Miehellä pitää olla auto, jolla hän kuskaa naista töihin ja harrastusten pariin. Mies on se joka ostaa hienon omakotitalon ja ostaa hienot huonekalut ja teettää kalliit remontit. Mies on se joka kustantaa perheen lomamatkat, ja lomalle on päästävä kauas. Ja se tietysti maksaa. Miehen pitää olla rikas, mutta hän ei saa olla pihi. Vaimolle on säännöllisesti annettava rahaa. Ja miehen pitää olla komea. Eipä mikään ihme ole ettei täältä seuraa löydä. Mistähän löytäisin tavallisen suomalaisen naisen, jolla ei olisi vaatimuksia.

      • Yxsinkkunainen

        Täällä olis yks, mutta kun ei kellekkään kelpaa....


      • Yxsinkkumies
        Yxsinkkunainen kirjoitti:

        Täällä olis yks, mutta kun ei kellekkään kelpaa....

        Missäpäin Suomea?


      • Yxsinkkunainen
        Yxsinkkumies kirjoitti:

        Missäpäin Suomea?

        Mitäs väliä sillä on? Mistäs päin itse olet? Taisin muuten hieman "valehdella" tuossa ylemmässä viestissä kun onhan minulla vaatimuksia, miehen pitäisi olla rehellinen ja luotettava... ;)


      • qmrlot
        Yxsinkkunainen kirjoitti:

        Mitäs väliä sillä on? Mistäs päin itse olet? Taisin muuten hieman "valehdella" tuossa ylemmässä viestissä kun onhan minulla vaatimuksia, miehen pitäisi olla rehellinen ja luotettava... ;)

        Voi olla ettet kelpaa kellekään jos vastaat kysyjän kysymykseen että mitäs väliä sillä on, toista kysymystä ei ehkä enää tule sen jälkeen, oot näyttänyt jo luonteesi.


      • Yxsinkkunainen
        qmrlot kirjoitti:

        Voi olla ettet kelpaa kellekään jos vastaat kysyjän kysymykseen että mitäs väliä sillä on, toista kysymystä ei ehkä enää tule sen jälkeen, oot näyttänyt jo luonteesi.

        No, en kai mä täällä sitä ala kertomaan mistä mä olen, sen verran pieni paikkakunta. Sen verran useasti myös dumpattu pelkän paikkakunnan takia että.... Vaikka olisin valmis muuttamaan paikkakuntaa rakkauden tähden. Tuntuu kuitenkin vastaavan mitä tahansa tai olla mitä mieltä tahansa tällä palstalla tulee joka tapauksessa pa...a niskaan joten mun visiitit tällä palstalla loppui nyt tähän, kun en oikeasti ole sellainen joka minusta on täällä tullut muutaman päivän aikana, jo pelkästään näitä juttuja lukiessa alkaa voimaan pahoin.


      • 45alk
        Yxsinkkunainen kirjoitti:

        No, en kai mä täällä sitä ala kertomaan mistä mä olen, sen verran pieni paikkakunta. Sen verran useasti myös dumpattu pelkän paikkakunnan takia että.... Vaikka olisin valmis muuttamaan paikkakuntaa rakkauden tähden. Tuntuu kuitenkin vastaavan mitä tahansa tai olla mitä mieltä tahansa tällä palstalla tulee joka tapauksessa pa...a niskaan joten mun visiitit tällä palstalla loppui nyt tähän, kun en oikeasti ole sellainen joka minusta on täällä tullut muutaman päivän aikana, jo pelkästään näitä juttuja lukiessa alkaa voimaan pahoin.

        Kysyjä kysyi että missäpäin suomea, ei kysyny paikkakuntaa.


    • Arvostellaan ja pisteytetään ihmiseläjiä. Hohhoijjaa.. nainen johon oon ihastunut ja rakastunut aikoinaan on ollu mulle aina kympin nainen.

      • AllNightLo

        Niin kyllä se oma rakas on kymppi kaikkine vikoineen. 😉


    • Ikisinkkumies

      Ei ihme kun suomes on yli miljoona yksinäistä sinkkua koska naisille ei kelpaa samantasoinen kutosen mies. Joku axl smith on naisten ihannemies ja se saisikin heti ssata vastausta naisilta. Naiset luulee että komea varakas mies on hyvä kumppani mutta mites siinä kävikään. Jätkä oli täysin roisto. Naisille se ulkonäkö on tärkeintä, sillä muka saa hyvän suhteen.

    • Pelkistetysti

      Miellyttävä ulkonäkö on tietenkin tärkeä asia, kun kumppania etsii, mutta pelkästään hyvä ulkonäkö ei riitä. Pitää olla molemmat asiat kohdallaan, luonne ja ulkonäkö.

      • Enemmänkuinmolemmat

        Tutustuminen alkaa kirjoittelulla ja kaikki tuntuu olevan hyvin. Kuvien vaihdon jälkeen yhteys tyypillisesti loppuu. Jos treffit toteutuvat, niin se luonne ei sitten kelpaa. Jos luonne kelpaa löytynee vielä muita esteitä. Taitaa olla tyypillinen tapaus, ketään ei löydy.

        Ja mitä on ulkonäkö? Ilmeisesti naisille kasvot, koska itsekin lähinnä vain siihen panostavat. Miehille luultavasti isompi kokonaisuus, eli vartalo.


    • Ihannepainossa

      Eli kuvat vaihtoon mahdollisimman heti, ettei turhaan kirjoitella, jos ulkonäkö ei miellytä.

      Miehen ulkonäössä ainakin minua kiinnostavat kasvot ja vartalo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe