Hyvät neuvot tarpeen

Hukkaanheitettyäelämää

Miehellä suhde ollut kuukausia tahollaan naimisissa olevaan naiseen ja yli 20 vuotinen avoliitto tuli päätökseen. Hän pääsee muuttamaan omaan asuntoon parin kuukauden päästä ja olosuhteiden pakosta rahan takia joudutaan olemaan samankaton alla tuo aika. Pyysin, että sen aikaa ei tapaisi toista naista, koska voisi edes vähän kunnioittaa ja hän voisi muuton jälkeen tehdä mitä lystää ja hän lupasi. Nyt selvisi säännölliset seksitapaamiset naisen kanssa ja miehen valehtelu, pyynnöstäni huolimatta. Mitä tekisitte? En voi nukkua, syödä, vatsassa jännityksen tunne kokoajan.

12

2676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No aika vähän voit tehdä. Ei taida muutenkaan olla ihan sanansa mittainen mies.

      Jos haluat kostaa, voit tietysti kertoa miehesi uuden naisen puolisolle tapailusta, niin loppuu se pelleily.

    • kokemustakovaa

      Ja jälleen yksi "herrasmies" lisää. En kyllä siis todellakaan voi ymmärtää, miksi osa miehistä kadottaa kaiken inhimillisyyden ja välittämisen hurahtaessaan pettämiseen. On epäinhimillistä joutua kokemaan tuollaista. Saatat joutua kärsimään traumaoireista vielä jälkikäteen pitkäänkin. Eikö näitä tällaisia ihmisiä vastaan jo saisi nostaa henkisen pahoinpitelysyytteen! Vaan ei, kun suomessa saa sikailla ja tuhota toista miten lystää.

      Ilmoita vain naisen miehelle. Pieni revanssi auttaa asian yli pääsemissessä, vaikkei se mikään paras ohje ole. Kannataa myös hakea mielenterveyspalveluista akuuttiin tilanteeseen keskustelu ja lääkeapua. Se onkin ainut keino, kun epäinhimistä pettämisrikosta ei ole kriminalisoitu, vaikka kyllä pitäisi. Voimia ja jaksamista sinulle. Koville se kyllä tulee ottamaan, mutta aika helpottaa.

      Jos miehesi millään tavoin tahdot takaisin, niin psykologisesti toimivin vaihtoehto on pysyä tyynenä ja kuunnella/katsella/kannustaa miestäsi olevinaan aidolla mielenkiinnolla.

    • Narskuko

      Heitä se sika pihalle ja kamat perään ja vaihda lukot niin minä tekisin.

      • Jutus on juttuja. Suomessa ei pydty heittämään ketään kodistaan noin vain.


    • neuvojaannansulle

      Niin heitä se pihalle. Et ole velvollinen mitenkään ottamaan saman katon alle vaikkei sillä rahaa ole. Itse päätti liitto ne ja joten siirtykööt nyt samotein uuteen osoitteeseen. Onkohan se varattu nainen eroamassa? Jos se voisi siirtyä sen katon alle? Kyllä en katselisi sekuntiakaan miestä joka näin touhuaa. Menkööt sitten vaikka putkaan nukkumaan ihan sama mitä tekee ja minkä katon alle asettuu. Ja vaikka omistatte yhdessä kämpän on sen lähdettävä jos niin pyydät. Jos hyvällä lähde tee ongelma ja viranomaiset poistaa sen sua ärsyttämästä. Kuukausia käynyt pussejaan tyhjentämässä. Onkohan sama mies jota minäkin seuraan? Sekin on kulkenut eronneen ystävänsä tykönä. Vaikka on liitossa edelleen. Tietääkö hän sen kumppani mitään? Neuvoa en osaa muuta kuin heitä ulos ja vaihda lukko.

    • pellehermann

      Vatsassa jännityksen tunne koko ajan...? Siis mitä sä jännität? Eikös teillä ole jo asiat selvä. Olette käytännössä eronneet, mies muuttaa toiseen asuntoon parin kk päästä, ja olet hyväksynyt sen, että mies asuu vielä kanssasi saman katon alla sen ajan.

      Mitä sinä sillä voitat, jos mies nyt sen pari kk ei tapaisi naista, jota kuitenkin aikoo tapailla ja on tapaillut jo ennen kuin tiesit edes asiasta? Miksi mies ei voisi tänäkin aikana naista tapailla? Ei kai hän sitä ihmistä teille kotiin tuo?

      Vai meinaatko, että jos mies tosissaan jättäisi sen naisen tapaamisen täksi ajaksi, niin sinulla olisi vielä jotain saumoja yrittää saada mies sittenkin jäämään sinun luoksesi? Että jos mies vaikka unohtaisi sen naisen, kun vähään aikaan ei sitä näkisi. Ihan utopiaa.

      Itse asiassa olisi parempi aina muuttaa erilleen heti kun on päätös erosta tehty. Turhaan siinä itseään ja toisiaan kiusaa, varsinkin jos tällainen kuvio on olemassa. Yhtä kyräilemistä ja sanailemista se kuitenkin olisi ja toisen piikittelemistä. Yleensä. Parempi muuttaa reilusti erilleen, asian työstäminen on helpompaa kun ei koko ajan olla toistensa näkyvillä.

      Et kai edes tosissasi uskonut, että mies nyt tosiaan pitäisi taukoa uuden naisensa tapaamisessa? Olet saanut neuvoja, että ilmoita sille sen naisen miehelle. No, se on sinun asiasi, jos niin tahdot tehdä. Saattaahan olla, että siellä mies jo tietääkin.

      • gioboönnkll

        Niinpä. Eronnut petetty rouva haaskana

        "kun erosta on kaksi vuotta voin sanoa, että minä voitin tässä enemmän kuin menetin. Ei ole enää ikävä parisuhdetta eikä eksää. Välimme ovat neutraalit. " - ja toisen parisuhteen rikkojan?

        Olet kuvottava.


    • pistävastaanteoista

      Perseaukiset töihin että on varaa elää itsenäisesti. Koirat ja kissat on elättejä, ei miehet. Menkööt uuden panonsa luo. Siellähän se onni on!
      Jos toinen ottaa riskin pettämällä niin kantakoot vastuun. Miksi kiusata toista enää vielä asumalla yhdessä. Mun luota lähtis heti. Vittu pakkaisin jätesäkit heti pihaan. Palveluksena. Ja kiitoksena kaikesta.

    • ratkaisuttehtynä

      Miksi ihmeessä pidät asunnossasi asumassa vielä 2 kk ja sitten häipyy. Mitä sinä voitat tuossa geississä. Ei mies jää sinun luo jos sitä haaveilet jossain mielen sopukoissa.

    • käytännönihminen

      Eiköhän se kuitenkin ole vielä ns. yhteinen asunto, ei pelkästään naisen, jos kerran ovat 20 vuotta olleet yhdessä. Yhteisestä asunnosta on vaikea saada ketään ulos ilman oikeuden määräystä, joten kannattaa antaa asian olla, ajatella vain, että kaksi kuukautta kuluu nopeasti.

      Näin käytännön ihmisenä, kun/jos asuntona on esim. yksiö tai kaksio, mietityttää nukkumajärjestelyt. On aika ikävää nukkua samassa huoneessa miehen kanssa. Ymmärrettävästi silloin samassa huoneessa oleminenkin on varmasti ahdistavaa. Toivottavasti asunnossanne on huoneita sen verran, että kohtaatte mahdollisimman vähän.

    • ViisasUkko

      Ukkosi löysi tiukempaa tavaraa ja halusi vaihtaa.....Kuka nyt enää useammin käyttää kertapyyhittää vessapaperia?

      • ViisasUkko

        Pitää olla:Kerta pyyhittyä paskapaprua...näin arvostetaan naista korkealle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe