Missä on rakas ystävämme kristitty.net?

unitaari

Kristitty.net katosi palstalta perjantai-iltana sapatin alettua. Kirjoitin sinä aikana muutamia viestejä, joissa osoitin kiistattoman totuuden: Paavali ei matkustanut jokaisen juhlan aikana Jerusalemiin uhraamaan eläimiä Herralle niin kuin kristitty.net luuli hänen tehneen ja opettaneen pakanoille (kristitty.net luonnollisesti kiistää opettaneensa tai tarkoittaneensa sanoillaan tällaista, mutta lainaan ne viestit tähän ketjuun, joissa hän puhui tähän asiaan viittaavalla tavalla).

Kristitty.net joutuu nyt harkitsemaan tarkoin sitä, millä tavalla opettaa jatkossa ja mitä sanomaa levittää kristityille, joita hän yrittää käännyttää toraistisen opin kannattajaksi: palaamaan vanhaan liittoon ja hylkäämään uuden liiton Kristuksen veressä ja ruumiin uhrin kautta, armon ja totuuden voi vaihtaa vanhan liiton lakiin, jos niin tahtoo...

Hän joutuu valitsemaan sen välillä, pitääkö juhliin osallistumista vapaaehtoisena vai sanooko Paavalin jättäneen juhlat väliin sen vuoksi, että julisti evankeliumia ja opetti pakanoita noudattamaan kaikkia Mooseksen lain käskyjä kaukana Jerusalemista (kristittty.net luulee, että Paavali opetti pakanoita pitämään kaikki Mooseksen lain eli vanhan liiton käskyt, mutta todellisuudessa Paavali neuvoi luopumaan Mooseksesta ja vanhasta liitosta niin että uusi liitto ja sen todellisuus Kristuksessa Jeesuksessa, meidän herrassamme, korvasi vanhan liiton esikuvalliset lain käskyt ja on niiden täyttymys... ja monet vanhan liiton käskyt kuuluivat vain Israelin kansalle vanhaan liittoon Israelin maassa, ei muualla maailmassa).

No, kristitty.net saapuu pian takaisin tai sitten hän jatkaa agendaansa muilla foorumeilla kuten helluntailaisuus palstalla, jossa häntä ei ole vielä yhtä selvästi vääräksi profeetaksi ja opettajaksi paljastettu kuin täällä. Eikö ole muuten irvokasta, että ihminen, joka on paljastanut vääräksi profeetaksi, jatkaa kristittyjen tuomitsemista Mooseksen lain hylkäämisen vuoksi, vaikka hänet olisi pitänyt tappaa lain rikkojana? (5Moos 18:20ss.; 13)

43

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entä Paavali, miksi hän näki vaivaa keretäkseen helluntaiksi Jerusalemiin? Pakanoiden apostolilla ei ollut mitään syytä vain näön vuoksi viettää "juutalaisten" juhlia voittaakseen pakanoita. Paavali kirjoittaa, että meidän tulee olla hänen seuraajiaan (1. Kor. 4:16). Paavali vietti juhlia, siksi meidänkin tulee niitä viettää. Kol. 2:17 sanotaan preesenssissä, että juhlat ovat tulevaisten varjo. Jos ne oli kumottu, Paavali olisi pitänyt kirjoittaa, että ne olivat tulevaisten varjo.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15158597/kuka-tuomitsi-ja-kenet-kol-216-23#comment-92659276

      Paavali olisi ollut täysin tekopyhä paskiainen, jos hän olisi vapauttanut muut Tooran käskyjen noudattamisesta, mutta itse nähnhy paljon vaivaa ehtiäkseen Jerusalemiin helluntaiksi. Tietenkin Paavali noudatti Tooraa koska se oli edelleen voimassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15158597/kuka-tuomitsi-ja-kenet-kol-216-23#comment-92668289

      Näin kristitty.net on kirjoittanut Paavalista ja juhliin liittyvien käskyjen noudattamisesta. Jokainen Paavalin kirjeitä (Gal 1-2) ja Apostolien tekoja lukenut tietää, että Paavali ei käynyt Jerusalemissa kuin muutaman kerran vuosien 32 ja 57 välillä hänen toimiessaan pakanoiden apostolina ja julistaessaan evankeliumia pakanoiden kaupungeissa ja opettaessaan heitä pitkämielisesti Kristuksen terveellä sanalla ja evankeliumin totuudella.

      Kristitty.netin mielestä Paavali matkusti Jerusalemiin sen vuoksi, että lain käsky pakotti hänet siihen. Paavali osoittaa itse omilla sanoillaan, että hän kävi Jerusalemissa tavatakseen siellä veljiä ja julistaakseen evankeliumia tai muusta syystä kuin Mooseksen lain käskyjen vaatimasta pakosta, mutta hän kävi siellä harvoin, ei jokaisen juhlan aikana monta kertaa vuodessa, niin kuin kristitty.net on mitä ilmeisimmin luullut hänen tehneen, kun ei ajatellut tätä asiaa tarkemmin aiemmin.

      Apostolien teot:
      9:26 Ja kun hän oli tullut Jerusalemiin, yritti hän liittyä opetuslapsiin; mutta he kaikki pelkäsivät häntä, koska eivät uskoneet, että hän oli opetuslapsi.
      9:27 Mutta Barnabas otti hänet turviinsa ja vei hänet apostolien tykö ja kertoi heille, kuinka Saulus tiellä oli nähnyt Herran, ja että Herra oli puhunut hänelle, ja kuinka hän Damaskossa oli rohkeasti julistanut Jeesuksen nimeä.
      9:28 Ja niin hän kävi heidän keskuudessaan sisälle ja ulos Jerusalemissa ja julisti rohkeasti Herran nimeä.

      12:25 Ja Barnabas ja Saulus palasivat Jerusalemista toimitettuansa avustustehtävän ja toivat sieltä mukanaan Johanneksen, jota myös Markukseksi kutsuttiin.

      15:2 Kun siitä syntyi riita ja kun Paavali ja Barnabas kiivaasti väittelivät heitä vastaan, niin päätettiin, että Paavalin ja Barnabaan ja muutamien muiden heistä tuli mennä tämän riitakysymyksen tähden apostolien ja vanhinten tykö Jerusalemiin.

      18:22 Ja noustuaan maihin Kesareassa hän vaelsi ylös Jerusalemiin ja tervehti seurakuntaa ja meni sitten alas Antiokiaan.

      19:20 Näin Herran sana voimallisesti kasvoi ja vahvistui.
      19:21 Kun kaikki tämä oli tapahtunut, niin Paavali hengessä päätti kulkea Makedonian ja Akaian kautta ja matkustaa Jerusalemiin ja sanoi: "Käytyäni siellä minun pitää nähdä myös Rooma."

      20:16 Sillä Paavali oli päättänyt purjehtia Efeson ohitse, ettei häneltä kuluisi aikaa Aasiassa; sillä hän kiiruhti joutuakseen, jos suinkin mahdollista, helluntaiksi Jerusalemiin.

      Galatalaiskirje:
      1:15 Mutta kun hän, joka äitini kohdusta saakka on minut erottanut ja kutsunut armonsa kautta, näki hyväksi
      1:16 ilmaista minussa Poikansa, että minä julistaisin evankeliumia hänestä pakanain seassa, niin minä heti alunpitäenkään en kysynyt neuvoa lihalta ja vereltä,
      1:17 enkä lähtenyt ylös Jerusalemiin niiden luo, jotka ennen minua olivat apostoleja, vaan menin pois Arabiaan ja palasin taas takaisin Damaskoon.
      1:18 Sitten, kolmen vuoden kuluttua, minä menin ylös Jerusalemiin tutustuakseni Keefaaseen ja jäin hänen tykönsä viideksitoista päiväksi.
      1:19 Mutta muita apostoleja minä en nähnyt; näin ainoastaan Jaakobin, Herran veljen.

      2:1 Sitten, neljäntoista vuoden kuluttua, minä taas menin ylös Jerusalemiin Barnabaan kanssa ja otin Tiituksenkin mukaani.
      2:2 Mutta minä menin sinne ilmestyksen johdosta ja esitin heille sen evankeliumin, jota julistan pakanain keskuudessa; esitin sen yksityisesti arvokkaimmille heistä, etten ehkä juoksisi tai olisi juossut turhaan.
      2:3 Mutta ei edes seuralaistani Tiitusta, joka oli kreikkalainen, pakotettu ympärileikkauttamaan itseänsä.

      Näiden kohtien perusteella Paavali ei matkustanut kertaakaan sen vuoksi Jerusalemiin, että Mooseksen laki olisi vaatinut häntä tekemään niin ja hän olisi noudattanut Mooseksen lakia osallistuakseen Jerusalemissa juhliin liittyvien uhrien uhraamiseen tai totellakseen Mooseksen lain käskyä muilla tavoilla. Toraistin mielestä Paavali kävi Jerusalemissa lain vaatiman pakon vuoksi osallistuakseen laissa määrättyihin juhliin monta kertaa vuodessa, mutta tämä väite on ilmiselvästi väärä, joten toraisti muuttaa tämän jälkeen opetustaan tavalla tai toisella...

      • "Toraistin mielestä Paavali kävi Jerusalemissa lain vaatiman pakon vuoksi osallistuakseen laissa määrättyihin juhliin monta kertaa vuodessa, mutta tämä väite on ilmiselvästi väärä, joten toraisti muuttaa tämän jälkeen opetustaan tavalla tai toisella..."

        Olin väärässä. Kristitty.net ei muuttanut opetustaan. Hän väittää edelleen, että Paavali matkusti joka vuosi Jerusalemiin kolme kertaa lain vaatiman pakon vuoksi. En voinut uskoa, että joku on niin tyhmä kiistattomat todisteet nähtyään, että jatkaa harhaisia väitteitään ja niiden mukaan uskomista. Nyt olen myös tämän pimeyden nähnyt ja on pakko uskoa,...


      • unitaari kirjoitti:

        "Toraistin mielestä Paavali kävi Jerusalemissa lain vaatiman pakon vuoksi osallistuakseen laissa määrättyihin juhliin monta kertaa vuodessa, mutta tämä väite on ilmiselvästi väärä, joten toraisti muuttaa tämän jälkeen opetustaan tavalla tai toisella..."

        Olin väärässä. Kristitty.net ei muuttanut opetustaan. Hän väittää edelleen, että Paavali matkusti joka vuosi Jerusalemiin kolme kertaa lain vaatiman pakon vuoksi. En voinut uskoa, että joku on niin tyhmä kiistattomat todisteet nähtyään, että jatkaa harhaisia väitteitään ja niiden mukaan uskomista. Nyt olen myös tämän pimeyden nähnyt ja on pakko uskoa,...

        Olipa kiistattomia todisteita kerrakseen. Raamatussa sanotaan kiistatta, että Paavali kiiruhti joutuakseen helluntaiksi Jerusalemiin. Lisäksi sanotaan, että Paavali ei missään kohtaa rikkonut Mooseksen lakia. Mutta sinun mielestäsi Paavali ei matkustanut Jerusalemiin joka vuosi, koska täytyihän Paavalin rikkoa lakia, koska laki oli kumottu. Koska se nyt vain ei sovi sinun oppiisi, että Paavali noudatti lakia.


    • todistajasetä

      On kuulemma kadonnut Siinain erämaahan jälkiä jättämättä.

    • On se liikuttavaa, että ollaan huolissaan minun sijainnistani. Sanottakoon näin suoraan, että se on minun oma asiani missä vietän sapattini ja viikonloppuni. Sapattina en kirjoittele foorumille ja jatkan tuota viikottaista somepaastoa vielä sunnuntainkin puolelle, koska en ole mikään some orja, toisin kuin eräät, vaan minä pystyn aivan hyvin olemaan hetken täältä poissa.

      Mitä tulee Paavaliin, olen tähän jo vastannut toisessa ketjussa. Paavalin oma todistus on, että hän ei ole mitään rikkonut juutalaisten lakia vastaan. Paavali siis noudatti Tooraa koko elämänsä. Tietenkin Paavali kiiruhti ehtiäkseen helluntaiksi Jerusalemiin, koska noudatti Tooraa. Mitä muuta syytä Paavalilla saattoi olla kiirehtiä Jerusalemiin, kuin juhlat? Uskovat veljet olivat Jerusalemissa 247, eivät he olleet sieltä mihinkään karkaamassa, ei Paavalin olisi tarvinnut kiirehtiä Jerusalemiin tavatakseen uskonveljiä. Raamatussa sanotaan suoraan, että Paavali kiirehti Jerusalemiin ehtiäkseen viettämään helluntaita.

      Paavali noudatti lakia koko elämänsä:

      ”Ota ne luoksesi ja puhdista itsesi heidän kanssansa ja maksa kulut heidän puolestaan, että he saisivat leikkauttaa tukkansa; siitä kaikki huomaavat, ettei ole mitään perää siinä, mitä heille on kerrottu sinusta, vaan että sinäkin vaellat lain mukaan ja noudatat sitä.” (Apt. 21:24)

      ”Mutta sen minä sinulle tunnustan, että minä sitä tietä vaeltaen, jota he lahkoksi sanovat, niin palvelen isieni Jumalaa, että minä uskon kaiken, mitä on kirjoitettuna laissa ja profeetoissa, ” (Apt. 24:14)

      ”Minä en ole mitään rikkonut juutalaisten lakia enkä pyhäkköä enkä keisaria vastaan” (Apt. 25:8)

      ”Miehet, veljet! Vaikka en ole mitään tehnyt kansaamme tai isiemme tapoja vastaan, annettiin minut kuitenkin Jerusalemista vankina roomalaisten käsiin” (Apt. 28:17)

      Paavali vietti juhlia:

      "Mutta jätti heidät hyvästi, sanoen: minun tulee kaiketi mennä Jerusalemiin tälle juhlalle, joka nyt lähestyy. Mutta sitte minä palajan, jos Jumala suo, teidän tykönne. Ja niin hän läksi matkaan Ephesosta," (Apt. 18:21)

      "Sillä Paavali oli päättänyt purjehtia Efeson ohitse, ettei häneltä kuluisi aikaa Aasiassa; sillä hän kiiruhti joutuakseen, jos suinkin mahdollista, helluntaiksi Jerusalemiin." (Apt. 20:16)

      Antinomistit uskovat hokemaansa mantraa "laki on kumottu" niin kovasti, että eivät voi nähdä mitään muuta todellisuutta. Jos Raamatussa sanotaan, että Paavali kiiruhti ehtiäkseen helluntaiksi Jerusalemiin, antinomistien mielestä se tarkoittaa sitä, että Paavali kiiruhti tavatakseen uskonveljiään Jerusalemissa, lailla ja juhlilla ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Ja kun Raamatussa sanotaan, että Paavali ei missään kohtaa rikkonut Mooseksen lakia, sen täytyy tarkoittaa, että todellisuudessa hän oli vapaa Mooseksen laista, mutta noudatti sitä vain julistaakseen juutalaisille evankeliumia. Mitä syytä pakanoiden apostolilla oli noudattaa Mooseksen lakia? Ei mitään. Paavali oli vapaa pakanoiden seurassa rikkomaan lakia, mutta jostain kumman syystä hän ei tehnyt sitä. Voisiko olla, että Paavali noudatti lakia, koska laki oli edelleen voimassa? Antinomistien selitykset vaativat mielikuvitusta ja todella lujaa uskoa.

      Paras esimerkki on Mt. 5:17 jossa Jeesus suoraan sanoo, että lakia ei ole kumottu eikä laista katoa pieninkään piirto. Voisiko asiaa enää selvemmin sanoa, mutta nämäkin sanat antinomistit saavat väännettyä kieroon: Jeesus täytti lain, jotta meidän ei tarvitsisi sitä noudattaa. Hienosti kumotaan jae kuin jae, joka ei sovi antinomistien oppiin.

    • mot___

      On syytä ottaa tämän henkilön tekemiset esille, koska minua nyt kuvottaa.

      Hän kirjoitti taannoin Suomi24:lle kadotustuomion Pyhä Hengen nimissä väittäen, että Jumala on antanut hänelle vallan tuomita kadotukseen toisen henkilön.

      kristitty.net kirjoitti näin: "Sinulla wewewewewewewew ei ole pelastusta. Minulla on Pyhältä Hengeltä saama valtuutus julistaa sinulle kadotustuomio. Sinä et voi pelastua. Oletko nyt tyytäväinen? " https://keskustelu.suomi24.fi/t/15123209/missa-te-uhraatte-ja-missa-kasvatatte---#comment-92319245

      Tuomion saanut kyseenalaisti viestin heti. Keskustelusta päätelle kristitty.net piti kannasta kiinni pitkään. Viikkojen päästä hän tunnusti, että oli vain vinoillut "wewewewewewewew":lle. Mitähhh?? Vinoillut Pyhän Hengen nimissä ??????? Ei voi olla totta !!!!!!!

      kristitty.net tunnusti asian näin: "Jokainen joka on lukenut tuon minun viestin johon wewewewewewewewe linkkasi ymmärtää, että minä vinoilin hänelle. Minä en ole kenellekään julistanut kadotustuomiota. Ja minä nyt vain en usko että Pyhä Henki toimii weweweweween kautta. " https://keskustelu.suomi24.fi/t/15158597/kuka-tuomitsi-ja-kenet-kol-216-23#comment-92826363

      Ei tämä mitään kevyttä komediaa ollut. Kyllä tämä "vinoilu" oli asiaton yritys toimia Jumalan nimissä asiassa, mihin kristitty.netillä ei ollut siihen valtaa. Ko. henkilö on ihan asiallisesti huomauttanut kristitty.netiä Pyhän Hengen pilkkaamisesta ja omavaltaisesta profetoinnista. Tällainen toiminta vie kyllä kadotukseen. Olen sitä miltä, että Jumala on laittanut "wewewewewewewew":n hommiin kristitty.netiä vastaan, koska hän ei toimi asiallisesti.

      • Jokainen joka lukee tuon ketjun ja viestini, ymmärtää että minä vinoilin wewewewewewewe nimimerkille. Minulla on täysi lupa vinoilla. Ja siitä olen vakuuttunut ja täysin varma, että Pyhä Henki ei toimi wewewewewen kautta, vaan hän julistaa kadotustuomioita aivan omasta päästään tai sitten pahan hengen vaikutuksesta.


      • mot___
        Kristitty.net kirjoitti:

        Jokainen joka lukee tuon ketjun ja viestini, ymmärtää että minä vinoilin wewewewewewewe nimimerkille. Minulla on täysi lupa vinoilla. Ja siitä olen vakuuttunut ja täysin varma, että Pyhä Henki ei toimi wewewewewen kautta, vaan hän julistaa kadotustuomioita aivan omasta päästään tai sitten pahan hengen vaikutuksesta.

        Minä olen sitä mieltä, että teit peruuttamattoman synnin. Seison edelleen mielipiteeni takana.


      • mot____
        Kristitty.net kirjoitti:

        Jokainen joka lukee tuon ketjun ja viestini, ymmärtää että minä vinoilin wewewewewewewe nimimerkille. Minulla on täysi lupa vinoilla. Ja siitä olen vakuuttunut ja täysin varma, että Pyhä Henki ei toimi wewewewewen kautta, vaan hän julistaa kadotustuomioita aivan omasta päästään tai sitten pahan hengen vaikutuksesta.

        Toimintasi on törkeää !!!!!!!!


      • mot____ kirjoitti:

        Toimintasi on törkeää !!!!!!!!

        wewen toiminta jos mikä on törkeää. Tuomitaan ihmisiä ties mistä rikkeistä suin päin kadotukseen. Pyhä Henki ei todellakaan toimi sillä tavalla. Pyhä Henki kutsuu parannukseen ja kääntymykseen. wewewe ei anna mitään mahdollisuutta kääntyä ja tehdä parannusta.

        Wewewewewe on naurettava pelle, jonka toimintaa sopii kritisoida. Wewewewewen mielestä hänen kritisointi on Pyhän Hengen pilkkaa, mikä kertoo paljon mitä hän kuvittelee itsestään.


      • takapenkiltä
        Kristitty.net kirjoitti:

        wewen toiminta jos mikä on törkeää. Tuomitaan ihmisiä ties mistä rikkeistä suin päin kadotukseen. Pyhä Henki ei todellakaan toimi sillä tavalla. Pyhä Henki kutsuu parannukseen ja kääntymykseen. wewewe ei anna mitään mahdollisuutta kääntyä ja tehdä parannusta.

        Wewewewewe on naurettava pelle, jonka toimintaa sopii kritisoida. Wewewewewen mielestä hänen kritisointi on Pyhän Hengen pilkkaa, mikä kertoo paljon mitä hän kuvittelee itsestään.

        Sinun tuomiosi wewewlle on ymmärrettävissä profetiaksi. Turha sitä on jälkeenpäin selitellä. Ei ole mitään merkitystä, missä tarkoituksessa sepitit profetian. Ei ole mitään merkitystä, mikä henkilö on wewew. Sinä olet keksinyt omasta päästäsi profetian, mitä et voi saada anteeksi.

        5. Moos 18:20 Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'


      • takapenkiltä kirjoitti:

        Sinun tuomiosi wewewlle on ymmärrettävissä profetiaksi. Turha sitä on jälkeenpäin selitellä. Ei ole mitään merkitystä, missä tarkoituksessa sepitit profetian. Ei ole mitään merkitystä, mikä henkilö on wewew. Sinä olet keksinyt omasta päästäsi profetian, mitä et voi saada anteeksi.

        5. Moos 18:20 Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'

        Minä kun luulin että huumori on tällä foorumilla sallittua. Jokainen järkevä ihminen ymmärtää viestistäni, että minä vinoilin wewewewelle. Joka ei ymmärrä ei ymmärrä.


      • takapenkiltä
        Kristitty.net kirjoitti:

        Minä kun luulin että huumori on tällä foorumilla sallittua. Jokainen järkevä ihminen ymmärtää viestistäni, että minä vinoilin wewewewelle. Joka ei ymmärrä ei ymmärrä.

        Luuletko, että Pyhä Henki ymmärtää sinua? Ei ymmärrä, vaan pistää sinut tuliseen järveen.


      • takapenkiltä kirjoitti:

        Luuletko, että Pyhä Henki ymmärtää sinua? Ei ymmärrä, vaan pistää sinut tuliseen järveen.

        Pyhä Henki todellakin ymmärtää huumoria. Tiukkapipot helvettiin julistajat eivät.


      • takapenkiltä
        Kristitty.net kirjoitti:

        Pyhä Henki todellakin ymmärtää huumoria. Tiukkapipot helvettiin julistajat eivät.

        Mitä? Oletko tosissasi? Sinussa on demoni.


      • takapenkiltä kirjoitti:

        Mitä? Oletko tosissasi? Sinussa on demoni.

        Voin vain kuvitella miten raskas taakka wewewewewewen "armolahja" on, joutuu julistamaan rakkaita siskoja ja veljiä ikuiseen kadotukseen. Itselleni en toivoisi moista armolahjaa.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Voin vain kuvitella miten raskas taakka wewewewewewen "armolahja" on, joutuu julistamaan rakkaita siskoja ja veljiä ikuiseen kadotukseen. Itselleni en toivoisi moista armolahjaa.

        Voin myös kuvitella kuinka pidetty henkilö wewewewewewewe on seurakunnassaan.


      • 234234534
        Kristitty.net kirjoitti:

        Voin vain kuvitella miten raskas taakka wewewewewewen "armolahja" on, joutuu julistamaan rakkaita siskoja ja veljiä ikuiseen kadotukseen. Itselleni en toivoisi moista armolahjaa.

        Eikös toraisti enää muista, että Hesekiel taisi tehdä samanlaista hommaa. Ei kai faarao taivaaseen pelastunut?

        Hesekiel 29:
        2 "Ihminen, käännä katseesi kohti faraota, Egyptin kuningasta, ja julista tuomio hänelle ja koko Egyptille.

        Entäs Tyyroksen pomot? Pelastuivatko he?

        Hesekiel 28:
        1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        2 "Ihminen, sano Tyroksen ruhtinaalle: Näin sanoo Herra Jumala: -- Sinä olet käynyt ylpeäksi
        ---
        9 Vieläkö sanot: "Minä olen jumala", kun seisot surmaajiesi edessä? Ihminen sinä olet, et jumala, olet tappajiesi armoilla. 10 Sinä kuolet muukalaisten käsissä kuin kuka tahansa ympärileikkaamaton. Minä olen puhunut, sanoo Herra Jumala."

        11 Minulle tuli tämä Herran sana: 12 "Ihminen, viritä valitusvirsi Tyroksen kuninkaasta,
        ---
        18 Sinä teit kaupoissasi vääryyttä, monin synnein sinä saastutit pyhäkkösi. Siksi minä sytytin keskellesi tulen, ja se poltti sinut, minä tein sinusta tomua ja tuhkaa kaikkien nähden.
        19 Kaikki kansat, jotka tunsivat sinut, kauhistuvat nyt kohtaloasi. Sinä olet kammottava varoitus. Sinä olet iäksi poissa."

        Onkos Hesekielillä kurjat oltavat taivasten seurakunnassa? Ei ole. Ne on luksusta sinun tilanteeseesi nähden, koska sinä saat vuoteen tulisten hiilten päältä ja matojen keskeltä.


      • 234234534 kirjoitti:

        Eikös toraisti enää muista, että Hesekiel taisi tehdä samanlaista hommaa. Ei kai faarao taivaaseen pelastunut?

        Hesekiel 29:
        2 "Ihminen, käännä katseesi kohti faraota, Egyptin kuningasta, ja julista tuomio hänelle ja koko Egyptille.

        Entäs Tyyroksen pomot? Pelastuivatko he?

        Hesekiel 28:
        1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        2 "Ihminen, sano Tyroksen ruhtinaalle: Näin sanoo Herra Jumala: -- Sinä olet käynyt ylpeäksi
        ---
        9 Vieläkö sanot: "Minä olen jumala", kun seisot surmaajiesi edessä? Ihminen sinä olet, et jumala, olet tappajiesi armoilla. 10 Sinä kuolet muukalaisten käsissä kuin kuka tahansa ympärileikkaamaton. Minä olen puhunut, sanoo Herra Jumala."

        11 Minulle tuli tämä Herran sana: 12 "Ihminen, viritä valitusvirsi Tyroksen kuninkaasta,
        ---
        18 Sinä teit kaupoissasi vääryyttä, monin synnein sinä saastutit pyhäkkösi. Siksi minä sytytin keskellesi tulen, ja se poltti sinut, minä tein sinusta tomua ja tuhkaa kaikkien nähden.
        19 Kaikki kansat, jotka tunsivat sinut, kauhistuvat nyt kohtaloasi. Sinä olet kammottava varoitus. Sinä olet iäksi poissa."

        Onkos Hesekielillä kurjat oltavat taivasten seurakunnassa? Ei ole. Ne on luksusta sinun tilanteeseesi nähden, koska sinä saat vuoteen tulisten hiilten päältä ja matojen keskeltä.

        Ai wewewewewewewe rinnastetaan nyt Hesekieliin? Jopa on jotakin. Kumartakaamme kaikki suurta profeettaa, joka on astunut keskuuteemme. Käy sääliksi jokaista, joka uskoo että wewewewewewewe on profeetta.


      • takapenkiltä
        Kristitty.net kirjoitti:

        Ai wewewewewewewe rinnastetaan nyt Hesekieliin? Jopa on jotakin. Kumartakaamme kaikki suurta profeettaa, joka on astunut keskuuteemme. Käy sääliksi jokaista, joka uskoo että wewewewewewewe on profeetta.

        Sinua tässä käy sääliksi. Taidat olla niin paatunut, että naureskelet asialle kuin Joker, ikään kuin se saisi sinut unohtamaan tuomiosi. Sinussa on demoni.


      • takapenkiltä kirjoitti:

        Sinua tässä käy sääliksi. Taidat olla niin paatunut, että naureskelet asialle kuin Joker, ikään kuin se saisi sinut unohtamaan tuomiosi. Sinussa on demoni.

        Todellakin käy sääliksi ihmisiä, jotka uskovat profeetaksi ketä tahansa pelleä joka itsensä profeetaksi julistaa.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        wewen toiminta jos mikä on törkeää. Tuomitaan ihmisiä ties mistä rikkeistä suin päin kadotukseen. Pyhä Henki ei todellakaan toimi sillä tavalla. Pyhä Henki kutsuu parannukseen ja kääntymykseen. wewewe ei anna mitään mahdollisuutta kääntyä ja tehdä parannusta.

        Wewewewewe on naurettava pelle, jonka toimintaa sopii kritisoida. Wewewewewen mielestä hänen kritisointi on Pyhän Hengen pilkkaa, mikä kertoo paljon mitä hän kuvittelee itsestään.

        "Pyhä Henki kutsuu parannukseen ja kääntymykseen. wewewe ei anna mitään mahdollisuutta kääntyä ja tehdä parannusta."

        Mooseksen laki ei anna mahdollisuutta parannuksen tekoon. Se vaatii tappamaan kaltaisesi väärän profeetan. Miksi ette noudata toraistien seurakunnassa Mooseksen lakia? Sinut olisi pitänyt tappaa sen vuoksi, että profetoit väärin ja luulit valheen henkeä Jumalan Pyhäksi Hengeksi.

        5.Mooseksen kirja:
        18:20 Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'
        18:21 Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: 'Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?' niin huomaa:
        18:22 kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä."


      • unitaari kirjoitti:

        "Pyhä Henki kutsuu parannukseen ja kääntymykseen. wewewe ei anna mitään mahdollisuutta kääntyä ja tehdä parannusta."

        Mooseksen laki ei anna mahdollisuutta parannuksen tekoon. Se vaatii tappamaan kaltaisesi väärän profeetan. Miksi ette noudata toraistien seurakunnassa Mooseksen lakia? Sinut olisi pitänyt tappaa sen vuoksi, että profetoit väärin ja luulit valheen henkeä Jumalan Pyhäksi Hengeksi.

        5.Mooseksen kirja:
        18:20 Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'
        18:21 Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: 'Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?' niin huomaa:
        18:22 kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä."

        Paraskin puhumaan, etkös sinä ole myös saanut kadotustuomion Pyhän Hengen pilkasta? Joten matkalla helvettiin ollaan molemmat.

        Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Paraskin puhumaan, etkös sinä ole myös saanut kadotustuomion Pyhän Hengen pilkasta? Joten matkalla helvettiin ollaan molemmat.

        Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä.

        Kun saat sen muutoksen aikaan, niin muista pyytää veljiäsi kivittämään ensimmäiseksi sinut kuoliaaksi, koska laki vaatii tekemään niin väärille profeetoille.


      • unitaari kirjoitti:

        Kun saat sen muutoksen aikaan, niin muista pyytää veljiäsi kivittämään ensimmäiseksi sinut kuoliaaksi, koska laki vaatii tekemään niin väärille profeetoille.

        Täytyy muistaa. Minulla ei olisi mitään sitä vastaan, jos minut Mooseksen lain nojalla tuomitaan kuolemaan. Jos seurakuntani päättää minut kivittää, he voivat minun puolestani sen tehdän. Mutta kuten Paavali kirjoittaa kolossalaiskirjeessä, en salli kenenkään pakanan, kuten sinun, tuomita minua, vaan se on yksin seurakunnan tehtävä. Sinä olet myös ansainnut kuolemantuomion, koska rikot sapattia, tai niin voi ainakin kirjoitustesi perusteella päätellä, että et sapattia pyhitä. Joten olet itse ansainnut aivan yhtälailla kuolemantuomion.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Täytyy muistaa. Minulla ei olisi mitään sitä vastaan, jos minut Mooseksen lain nojalla tuomitaan kuolemaan. Jos seurakuntani päättää minut kivittää, he voivat minun puolestani sen tehdän. Mutta kuten Paavali kirjoittaa kolossalaiskirjeessä, en salli kenenkään pakanan, kuten sinun, tuomita minua, vaan se on yksin seurakunnan tehtävä. Sinä olet myös ansainnut kuolemantuomion, koska rikot sapattia, tai niin voi ainakin kirjoitustesi perusteella päätellä, että et sapattia pyhitä. Joten olet itse ansainnut aivan yhtälailla kuolemantuomion.

        "Sinä olet myös ansainnut kuolemantuomion, koska rikot sapattia, tai niin voi ainakin kirjoitustesi perusteella päätellä, että et sapattia pyhitä."

        On totta, että teen palkkatyötä sapattina isånnän sitä pyytäessä ja autan silloin lähimmäistäni rakkauden suurimman käskyn vaatimuksen mukaan. Olen myös varma siitä, että jos sinä joudut hengenvaaraan sapattina, niin olet ensimmäisenä vaatimassa muilta palkkatyön tekemistä sapattina: vai olenko väärässä?

        Olen tehnyt sinusta rikosilmoituksen sen vuoksi, että uhkaat tappaa ihmisiä Mooseksen lain käskyjen mukaan. Petri Paavola tuntee sinut ja olen ollut yhteydessä myös häneen tämän asian johdosta. Tiedän, että sinua ei tuomita mistään asiasta Suomen lakien ja asetusten mukaan, mutta olet tämän jälkeen merkitty myös poliisin silmissä.


      • unitaari kirjoitti:

        "Sinä olet myös ansainnut kuolemantuomion, koska rikot sapattia, tai niin voi ainakin kirjoitustesi perusteella päätellä, että et sapattia pyhitä."

        On totta, että teen palkkatyötä sapattina isånnän sitä pyytäessä ja autan silloin lähimmäistäni rakkauden suurimman käskyn vaatimuksen mukaan. Olen myös varma siitä, että jos sinä joudut hengenvaaraan sapattina, niin olet ensimmäisenä vaatimassa muilta palkkatyön tekemistä sapattina: vai olenko väärässä?

        Olen tehnyt sinusta rikosilmoituksen sen vuoksi, että uhkaat tappaa ihmisiä Mooseksen lain käskyjen mukaan. Petri Paavola tuntee sinut ja olen ollut yhteydessä myös häneen tämän asian johdosta. Tiedän, että sinua ei tuomita mistään asiasta Suomen lakien ja asetusten mukaan, mutta olet tämän jälkeen merkitty myös poliisin silmissä.

        Teet palkkatyötä isännän sitä pyytäessä sapattina, eli aivan surutta rikot sapattia, sillä ei ole lähimmäisen rakastamisen kanssa mitään tekemistä. Suurin lain käsky on rakastaa Jumalaa yli kaiken, ja jos sinä teet työtä sapattina, et rakasta Jumalaa.

        Jeesus opetti, että sapattina saa tehdä hyvää ja saa pelastaa hengen. Näin ollen olen sitä mieltä, että ensihoitajien, palomiesten ja poliisien tulee olla sapattina töissä. Mutta tämä synti annetaan heille varmasti anteeksi. Jos et ole lääkäri tai palomies, sinulla ei ole mitään syytä olla sapattina töissä.

        Sinä siis myönnät, että teit minusta rikosilmoituksen vain vanhingoittaaksesi minua. Selvä homma, minä teen rikosilmoituksen sinusta väärästä ilmiannosta. Viestisi on minulla tallessa.


      • unitaari kirjoitti:

        "Sinä olet myös ansainnut kuolemantuomion, koska rikot sapattia, tai niin voi ainakin kirjoitustesi perusteella päätellä, että et sapattia pyhitä."

        On totta, että teen palkkatyötä sapattina isånnän sitä pyytäessä ja autan silloin lähimmäistäni rakkauden suurimman käskyn vaatimuksen mukaan. Olen myös varma siitä, että jos sinä joudut hengenvaaraan sapattina, niin olet ensimmäisenä vaatimassa muilta palkkatyön tekemistä sapattina: vai olenko väärässä?

        Olen tehnyt sinusta rikosilmoituksen sen vuoksi, että uhkaat tappaa ihmisiä Mooseksen lain käskyjen mukaan. Petri Paavola tuntee sinut ja olen ollut yhteydessä myös häneen tämän asian johdosta. Tiedän, että sinua ei tuomita mistään asiasta Suomen lakien ja asetusten mukaan, mutta olet tämän jälkeen merkitty myös poliisin silmissä.

        Luulenpa että poliisia ei pätkän vertaa kiinnosta sinun ilmiantosi, mutta kerro toki miten kävi. Tai kai se selviää minullekin siinä vaiheessa kun poliisi soittelee.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Paraskin puhumaan, etkös sinä ole myös saanut kadotustuomion Pyhän Hengen pilkasta? Joten matkalla helvettiin ollaan molemmat.

        Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä.

        "
        Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä. "

        Nämä sinun sanasi tällä foorumilla on ilmoitettu poliisille. Tahdot tappaa Suomen kansalaisia sen vuoksi, että he rikkovat Mooseksen lakia vastaan ja olet ehdottanut sitä asiaa seurakunnallesi. Poliisi tutkii tämän asian, Lauri. Vaikka et saa edes syytettä tästä asiasta johtuen, niin tiedät, että sinun pitää olla jatkossa varovaisempi sanojesi suhteen.

        On muuten yksi kanava, jota et ole ottanut huomioon. Se on henkilööni kohdistuva uhkaus, jota oma asianajajani voi lähteä viemään oikeuteen, jos niin tahdon.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Teet palkkatyötä isännän sitä pyytäessä sapattina, eli aivan surutta rikot sapattia, sillä ei ole lähimmäisen rakastamisen kanssa mitään tekemistä. Suurin lain käsky on rakastaa Jumalaa yli kaiken, ja jos sinä teet työtä sapattina, et rakasta Jumalaa.

        Jeesus opetti, että sapattina saa tehdä hyvää ja saa pelastaa hengen. Näin ollen olen sitä mieltä, että ensihoitajien, palomiesten ja poliisien tulee olla sapattina töissä. Mutta tämä synti annetaan heille varmasti anteeksi. Jos et ole lääkäri tai palomies, sinulla ei ole mitään syytä olla sapattina töissä.

        Sinä siis myönnät, että teit minusta rikosilmoituksen vain vanhingoittaaksesi minua. Selvä homma, minä teen rikosilmoituksen sinusta väärästä ilmiannosta. Viestisi on minulla tallessa.

        cu in court kristitty.net


      • unitaari kirjoitti:

        "
        Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä. "

        Nämä sinun sanasi tällä foorumilla on ilmoitettu poliisille. Tahdot tappaa Suomen kansalaisia sen vuoksi, että he rikkovat Mooseksen lakia vastaan ja olet ehdottanut sitä asiaa seurakunnallesi. Poliisi tutkii tämän asian, Lauri. Vaikka et saa edes syytettä tästä asiasta johtuen, niin tiedät, että sinun pitää olla jatkossa varovaisempi sanojesi suhteen.

        On muuten yksi kanava, jota et ole ottanut huomioon. Se on henkilööni kohdistuva uhkaus, jota oma asianajajani voi lähteä viemään oikeuteen, jos niin tahdon.

        Jaahas, kerropa missä kohtaa minä olen syyllistynyt laittomaan uhkaukseen? Laitappa linkkiä, niin voidaan katsoa onko väitteessäsi mitään perää. Se ei ole laitonta, että kannattaa kuolemanrangaistusta rikoksista tuomituille. Luulenpa että poliiseja ei sinun ilmiantosi paljoa hetkauta, mutta väärä ilmianto on vakava rikos, mihin sinä olet syyllistynyt, sillä olet jo kahdessa eri viestissä kertonut tehneesi rikosilmoituksen minusta vain kiusataksesi minua.


      • unitaari kirjoitti:

        cu in court kristitty.net

        Jos näemme oikeudessa, niin syytetyn penkillä olet sinä, en minä.


      • unitaari kirjoitti:

        cu in court kristitty.net

        Käytöksessäsi on havaittavissa kaikki manian piirteet. Veikkaan että et ole nukkunut moneen päivään. Olisiko aika mennä lääkäriin?


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Jaahas, kerropa missä kohtaa minä olen syyllistynyt laittomaan uhkaukseen? Laitappa linkkiä, niin voidaan katsoa onko väitteessäsi mitään perää. Se ei ole laitonta, että kannattaa kuolemanrangaistusta rikoksista tuomituille. Luulenpa että poliiseja ei sinun ilmiantosi paljoa hetkauta, mutta väärä ilmianto on vakava rikos, mihin sinä olet syyllistynyt, sillä olet jo kahdessa eri viestissä kertonut tehneesi rikosilmoituksen minusta vain kiusataksesi minua.

        En ole tehnyt rikosilmoitusta sinusta "vain kiusatakseni" sinua vaan sen vuoksi, että olet uhannut julkisesti Suomessa asuvien henkeä vaatiessasi seurakuntaasi ottamaan käyttöön Mooseksen lain mukaiset rangaistukset lain rikkomisesta. Tämän asian tutkii seuraavaksi poliisi ja tiedän jo etukäteen, että tutkinta ei johda syytökseen sinua vastaan. Tunnen sen verran hyvin Suomen oikeuslaitoksen ja sen toiminnan, että se tapahtuu, mitä sanoin. Voin siitä huolimatta pitkittää prosessia nostamalla kanteen sinua vastaan koskien henkilööni kohdistuvaa uhkausta. Se ei tule edes kalliiksi minulle, koska oma tyttäreni on asianajajani, mutta en tahdo vaivata häntä hänen palvellessaan omaa työnantajaansa.


      • unitaari kirjoitti:

        En ole tehnyt rikosilmoitusta sinusta "vain kiusatakseni" sinua vaan sen vuoksi, että olet uhannut julkisesti Suomessa asuvien henkeä vaatiessasi seurakuntaasi ottamaan käyttöön Mooseksen lain mukaiset rangaistukset lain rikkomisesta. Tämän asian tutkii seuraavaksi poliisi ja tiedän jo etukäteen, että tutkinta ei johda syytökseen sinua vastaan. Tunnen sen verran hyvin Suomen oikeuslaitoksen ja sen toiminnan, että se tapahtuu, mitä sanoin. Voin siitä huolimatta pitkittää prosessia nostamalla kanteen sinua vastaan koskien henkilööni kohdistuvaa uhkausta. Se ei tule edes kalliiksi minulle, koska oma tyttäreni on asianajajani, mutta en tahdo vaivata häntä hänen palvellessaan omaa työnantajaansa.

        Näytä missä kohtaa minä olen sinua uhannut. En ole puolella sanallakaan uhannut sinua.


      • Ha ha haa. Näytä yksikin viesti minulta, jossa kehoitan tappamaan yhtään ketään. Ai ei löydy vai? Montako kertaa olen sanonut, että koska en ole pyöveli enkä tuomari, minä en tapa ketään. Mutta sen minä sanon, että Mooseksen lain mukaan avionrikkojat, sapatinrikkojat ja murhaajat ovat ansainneet kuolemantuomion, eikä minulle olisi mitään sitä vastaan, että tämä laki otettaisiin käyttöön myös Suomessa. Olisi mielenkiintoista tietää, minkä Suomen lain perusteella minut tuomittaisiin?


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Ha ha haa. Näytä yksikin viesti minulta, jossa kehoitan tappamaan yhtään ketään. Ai ei löydy vai? Montako kertaa olen sanonut, että koska en ole pyöveli enkä tuomari, minä en tapa ketään. Mutta sen minä sanon, että Mooseksen lain mukaan avionrikkojat, sapatinrikkojat ja murhaajat ovat ansainneet kuolemantuomion, eikä minulle olisi mitään sitä vastaan, että tämä laki otettaisiin käyttöön myös Suomessa. Olisi mielenkiintoista tietää, minkä Suomen lain perusteella minut tuomittaisiin?

        Saat selittää nämä asiat seuraavaksi poliisille, joka tutkii tekemäni rikosilmoituksen, Lauri. Olet syyllistynyt Suomen lakien rikkomukseen vaatiessasi kuolemanrangaistuksen käyttöön ottoa omassa seurakunnassasi. Tiedän, että et saa mitään tuomiota tässä asiassa eikä syyttäjä edes nosta syytettä sinua vastaan, mutta joudut siitä huolimatta poliisin seurantaan.


      • unitaari kirjoitti:

        Saat selittää nämä asiat seuraavaksi poliisille, joka tutkii tekemäni rikosilmoituksen, Lauri. Olet syyllistynyt Suomen lakien rikkomukseen vaatiessasi kuolemanrangaistuksen käyttöön ottoa omassa seurakunnassasi. Tiedän, että et saa mitään tuomiota tässä asiassa eikä syyttäjä edes nosta syytettä sinua vastaan, mutta joudut siitä huolimatta poliisin seurantaan.

        Hah hah haa! Oletpas sinä lystikäs kaveri. Myönnät suoraan, että teit rikosilmoituksen vain kiusataksesi minua. Idiootti! Urpo! Amatööri! Nyt minun on erittäin helppo tehdä sinusta rikosilmoitus väärästä ilmiannosta. Kriteerit siihen täyttyvät helposti, mutta minua ei pystytä syyttämään minkään lain nojalla, koska en ole ketään mihinkään laittomuuteen yllyttänyt.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Hah hah haa! Oletpas sinä lystikäs kaveri. Myönnät suoraan, että teit rikosilmoituksen vain kiusataksesi minua. Idiootti! Urpo! Amatööri! Nyt minun on erittäin helppo tehdä sinusta rikosilmoitus väärästä ilmiannosta. Kriteerit siihen täyttyvät helposti, mutta minua ei pystytä syyttämään minkään lain nojalla, koska en ole ketään mihinkään laittomuuteen yllyttänyt.

        "Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä. "

        Sinä et ole se henkilö, joka päättää, ovatko nämä sanat Suomen lakien ja asetusten vastisia vai eivåt.


      • unitaari kirjoitti:

        "Minun seurakunnassani jostain syystä ei kivitetä ketään, vaikka olenkin parhaani mukaan koittanut saada asiaan muutosta. Joten ehkä jonakin päivänä. "

        Sinä et ole se henkilö, joka päättää, ovatko nämä sanat Suomen lakien ja asetusten vastisia vai eivåt.

        Joopa joo, ja mihinköhän rikokseen olen syyllistynyt? Toivoisin, että minun seurakunnassani olisi käytössä kuolemantuomio Mooseksen lain mukaan. Siinä ei ole mitään rikollista. Mutta se on rikos, että teit minusta perättömän ilmiannon (oikea lakiopillinen termi lienee väärä ilmianto) ja myönnät kahdessa eri viestissä tehneesi rikosilmoituksen vain kiusataksesi minua. Joten sinä olet se joka Suomen lain mukaan saa tuomion. Minun viesteissäni ei ole mitään laitonta.


      • Kristitty.net kirjoitti:

        Joopa joo, ja mihinköhän rikokseen olen syyllistynyt? Toivoisin, että minun seurakunnassani olisi käytössä kuolemantuomio Mooseksen lain mukaan. Siinä ei ole mitään rikollista. Mutta se on rikos, että teit minusta perättömän ilmiannon (oikea lakiopillinen termi lienee väärä ilmianto) ja myönnät kahdessa eri viestissä tehneesi rikosilmoituksen vain kiusataksesi minua. Joten sinä olet se joka Suomen lain mukaan saa tuomion. Minun viesteissäni ei ole mitään laitonta.

        cu in court kristitty.net

        Ethän vain hermostunut, kun kerroin tehneeni sinusta rikosilmoituksen? Mitä hävettävää sinulla on? Sinä tottelet enemmän "Jumalaa" kuin ihmisiä ja vaadit sen vuoksi seurakuntaasi tappamaan Suomen kansalaisia.. Kun poliisi tutkii tämän asian, niin aiotko valehdella heille ja sanoa, että et hyväksy lain rikkojien tappamista, vaikka olet vaatinut sen lain täytäntöön panoa tällä foorumilla?


      • unitaari kirjoitti:

        cu in court kristitty.net

        Ethän vain hermostunut, kun kerroin tehneeni sinusta rikosilmoituksen? Mitä hävettävää sinulla on? Sinä tottelet enemmän "Jumalaa" kuin ihmisiä ja vaadit sen vuoksi seurakuntaasi tappamaan Suomen kansalaisia.. Kun poliisi tutkii tämän asian, niin aiotko valehdella heille ja sanoa, että et hyväksy lain rikkojien tappamista, vaikka olet vaatinut sen lain täytäntöön panoa tällä foorumilla?

        Hyväksyn lain rikkojien tappamisen. Minun mielestäni kuolemantuomio tulisi ottaa Suomessa käyttöön. Mutta tuomion saa toimeenpanna ainoastaan oikeuslaitos, jonka olen sanonut täällä moneen kertaan. En ole kertaakaan kehottanut ketään ottamaan lakia omiin käsiinsä.

        En ole ollenkaan hermostunut. Minulla ei ole mitään salattavaa. Hävettää sinun puolestasi. Sinä ole selvästi maaninen. Suosittelen että menet lääkäriin ja haet muutaman viikon nuppisaikkua, ennen kuin naksahtaa pahasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe