Kelpaamattomista miehistä

gfdgrgregre

Mitä mieltä tästä kirjoituksesta, lainaus vauva-palstalta:
"Olen näitä "en kelpaa kellekkään" miehiä nähnyt ja tavannut treffeillä. Miehellä voi olla status ja tausta oikein hyvät ja vetoavat siihen, että elämä on kaikin puolin raiteillaan. Näin monella sellaisella miehellä onkin, mutta miksei kelpaa, niin paneudun siihen.

Ensinnäkin monella miehellä se ensivaikutelman luominen ei ole vahvin laji. Ihan perusasioista puhun, kuten vaatetuksesta ja yleisilmeestä. Heillä saattaa deittiprofiilin kuvissa olla ihan ok vaatteet ja on ns. hyvä kuva itsestä. Sitten kun treffeille menään, niin monella on ollutkin profiilissa vanhoja kuvia tai kuvia jostain juhlista, mistä saa vaikutelman, että mies on siisti. Tapaamisella tasossa on tapahtunut romahdus. Vastaan tulee mies, jolla vaatekaapin sisältö on n. 10v. vanha. Miehet eivät panosta ensivaikutelmaan. Tapasin kerran hyvännäköisen miehen, mutta koin hämmennyksen, kun hänellä oli jalassaan tennissukat ja liian lyhyet äitin lyhentämät housut. "Onko tuo mies vielä äidin hoivakki".

Toinen, mikä pistää esiin on kommunikointi. Miehellä voi olla hyvä status, siistit vaatteet ja muutenkin omasta mielestä puolisoksi kelpaava olemus. Kun treffeillä ollaan, niin miehen jutuistsa huomaa miten suppeaa elämää hän viettää. On vain ne tutut arkirutiinit ja sen ympärillä pyöritään. Miehestä tulee heti tylsä ja kelpaamaton. Toinen ääripää on mies, jolla on melkoinen määrä harrastuksia. Siinä helposti miettii, että "mihin minä mahdun" ja mistä harrastuksistaan hän on valmis luopumaan. Se miten mies tuo itseään esiin ja näyttää "ymmärtävän naisia" on tärkeä steppi tutustumisen jatkumiselle.

Kolmas on itsensä näkeminen toisen silmin. Jos hoetaan kaikille, että jos en kelpaa tälläisenä niin olkoon, niin se näkyy kaikessa olemuksessa ja käytöksessä. Se ydin jää huomaamatta, että haetaan vääränlaista naista. Ei nähdä omia mahdollisuuksia ja uskotellaan, että minulla on mahdollisuus juuri tuohon unelmien naiseen. Me naisetkin teemme sitä ja itseasiassa sen tekee ihan kaikki. Harva tarkoituksellisesti hakee itseään alempaa puolisoa, ellei suhde ole alkanut ensin esim. työpaikalla, kun on tutustuttu toiseen. Baarissa ei olisi tullut paria, mutta kun toiseen on tutustunut, niin mieli muuttuu. Alkaa nähdä toisen sisältä käsin.

Kun otatte miehet yhteyttä deittisivuston naiseen, niin lukekaa ne profiilitekstit ja kirjoittaessanne osoittakaa se jotenkin aloitusviestissä. Mikään ei ole niin säväyttävää, kun mies kirjoittaa jotain, mistä huomaa hänen lukeneen profiilitekstin. Se on niin seksikästä, kun huomaa "hän on oikasti minusta ihmisenä kiinnostunut", ei pelkästä ulkonäöstä.

Ulkonäköongelmia minulla ei koskaan ole ollut, mutta ei myöskään kiiltokuvamiehiä. Itsevarmuus on ollut minulle ehkä se kaikkein kiinnostavin piirre miehessä. Sellainen, että minä otan ohjat ja pidän sinusta huolta. Kun mies on treffeillä valmiiksi lannistunut, niin se näkyy ja miehestä tulee taas kelpaamaton.

Ja oikeasti ne "en kelpaa kellekkään" miesten asenne loistaa kaikkein kirkkaimmin ja tekee miehestä kelpaamattoman."

42

2272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdsfsfsdfdfsd

      Tämäkin oli mielestäni aika kiinnostava kirjoitus, tuossa siis miehen viesti ja naisen vastaus siihen:
      "No minä ainakin miehenä tuomitsen tuollaisen että vaaditaan hoikkuutta/timmiä vartaloa jos ei itse panosteta oman eteen.

      Itse toivon, että naisella olisi edes hoikka tai mieluiten urheilullinen vartalo, koska itse olen tehnyt todella paljon työtä oman vartaloni eteen."


      "Miehet sortuvat aina tähän. Mieltymykset eivät mene yksi yhteen, eli jos mies tykkää naisella timmistä vartalosta yli kaiken, niin se ei tarkoita sitä, että nainen tykkäisi miehellä. Toki naisilla on sama ongelma, eli he kuvittelevat yliopistotutkintonsa olevan jotenkin kovaa kamaa miesten keskuudessa.

      Sinulla ei siis ole oikein valuuttaa, jota vaihtaa naisen timmiin vartaloon, ellet ole akateeminen, sosiaalisesti älykäs, poikkeuksellisen mielenkiintoisessa ammatissa tai menestyksekäs jossain harrastuksessa. Joku kakkosdivarin lätkäjätkä on kuumempaa kamaa kuin geneerinen saliharrastaja, vaikka saliharrastajalla olisikin paremman näköinen vartalo. Status merkkaa todella paljon.

      Joo, miehillä on taas enemmän töitä ollakseen seksuaalisesti kiinnostava, mutta minkäs teet. Se on miehen osa, niellä karvas totuus ja painaa siitä huolimatta eteen päin. Se on juuri se, mistä naiset tykkäävät."

      • kkkkkkksdgssdsgsd

        Huvitti tuo status-kommentti, koska tavallaan pitää tosiaan paikkaansa: Heti alkoi henkinen yökkörefleksi lätkänpelaaja-ajatuksesta. Siis voisi olla ihan "normaali ihminen" ja jopa komea, älykäs jne. Mutta tuo lätkänpelaaja aiheuttaa heti kielteisen tunnereaktion - ilman siis mitään järkiperäistä, loogista syytä.


    • Rumasinkkumies-

      Miten mies pääsee treffeille. On minulla siistit vaatteet eikä ne ole 10 vuotta vanhoja. En ole silti koskaan treffeille päässyt. Yksinäinen mies joka ei ole koskaan treffeile päässyt, olettavatko naiset että mies on sosiaalinen ja puhelias. No ei varmasti ole. Älkää sitten lähtekö treffeille jos miehen pitää olle pelimies joka puhuu naisen pöksyt heti märäksi. Ymmärrän että naisia kiinnostaa ne jännämiehet jotka osaa puhua. Älkää sitten itkekö kun ne pettää teitä ja kohtelee huonosti.

      • Ai normaali mies ei osaa puhua naiselle? Normimiehestä tuleekin välittömästi jännämies, jos ei välittömästi naisen nähdessään jäädy ja ala änkyttää tuskanhien valuessa kasvoille. Ulkoinen habitus on tärkeä juttu, kun tavataan ensimmäisen kerran, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mutta mitäpä sillä on väliä, kun ei edes uskalla yrittää.


      • eiheilojatullu

        Jo 3 kk sinkkuna lahottaa sinkun itsetunnon, jos ei heilaa ensi helluntaina niin ei ikinä.
        Tää elämä oli sit tässä.


    • Rumasinkkumies-

      Aloittaja näkee naiset täydellisinä ja miehet surkimuksina.

    • "Ensinnäkin monella miehellä se ensivaikutelman luominen ei ole vahvin laji. Ihan perusasioista puhun, kuten vaatetuksesta ja yleisilmeestä."

      Uskon tämän. Lähtökohdat ovat aika huonot, koska miehet eivät suomessa ole perinteisesti vaatteilla koreilleet. On ollut tärkeää olla ensin hyvä työmies ja isä. Eli tällaisten isien kasvattamat pojat eivät opasta pukeutumista. Siihen kun vielä lisää äidin ja suomalaisen naisen, joka ei myöskään keskimääräisesti panosta erityisesti ulkonäköönsä https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005124508.html, on harvinaista, että näistä tulisi muotitietoinen poika.

      "Kun treffeillä ollaan, niin miehen jutuistsa huomaa miten suppeaa elämää hän viettää. On vain ne tutut arkirutiinit ja sen ympärillä pyöritään. Miehestä tulee heti tylsä ja kelpaamaton. Toinen ääripää on mies, jolla on melkoinen määrä harrastuksia."

      Naista on vaikea miellyttää. Pitäisi olla, mutta ei kuitenkaan

      "Itsevarmuus on ollut minulle ehkä se kaikkein kiinnostavin piirre miehessä. Sellainen, että minä otan ohjat ja pidän sinusta huolta."

      Tämä on kyllä huomattu. Naista pitäisi olla piirittämässä ja viettelemässä. Sama meno jatkuu sängyssä tapaan tyttö sinä olet meritähti.

      • TotuusSattuuQC

        "Naista on vaikea miellyttää. Pitäisi olla, mutta ei kuitenkaan"

        Eihän tuossa nyt mitenkään kummallisia vaadittu. Vaan miestä joka ei ole vain kotipiirissä mutta jonka elämä ei myöskään ole pelkkää menoa ja harrastamista. Siis sellaista keskivertoa ihmistä jolla on aikaa elämän eri puolille.


      • TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "Naista on vaikea miellyttää. Pitäisi olla, mutta ei kuitenkaan"

        Eihän tuossa nyt mitenkään kummallisia vaadittu. Vaan miestä joka ei ole vain kotipiirissä mutta jonka elämä ei myöskään ole pelkkää menoa ja harrastamista. Siis sellaista keskivertoa ihmistä jolla on aikaa elämän eri puolille.

        Se on niin häilyvä käsite tuo liikaa tai liian vähän.

        Itse käyn 4 x viikossa salilla ja pari lenkillä. Onko se liikaa vai liian vähän. Toki mukaan saa tulla jos haluaa.

        Entä jos tuohon lisätään vielä soittotunnit talvisin ja kalastusta kesäisin.

        Ja sitten vielä noin viikko kuukaudesta työreissussa.


      • Hetero.Sapiens

        Taidat ollakin homo?


    • hyväkolo

      Aika kiva on luokkakokouksissa ja vastaavissa katsella
      rojahtaneita naisia, jotka elävät yksin tai ovat putoamassa yksinelämiseen

      tulee aina hyvä olo

      tällaiset tapaamiset ovat tera ja peuttisia

      • ei-rojahtanut

        Teillä on paljon luokkakokouksia.
        Itse kerran käynyt ja huomasin miehissä saman kun sinä naisissa.

        Ei paljon parisuhde kiinnosta kun miehillä on asennevamma jo valmiina.


      • muutnauravat
        ei-rojahtanut kirjoitti:

        Teillä on paljon luokkakokouksia.
        Itse kerran käynyt ja huomasin miehissä saman kun sinä naisissa.

        Ei paljon parisuhde kiinnosta kun miehillä on asennevamma jo valmiina.

        Ei 40 kokematon sinkku mene luokkakokoukseen, muut muistavat "siitä ei tullut mitään" turhakkeen.


    • aito.tinderityttö

      aloittajasta näkee heti että on tinderisinkku ja vaikeuksia suuria löytää livestä kumppania eli tinderi ainoa mahdollisuus ja tinderimiehet jotka aikoo saada häneltä pimppiä kerran niin esittävät sen pienen hetken päällikköä mutta jos itse etsisin netistä seuraa niin aloittajalle en vastaisi enkä pyytäisi treffeille mutta aloittaja ei etsi kumppania sydämmellään aitoa rakkautta vaan statusta rahaa eli aloittaja on onnenonkija pyrkyri jonka saa rahalla tai hänen rakkautensa saa ostettua ja aina löytyy varakkaampia miehiä eli on kiertopalkinto mutta tuskin kukaan mies pyytääkään treffeille tai pyytäähän ne miehet jotka haluaa kerran pimppii

      • Väli.merkitön

        Kerran yritin huumorimielessä apinoida välimerkittömän kirjoitustyyliä palstalle mutta ei siitä mitään tullut.


      • Uskonhyvin
        Väli.merkitön kirjoitti:

        Kerran yritin huumorimielessä apinoida välimerkittömän kirjoitustyyliä palstalle mutta ei siitä mitään tullut.

        Juu ei takuulla. On sen verran uniikkia kamaa...


    • Akateeminen_mies35

      Aloittajan kaltaiseen pintaliitäjään en koskisi pitkällä tikullakaan...onneksi tuollaiset naiset osaa jo aika hyvin tunnistaa. Itse haen aitoa rakkautta, välittämättä ulkoisista asioista ja materiasta. Täytyy ymmärtää se tosiasia että ihmiset eivät ole täydellisiä ja molempien osapuolten täytyy tehdä kompromisseja.

    • En tiedä missä maailmassa elät, mutta 95% ihmisistä viettää helvetin suppeaa elämää pienissä ympyröissä. Harrastuksia näillä ei juurikaan ole. Ja tähän luetaan sitten ihan perheellisetkin miehet. Harvaa heteromiestä myöskään kiinostaa panostaa muotivaatteisiin, kauluspaitoihin jne..
      Nyt tuntuu, että aloittaja hakee enemmänkin näyttelyesinettä kuin ihmistä.
      Kyllä Suomalaisen miehen pitää kelvata ihan peruskamppeissa tai sitten voit olla ilman.

      • Minä tunnen montakin heteromiestä, jotka panostavat mm vaatteisiin, sekä sinkkuina että parisuhteessa. En tiedä, mitä tarkoitat suppealla elämällä, mutta itseään voi sivistää muutenkin kuin matkustamalla maailman ympäri kerran vuodessa tai lukemalla tunnettujen filosofien mietteitä. Jos on kiinnostunut siitä, mitä maailmalla tapahtuu, ei pienet piirit vaikuta mitenkään. Mutta jos jumiutuu niihin samoihin rutiineihin ja jää jauhamaan yhtä ja samaa, niin eipä niillä vaatteilla ole sitten väliä. Urpouttaan ei voi vaatteilla peittää, nopeasti se esiin tulee, ettei tajua maailmanmenosta yhtään mitään.


      • elämänpeli1 kirjoitti:

        Minä tunnen montakin heteromiestä, jotka panostavat mm vaatteisiin, sekä sinkkuina että parisuhteessa. En tiedä, mitä tarkoitat suppealla elämällä, mutta itseään voi sivistää muutenkin kuin matkustamalla maailman ympäri kerran vuodessa tai lukemalla tunnettujen filosofien mietteitä. Jos on kiinnostunut siitä, mitä maailmalla tapahtuu, ei pienet piirit vaikuta mitenkään. Mutta jos jumiutuu niihin samoihin rutiineihin ja jää jauhamaan yhtä ja samaa, niin eipä niillä vaatteilla ole sitten väliä. Urpouttaan ei voi vaatteilla peittää, nopeasti se esiin tulee, ettei tajua maailmanmenosta yhtään mitään.

        Tarkoitan suppealla elämällä sitä, että suurinosa ihmisistä käy töissä, syö, juo, nukkuu ja paskantaa..Lapsiperheen isukit lisäks vaihtaa paskavaippaa, sekä juoksevat yhtenään ruokaostoksilla..Tätä on valtaosan elämä.
        Aloittaja voisi keskittyä enemmän omaan elämäänsä kuin olettaa ja odottaa, että joku mies tulee ja tekee hänen elämästään jännittävän..Lähes kaikki ihmiset ovat siis loppusissaan tylsiä.
        Jollain voi olla treffeille kertoa muutama hauska tarina, mutta pitkällekkö se kantaa? Kihikihi heheve olipa hauska kaveri..Ihanaa jne, ajatteli hän, mutta sitten se tuli arki tämänkin pellehermannin ja pukumiehen kanssa. Elämä on.


      • CamelBoots kirjoitti:

        Tarkoitan suppealla elämällä sitä, että suurinosa ihmisistä käy töissä, syö, juo, nukkuu ja paskantaa..Lapsiperheen isukit lisäks vaihtaa paskavaippaa, sekä juoksevat yhtenään ruokaostoksilla..Tätä on valtaosan elämä.
        Aloittaja voisi keskittyä enemmän omaan elämäänsä kuin olettaa ja odottaa, että joku mies tulee ja tekee hänen elämästään jännittävän..Lähes kaikki ihmiset ovat siis loppusissaan tylsiä.
        Jollain voi olla treffeille kertoa muutama hauska tarina, mutta pitkällekkö se kantaa? Kihikihi heheve olipa hauska kaveri..Ihanaa jne, ajatteli hän, mutta sitten se tuli arki tämänkin pellehermannin ja pukumiehen kanssa. Elämä on.

        Tuo on totta, että suurin osa ihmisistä on tylsiä. Ja tyhmiä. Tuo mistä sanot ihmisen elämän koostuvan, pitää paikkansa monen kohdalla, minunkin. Mutta jos antaa elämän olla yhtä nukkumista, syömistä ja paskantamista, niin eipä siinä elämässä sisältöä hirveästi ole. Parisuhteessa tulee arki vastaan ennemmim tai myöhemmin, siksihän monet parisuhteet kariutuu heti alkuhuuman haihduttua, kun se käsitys arjesta on liian erilainen. Parisuhde tai kumppani ei ole se keino, jolla omaan tylsään elämään saa muutosta, jos itse ei ole valmis muuttumaan. Ja muutos lähtee omista asenteista.


      • elämänpeli1 kirjoitti:

        Tuo on totta, että suurin osa ihmisistä on tylsiä. Ja tyhmiä. Tuo mistä sanot ihmisen elämän koostuvan, pitää paikkansa monen kohdalla, minunkin. Mutta jos antaa elämän olla yhtä nukkumista, syömistä ja paskantamista, niin eipä siinä elämässä sisältöä hirveästi ole. Parisuhteessa tulee arki vastaan ennemmim tai myöhemmin, siksihän monet parisuhteet kariutuu heti alkuhuuman haihduttua, kun se käsitys arjesta on liian erilainen. Parisuhde tai kumppani ei ole se keino, jolla omaan tylsään elämään saa muutosta, jos itse ei ole valmis muuttumaan. Ja muutos lähtee omista asenteista.

        Näin on..Minulla kyllä harrastuksia riittää, mutta lapsiperheenarjelle ei sitten olisikaan aikaa/mielenkiintoa..
        Pitää muistaa, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia.
        Jos joku haluaa perustella perhettä ja tehä lapsia, niin parempi vaan katella se tylsä mies, jolla ei ole liikaa ystäviä, harrastuksia, eikä elämää. Ehtii sitten paremmin keskittyä sen paskavaipan vaihtamiseen, lapsen harrastuksiin, kaupassa käyntiin, neuvolareissuihin ja valvottuihin öihin. Kyllä se perus tylsä mies vaan on se kaikkein paras kaveri tuohon yhtälöön. Uskokaa vain.


      • Nainen39vee
        CamelBoots kirjoitti:

        Tarkoitan suppealla elämällä sitä, että suurinosa ihmisistä käy töissä, syö, juo, nukkuu ja paskantaa..Lapsiperheen isukit lisäks vaihtaa paskavaippaa, sekä juoksevat yhtenään ruokaostoksilla..Tätä on valtaosan elämä.
        Aloittaja voisi keskittyä enemmän omaan elämäänsä kuin olettaa ja odottaa, että joku mies tulee ja tekee hänen elämästään jännittävän..Lähes kaikki ihmiset ovat siis loppusissaan tylsiä.
        Jollain voi olla treffeille kertoa muutama hauska tarina, mutta pitkällekkö se kantaa? Kihikihi heheve olipa hauska kaveri..Ihanaa jne, ajatteli hän, mutta sitten se tuli arki tämänkin pellehermannin ja pukumiehen kanssa. Elämä on.

        Toisaalta sitä suppeaa elämää viettävälläkin voi olla kiinnostuksenkohteita ja ajatuksia. Treffeilläkin on mukavampaa, kun puhutaan jostain molempia kiinnostavasta asiasta.


    • m-i-e-z

      En tiedä kannattaako paneutua ollenkaan tuohon lainattuun kirjoitukseen, kun voi paneutua pelkästään noihin kommentteihin, jossa epäsuorasti tunnustetaan kirjoitus paikkaansa pitäväksi. =P

      Toivottavasti et ole koko tekstiä lainannut ko. palstalta, muuten joudun kokemaan älytöntä myötähäpeää useamman yksinkertaisen yksilön puolesta. =D

    • pusuhalinami

      rumat ne vaatteilla koreilee....

    • sinkkumies---

      Ei naisetkaan osaa tehdä hyvää ensivaikutelmaa. Naiset luulee että ulkonäkö on naisten paras ominaisuus mutta ei se ole.

    • bdman

      naiset on kehitysvammaisia tässä maassa

      • geeneissä

        Isiltä periytynyt.


    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Antaaks jännämiehet naisille hyvän ensivaikutelman. Montako naista kuoli viime vuonna kun jännämies antoi hyvän vaikutelman.

      • antaaks

        En tiedä. En tunne yhtään tapausta. Taisi ne jännänaisetkin tehdä jotain.


    • .. VoeElämä.. ;P.. Mut.. Sellasta se Somettelu, Deittailu ja KertaKäyttö kulttuuri jne. teettää.. ;P

    • muttakunminä

      Huomaatko itse viestisi sisältöä?
      Haet miestä joka sopii siihen sinun arki ja vapaa muottiin ja elämään, mutta et hae miestä omana persoonanaan jolla on se omakin elämä, työt ja harrastukset.
      Hakusi on itsekäs. No saat olla itsekäs, mutta jos et näe että siihen elämään on tulossa toinenkin ja sen myötä koet pettymyksiä kun et itse ole valmis joustamaan, niin silloin pettymyksesi on itsesi ei muiden aiheuttamaa.

      • hfhfghfghfghfg

        Ei tuo nainen ole täällä joten turhaan yrität hänelle puhua. Molemmat viestit on lainauksia vauva-palstalta.


    • crux

      Kaksi asiaa tulee mieleen. Ensinnäkin: ihmisissä on vikoja. Toinen asia: nuo miehet ovat sentään päässeet treffeille. Vielä kelpaamattomampia ovat me jotka emme pääse edes siihen tilanteeseen asti.

    • LyhennänItse

      Jaa, että äidin lyhentämät housut, mistähän nainen senkin näki ja erikoista katsella treffeillä toisen jalkateriä, kun silmiinhän toista katsotaan.
      Miehen kannattaa siis lyhentää itse housunsa, vaikka lyhennys ei onnistuisi, niin se on ainakin merkki siitä, ettei mies ole äidin hoivakki, eikä kenenkään muunkaan ja on itsenäinen, koska itsenäisyyteen kuuluu omien housujen lyhentäminen.
      Jos housut olisi lyhennetty jossakin ompelupalvelu liikkeessä, niin nainen olisi varmaan haukkunut miehen, ettei osaa itse housujaan lyhentää ja on taas jonkun toisen naisen hoivakki, joka työskentelee ompeluliikkeessä.

    • Kyllähän tuosta jotakin voi allekirjoittaa. Tuo ensivaikutelma
      on tietysti tärkeä mutta kun sitä nyt ei aina huomioida
      edes neuvotteluissa. Kokouksessa reipas käsipäivää puristus,
      mieluusti suorin käsin. Istutaan alas, hörppästään kahvista
      puolet ja mennään asiaan.
      Muualla ensin tungetaan muutamat poskipusut ja ryhmähalit enenkuin
      istutaan. Siinä salaattia odotellessa käydään läpi perheasiat
      ja muut taustatiedot ennenkuin joskus päästään asiaan. Tämä on
      hieman vielä meillä hakusessa.

      Toki nyt toivoisi naiseltakin hieman realistisempaa odotusarvoa
      suhteessa kuvaan ja live-tapaamiseen. Jos naisella on juhla-
      kuvassa jakkupuku ja ammatiltaan on vaikka sähköasentaja joka
      tulee suoraan töistä treffeille niin en minä nyt osaa odottaa
      että vastaan tulee se jakkupukunainen vaan vähän arkisempi versio.

      Kyllä minuakin vähän tuo termi suppea elämä hieman häiritsee.
      Jos kahdeksan tuntia on töissä, käy harrastuksissa ja tekee
      kotityöt niin alkaa se päivä olla nukkumista vaille valmis.
      Toki jää siinä varmasti aikaa myös vaikka kirjallisuudelle
      tai uutisille jotka kyllä laajentavat ajatusmailmaa vaikka
      elämä arjen ympärillä pyörii.
      Sitä vaan ei heti alussa kannata virittää keskustelua perhevapaiden
      uudistuksen tarpeellisuudesta tai maahanmuuttokeskustelusta vaan
      enemmän pysyä neutraaleissa asioissa. Toki onhan varmaan sellaisia
      jotka nostavat nämä heti alkuun esille ettei tule myöhemmin yllätyksiä.

      Vähän jäi kyllä vaikutelma että tämä parinhaku olisi jotakin
      nollasummapeliä. Naisen hoikkuus vaatii vaikka korkeamman statuksen
      ja jos naisella on vielä pitkät sääret niin auto saa olla korkeintaan
      pari vuotta vanha tai ainakin miehellä oltava kesämökki.

    • pop98

      Naiset aina kirjoittaa samaa soopaa tappamisista.

      Minulla on taatusti siistit fiksut vaatteet ja osaan keskustella.
      Teen töissä myyntityötä ja vaatteet aina siviilissäkin viimeisen päälle ja supliikki asiallista ja tulen toimeen ihan kaikkien kanssa ja juttua riittää, yms.

      Mutta naista ei löydy eikä tinder tapaamiset johda mihinkään.

      Olen vaan hyvin erittäin tavis, geeniperustainen ulkonäkö huono, en siis saa naisen pikkuhousuja kastumaan.
      siinä se syy, kaikki muu tyhjänpäiväistä höpinää ja merkityksetöntä.

      On ihan sama missä ryysyissä mies kulkee, jos mies on sopivasti rosoinen jännittävän näköinen ja saa naisen kiihottuaan jo pienellä hauskannäköisellä silmänräpäytyksellä tai katseella.

      Naiset hakee syytä hylätä fiksu mukava siisti mies koska hän ei vaan aiheuta vipinää haarojen välissä, mutta sitä ei toki kehdata sanoa julkisesti, joten haetaan miehestä väkisin jotain muita(olemattomia) vikoja hylkäyksen perusteeksi.

      Rehellisyyttä peliin siskot, kiitos!

      • TotuusSattuuQC

        "Teen töissä myyntityötä ja vaatteet aina siviilissäkin viimeisen päälle ja supliikki asiallista ja tulen toimeen ihan kaikkien kanssa ja juttua riittää, yms."

        Voitat näissä asioissa 10-0 suuren osan niistä ihan tavallisista miehistä jotka silti ovat saaneet naisen. Käy vaikka katsomassa lauantaina paikallisessa Prismassa miten täydellisen tavallisen näköiset, hiljaiset ja huonohkosti pukeutuneet miehet siellä naisensa ja lastensa kanssa ostoskärryjä työntelevät.
        Tämä ei siis ole ongelma. Kyllä se on suurella todennäköisyydellä siitä mitä puhut ja miten puhut. Vaikka kuinka olisit "supliikkimies" niin ei se tavallisen näköisellä miehellä riitä että puhuu niitä näitä vaan jotain kunnon sisältöäkin pitäisi niissä olla. Ehkä jopa jotain elämän viisautta ja sellaista joka saa naisen kiinnostumaan.


    • evp.m

      Perheellinen ei vaatteilla koreile.

    • sanohan

      mistäköhän luulet sen johtuvan?

    • NormaaliNainen

      Viimeksi kun mä tein deitti-ilmoituksen, niin tärkein toive oli, että alkoholi ei olisi ongelma. Ja jossain välissä huomasin, että TAAS miehellä on alkoholiongelma. Paljon en vaatinut, enkä sitä edes saanut. :/

      • PalstaTrolli

        Pahus, oliko viinat päässeet loppumaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe