Suomi24 ja Essonbaarin säälittävät keskustelijat

Säälittävääää

Näitä keskusteluita seuranneena voi ihmetellä joidenkin ihmisten henkisiä ja älyllisiä kykyjä. Ennenkaikkea ihmetyttää kuinka jotkut viitsivät omalla nimellään yleensä esiintyä. Yhteinen nimittäjä on suuri negatiivisuus tai kaikkitietävyys. Joillakin yhdistyy nämä molemmat.

19

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suhteellisuudentajua

      Varmaan olisi hyvä miettiä asiaa monelta kannalta, esimerkiksi kun tämän Hoiskontien kuntoa kauhistellaan on hyvä muistaa että monen perheen lapset kulkee kouluun VALTATIEN TAI KANTATIEN piennarta jossa nopeusrajoitus on 80 KILOMETRIÄ TUNNISSA , kosketusetäisyydeltä ohi pyyhkivät rekat painaa varmaan 70 TONNIA , valaistus puuttuu ja polanteet ovat YHTÄ SYVIÄ kuin keskustassa.
      Heistäkin saisi olla huolestunut, ei vain keskustan lapsista...

      • puhutaantotta

        Polanteet eivät ole valtatielä ja kantatiellä yhtä syviä kuin keskustan teillä EI. Keskustan alueella lyhyillä matkoilla ne urat muutamassa kohdassa. Helppo hoitaa mutta ei! Ei valtatieltä auto singahda ojaan yksistään.
        Kevyenliikenteen väylät ovat hyvä keksintö mutta hoiskontiellä nekin on vaaralliset.


    • Diapamin

      Tämä on hyvä hoitomuoto monelle avohoitopotilaalle purkaa ahdistustaan näillä sivuilla. Säästää paljon veronmaksajien rahoja.

      • etoletervesinäkään

        Kommenttisi loukkaa ihmisiä. Häpeä! Koska noin julkisesti leimaat kaikki avohoito ihmiset lienet itse myös vajavainen tunne elämältäsi ja tämän sai luke kirjoituksestasi.


    • VääräKanava

      Keskustelujen taso menee näillä palstoilla aina jossain vaiheessa aivan vika linjalle. Parasta on ottaa tämmöisissä, esimerkiksi tieasioihin liittyvissä asiossa yhteys suoraan niitä hoitavaan henkilöön. Essonbaarin tai suomi24 kautta saadut "varmat tiedot" ja yleinen mestaus linja tuskin auttavat tiestöä tai muutakaan parempaan kuntoon.

      • OIKEAKANAVA

        Mistä olet päätellyt ettei kyseiselle henkilölle ole USEASTI ASIASTA HUOMAUTETTU ?

        Varma tieto on kun itse näkee usesti autojen luiskahtelevan LIIKAA ja työntää muiden autoa pois penkalta. Penkoista näkee autojen kuvioita kevyenliikenteen väylän yli .
        Itse huomaa auton liukuvan ÄKISTI poikkipäin keltaisten valojen vilkkuessa mittaristossa. JNE.
        On varmaa tietoa.


      • AsiaKunnossaEiMuuta

        Selvä homma, suomi24 ja essonbaari = ehdoton totuus


    • Tiekarhuonvaihtoehto

      Miten niin, esimerkiksi tuo kaupungille hankittava tiekarhu on ihan harkitsemisen arvoinen idea, saadaan kadut kuntoon ja penkat alas, tiekarhulla olisi hyvä myös torjua liukkautta kauppojen ja kaupunkien pihoilla ja kuinka äkkiä sillä saataisiin polanteet pois kauppojen ja kaupungin rakennusten pihoilta keväällä ettei ihmisten tartte kahlata nilkkoja myöten vesilammikoissa niinkuin tähän asti on tehty. Kesällä saataisiin asfalttiteiltäkin pyörtäneet alas ja soratiet oikeaan kaltevuuteen ja nimismiehenkiharat kunnolla pois, rakennustyömailla pihat oikeaan kaltevuuteen jolloin tarttee maksaa vain asfaltointi jne jne. Aika helppo sanoa että tiekarhu olisi kaupungin käytetyin kone ja melkoinen sulka hattuun sille puolueelle joka sen Alajärvelle saa hommattua!

    • Hyvättiet

      Taitaa mennä monella valtion tiet, yksityiset tiet ja kaupungin tiet iloisesti sekaisen. Parempi pysyä omalla maalla ja omaa maata hoitaa yksityiset yritykset ostopalveluina. Tuollaisia sääolosuhteita jolloin sataa räntää 30cm kahteen päivään ja sen jälkeen pakastaa ei usein ole. Niitä kertoja varten on ihan turha ostaa ruostumaan omaa satojatuhansia maksavaa karhua vaan vuojrata kone kuten tekninen loistavasti on tehnytkin. Eiköhän anneta ammattilaisten hoitaa asiansa ja jättää nämä jokapaikan asiantuntijat huutelemaan tänne avohoitopalstoille.

      • TYÖLÄINENPERKELE

        Kun sen karhun vain saisi liikenteeseen! siitähän tässä on kysymys koko ajan! Kylällä on kaksi karhua joita kumpaakaan kupunki ei suostu käyttämään! Halpaa ja turvallista mutta ei!
        Avohoito potilaita ei nyt kannata alkaa leimaaman tässä. Lienet itse hyvin sairas henkisesti koska ihmisten turvallisuus kiihottaa sinua.


      • Valtionyksityinentie

        Sinä itse olet sekaisin kun luulet että valtion teitä auraa valtion miehet valtion kalustolla, ei mene niin. Aivan hyvin voi valtio ostaa Alajärven kaupungin omistaman karhun sliippaamaan omia teitään, esimerkiksi sisääntulotie tarvitsisi viikoittain karhuamista ettei ympyröihin, keskikorokkeiden viereen ja risteyksiin kerry hirvittäviä polanteita, menkää nyt kahtomaan kaikki epäilijät kuinka paljon tie kapenee joka paikassa Alajärvellä noiden keskikoreikkeiden kohdalla.

        Tärkeintä on että tiekarhulla osaava kuski saa ajettua myös korotetun jalkakäytävän reunan niin tarkasti esiin jotta mitään vahinkoa ei tapahdu vaikka ajoradalla auto vähän luistelisikin. Alajärven pihatkin tulisi keväällä kuntoon kun karhulla vetäisi polanteet pois.

        Jotenki on kaupungilta karannut mopo käsistä kun mietitään uutta karhua jonka hinta kuulemma noin 350 000 euroa, hyviä tiekarhuja saa osasummalla tuosta rahasta, netti auki tai konepörssi käteen ja tutkimaan, lisäksi se käytetyn karhun hinta ei tipahda mihinkän ja kulutkin lienee pienemmät kuin kuplahallia lämmitettäessä...


    • Hyväpäätös

      Laitteita voi vuokrata ja tulee halvemmaksi.

    • Liisinkikarhu

      Varmasti kannattaa kysyä pelkästään talvikaudeksikin karhua vuokralle mutta kesälläkin kyllä olisi lanaamista ihan riittämiin.

    • Jrzhyvjlnvh

      Olen ihmetellyt myös samaa. Joidenkin kommentoijien kohdalla voi miettiä, että mitä heidän työnantaja mahtaisi ajatella kaverin Essonbaarin kommenteista. Mollaamalla ja haukkumalla siellä muita julkisesti omalla nimellään ,voi aiheuttaa myyntimenetyksiä edustamalleen yritykselleen. Kannattaisi aina mietti ensin ennenkuin suustaan päästää typeryyksiä!

      • Edghcjbbklm

        Jos on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla ottaa.


      • Latvalahot

        Osa ei ole saanut edes lusikalla!


    • Lyhytnäköisyyttä

      Minä en ainakaan parin kommentoijan firmoista tule ostamaan koskaan mitään. Ihmettelen, ettei työnantaja ole kiinnostunut työntekijöidensä sosiaalisessa mediassa päästämistään ihmisten ja muiden organisaatioiden haukkumisesta. Kuvastaako tällainen henkilö isomminkin edustamansa yrityksensä arvoja ja toimintakulttuuria?

    • Huolestunutäitii

      Tai jos on niin vitun huono kuski, että pitää essonbaarin sivuilla itkeä tien urista niin kuinka voi kuljettaa bussilla lapsia?

      • Olihase

        Vaaliteemansa mukaan turvallinen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe