Miksi miesten pitää rehvastella seksillä?

haukuvaankestänkyllä

Millä logiikalla miehet kertovat kavereille ja muillekin seksielämästään niin että jutut leviävät kaikille? Luuletteko etteivät naiset saa tietää muka? On tietysti varmaan naisiakin jotka puhuvat. Tuleeko siitä tosiaan miehekkäämpi olo kun jollekin juoruaa yksityiskohtia? En usko että kukaan järkevä nainen enää kiinnostuu miehestä joka kerrankin jää kiinni tämäntyyppisestä juoruilusta. Sitten voikin varmaan selittää käteenvetojuttujaan jos jotakin kiinnostaa vielä. Jos ihmisellä on yhtään älyä ja kunnioitusta toista kohtaan niin hän ei levittele juttuja siitä mitä 2 ihmisen välillä tapahtuu. Ainiin tosiaan, älyä..

17

554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tapasin usein työpaikkani miehiä porukalla seka saunassa että kaljakuppilassa. Kukaan ei koskaan moittinut vaimoaan. Vaimoa moittivia oli pidetty "akkana".

      Vaimoni tapasi usein naisvoittoisen työpaikan kollegoja. Kaikki moittivat miehiään, paitsi vaimoni, sillä meillä on tosi suloiset välit. Vaimoni kollegat olivat suorastaan vihaisia vaimolleni, koska hän ei tuntenut tarvetta moittia miehiä ja miestään.

    • Minä olen kai sitten jotenkin poikkeuksellisessa seurapiirissä koska tuntemai miehet eivät retostele seksikokemuksillaan. ainakaan minun seurassa ollessaan.

      Joskus sitä saa kuulla kautta rantain toisen käden tietona jonkun seksisauhuamisista mutta kenekään en ole kuullut omalla suullaan puhuvan näistä touhuistaan.

      • miesolenvaikketusko

        Eikö kumma että kautta rantain kuulee "jos jollakin on sivupano. No minäkin miehenä olen kuullut. Jopa toisen miehen vaimosta joka herkästi antaa" nämäkin saunaillassa kuultuna. Joskus baari illoissa jutut lentää vielä pahemmin. " Aina joku tuntee jonkun ja hänen sääntönsä" suoraan ei minullekkaan kukaan mies ole tullut sanomaan " käyn nussimassa sitä ja sitä" vaan aina kaverit kuulleet jutut joltain. Kautta rantain kuten kuvaat. Turha sitä sanoa ettei muka "juttuja kuule. Kun ihan varmasti jokainen mies kuulee näin kautta rantain. Riippuu missä porukassa ollaan. Onko työkamu, kaveri vai joku muu tuttu kyseessä. Mutta hienoa kun säästynyt suuremmilta jutuilta.


    • Olen usein ihmetellyt, millä perustein eräät naiset luulevat tietävänsä, mitä miesporukoissa jutellaan. Vaimoja kuulemma haukutaan, naisia väheksytään ja omilla seksikokemuksilla rehvastellaan. Näitä miesporukoissa en koskaan, siis KOSKAAN, ole kuullut, vaikka olen ollut niissä enemmän kuin usein.

      Ajattelevatko katkeroituneet naiset, että koska niitä jutellaan heidän porukoissaan, miesten porukoissa sen täytyy olevan vielä ronskimpaa? Kuinka naiset, jotka omalla olemassaolollaan jo muuttavat miesporukan sekaporukaksi, yksinkertaisesti voivat kuvitella tietävänsä, mitä miesporukoissa puhutaan?

      Luultavasti päättelevät naisporukan jutuista ja päättelevät aivan väärin.

      • Annumarju

        Minä olen lukenut miehen kommentoivan ihmetellen miksi miehet, ihan tyydyttävässä parisuhteessakin elävät, ämmittelevät ja puhuvat rumasti vaimoista saunailloissaan...tiedä häntä tottako vai tarua vai vain äijämäistä "keskustelua"?


    • mitentuotulkitaan

      Kerronpa minäkin näin miehenä vaikkette usko. Baari ilta miesten kesken ja kuhumista itsestä mitä on seikkailuja tapahtunut jne. Sitä naurua oli kyllä. Kaverini jota nyt en tunne tosiaankaan kovin hyvin alkoi kertomaan omasta seksitilanteesta jonka koira pysäytti. No kun lähti hakemaan lisää juomaa kysyin kaverilta milloin ne koiran ottanut? Sanoi vain "se oli yhen toisen naisen koira! No kysyin miksi ne jonkun toisen naisen tykönä seksiä harrastivat? Vasta siinä tilanteessa tajusin ettei ollutkaan sen oma vaimo kyseessä. No minähän se typerys olen enkä tajunnut tilannetta. Täytyy myöntää. Mutta ihmettelettekö vielä miten nämä jutut kiertää? Eihän se itse kertonut petyävänsä tai kenen kanssa se seksiä harrasti vaan kertoi hauskan tarinan mitä oli kokenut. En kysynyt koskaan asiaa suoraan että kenen kanssa se oli. Rehvastella voi ja pystyy kun saa toiset nauramaan. Pitääkö nyt tuota koiraa suojella ettei se loukkaannu?

      • Onko tässä siis selitys? En käynyt barissa bilettämässä, vaan tapasin miesporukoita saunalla ja kaljakuppilassa. Onko siellä eri puheenaiheet. Onko baarissa pelkkiä miehiä, kun kerroit miehestä? Onko siellä miesporukoita, muttei naisia?


    • Itse en ehkä rehvastele seksillä, mutta olen kertonut jotain naisista, jonka yksi mies koki ehkä revasteluksi. Hän sanoi, että kyllästyi kuulemaan naisjuttujani. Minusta tuntui siltä, että häntä ahdisti se, että hänellä itsellään ei ollut oikeastaan mitään. Kerroin vain sellaista, että halasimpa tässä yhtä ystävä naistani, kun tapasimme kahvilassa. Minulle se oli positiivisen tarinan kertomusta, mutta kaikki kertomani kokonaisuutena oli tälle miehelle liikaa.

      Ehkä hänellä ei ollut mitään, miksi hän ei halunnut tietää minun vähän enemmästä kuin vähästä. Minussa tätä tuttavaani ärsytti se, että minä otin jatkuvaan jonkun naisen esimerkiksi. En seksisuhteena, mutta kumminkin sillä tavalla, että minulla oli selvästi jotain kontakteja naisiin. Tämä ei ollut rehvastelua, mutta häntä ärsytti ilmeisesti sen takia, että hänellä itseäni kuusi vuotta vanhempana ei ollut sellaisiin oikein mahdollisuutta. MInä olin vähän naistenmies, mutta hän ei ollut ollenkaan. Lisäksi hän oli alkanut vähän kaljuuntua. Hän oli siis ätmi, joka ei pitänyt siitä, että toisella oli ainankin jotain.

      • Ehkäpä tuo tuttavasi oli vähän niinkuin pihkassa siihen halaamaasi naiseen.

        Voisiko jyrkkä reaktio johtua siitä?


      • hullu_ukko kirjoitti:

        Ehkäpä tuo tuttavasi oli vähän niinkuin pihkassa siihen halaamaasi naiseen.

        Voisiko jyrkkä reaktio johtua siitä?

        Ei se tiennyt kenestä oli kyse. He eivät ole koskaan tavanneet. Ehkä minulla oli se vika, että minä kerroin joskus, että minulla on solmittu 19-vuotiaan ensimmäisen vuoden opiskelijan kanssa treffit elokuvissa tammikuussa seuravan vuoden puolella. Hänellä ei ollut oikein mahdollisuutta ensimmäisen vuoden opiskelijaan, vaikka jatko-opiskelijana yliopistolla liikkui. Lisäksi hänellä oli keskellä kaljun alku ja hän oli minua paljon vanhempi. Hänellä ei ollut mahdollisuutta solmia treffejä ensimmäisen vuoden opiskelijan kanssa, sillä tämä olisi ilmeisesti vierastanut häntä itselleen liian vanhana.

        No, täytyy tunnustaa se, että hän ei tainut saada tietää sitä, että tämä 19-vuotias perui ne elokuvatreffit, joten en minä mikään hirmuinen naistenmies ole, mutta häneen verrattuna olen vähän. Olen naistenmies siinä, että minun treffiehdotukseeni ensimmäisen vuoden opiskelija saattaa suostua ja joku lukiolaistyttö saattaa itse lähennellä minua tarjoten puhelinnumeroaan. Hänellä sellaista ei tapahtu. Hän ei halua kuulla 19-vuotiaasta tai 18-vuotiaasta söpöstä lukiolaisesta yms. Hän on itse vanhemmasta päästä oleva jatko-opiskelija, joka notkuu vain yliopistolla saavuttamatta tohtorin hattua. Minulla on jotain kysyntää, mutta hänellä ei mitään! Oikestaan hän ei ole ätmi, sillä hänellä on paljon rahaa perinnön kautta ja säästöinä. Lisäksi hänellä on akateeminen maisterin tutkinto ja jatko-opiskelijan status. Naisten suhteen hän on ätmi ja sen takia hän ei halua kuulla sellaisesta, joka ei ole elämässään naisten kohdalla täysin ätmi niin kuin hän?


    • akti

      Vanha sanonta: "Siitä puhe mistä puute."

    • darkGeek

      Vastoin harhaluuloja, suurin osa miehistä ei kerro. Monia työpaikkoja -osa miehekkäissä tehtävissä ja monessa kaupungissa- käyneenä sanon ettei 95% miehistä puhu parisuhteen seksistä edes parhaalle ystävälle ellei siinä ole ongelmia. Ääneen mölisijöistä miehet ajattelevat että puhuu paskaa, halveksuu kyseistä naista/naisia tai muu ongelma. Naiset puhuvat paljon enemmän ja yksityiskohtaisemmin kuin miehet omista kumppaneistaan.

      Mikä oli kysymyksen tarkoitus? Se että onko idiootti myös ääliö? Tuollaiset tyypit ärsyttävät suurinta osaa miehistä. Itse rilluttelin huolella aikoinaan vuosia ja 1000 ja 1 yötä mutta en edes parhaille ystäville mölise jos ei ole oikeasti asiaa/kysymys/tärkeä. Naisporukoista usein tuli useampia saumoja jos yhden kanssa homma hoitui(antoi hyvät kyydit) ja kuullostaa karulta mutta niin se homma vaan toimii...Se että idiootin kanssa eksyyn sänkyyn on inhimillistä, se että tuhlaa aikaansa -ja sydäntä/sielua/verenpainetta- sen analysoimiseen on jo oman älyn aliarviointia.

    • kaverillaparas

      Pitää se kaveriporukassa kertoilla. Eihän sitä ole mies eikä mikään jos salaista patjaa ei ollut. Ne miehet jotka nössönä kotonaan höyläävät kummppaneitaan luuletko mitä niillä olisi kerrottavaa. Kyllä mehukas juttu kerrottuna jostakin väännöstä on se kun muut naureskelee ja ihailee. Mitä sitten? Jos naiset eivät osaa tätä niin voi voi.

      • egegeg

        "Pitää se kaveriporukassa kertoilla. "

        Ei kyllä kuullosta tekevän miehen kommentilta...Monella alalla duunarista ylöspäin ja ovihommista muihin eikä ikinä olet mies toiminut noin. Toki random baarihommasta on saattanut tulla joku yleispätevä heitto mutta thas it. tästä ja aloittajan kommentista tulee lähinnä 2 vaihtoehtoa mieleen:
        1. Kuvittelee että "nuo miehet" tuolla keulivat p----lu jutuilla
        2. On onnistunut löytämään ihme urpoja ja ja sen jälkeen määritellyt 99.999999999999999999% muuta miestä sen perusteella. Urpoja kyllä on maailmassa toki.

        Keskivertoa miehekkäämpien miesten kesken omat naiset on aikalailla no no zone, ellei ole ongelmia ja silloin se on oikeasti iso juttu. Mitään naureskelua ei Miesten kesken ole, nämä urpot ja heidän seuraajansa eivät taida tajuat miten miehekäs mies kokee tilanteen....Ei sille omalle naiselle naureta koska sille ei saa kukaan nauraa....silent respect. Mutta onhan koirissakin rottweilerit, bokserit, border colliet ja sitten ne jotka pelkää omaa varjoa ja syö toisen koiran paskaa.


    • kaverinjutuparhaat

      No ei kukaan mies tyttöystävästään tai vaimostaan kerro mitään "seksijuttuja" kehuskellen vaan juuri näin kuinka on rohkea joka käyttää patjaa jota käy nyystämässä ja hänen maineen voi uhrata kylillä. Toiset naureskellen naisen "kovuutta joka antaa. Tämä on se syy miksi kakkoset tuomitaan pahasti. En minäkään ole kuullut että omasta kumppanista jonka kanssa ollaan kehuisi kylillä kuinka seksistä on eihän ? Kyllä se näissä jutuissa on aina se salattu joka voidaan uhrata maineeltaan kylillä. Ikävä todellisuus ja onko se totta emme voi tietää. Toki naisia säälitään joita on niin helppo vedättää. Mutta miehen tulee olla kaveripiirissä niin "suosittu juuri näillä jutuilla. Toki osa kavereista joiden kumppanit tuntevat toisten kumppanit ei kerrota tälläistä mitenkään. Mutta kaverit joita oma kumppani ei tunne eikä ole tuttuja niin jutut lentää. Nauretaan jollekin ja mietitään onkohan tuonkin vaimo tietoinen? Jne. Mutta näinhän se menee. Minäkin kuulen juttuja omista kavereista eikä kukaan meistä mene kertomaan vaimolle. Toki silloin herkästi tuolle kaverille tulee kehaistua ettei ole ainoa joka käy patjaa "tapailemassa"

    • Peilissä vastaus. Omat ystävät ja kaverit miehiä ehkä potenssiin x, poliiseja sotilaita rikollisia kamppailu-urheilijoita. Kukaan ei koskaan rehvastele seksillä. Itse ehkä manwhore joidenkin mielestä, toisten taas rakastava ihminen joka saa yhteyden. Kummallista aina ja joka krt miten moni ihmisen valitsee ihania kusipäitä ja kun se kusi sitten tulee naamalle niin syyllistetään sukupuolta vaikka peilissä ainoa henkilö vastuussa.......

      Eihän tämä muutu tästä :D

    • hurmuriAnzzy

      Leuhkinpa minäkin--kerrankin

      Olin eilen K-Marketissa, ku sievä, nuori nainen tuli juttelemaan

      halusi antaa halitkin--selvinpäin!!

      menimme yhdessä mun residenssiini päin

      Mietin, ett onx toi tyrkky???

      Tarinan huippukohta:

      Neitonen asuikin samassa talossa ja meni eri kerroxeen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe