alero kiinnostaa. huokea aito jenkki

letukanalero

Alero letukalta. aito amerikkalainen. ei toki kasi mutta kutoksellakin löytyy. olen alkanut ajatella tällaista kakkosautoksi. ehkä nelosen 2.4 litrainen riittää. onko näissä jakoketju? kertokaa kaikki mitä tiedätte ko.autosta. varmaan parempi ja enempi jenkin tuntuinen kuin neon? näyttää isommalle ja paremmalle. automaatit kai kestää. nytin 1300 jyyrolla saisi alle 200tkm ajetun nettiautosta. ruosteeton.

mukava auto varmaan maantieajossa. tosiaan halvalla rahalla saa näitä joten ei tarvi pelätä laatikkoremontistakaan tuhansien laskua.

8

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oldsmo

      Sehän ei sitten ole mikään letukka vaan täysiverinen Oldsmobile.

      Kaverilla on tuollainen, 10 vuoden aikana on remontteja joutunut tekemään: öljyt vaihdettu vuosittain ja jarrupalat kerran.

      Käsittääkseni erittäin luotettava auto, ikäähän noilla alkaa jo olemaan, että yksilöiden erot voi olla isojakin.

    • Aleloooo

      Hemmetin hyvä auto ajaa ja ainakin 2.4 l on kestävä. Neloskoneessa on jakopää ketjulla. Ulkomitoiltaan Alero on Väyrys mersun ja V70 Volvon luokkaa, joten vaikka puhutaan pikku jenkistä, niin täälläpäin on kuitenkin varsin kookas auto. Ajattoman ja urheilullisen näköinen ulkoa ja sisältä, todellista premiumia.

    • härmäexit

      Tosiaan viimeinen Oldsmobile malli. Mulla oli kymmenisen vuotta sitten 3.4 v6 vuosimallia 1999. Todella hieno auto ajaa. Automaattivaihteisto vaihtoi todella pehmeästi. Varsin pirteä jenkki. Jakopää ketjulla. Vaihdoin koska nesteet ei pysynyt enää oikeissa paikoissa ja läjä pikkuvikoja. Chrysler Sebringin kanssa aikalailla vertailukelpoisia.

    • SuoraKutonenko

      Nyt en ole enää selvillä Amerikan autoista enkä valmistajista. Onko kestävä? Onko Chevrolet Alero o.s. Oldsmobile? Onko 2,4 kone suora kutonen? Täytynee etsiä tarjolla olevia, kun nykyinen auto kohta todennäköisesti leviää.

    • TWC

      Chevy Alero on oikeasti Oldsmobile. 2.4 kone on Twin Cam nelikko ja GM: n omaa tekoa. Kone on kestävä ja mielestäni parempi vaihtoehto kys. autoon. Aleroa on myös 2.2 L Opelin Ecotek koneella, mutta se kone on täys susi ja kannattaa kiertää kaukaa. Erinomainen auto ajaa, ei häpeä ajoltaan uusille ns. premium autoille.

    • lettuva

      Renkaat tulevat maksamaan jonnin verran, varmaan polteltu loppuun.

    • Vvvh

      Alero 2.4 ollut meillä jo toistakymmentä vuotta. Alunperin ostettiin se heräteostona kakkosautoksi vähäksiaikaa, mutta eihän tuosta ole raaskinut luopua. Hemmetin hyvä ajella ja hyvän näköinen auto, sekä kulkee ihan kivasti kohtuu kuluilla. Nyt ajettu jo 390 tonnii ja toimii hyvin.

    • Jörkka

      Mul on 2.4l -99 Alero, 4 vuos menossa, ja ei mitään suuria vikoja on löytynyt.
      yks aika tavallinen vika niissä on, pyörälakerit kestä noin, 100.000 ja sit niillä on muutama jännä erikoisjuttuja kun niiden käynistenesto kesti vähään aika ennen kun ymmärsin miten ohitta sen, ja Abs valo ja luistinesto valot usein sytty ilman syytä, mut nopeasti oppi miten saada ne "kontaktit" pysyä paikalla. Mukava auto aja kesällä sekä talvella ja luotettava. Ja ei kulutta edes paljon moottoritiellä 0,7..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe