Aihe

Apua, miten tehdä aloite?

Avutonexä

Olen keski-ikäinen ja täysin osaamaton kiinnostukseni osoittamisessa. Olen kiinnostunut miehestä, joka esiintyy ammatikseen ja hämmennyin täysin, kun hän jäi katsomaan minua esityksen jälkeen. Koskaan aiemmin ei tälläistä iole tapahtunut ja jos se oikeasti tapahtui (vai katsoiko edessäni ollutta?) niin mitä nyt tulisi tehdä? Haluaisin kovasti tavata hänet, mutta miten tulisi lähestyä? Hän esiintyy joukossa, joten en tiedä edes nimeään. Ja olen ihan kuin pikkutyttönä, odotan JS toivon seuraavaa kertaa, jolloin voisin nähdä hänet....! Onko muita reilusti keski-ikäisiä tälläisen ongelman ja osaamattomuuden kanssa eläviä?

6

499

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TsemppiäSinulle

   No, jos pääset miehen lähelle, niin sano vaikka moi, hei ja katso samalla miestä silmiin ja hymyile.
   Olen mies ja ainakin minussa herättää suuria tunteita, jos tervehtii, katsoo silmiini ja hymyilee.
   Jos mies tervehtii, niin aloita juttelemaan hänen kanssaan, vaikka se jännittää, mutta miestäkin luultavasti jännittää ensimmäiset keskustelut naisen kanssa, ainakin minua jännittää.
   Voit ihan hyvin kysyä miehen nimeä, niin luulenpa, että mies kyllä nimensä sinulle kertoo.
   Voithan kysyä suoraan mieheltä, että milloin hän seuraavan kerran esiintyy.
   Seuraavalla kerralla voit sitten tavata miehen uudelleen ja ehdottaa vaikka, että haluaisit jutella miehen kanssa vaikka tuosta esityksestä, jossa mies esiintyy, vaikka jossain kahvilassa.

   Siitä pääsee alkuun ja sitten voit jutella muistakin asioista ja kertoa, että olet hänestä kiinnostunut.
   Ei siinä mitään menetä, jos lähestyy ihmistä, johon on ihastunut.
   Paljon enemmän menettää, jos jättää lähestymättä, koska se vasta kaduttaa, jos jättää lähestymättä silloin kun oli tilaisuus, eikä enää sen jälkeen koskaan näekään ihastustaan.

   Tiedätkö onko mies vapaa vai varattu?
   Jos hän on varattu, niin sitten melkein kannattaa unohtaa hänet, vaikka se ei ole kovin helppoa, jos on ihastunut ihmiseen.

  • Avutonexä

   En tiedä sitäkään, sormusta ei ole, mutta eipä olle juuri muillakaan joitten kanssa esiintyy, joten ehkä on heillä tapana olla ilman. Ei tästä mitään taida tulla , paitsi että olen ihastunut pikkutyttömäisesti niin taidan olla muutenkin ihan epäkypsä , tunnen itseni niin alemmaksi kaikkiin ikäisiini verrattuna, olen ulkoisestikin vähemmän aikuisen näköinen vaikka työskentelen ihan ylemmässä erityisasiantuntijatehtävässä! Kaukorakkaudeksi jäänee enkä takuulla varattua yrittäisi, kun en usko muutenkaan pärjääväni näissä asioissa. Hohhoijaa, ei ole helppoa olla ihminen! Suurkiitos asiallisesta. vastauksestasi nm. TsemppiäSinulle, jo nimimerkilläsi annat minulle kuitenkin toivoa ja luen luultavasti vastaustasi yhä uudellleen uudelleen yrittäessäni kasvaa ihmisen mittoihin!

   • TsemppiäSinulle

    Älä vielä luovuta, voihan hän olla vapaa, joten jatka vaan hänen esityksissä käyntiä ja yritä päästä hänen luokseen, jolloin voit tervehtiä häntä.
    Tervehtimisen jälkeen voit jutella hänen kanssaan, vaikkapa siitä esityksestä, mistä on helpompi aloittaa.
    Tiedän kokemuksesta, että ihastuksen lähestyminen ei ole niin helppoa, mutta jos vaan pääsee alkuun, niin seuraavalla kerralla on helpompaa.
    Minäkin ihastuin naiseen, joka on töissä kaupan kassalla. Alussa vaan tervehdin häntä usein, kunnes viimein rohkenin hänelle jotain puhua, mutta jännitti ihan törkeästi.
    Ajattelin, että miten hän minuun suhtaudun, jos alan hänelle juttelemaan ja ihan positiivisesti hän suhtautui ja joka kerta on juteltu, mutta harmittaa, kun niin vähän aikaa on mahdollisuus jutella, kun taakse tulee jonoon asiakkaita.
    Muutaman kerran on ollut hiljaisempaa ja silloin on voinut jutella vähän pidempään.
    Välillä kuin aistisin ihastuksen katseesta, että pyydä minut vaikka kahville/haluaisin jutella kanssasi enemmän, jossain rauhallisessa paikassa.
    Ajattelin, että pyytäisi häntä kahville tai vastaavaa, niin olisi parempi mahdollisuus jutella ihan rauhassa jossain kahvilassa.

    Mielestäni sinä voit ihan hyvin ehdottaa tälle miehelle kahvikutsua. Minä ainakin miehenä olisin otettu, jos nainen pyytäisi kahville, kun yleensähän nainen odottaa sen miehen tekevän.
    Suostuisin ehdottoman mielelläni naisen esittämään kutsuun.
    Toivottavasti tämä mies olisi vapaa ja olisi sinusta kiinnostunut.


   • TsemppiäSinulle

    Aavisti, että näin tässä lopulta sitten käy, kun en ole komea, niin eihän sitä naiselle kelpaa.
    Ei halunut lähteä ihastukseni kahville, kun kysyin, että ei ole hän minusta kiinnostunut.
    Voi, voi, ei pitäisi liikaa luulla, että jollekin kelpaa, mutta eihän ruma mies naista saa.


  • Avutonexä

   Kuule TsemppiäSinulle! Nyt tahdon minä tsempata sinua (ja jatkanoman ihastukseni ikävä kyllä niin harvoin olevissa konserteissa käymistä): Ei ole ulkonäöstä kiinni! Ollessani nuori ja tulessa k opiskelemaan, huomiota kiinnitti yksi erityisen ruma (typerä minä!) tyyppi. Tutustuin häneen, ja oli koko satapäisen lauman ihanin nuori mies, joka alkoikin näyttää ihanalta ja jota muistelen kaihollla vieläkin! Vaikkei kassaneiti kahville lähtenytkään, on varmaan lopunelämäänsä otettu, kun kysyit! Onnea ja kaikkea Hyvää tulevaisuuteesi!

  • TsemppiäSinulle

   Kiitos, en tiedä sitten jatkosta, ehkä ehdotin tapaamista liian aikaisin, ehkä hän yllättyi liikaa.
   Toivon, ettei hän kuitenkaan säikähtänyt. Ehkä pidän vähän taukoa ja harvennan hänen tapaamistaan, mutta en ehkä lopeta, ettei hänelle tule paha mieli, jos häntä alkaisin välttelemään, eikä minua enää näkisi, kun on minut tottunut näkemään. Hän on kuitenkin aina jutellut kanssani, eikä sanonut, ettei halua jutella tai nähdä minua.
   Kyllä varmaan moni nainen saa kahvikutsuja vuoden mittaan miehiltä.
   No aika näyttää miten käy tai käykö mitenkään...

   Tsemppiä sinulle, toivottavasti pääset tapaamaan ihastustasi vielä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   625
   30418
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22674
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14134
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11257
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8356