Aloitan vedipaaston tällä viikolla

ItkeväMies

Jääkaapissa mehukeittoa, maitoa, jotka juotava.Kalkkunaleike 6.3 vanhenee ja kuorettomat nakit 17.3.

Kaipa ne voi pakastaa. Ei vaan niitähän on 200 tai 300g pkt. Viimeisenä aterianahan se menee illallisena tai huomenna aamiaisena.

Ilmoittautuminen tällä viikolla jonakin päivänä kun paasto päässyt käyntiin.Tällä kertaa kävelyä harvemmin. Tavoitteena on 14vrk minimissään.

5

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ItkeväMies

      Tänään vesipaasto alkoi klo 10.18.

      Kuulin kuivapaastosta tänään ja se on vesipaastoa kovempaa, aggressiivisempaa.Mun makuuni tuollainen. Joten tarkoitus kuivapaastosta vaihtaa vesipaastolle sitten kun tuntuu olevan ok.

      Aloituspaino oli täyteen juotuna 107,8kg. Muutaman pisukerran jälkeen olin laihtunut 106,6 kiloon. Näillä mennään. Paaston aloitettuani olen kävellyt 109min osissa.

      Nyt ei pelota alkuunkaan niin paljon kuin ekoilla kerroilla. Silloin pelko ja nälkä ja unelma tyttöystävästä eli yksinäisyys kun ei ole ketä pitää kädestä kiinni ja joka antaisi näyttämisen halua: " olen laihtunut kovasti, nainen" Ja sitten nainen ihailee kun on kova itsekuri.

      Kuivapaasto joo. 1 vrk taitaa olla realistinen tavoite. 3 päivän vedipaastoista oli youtubessa paljonkin otsikoita mutta yhden kuuntelin syvällisemmin mutta eihän siitä kokonaisuus selviä.

      Paaston painonpudottajana tärkeintä on paaston lopetus. Paaston loputtua keho on sellaisessa tilassa aika pitkään että pyrkii kaiken,tai lähes kaiken ravinnon varastoimaan. Mulla normaalisyömisellä.7vrk paasto tuli kuitattua 5 vrk:ssa. Tällä kertaa ei käy niin vaan vedän vesimelonia ja muuta rehua kuukauden paaston päällekin.Sen verran ketutti kun paino tuli takaisin .Varoiteltiin tuosta paaston lopetuksen jälkeisestä kehonominaisuudesta pidättää ravinnin kehoon mutta en uskonut , ajattelin olevani jotenkin parempi geeneiltäni ja ylipainosta huolimatta en ole sohvakalustoa.

      Tässä kohti ekaa tavoitetta menen eli ainakin 14vrk paastottava. 28vrk olisi aika kiva mutta se on unelmatason juttuja mutta saahan sitä unelmoida.

      Olo on toiveikas. Paastoa en lopeta ellei päänsärkyä tule.Päänsärkyä en ala kärsimään ellei se ole minimissään ja luonteeltaan ohimarssin nopeasti tekevää ja kiusaamasta poistuvaa. Tämänhetkinen paino on mikä on.En ole punninnut aamupäivän jälkeen eikä kiinnosta tietääkään niin paljoa kun paino muuttuu taas huomiseksi. 0,5vrk takana. Liian hitaasti aika kulkee.

    • ItkeväMies

      En kyennyt.Ei pysty .Liian hapokasta. Mutta yli 1, 5 - 2 vrk tuli vedettyä pelkällä vedellä. Pitää kokeilla joskus toiste. Tossa puolikas pizza ja näkkileipiä edamjuustoilla alkoi tekemään mieli että näin tällä kertaa.

    • TyttöystäväX

      Voi, voi. Mitä jos ensi kerralla kokeilisit jotain vähän vähemmän radikaalia tapaa pudottaa painoa? Tyyliin: riittävä uni, säännöllinen ruokarytmi, lautasmalli, vähintään 1/2 kg vihanneksia päivittäin.

      Paasto ei ole hyvä laihdutuskeino.

      • ItkeväMies

        Kokeilen nyt kuivapaastoa 24h jos pystyn. Join tölkin mountain dewia ja klo oli n. 10.18.15 kun tölkki oli tyhjä. Ajattelin aloittaa minuutilleen samaan aikaan kuin viimeksi mutta myöhästyin.

        Kuivapaastoa kokeilin viimeksikin alussa n. 13,5h kunnes aloin vettä litkimään. Nyt toiveena 24h ilman nestettä/ruokaa.

        Kokeilen nyt näin.Vihannekset ei maistu puuroa kummemmalle. Mieluummin olen ilman ja multitabsista otan " vihanneksia "

        Jos onnistun 24h kuivapaastoa niin se on eka kertani. Jännittää ihan Simona. Paino oli lähdössä 104,6kg, joten olen laihtunut n viikossa 3,2kg. Ilmoittautuminenn. klo 10.18 - 10.27 huomenna missä mennään.Ellen ole jossain muussa kiinni justiinsa silloin.


      • ItkeväMies

        Joo, tulee kohta klo 10.18. 15 ilman mitään nestettä ja ruokaa. Eli homma tuli hoidettua tältä osin. Painokin varmaankin hieman tippui, LOL.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe