Aloitan vedipaaston tällä viikolla

ItkeväMies

Jääkaapissa mehukeittoa, maitoa, jotka juotava.Kalkkunaleike 6.3 vanhenee ja kuorettomat nakit 17.3.

Kaipa ne voi pakastaa. Ei vaan niitähän on 200 tai 300g pkt. Viimeisenä aterianahan se menee illallisena tai huomenna aamiaisena.

Ilmoittautuminen tällä viikolla jonakin päivänä kun paasto päässyt käyntiin.Tällä kertaa kävelyä harvemmin. Tavoitteena on 14vrk minimissään.

5

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ItkeväMies

      Tänään vesipaasto alkoi klo 10.18.

      Kuulin kuivapaastosta tänään ja se on vesipaastoa kovempaa, aggressiivisempaa.Mun makuuni tuollainen. Joten tarkoitus kuivapaastosta vaihtaa vesipaastolle sitten kun tuntuu olevan ok.

      Aloituspaino oli täyteen juotuna 107,8kg. Muutaman pisukerran jälkeen olin laihtunut 106,6 kiloon. Näillä mennään. Paaston aloitettuani olen kävellyt 109min osissa.

      Nyt ei pelota alkuunkaan niin paljon kuin ekoilla kerroilla. Silloin pelko ja nälkä ja unelma tyttöystävästä eli yksinäisyys kun ei ole ketä pitää kädestä kiinni ja joka antaisi näyttämisen halua: " olen laihtunut kovasti, nainen" Ja sitten nainen ihailee kun on kova itsekuri.

      Kuivapaasto joo. 1 vrk taitaa olla realistinen tavoite. 3 päivän vedipaastoista oli youtubessa paljonkin otsikoita mutta yhden kuuntelin syvällisemmin mutta eihän siitä kokonaisuus selviä.

      Paaston painonpudottajana tärkeintä on paaston lopetus. Paaston loputtua keho on sellaisessa tilassa aika pitkään että pyrkii kaiken,tai lähes kaiken ravinnon varastoimaan. Mulla normaalisyömisellä.7vrk paasto tuli kuitattua 5 vrk:ssa. Tällä kertaa ei käy niin vaan vedän vesimelonia ja muuta rehua kuukauden paaston päällekin.Sen verran ketutti kun paino tuli takaisin .Varoiteltiin tuosta paaston lopetuksen jälkeisestä kehonominaisuudesta pidättää ravinnin kehoon mutta en uskonut , ajattelin olevani jotenkin parempi geeneiltäni ja ylipainosta huolimatta en ole sohvakalustoa.

      Tässä kohti ekaa tavoitetta menen eli ainakin 14vrk paastottava. 28vrk olisi aika kiva mutta se on unelmatason juttuja mutta saahan sitä unelmoida.

      Olo on toiveikas. Paastoa en lopeta ellei päänsärkyä tule.Päänsärkyä en ala kärsimään ellei se ole minimissään ja luonteeltaan ohimarssin nopeasti tekevää ja kiusaamasta poistuvaa. Tämänhetkinen paino on mikä on.En ole punninnut aamupäivän jälkeen eikä kiinnosta tietääkään niin paljoa kun paino muuttuu taas huomiseksi. 0,5vrk takana. Liian hitaasti aika kulkee.

    • ItkeväMies

      En kyennyt.Ei pysty .Liian hapokasta. Mutta yli 1, 5 - 2 vrk tuli vedettyä pelkällä vedellä. Pitää kokeilla joskus toiste. Tossa puolikas pizza ja näkkileipiä edamjuustoilla alkoi tekemään mieli että näin tällä kertaa.

    • TyttöystäväX

      Voi, voi. Mitä jos ensi kerralla kokeilisit jotain vähän vähemmän radikaalia tapaa pudottaa painoa? Tyyliin: riittävä uni, säännöllinen ruokarytmi, lautasmalli, vähintään 1/2 kg vihanneksia päivittäin.

      Paasto ei ole hyvä laihdutuskeino.

      • ItkeväMies

        Kokeilen nyt kuivapaastoa 24h jos pystyn. Join tölkin mountain dewia ja klo oli n. 10.18.15 kun tölkki oli tyhjä. Ajattelin aloittaa minuutilleen samaan aikaan kuin viimeksi mutta myöhästyin.

        Kuivapaastoa kokeilin viimeksikin alussa n. 13,5h kunnes aloin vettä litkimään. Nyt toiveena 24h ilman nestettä/ruokaa.

        Kokeilen nyt näin.Vihannekset ei maistu puuroa kummemmalle. Mieluummin olen ilman ja multitabsista otan " vihanneksia "

        Jos onnistun 24h kuivapaastoa niin se on eka kertani. Jännittää ihan Simona. Paino oli lähdössä 104,6kg, joten olen laihtunut n viikossa 3,2kg. Ilmoittautuminenn. klo 10.18 - 10.27 huomenna missä mennään.Ellen ole jossain muussa kiinni justiinsa silloin.


      • ItkeväMies

        Joo, tulee kohta klo 10.18. 15 ilman mitään nestettä ja ruokaa. Eli homma tuli hoidettua tältä osin. Painokin varmaankin hieman tippui, LOL.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe