Hyvä hammaslääkäri Tallinnassa?

Murtunuthammas

Eläkeläisenä pitää yrittää venyttää joka euroa ja ajattelin mennä Tallinnaan hammaslääkäriin. Suosituksia?

49

7829

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en_menisi_sinne

      Tallinnassa hinnat ovat jopa kalliimpia yksityisillä kuin Suomessa.

      Miksi et hakeudu julkiseen hoitoon eli et varaa aikaa terveysasemaltasi?

      Niitä virolaisia hammaslääkäreitä on jatkuvasti Suomesta lähetettty pois, kun etteivät osaa hoitaa hampaita.

      • Anonyymi

        Mullakin oli kerran täällä Suomessa joku Viron venäläinen nais-hammaslääkäri, jonka paikka putosi viikon kuluttua.
        Sain toki korvauksen ja asianmukaisen uuden hoidon (koska kyseinen hammaslääkäri kuului tunnettuun ketjuun), mutta sille nais-hammaslääkärille en koskaan enää mene.

        Samoja kokemuksia olen kuullut muilta. Siis pieni näennäinen säästö, tuo lopulta suuret kulut.


    • activesearch

      Sipilä turvaa muiden ulosantoon.

    • murtunuthammas

      Paljon en ole palstoilla aikaa viettänyt ja nyt ymmärrän miksen: viidestä vastauksesta kolme, yli puolet ihan ala-arvoista purkautumista.
      Mutta ehkä nämä toimivat jonkinlaisena "henkisenä huoltona" mieleltään horjuville. Minkälainen ihminen kirjoittaa asialliseen kysymykseen vastaukseksi "eläkkeellä aika kuolla hitaasti. Sipilä turvaa muiden ulosantoon. Valitettavasti suunnaton liksa estää hammaslääkäreiden lakon. Kurppien hampaista irtoaa paras deeänaa. ". Kuinka moni näistä kehuskelee kavereilleen: paninpa jauhot mummolle suuhun, kyllä helpottaa tms?
      Oikeasti säälittää.
      Kiitos asiallisista vastauksista.

    • kunnalliseen

      Ei yhden hampaan takia kannata Tallinnaan matkustaa.
      Reissun kokonaishinnalla pääsee Suomessa ainakin kaksi kertaa hammaslääkäriin.
      Kunnalliseen vaan, sinne pääsee nopeammin kun sanoo, että viallinen hammas on kipeä, niin kuin se useimmiten onkin, jos ei heti niin kohta.

      • iyghkjugjy

        Riippuu tietenkin mistä lähtee, helsinkiläiselle Tallinnassa käväisy on kuin bussimatka, risteilymatkoja saa jopa alle kympillä. Jotkuthan vielä kuittaavat matkarahat sillä että tuovat kaverillekin pullolastin ja onhan nuo Viron juomahinnat selvästi halvempia kuin lähimarketissa.

        Kunnalliselle puolelle voi joutua jonottamaan pitkäänkin, mutta akuuttihoitoon pääsee yleensä samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Aloittajan nimimerkistä päätellen olisi kyse mahdollisesti akuuttihoidosta jos hampaan murtumisesta on saurauksena särkyä tai murtunut hammas on edessä näkyvällä alueella (esteettinen ongelma).


    • Murtunuthammas

      Yritän saada kunnalliselta puolelta ajan.

    • kunnalliseen

      Hyvä päätös ! Kaikkea hyvää sinulle !

    • riikassa

      Mene mielummin riikaan kuin tallinnaan siellä pääset huomattavasti halvemmalla kuin suomessa ja tallinnasa bussikaan ei maksa kuin vajaa 20€ tallinnast matka kyllä kestää melko kauan mutta jos vain jaksat bussissa kököttää niin menisin kyllä riikaan ennemin. Itse kävin riiassa hammaslääkärissä paikkauttamassa kaikki reiät joita oli yhteensä 7 suomessa kun kunnallisellakin yhdenkin reiän paikkaus maksaa melkeen 40 ja saa aina odotella puolivuotta seuraavaan paikkaus aikaan. latviassa yksityinen hammaslääkäri puudutti koko suun ja paikkasi kaikki 7 reikää samalla kerralla ja hintaa koko operaatiolle tuli yhteensä 170€

      • dssadsa

        Plus että yksi hammas oli vielä vähän haljennut johon hammaslääkäri laittoi myös paikan ja paikkasi reiän


      • kauniitalääkäreitämyös

        jep itsekkin käynyt latviassa hoidattamassa hampaat kuntoon tulee huommatavasti halvemmaksi kuin suomessa. oli myös erittäin viehättävän näköinen nuori nainen hammaslääkärinä ja hyvin ammatitaitoinen ja latviassa yksityisilläkin hammaslääkäreillä on puuduts ilmainen kuin myös suun tutkimuskin.


      • Anonyymi

        Hei
        Saanko tiedä mikä osoite tallinassa lääkäri?


      • Anonyymi

    • Tohtorillefi

      Katso : tohtorille.fi ja valitse kohta Tallinna ja hammaslääkäri
      Näet muiden arvostelut ja voit myös varata ajan!

    • suih

      Tallinnaa on sanottu jo kalliiksi hammashoidossa.
      Ehkä Pärnu tai etenkin Viljandi olisivat halpoja, mutta ainakin eteläpuolella maata (Viljandi) voi tulla kieliongelmia, eivät osaa Suomea. Tietysti jos englanninkieli sujuu sinulta ja lääkäriltä hyvin, niin sitten voisi homma sujua. Hammaslääketieteen sanasto voi olla outoa (englanniksi).

    • Suomalaisia

      Tallinnassa kaksi suomalaista hammaslääkäriä, Ilkka Kaartinen ja Satu Aalto. Molemmat ihan ok.

      • Pitäisköhän_minunkin

        Aalto työskentelee myös Helsingin toimipisteessä. Hinnastoja vertaillessa Tallinnan toimipaikan hinnat ovat ainakin tavanomaisissa toimenpiteissä noin puolet, eli likimain kunnallisen puolen hintoja. Laivamatka ei maksa paljon, joten säästöä syntynee ainakin hieman ja saahan samalla tuotua tuliaisiakin.


      • Tallinna

        Minäkin olen ollut rva Aallolla. Ystävällinen oli. Olen aiemmin ollut myös Darja Hamidullinalla. Suosittelen Tallinnan hammashoitoa! Aikoja saa, hyvät hinnat ja hyvä palvelu.


      • Anonyymi

        Ilkka Kaartiselle tälle suomalaiselle hammaslääkärille ei pidä mennä hän ei ole pätevä ammatissaan.Kokemukseni oli kauhea ja pelottava hänellä ei ole teknolookisia tarpeellisia välineitä ja materiaaleja eikä hänen taitonsa hammaslääkärinä ole tarpeeksi pätevät. Joten kävin kääntymässä ja lähdin pois hänen kapinetistaan, en kyllä suosittele kenellekkään.En antaisi hänelle kuin 0 arvosanaa!


    • Albinhambakliinik

      Satu Aalto on kokenut ja ystävällinen. Vastaanotto Tallinnassa ja myös helsingissä. Voi käydä vaikka molemmissa mutta hinnat Tallinnassa on edullisemmat. Vahva Suositus!

    • Anonyymi

      Viestiketju on vanha mutta on pakko varoittaa hammaslääkäriasema Albin :sta. Asiakaspalvelu on ala-arvoista jos jotain menee vikaan. Minulta perittiin hammaskiven poistosta yli tuplasti sen mitä piti. Kuitissa lukee että hoito on kestänyt vähintään 35min kun se todellisuudessa kesti 7 min. Hinnoittelutiedot varausjärjestelmässä (tohtorille.fi) eivät pidä paikkaansa. Jos menet, varaudu maksamaan enemmän. Otin yhteyttä heti virheen huomattuani, laitoin valokuvat kellonajoista (näkyi onneksi kuitissa) mutta sain vastaukseksi vain v... lua. Mieluummin virolaiselle lääkärille ja kommunikointi vaikka viittomakielellä.

      • Anonyymi

        Sorry nyt vaan mutta on pakko kommentoida tätä- ei hammashoidossa ole minuuttitaksaa vaan maksetaan tehdystä toimenpiteestä, esim yhden pinnan täyte, koko suun hammaskiven poisto, yhden hampaan poisto tai yksi hammaskruunu.
        En yhtään ihmettele, että suhtautuivat nihkeästi, jos valitit, että maksoi liian paljon suhteessa käytettyyn aikaan!
        Käytetty aika riippuu ihan suoraan lääkärin/hygienistin taidosta/kokemuksesta, käytetyistä välineistä (minkätasoinen ultraäänilaite tai onko käsi-instrumentit ja onko ne teräviä) ja minkätasoinen avustaja on vai onko lainkaan avustajaa.
        Opiskelijalta voi kulua tunti siihen, mitä kokenut lääkäri tekee alle 10 minuutissa.
        Ei minuuttitaksaa voi olla olemassa! Tietenkään!
        Huh mitä tarinaa.
        T: yksi hygienisti vain


      • Anonyymi

        Niin tämä lause taisi jäädä nyt yhdeltä hygienistiltä pienemmälle huomiolle :"Hinnoittelutiedot varausjärjestelmässä (tohtorille.fi) eivät pidä paikkaansa. "
        Tämä oli oleellinen lause, sillä siellä annettuun hintaan verrattuna minulta perittiin yli kaksinkertainen euromäärä. Aika sinänsä on oleellinen tieto siksi, että siitä voi päätellä, ettei kyseessä ollut millään muotoa vaikea tai aikaavievä toimenpide.


      • Anonyymi

        Vielä lisäyksenä sinulle, joka harkitset ajanvarausta lääkäriasema Albinille tohtorille.fi -sivuston kautta: Sivuston ko. hammaslääkäriaseman arvosteluissa näkyvät jostain syystä vain positiiviset palautteet. Näin siitäkin huolimatta, että olisit varannut ajan sivuston kautta ja tunnistautunut. Omaa palautettani ei siellä koskaan julkaistu. Ilmeisesti ei ollut hyvää mainosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä lisäyksenä sinulle, joka harkitset ajanvarausta lääkäriasema Albinille tohtorille.fi -sivuston kautta: Sivuston ko. hammaslääkäriaseman arvosteluissa näkyvät jostain syystä vain positiiviset palautteet. Näin siitäkin huolimatta, että olisit varannut ajan sivuston kautta ja tunnistautunut. Omaa palautettani ei siellä koskaan julkaistu. Ilmeisesti ei ollut hyvää mainosta.

        Luulen, että tohtorille.fi- sivusto suodattaa raivo ja herja- kommentit pois.


      • Anonyymi

        Olen vain kerran tehnyt varauksen hammaslääkärille tohtorille.fi eikä sekään sujunut niin kuin olin ajatellut vaan varaus piti varmentaa erikseen. Silti jälkikäteen kerjäsivät kommentteja palvelusta (en antanut). Teen kaikki varaukset niin hammaslääkärille kuin muihinkin lääkäripalveluihin mieluiten erikseen. Tohtorille.fi palvelua voi käyttää hakemistopalveluna, mutta jättää varauksen tekemättä sieltä.

        Tiedän että hammashoidossa hinnoittelu on aina työkohteen mukainen ja silloin tuollainen aikaperusteinen hinnoittelu ei täsmää. Olen olettanut että kyseistä palvelua käytetään kaikkeen lääkäripalveluiden varauksiin. Silloin aikaperuste toimii vaikkapa sisätautilääkärille, jolloin veloitus tapahtuu ajan perusteella määrätyin portain (hinta nousee kun seuraava aikaraja ylitetään).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sorry nyt vaan mutta on pakko kommentoida tätä- ei hammashoidossa ole minuuttitaksaa vaan maksetaan tehdystä toimenpiteestä, esim yhden pinnan täyte, koko suun hammaskiven poisto, yhden hampaan poisto tai yksi hammaskruunu.
        En yhtään ihmettele, että suhtautuivat nihkeästi, jos valitit, että maksoi liian paljon suhteessa käytettyyn aikaan!
        Käytetty aika riippuu ihan suoraan lääkärin/hygienistin taidosta/kokemuksesta, käytetyistä välineistä (minkätasoinen ultraäänilaite tai onko käsi-instrumentit ja onko ne teräviä) ja minkätasoinen avustaja on vai onko lainkaan avustajaa.
        Opiskelijalta voi kulua tunti siihen, mitä kokenut lääkäri tekee alle 10 minuutissa.
        Ei minuuttitaksaa voi olla olemassa! Tietenkään!
        Huh mitä tarinaa.
        T: yksi hygienisti vain

        "Ei minuuttitaksaa voi olla olemassa! Tietenkään!
        Huh mitä tarinaa."
        Kyllä voi olla aikaan perustuva taksa. Se olisi potilaalle edullinen ja lisäisi kilpailua ja nostaisi laatua. Ihmisilla olisi silloin varaa parempaan hoitoon.
        Yksikköhintataksat on terveydenhuollossa yleisiä ja kilpailun puutteessa hammaslääkärien hinnat voi nousta erittäin korkeiksi.
        Esimerkiksi yhden implantin hammmaslääkärin proteettinen osuu voi olla 700eur, mutta jos implantteja on kolme, hinta on 3x700eur=2100eur, vaikka työmäärä ei kasva vastaavasti.
        Aikaa ko. työhön menee noin tunti.
        Kukaan ei kehtaisi pyytää 2100 eur tuntipalkka, mutta yksikköhintana sen kehtaa pyytää.
        Oikea hintataso minuuttiveloituksella asettuisi tässä casessa 300-500eur.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei minuuttitaksaa voi olla olemassa! Tietenkään!
        Huh mitä tarinaa."
        Kyllä voi olla aikaan perustuva taksa. Se olisi potilaalle edullinen ja lisäisi kilpailua ja nostaisi laatua. Ihmisilla olisi silloin varaa parempaan hoitoon.
        Yksikköhintataksat on terveydenhuollossa yleisiä ja kilpailun puutteessa hammaslääkärien hinnat voi nousta erittäin korkeiksi.
        Esimerkiksi yhden implantin hammmaslääkärin proteettinen osuu voi olla 700eur, mutta jos implantteja on kolme, hinta on 3x700eur=2100eur, vaikka työmäärä ei kasva vastaavasti.
        Aikaa ko. työhön menee noin tunti.
        Kukaan ei kehtaisi pyytää 2100 eur tuntipalkka, mutta yksikköhintana sen kehtaa pyytää.
        Oikea hintataso minuuttiveloituksella asettuisi tässä casessa 300-500eur.

        Ei se aikaveloituskaan olisi mikään hyvä ratkaisu. Lääkäri vaan hidastelisi työssään jotta saisi aikaa kulumaan enemmän.
        Esittämäsi esimerkki ei päde tässä tapauksessa. Ainakin kunnallisella puolella laskussa eritellään kukin työ ja siitä tullut veloitus. Implantin asennuksessa työn osuus on pienempi osa tarvikkeiden hintaan verrattuna, joten mitään "tuntipalkkoja" ei voi laskea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se aikaveloituskaan olisi mikään hyvä ratkaisu. Lääkäri vaan hidastelisi työssään jotta saisi aikaa kulumaan enemmän.
        Esittämäsi esimerkki ei päde tässä tapauksessa. Ainakin kunnallisella puolella laskussa eritellään kukin työ ja siitä tullut veloitus. Implantin asennuksessa työn osuus on pienempi osa tarvikkeiden hintaan verrattuna, joten mitään "tuntipalkkoja" ei voi laskea.

        Hammaslääkäri ei hidastelisi, koska hän voisi menettää asiakkaan tehokkaammalle hammaslääkärille.
        Sinun mallissa aloitteleva tumpelo saisi saman hinnan kuin kokenut tekijä. Se on täysin väärin.
        Aloittelevalla pitää olla harjoittelijan hinnat. Oppirahat pitää heidän maksaa.
        Kunnallisella on sama yksikköhintalaskutus. Sinne se sopii jotenkin, mutta siinäkin on vääristymiä.
        Hammaslääkärin implanttiosien hinta on liki 0EUR. Kirurgi laittaa hankkimansa implantit ja hammaslaboratorio toimittaa osat. Kirurgi myös käyttää yksikköhinnoittelua ja se nostaa hintoja myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hammaslääkäri ei hidastelisi, koska hän voisi menettää asiakkaan tehokkaammalle hammaslääkärille.
        Sinun mallissa aloitteleva tumpelo saisi saman hinnan kuin kokenut tekijä. Se on täysin väärin.
        Aloittelevalla pitää olla harjoittelijan hinnat. Oppirahat pitää heidän maksaa.
        Kunnallisella on sama yksikköhintalaskutus. Sinne se sopii jotenkin, mutta siinäkin on vääristymiä.
        Hammaslääkärin implanttiosien hinta on liki 0EUR. Kirurgi laittaa hankkimansa implantit ja hammaslaboratorio toimittaa osat. Kirurgi myös käyttää yksikköhinnoittelua ja se nostaa hintoja myös.

        Ei voi olla mitään harjoittelijahintoja valmiilla hammaslääkärillä. Harjoittelu on tehty jo opiskeluaikana. Toki varmuus joissakin asioissa kasvaa koko työuran ajan, mutta nopeus ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi olla mitään harjoittelijahintoja valmiilla hammaslääkärillä. Harjoittelu on tehty jo opiskeluaikana. Toki varmuus joissakin asioissa kasvaa koko työuran ajan, mutta nopeus ei.

        Älä nyt naurata.
        Mikään kirjoituksestasii ei pidä paikkaansa.
        Nopeus kasvaa 60 vuotiaaksi asti, se johtuu mm. kokemuksen tuomasta osaamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulen, että tohtorille.fi- sivusto suodattaa raivo ja herja- kommentit pois.

        Sen ymmärrän mutta tapanani on kirjoittaa myös negatiivinen palaute rakentavassa hengessä ilman herjoja ja raivoa. Palautteeni ei myöskään ollut 100%:sti kriittinen. Ei julkaistu kuitenkaan, rva Aalto saa edelleenkin pitää viisi tähteään ja tohtorille.fi-sivusto voi jatkaa asiakkaisen harhaanjohtamista tämän yrityksen kanssa.


      • Anonyymi

        Tämä on kopioitu Tohtorille.fi -sivustolta. Sivusto ei voi vastaa hinnasta etukäteen, koska ei voi tietää, mitä tehdään.

        VARAUSEHDOT

        Tohtorille.fi -palvelu välittää ainoastaan aikoja terveyspalvelujen tuottajille, eikä ota käyttäjiltä mitään maksua varauksesta. Eikä myöskään ota vastuuta varattuun palveluun liittyvistä tekijöistä. Varatessasi ajan haluamallesi palvelun tuottajalle sitoudut tämän kanssa yhteistyöhön, et tohtorille.fi -palvelun kanssa. Samalla annat Tohtorille.fi –palvelulle luvan käyttää sähköpostiosoitettasi. Hoitosuunnitelmat ovat aina yksilöllisiä, minkä vuoksi tässä ilmoitettu toimenpiteen hinta on suuntaa-antava. Hinnasta ei ole vielä vähennetty mahdollista Kela-korvauksen osuutta. Klikkaamalla hintaa saat siitä lisätietoja.


    • Anonyymi

      Mitä nopee min pääsen pois hammaslääkäristä, sitä parempi. Siitä vois maksaakin enempi.

      • Anonyymi

        Minäkin maksaisin nopealle enemmän!! Mielelläni!


    • Anonyymi

      Hampaan poisto, juurihoito, hammaskiven poisto.. mitä nopeammin hammaslääkäri osaa tehdä, sen parempi!
      En ole vähään aikaan kuullut niin hullua ajatusta kuin aikaveloitteinen laskutus. Sittenhän hammaslääkäri hidastelee vaikka osaisikin tehdä nopeasti. Se olisi potilaille aika kauhea ajatus!

      • Anonyymi

        Ei hidastele. On hullua kuvitella , että hammaslääkäri hidastelisi tietoisesti, että saisi enemmän palkkaa.
        Jos joku tietoisesti hidastelee, hän ei ole oikealla alalla.
        Yllä hoitohenkilön viesti kertoo hänen sairaasta ajatusmaailmasta. Hänen kannattaa miettiä asennettaa ja alaansa uudestaan.


    • Anonyymi

      Implanttejahan sieltä haetaa eikä mitään hampaiden perushuoltoa. Itselläni implantitit on tehty Suomessa ja täällä hinta vaihtelee 2000n- 3000 euron molemmin puolin. Viimeisin implanttini maksoi 2200 euroa, sisältäen kaiken.

      Totta kai mietin Viron hintoja esim. implanttien kohdalla, mutta...mutta. Ovatkohan esim. titaanijuuret samaa tasoa siellä kuin Suomessa. En kykene vertailemaan, kun yleensä mitään ei julkisteta (valmistajaa jne.).
      Lisäksi arveluttaa, ettei klinikoilla ole kirurgia. Siis tekeekö perushammaslääkäri siellä kaiken? Suomessa kirurgi tekee yleensä juuren asentamisen ja parhaissa paikoissa se tapahtuu leikkaussali-olosuhteissa, eikä suinkaan hammaslääkärin tuolissa.

      • Anonyymi

        Hammaslääkäriltä voi kysyä minkä merkkistä implanttia aikoo laittaa ja sitten voi googlata kyseisen implantin. Ei ole vaikeaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hammaslääkäriltä voi kysyä minkä merkkistä implanttia aikoo laittaa ja sitten voi googlata kyseisen implantin. Ei ole vaikeaa.

        Entä oletko nähnyt Viron hammaskilinikoilla kirurgeja, jotka ainakin Suomen parhaissa paikoissa asentavat keinojuuren. Entä tehdäänkö kirurginen operaatio leikkaussalissa vai hammaslääkärituolissa? Hygienian kannalta tällä on merkitystä, sillä leikkaussaliolosuhteissa tehty operaatio on turvallisempi, kuin "keinutuolissa" istuminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä oletko nähnyt Viron hammaskilinikoilla kirurgeja, jotka ainakin Suomen parhaissa paikoissa asentavat keinojuuren. Entä tehdäänkö kirurginen operaatio leikkaussalissa vai hammaslääkärituolissa? Hygienian kannalta tällä on merkitystä, sillä leikkaussaliolosuhteissa tehty operaatio on turvallisempi, kuin "keinutuolissa" istuminen.

        Hammasimplanttia ei tarvitse porata leikkaussalissa. Steriilit instrumentit ja steriili tekniikka riittävät. Hammashoitotuoli täysin ok.
        Terveisin, suukirurgi Suomesta 25v kokemusta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hammasimplanttia ei tarvitse porata leikkaussalissa. Steriilit instrumentit ja steriili tekniikka riittävät. Hammashoitotuoli täysin ok.
        Terveisin, suukirurgi Suomesta 25v kokemusta

        Joo, mitäpä noista vaahtoamaan. Eräässä tv:ssä esitetyssä dokumentissa Intiassa eräs "hammaslääkäri" porasi potilastaan kadulla poralla, joka näytti rautakaupasta ostetulta harrastelijan kuvioporalta. Turhaa täällää nipotellaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, mitäpä noista vaahtoamaan. Eräässä tv:ssä esitetyssä dokumentissa Intiassa eräs "hammaslääkäri" porasi potilastaan kadulla poralla, joka näytti rautakaupasta ostetulta harrastelijan kuvioporalta. Turhaa täällää nipotellaan!

        Juuri näin. Taito on tärkein!


      • Anonyymi

        En ainakaan Albiniin menisi suurempaa(kaan) remonttia kokemukseni jälkeen tekemään. Hinta tässä pikkujuttussakin oli muutamaa euroa vaille sama kuin Suomessakin, ei lähelläkään sitä mitä varaussivustollaan edelleenkin mainostavat. Heitä ei näköjään kiinnosta asiakaspalaute mikäli se ei ole 100% :sti positiivista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ainakaan Albiniin menisi suurempaa(kaan) remonttia kokemukseni jälkeen tekemään. Hinta tässä pikkujuttussakin oli muutamaa euroa vaille sama kuin Suomessakin, ei lähelläkään sitä mitä varaussivustollaan edelleenkin mainostavat. Heitä ei näköjään kiinnosta asiakaspalaute mikäli se ei ole 100% :sti positiivista.

        Albin on todella hyvä vastaanotto.!
        Tekivät minulle upeat hampaat. Olen todella tyytyväinen. Ovat niin hyviä tekemään hampaita että tällainen hinnoista vinkuminen, mitä tämä yksi ja sama kirjoittaja täällä tekee on ihan ala-arvoista. Minun hampaat on hienot ja työ sujui niin helposti, että olisin maksanut enemmänkin. Ja se on ihan totta.
        Tulin Albiniin alunperin (Tallinnaan siis), kun äidilleni tehtiin alaleukaan monta kruunua ja niihin kiinnitettävä osaproteesi. Molempia meitä jännitti se työ (onnistuuko, kauan kestää, onko hyvän tuntuinen ja hyvän näköinen) mutta se meni vaivattomasti ja nopeasti ja hieno on. Sitten minäkin teetin posliinihampaat yläleukaan (etuhampaat) ja upeat on.
        Halvalla saa varmasti jostain hammashoitoa mutta tämä vastaanotto ei mainosta tai väitä olevansa halpa. Ainoastaan halvempi kuin jos saman työn teettää Suomessa. Sinulla on mennyt laatutyö ja halpahalli sekaisin.
        Minua oikein ärsyttää, että näitä ihmisiä haukut täällä, koska ovat todella hyviä työssään ja ammattilaisia.
        M-L Kallio, Vantaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Albin on todella hyvä vastaanotto.!
        Tekivät minulle upeat hampaat. Olen todella tyytyväinen. Ovat niin hyviä tekemään hampaita että tällainen hinnoista vinkuminen, mitä tämä yksi ja sama kirjoittaja täällä tekee on ihan ala-arvoista. Minun hampaat on hienot ja työ sujui niin helposti, että olisin maksanut enemmänkin. Ja se on ihan totta.
        Tulin Albiniin alunperin (Tallinnaan siis), kun äidilleni tehtiin alaleukaan monta kruunua ja niihin kiinnitettävä osaproteesi. Molempia meitä jännitti se työ (onnistuuko, kauan kestää, onko hyvän tuntuinen ja hyvän näköinen) mutta se meni vaivattomasti ja nopeasti ja hieno on. Sitten minäkin teetin posliinihampaat yläleukaan (etuhampaat) ja upeat on.
        Halvalla saa varmasti jostain hammashoitoa mutta tämä vastaanotto ei mainosta tai väitä olevansa halpa. Ainoastaan halvempi kuin jos saman työn teettää Suomessa. Sinulla on mennyt laatutyö ja halpahalli sekaisin.
        Minua oikein ärsyttää, että näitä ihmisiä haukut täällä, koska ovat todella hyviä työssään ja ammattilaisia.
        M-L Kallio, Vantaa

        No varmasti ovat. Tässä vielä kerran rautalangasta kritiikkini kohde: A.) väärä informaatio hinnoista B.) väärä informaatio laskussa C.) epäasiallinen vastaus asiakaskyselyyn. Minua puolestaan ärsyttää massanyökyttely ja tyytyminen huonoon palveluun. Ei, en edelleenkään mainosta Albinia mutta hienoa, että sinä olet saanut sieltä hyvää palvelua. Onnea siitä! Minä (ja perheeni) vaihdoimme klinikkaa, mikä osoittautui hyväksi päätökseksi.


    • Anonyymi

      Onko kellään kokemusta PresiDent Hambaravi-hammaslääkäriklinikasta Tallinnassa? Laitatin muutama kuukausi sitten Tallinnassa ylähampaisiin komposiittilaminaatit DentalBeauty-klinikalla (Anneli Aleksius). Laminaattien asennuksen jälkeen hampaiden välit olivat täynnä kiinnitysbetonia ja hammasvälien puhdistus oli melkein mahdotonta. Onneksi suomalainen hammaslääkäri hioi ylimääräisen betonin pois. Nyt haluaisin asennuttaa alahampaisiin pinnoitteen samasta materiaalista.

    • Laitatin muutama kuukausi sitten Tallinnassa DentalBeauty-klinikalla (Anneli Aleksius) ylähampaisiin komposiittilaminaatit, mutta käsittelyn jälkeen hampaiden välit olivat täynnä kiinnitysbetonia. Suomalainen hammaslääkäri hioi myöhemmin ylimääräiset betonit pois. Haluaisin laitattaa saman pinnoitteen myös alahampaisiin. Onko kenelläkään kokemusta PresiDen Hambaravi-klinikasta, joka tarjoaa mm. kyseistä palvelua?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe