Hyvä hammaslääkäri Tallinnassa?

Eläkeläisenä pitää yrittää venyttää joka euroa ja ajattelin mennä Tallinnaan hammaslääkäriin. Suosituksia?
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Tallinnassa hinnat ovat jopa kalliimpia yksityisillä kuin Suomessa.

Miksi et hakeudu julkiseen hoitoon eli et varaa aikaa terveysasemaltasi?

Niitä virolaisia hammaslääkäreitä on jatkuvasti Suomesta lähetettty pois, kun etteivät osaa hoitaa hampaita.
Ilmoita
Sipilä turvaa muiden ulosantoon.
Ilmoita
Paljon en ole palstoilla aikaa viettänyt ja nyt ymmärrän miksen: viidestä vastauksesta kolme, yli puolet ihan ala-arvoista purkautumista.
Mutta ehkä nämä toimivat jonkinlaisena "henkisenä huoltona" mieleltään horjuville. Minkälainen ihminen kirjoittaa asialliseen kysymykseen vastaukseksi "eläkkeellä aika kuolla hitaasti. Sipilä turvaa muiden ulosantoon. Valitettavasti suunnaton liksa estää hammaslääkäreiden lakon. Kurppien hampaista irtoaa paras deeänaa. ". Kuinka moni näistä kehuskelee kavereilleen: paninpa jauhot mummolle suuhun, kyllä helpottaa tms?
Oikeasti säälittää.
Kiitos asiallisista vastauksista.
Ilmoita
Ei yhden hampaan takia kannata Tallinnaan matkustaa.
Reissun kokonaishinnalla pääsee Suomessa ainakin kaksi kertaa hammaslääkäriin.
Kunnalliseen vaan, sinne pääsee nopeammin kun sanoo, että viallinen hammas on kipeä, niin kuin se useimmiten onkin, jos ei heti niin kohta.
1 VASTAUS:
Riippuu tietenkin mistä lähtee, helsinkiläiselle Tallinnassa käväisy on kuin bussimatka, risteilymatkoja saa jopa alle kympillä. Jotkuthan vielä kuittaavat matkarahat sillä että tuovat kaverillekin pullolastin ja onhan nuo Viron juomahinnat selvästi halvempia kuin lähimarketissa.

Kunnalliselle puolelle voi joutua jonottamaan pitkäänkin, mutta akuuttihoitoon pääsee yleensä samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Aloittajan nimimerkistä päätellen olisi kyse mahdollisesti akuuttihoidosta jos hampaan murtumisesta on saurauksena särkyä tai murtunut hammas on edessä näkyvällä alueella (esteettinen ongelma).
+Lisää kommentti
Yritän saada kunnalliselta puolelta ajan.
Ilmoita
Hyvä päätös ! Kaikkea hyvää sinulle !
Ilmoita
Mene mielummin riikaan kuin tallinnaan siellä pääset huomattavasti halvemmalla kuin suomessa ja tallinnasa bussikaan ei maksa kuin vajaa 20€ tallinnast matka kyllä kestää melko kauan mutta jos vain jaksat bussissa kököttää niin menisin kyllä riikaan ennemin. Itse kävin riiassa hammaslääkärissä paikkauttamassa kaikki reiät joita oli yhteensä 7 suomessa kun kunnallisellakin yhdenkin reiän paikkaus maksaa melkeen 40 ja saa aina odotella puolivuotta seuraavaan paikkaus aikaan. latviassa yksityinen hammaslääkäri puudutti koko suun ja paikkasi kaikki 7 reikää samalla kerralla ja hintaa koko operaatiolle tuli yhteensä 170€
2 VASTAUSTA:
Plus että yksi hammas oli vielä vähän haljennut johon hammaslääkäri laittoi myös paikan ja paikkasi reiän
jep itsekkin käynyt latviassa hoidattamassa hampaat kuntoon tulee huommatavasti halvemmaksi kuin suomessa. oli myös erittäin viehättävän näköinen nuori nainen hammaslääkärinä ja hyvin ammatitaitoinen ja latviassa yksityisilläkin hammaslääkäreillä on puuduts ilmainen kuin myös suun tutkimuskin.
+Lisää kommentti
Katso : tohtorille.fi ja valitse kohta Tallinna ja hammaslääkäri
Näet muiden arvostelut ja voit myös varata ajan!
Ilmoita
Tallinnaa on sanottu jo kalliiksi hammashoidossa.
Ehkä Pärnu tai etenkin Viljandi olisivat halpoja, mutta ainakin eteläpuolella maata (Viljandi) voi tulla kieliongelmia, eivät osaa Suomea. Tietysti jos englanninkieli sujuu sinulta ja lääkäriltä hyvin, niin sitten voisi homma sujua. Hammaslääketieteen sanasto voi olla outoa (englanniksi).
Ilmoita
Tallinnassa kaksi suomalaista hammaslääkäriä, Ilkka Kaartinen ja Satu Aalto. Molemmat ihan ok.
2 VASTAUSTA:
Aalto työskentelee myös Helsingin toimipisteessä. Hinnastoja vertaillessa Tallinnan toimipaikan hinnat ovat ainakin tavanomaisissa toimenpiteissä noin puolet, eli likimain kunnallisen puolen hintoja. Laivamatka ei maksa paljon, joten säästöä syntynee ainakin hieman ja saahan samalla tuotua tuliaisiakin.
Minäkin olen ollut rva Aallolla. Ystävällinen oli. Olen aiemmin ollut myös Darja Hamidullinalla. Suosittelen Tallinnan hammashoitoa! Aikoja saa, hyvät hinnat ja hyvä palvelu.
+Lisää kommentti
Satu Aalto on kokenut ja ystävällinen. Vastaanotto Tallinnassa ja myös helsingissä. Voi käydä vaikka molemmissa mutta hinnat Tallinnassa on edullisemmat. Vahva Suositus!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvä hammaslääkäri Tallinnassa?

Eläkeläisenä pitää yrittää venyttää joka euroa ja ajattelin mennä Tallinnaan hammaslääkäriin. Suosituksia?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta