Aihe

Kerro nainen, että mies tietää

YksinäinenMiesKysyy

Kun nainen haluaa miehen tekevän aloitteen ja kutsuvan naisen kahville tai vastaavaan, että voi jutella rauhassa ja olla toisen seurassa.
Niin kerrohan nainen miten miehelle sen ilmaiset, kun et suoraan sano, että mies, voitaisiinko tavata tai vastaavaa.
Mitä viestejä tai eleitä nainen annat miehelle, josta olet kiinnostunut ja haluat, että mies sen huomaa ja älyää pyytää sinut kahville.
Olen mies ja ihastunut yhteen naiseen ja mietin vaan, että uskallanko ja milloin voisin pyytää ihastusta kahville, ettei käy niin, että jää tekemättä sen pelossa, ettei ihastus lähdekään kahville.

Ei ihastus varmaan minua inhoa, koska kymmeniä kertoja ollaan katsottu toisamme silmiin, hymyilty, ihastus on kysynyt kuulumiset, toivottanut hyvää päivänjatkoa, hyvää viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää.

Eivät nuo ole varmaan mitään merkkejä miehelle , että kutsu minut kahville, vaan mitä merkkejä nainen antaa, että voisi olla varma siitä, että nainen haluaa miehen kanssa kahville ja tavata miehen.

3

404

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • YksinäinenMiesKysyy

   Jos mies pyytää naista kahville, mutta nainen kieltäytyy, niin se varmaan tarkoittaa, ettei nainen halua olla miehen kanssa tekemisissä, vaikka olisi jutellut miehen kanssa useita kertoja aikaisemmin, vai?
   Eli olisiko miehen pyydettävä anteeksi naiselta, kun meni esittämään typerän pyynnön naiselle.
   Entä voiko mies enää tavata naista, kun asia tuli aika lailla selväksi, vai onko parempi, että mies jättää naisen kokonaan rauhaan, vaikka nainen ei ole sanonut, ettei halua miestä nähdä tai tavata.
   Vai eikö nainen vain halunut kahville juuri sillä kertaa, kun mies pyysi.

  • Satumetsäntiellä

   Hei,

   Kuvailun perusteella on vaikea sanoa, tunteeko nainen sinua kohtaan ystävyyttä vai ihastusta. Pitäisi nähdä, miten hymyilee ja on seurassasi. Mutta ystävänpäivätoivotus kuulostaa kyllä hyvältä, se voisi olla merkki syvemmästä. Samoin jos hän kyselee kuulumisia, sekin voi olla hyvä merkki. Mutta nämä ovat niin ihmiskohtaisia juttuja.

   Ei ole muuta keinoa kuin sopivan tilaisuuden tullen tai viestillä pyydät kahville. Rohkeasti vain! Toivon sinulle onnea!

   Ja jälkimmäiseen viestiisi vastaus: ei missään mimessä tarvitse pyytää anteeksi, jos nainen kieltäytyy! Riittää, että toteaa "ok" tms. Eikä tarvitse alkaa vältellä, voi koittaa olla niin kuin ennenkin, jos vain pystyy. Vaikka nainen ei vastaisikaan tunteisiin, on toisen kiinnostus silti yleensä imartelevaa.

   Ja jos nainen ei juuri sillä kertaa pääse, ja sanoo että olisi kiva tulla toisen kerran, mutta nyt ei pääse, niin mies voi toistaan kutsun myöhemmin. Tietysti paras olisi, jos nainen älyisi itse ehdottaa korvaavaa aikaa. :) Häkeltyneenä ei aina vain älyä...

  • EräsNäkemys

   Mitä monien naisten kommenteita on käynyt toteen, niin naiselle tulee antaa aikaa näissä asioissa. Miehellä on tapana edetä nopeammin, mutta nainen haluaa useimmin edetä hitaammin ja tutustua paremmin mieheen, jolloin syntyy myös luottamus.
   Naiselle suhteen luominen on paljon pidempi aikainen prosessi ja naiselle tulee antaa aikaa.
   Eli nämä asiat eivät ole ihan niin helppoja, vaan paremminkin kannattaa antaa naiselle aikaa.
   Ehkäpä nainen ei osanut vielä odottaa mitään tällaista.
   Varmaan kannattaa jatkaa entiseen tapaan, kuten nähdä ja jutella naiselle, eikä antaa hänelle sellaista kuvaa, että hänet olisi hylätty, vaan pitää liekkiä yllä.
   Varsinkin, jos nainen ei ole sanonut, ettei halua nähdä tai jutella kanssasi.
   Vaikkei asia johtaisikaan mihinkään suurempaa, niin silti voi naiselle jutella ja kysellä kuulumisia.
   Eihän sitä koskaan voi tietää...

   Kyllähän naiset saavat paljonkin kutsuja elokuviin, kahville, syömään ym.
   Miehet harvemmin saavat naisilta kutsuja mihinkään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   626
   30447
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   309
   22735
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14136
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11269
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8369