Tyttöystävän poikakaverit

juujaa5656

Moi! mulla tällänen ongelma mihin haluisin saada mielipiteitä. Ollaan seurusteltu 5 vuotta tyttiksen kaa ja se on mua hiukan vanhmepi ja hän on korkeakoulussa ja itse vasta lukiossa. Onglema alkoi kun hän hakeutui poika voittoiselle alalle ja alkoi saamaan poika kavereita. Oon itse tosi mustasukkainen ja ehkä omistushaluinen mutta en mäkään tyhmä ole. Eli siis homma menee näin: Tyttöystäväni menee uuteen kouluun jossa paljon poikia. Hän alkaa tutustumaan niihin ja alkaa tekemään ryhmätöitä koulussa ja muutenkin yhteishenki paranee.. Okei ei siinä mitään että koulu juttuja hoidetaan muiden kanssa ei tietenkään.. mutta sitten tyttis tutustuu enemmän kyseisiin poikakaverihin ja alkaa käydä ryhmänsä kanssa opiskelijabileissä ja muissa vastaavaissa tapahtumissa joita opiskelijoilla on. Mua on alkanut ärsyttää kun se menee niitten kanssa ryyppäämään ja pitämään hauskaa kun mää en oo siellä mukana. joskus puhuttiin et mun pitäis mennä mukaan mut toi biletys baareissa ei oo ihan mun juttu niin hän menee niitten muiden kanssa ja joka tapauksessa hän on sanonut että jos tulisin mukaan niin oltais myös niiden poikien kanssa. no hän on nyt käynyt jo pari vuotta koulua ja kuten arvata saattaa hän on tutustunut jo tosi hyvin kyseisiin poikiin ja nykyään tekee paljon koulutöitä koulun jälkeen yhdessä ja myös käy välillä bilettämässä. hän sanoo että ne on tosi mukavia ja tykkää niistä ihan vaan kaverina mutta mua itseä häirittee sekin että menee niiden kanssa ilman mua baariin ja pitämään hauskaa ja ryyppäämään. kun itse siellä en ole.. en voi siis häneltä kieltää sinne menemästä ainoastaan siksi kun en itse tykkää. mutta itse en vain kestä katsoa miten hyvin mun tyttis viihtyy mulle ihan tuntemattomien poikien seurassa. ollaan kyllä puhuttu asiasta mutta ei hän koe että tekee mitään väärää ja ei sinäänsä teekkään mutta mitä mun pitäs tehä kun itseäni tämä häirittee kovasti

8

1474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tahtoo olla niin, että jos nainen on päivänkään miestä vanhempi, niin sä oot se ikuinen pikkupoika siinä suhteessa, jota nainen ei osaa kauheasti kunnioittaa.
      Todennäköisesti tuolla menolla ennemmin tai myöhemmin tämä tyttis pyytää sinut istumaan ja on vakavan keskustelun paikka..Ollaan kasvettu erilleen jne. = Hänellä toinen.

    • Kamelpoots

      Meillä on samanlainen ikäsuhde, olen mieststävääni vanhempi, iältämme vaan teitä puolta vanhempia.
      Kannattaa luottaa tuohon intuitioon. Vietättekö muuten paljon aikaa yhdessä? Esiinnyttekö yhdessä näiden poikien nähden missään? Onko sinua esitelty?
      Minä varmaan tunkisin mukaan, vaikka baari-illat eivät olisikaan minun juttuni. Miten ne pojat käyttäytyvät sinun läsnäollessasi? Onko joku niistä "ylitse muiden" -kaveri?
      Meille kävi vähän vastaavasti. Miehellä oli työprojekti, johon kuului myös muita työntekijöitä, nuorempia naisia. Varsinkin yksi naisista viihtyi hyvin mieheni kanssa. Hän oli tahollaan naimisissa, enkä usko että kummallakaan oli pyrkimystä enempään, mutta silti alkoi tuntumaan siltä että jotain tässä on. Olimme joskus samassa paikassa lounaalla ja näin heidät yhdessä ja se näytyi "siltä". Huomasin myös että joku muukin tuttumme oli huomsnnut tämän.
      Pienessä kylässä alkoi juttu levitä ja minulle tultiin kertomaan tästä suhteesta, myös heille joku mainitsi asiasta. Projekti keskeytettiin, en tiedä oliko tästä syystä, muiden projektissa olleiden aloitteesta, vai mistä, mutta nämä luulivat että se on mustasukkaisen vaimon aloitteesta!
      Kannattaisi silloin miettiä kun leikkiin ryhtyy, niitä vaikuttimia ja mihin haluaa olla osallisena, mikä on soveliasta ja missä menee rajat. Näistä pitäisi keskustella myös pariskuntana, pitäisi kuunnella sitä puolisoa, jos joku juttu ei tunnu hyvältä, miksi ei.

    • KamelVarvas

      Jos sun tyttis rakastais sua, se menis opiskelijabileisiin vaan sun kanssa tai kun on pakko. Viihtyy liian hyvin muiden poikien kanssa. Mene joskus mukaan.

    • No eikös tämä nyt ole aivan selvä.

      Olette liian erilaisia yhteiselämään.

    • squares

      Ryhmäseksiä ja orgioita. Miehekkäämmät ja kyvykkäämmät miehet panevat naistasi rajun miehekkäästi, etkä voi tehdä asialle mitään. Elämä on vittujen elämä.

    • Haluatko menettää tyttöystäväsi? Tässä kulttuurissa elää vahvana se oletus että nainen muuttuu miehen takia, esim tyttärellä uusi kampaus isä saattaa tokaista "mitä jos tuleva poikaystäväsi ei pidä siitä" yms. Helposti syntyy sellainen tunne että jos toinen ei halua muuttua ihmisenä, hän ei välitä, on laiska, ei halua nähdä vaivaa ja niin edelleen. Toisaalta, voiko olla että koet näin jo muutenkin, vai onko koko ongelma oikeasti uusissa tuttavissa?
      Tyttöystäväsi näkökulmasta vaa'ssa ovat sekä hänen ystävyyssuhteensa että hänen koko julkinen identiteettinsä. Jos olet tottunut vuorovaikuttamaan ihmisten kanssa tietyllä tavalla, esim. avaat ovia, menet jos joku haluaa jutella sun kanssa, kiität jne. ja joku tulee sanomaan että sun on muutettava yhdessä yössä koko habitus ihan toiseksi, on se paha paikka. Ilmankin että menee tuttavapiiri uusiksi. Minusta parisuhteen säännöistä voi sopia etukäteen eikä niiden tarvitse olla oppikirjan mukaisia vaan ne sovitaan niin että kummallakin on hyvä olla, mutta kantsii ymmärtää riskit siinä jos haluaa yhtäkkiä kääntää kumppaninsa elämän ylösalaisin ovat vähintään luottamuksen menetys. Tarviit jonkun muun idean jolla helpotat oloa, paitsi jos oikeasti olet valmis menettämään sen ihmisen tämän yli.

    • N28VM

      Jaa. Itse suosittelisin, että sinä lähtisit kävelemään, koska teillä ei selkeästi intressit kohtaa. Itseäni exässäni vitutti juuri tuo, että häntä ei kiinnostanut lähteä sosiaalisiin tapahtumiin, mutta itkettiin sitten kyllä, kun minä menin (ja pyysin aina mukaan - ei koskaan halunnut tulla).

      Olen itse miesvaltaisella alalla töissä - meitä on nytkin n. 90:n ihmisen organisaatiossa 8 naista. Olen heistä kolmen kanssa tekemisissä välillä, mutta äijien kanssa päivittäin. Harrastukset ovat 99% miesvaltaisia. Nyt viiden vuoden jälkeen yksi nainen tuli minun lisäkseni tuohon harrastukseen mukaan. Lähden opiskelemaan syksyllä miesvaltaiselle alalle ja olen siellä ainut nainen.

      Minulle äijät ei ole koskaan olleet enempää kuin kavereita. Erilaisia kavereita, joiden kanssa voi harrastaa ja puhua - eri tavalla kuin naisten. Kun naisten kanssa keskustellaan syvällisemmin tunteista jne. miesten kanssa jutellaan pinnallisemmin ja vedetään välillä ihan överiksi. Salilla miehestä on enemmän apua kuin perusnaisesta, joka nostaa penkistä treenatun persauksensa.

      Nykyinen mies ymmärtää tämän ja on itse ihminen, joka nuo samat jutut kiinnostavat. On huomattavasti mukavampaa seurustella sellaisen kanssa, joka ymmärtää ja tulee mukana, eikä vaan itke ja kitise kotona.

    • kuinkapaljon

      Jaa-jaa. Minulla on lapsesta lähtien ollut enemmän poikakavereita kuin tyttöystäviä. Tämä ei siis johdu edes opinnoista eikä ammatista. Tähän ovat myöhemmät seurustelukumppanit saaneet tottua ja ovatkin tottuneet. Itseasiassa hienosti. Siksipä kuules sanon, ettei tuossa kohdallasi ole kyse tyttöystäväsi poikakaveriongelmasta, vaan yksinkertaisesti siitä, että olette liian erilaisia persoonia. Sinä olet rauhallinen ihminen, joka ei välitä muista ihmisistä ympärilläsi. Tyttöystäväsi on toista maata, eli hän rakastaa seuraa. Tällaisia "seurallinen/ei seurallinen" parisuhteitahan on, paljonkin, mutta niiden toimintaedellytys on se, ettei kumpikaan kärsi, kuten sinä nyt näytät tekevän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe