Exäni vihaa minua

hämmentynytjo

Exäni vihaa minua vaikka erosta (emme olleet naimisissa) on jo runsaasti aikaa yli 4 vuotta. Tämä viha näkyy niin että en ensin kuullut hänestä vuosiin, mutta exäni hakkeroi nettiprofiilini toistuvasti ja jakaa tietoni muille miehille. Hän myös jakelee tietojani ja profiileitani tutuilleen, muille miehille. Tuon profiilien jakamisen selän takana hän aloitti jo tapailuaikana, mutta ei koskaan myöntänyt asiaa. En ymmärrä miksi hän käyttäytyy näin eikä vain unohda, hänellä on ollut tässä välissä myös muita suhteita. Ehkä hän vihaa yleisesti kaikkia naisia, en tiedä. Mitä voin tehdä? jättäydynkö kokonaan pois sosiaalisesta mediasta? nytkään en pidä esim. kuvia näkyvissä, mutta kaverinsa avulla hän on niitä kai nähnyt. Saan outoja kyselyitä netissä feikki-ihmisiltä jotka pyytävät numeroa sun muuta yksityistietoja ja sitten hakkeroivat kun eivät saa tietoja kalastettua. Jos exäni haluaisi noita tietoja, hän voisi itse omalla nimellä kysyä.. En voi keskustella asiasta mitenkään exäni kanssa, hän muuttuu heti mykäksi ja on ollut vuosia mykkäkoulussa.

8

3741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisen.aivot

      Ymmärrän, miksi olet ex.

      • LinssitOnko

        Täh? Siis toinen häiriköi ja sinä syytät naista
        Vaikka nainen ei oole ees kertonut eron syistä.


    • huonojuttu

      Se miksi joku tekee mitä tekee on vaikea kysymys. Hyvä asia on se, että ainakin tiedät mistäpäin tuulee ja minkälaisia tuulia. Vaihda maisemaa ja ihmisiä. Rajansa kaikella, jos nettikiusaaminen menee överiksi, tee ilmoitus poliisille. Jos vaikenet kiusaaminen vain jatkuu ja saa uusia ulottovuuksia.

    • Eivoisvähempääkiinnosta

      Mikä pakko siellä sosiaalisessa mediassa on olla esillä ja levitellä omaa elämäänsä sekä hakea silläkin tavoin huomiota? Ennenkin ihmiset ovat pärjänneet ilman ja suhteet ovat olleet normaalimpia ilman facebookissa istumista ja oma puhelimen kanssa seurustelemista. Sun elämääsi voi urkkia kuka tahansa hakkeri, olematta edes se eksäsi, jolta se vain näyttää.

    • hämmentynytniin

      "Mikä pakko siellä sosiaalisessa mediassa on olla esillä ja levitellä omaa elämäänsä sekä hakea silläkin tavoin huomiota? Ennenkin ihmiset ovat pärjänneet ilman ja suhteet ovat olleet normaalimpia ilman facebookissa istumista ja oma puhelimen kanssa seurustelemista. Sun elämääsi voi urkkia kuka tahansa hakkeri, olematta edes se eksäsi, jolta se vain näyttää."

      No sepä se, minä en jaa esim. omia kuviani enää somessa kuten monet (lähes kaikki) tekevät. Pyrin olemaan mahdollisimman huomaamaton, enkä hae huomiota. Siitä huolimatta exäni kokee oikeudekseen jakaa profiiliani ystävilleen. Hän kai ajattelee että on "kiva pelata" ja jos vaikka saisi jotain draamaa aikaan, eli yrittää että alkaisin tietämättäni yhden illan juttuun hänen ystäviensä kanssa. En ole suostunut, mutta hän ajattelee että minä pelaan, vaikka se on hän joka yrittää pelata. En aio suostua olemaan pelinappula. Jos ei muu auta niin toki voin sulkea/piilottaa kaikki profiilini ja sillä tavoin "hävitä". Huomiota en halua, ainoa asia mitä alunperin hain oli aito rehellinen suhde mutta sellaista ei ollut. Luultavasti ajan kanssa hän siirtyy pelaamaan toisten naisten kanssa noin, en usko olevani ainoa vastaavaa kokenut.

    • oppeliini1

      Poista jokapaikasta nettiprofiilisi tai ainakin jätä kokonaan käyttämättä KAIKKI sinun somet, tweetit, facebookit, instagrammit... KAIKKI. Ja vaihda puhelin numerosi salaisiksi.

      Ehkä sähkoposti on säilytettävä halutessasi, mutta miksi edes vilkuilet ja tarkistelet noita muita sivuja???
      Niin kauan kuin kiusaaja saa selville että sinä olet kiusattavissa (hän huomaa että esim. tarkkailet mitä sinusta kirjoitellaan) kuisanteko ei lopu koskaan!

      Vain anna noiden ohjelmistojen olla, sinä et kuole vakket niitä selailekkaan, ilman mitään mutku mutku mutkuja. Päinvastoin, saat vihdoinkin henkisen rauhan!

      Tietenkin valinta on sinun omasi, mutta kun kaivelet kakkakasaa, mitä sieltä luulitkaan saavasi silmillesi????!!!

    • Hei hämmentynytjo,

      Hyvä, että olet lähtenyt hakemaan vastauksia. Ikävä kuulla, että exäsi on jakanut tietojasi ja profiilejasi muille henkilöille. Oletko yrittänyt estää kyseisen henkilön yhteydenotto sosiaalisen median kanavissasi? Kerroit, että et pidä kuviasi näkyvillä. Oletko salannut sosiaalisen median profiilisi siten ettei hän tai hänen kaverinsa pääse näkemään tietojasi? Myös salasanojen vaihtaminen voi auttaa tilanteessa.

      On haastava näillä tiedoilla arvioida täyttyykö tilanteessa rikoksen tunnusmerkit, mutta jos kyseine henkilö on jakanut yksityiselämääsi liittyviä tietoja, voi kyseessä olla yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen. Jos tilanne on jatkuva, asiasta voisi olla yhteydessä poliisiin. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa toimivat nettipoliisit voivat auttaa. Täältä löytyvät kaikki sosiaalisessa mediassa toimivat poliisit https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/poliisit_sosiaalisessa_mediassa.

      Voit halutessasi tulla juttelemaan asiasta lisää Rikosuhripäivystyksen chattiin. RIKUchat on auki arkisin klo 9-15 ja maanantai-iltaisin klo 17-19 osoitteessa www.riku.fi/nuoret.

      Ystävällisesti Rikosuhripäivystys

    • oletkovarmatekijästä

      Seurustelin itse aikoinaan yhden tyypin kanssa. Samaisen kundin perään haikaili toinenkin nainen. Sillä naisella pimahti sen verran pahasti päässä kun alotettiin seurustelu, että se teki miehen nimissä vaikka ja mitä paskajuttuja somessa, yritti saada mustamaalattua ja tuhottua sen jätkän elämän. Eukko osti mm. prepaid liittymän ja lähetteli aivan himmeitä tekstareita kundin nimissä ympäriämpäri kaveriporukoita.

      Jospa se onkin joku muu joka on suuttunut eksällesi ja yrittää pilata kundin elämän.
      Mistä sinä tiedät, että kyseessä on nimenomaan tämä ex joka noita juttuja tekee sulle?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      30
      5759
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      309
      3834
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      37
      2986
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2949
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      164
      2414
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2066
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      122
      1950
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1634
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      5
      1586
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1559
    Aihe