Exäni vihaa minua

hämmentynytjo

Exäni vihaa minua vaikka erosta (emme olleet naimisissa) on jo runsaasti aikaa yli 4 vuotta. Tämä viha näkyy niin että en ensin kuullut hänestä vuosiin, mutta exäni hakkeroi nettiprofiilini toistuvasti ja jakaa tietoni muille miehille. Hän myös jakelee tietojani ja profiileitani tutuilleen, muille miehille. Tuon profiilien jakamisen selän takana hän aloitti jo tapailuaikana, mutta ei koskaan myöntänyt asiaa. En ymmärrä miksi hän käyttäytyy näin eikä vain unohda, hänellä on ollut tässä välissä myös muita suhteita. Ehkä hän vihaa yleisesti kaikkia naisia, en tiedä. Mitä voin tehdä? jättäydynkö kokonaan pois sosiaalisesta mediasta? nytkään en pidä esim. kuvia näkyvissä, mutta kaverinsa avulla hän on niitä kai nähnyt. Saan outoja kyselyitä netissä feikki-ihmisiltä jotka pyytävät numeroa sun muuta yksityistietoja ja sitten hakkeroivat kun eivät saa tietoja kalastettua. Jos exäni haluaisi noita tietoja, hän voisi itse omalla nimellä kysyä.. En voi keskustella asiasta mitenkään exäni kanssa, hän muuttuu heti mykäksi ja on ollut vuosia mykkäkoulussa.

8

3657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisen.aivot

      Ymmärrän, miksi olet ex.

      • LinssitOnko

        Täh? Siis toinen häiriköi ja sinä syytät naista
        Vaikka nainen ei oole ees kertonut eron syistä.


    • huonojuttu

      Se miksi joku tekee mitä tekee on vaikea kysymys. Hyvä asia on se, että ainakin tiedät mistäpäin tuulee ja minkälaisia tuulia. Vaihda maisemaa ja ihmisiä. Rajansa kaikella, jos nettikiusaaminen menee överiksi, tee ilmoitus poliisille. Jos vaikenet kiusaaminen vain jatkuu ja saa uusia ulottovuuksia.

    • Eivoisvähempääkiinnosta

      Mikä pakko siellä sosiaalisessa mediassa on olla esillä ja levitellä omaa elämäänsä sekä hakea silläkin tavoin huomiota? Ennenkin ihmiset ovat pärjänneet ilman ja suhteet ovat olleet normaalimpia ilman facebookissa istumista ja oma puhelimen kanssa seurustelemista. Sun elämääsi voi urkkia kuka tahansa hakkeri, olematta edes se eksäsi, jolta se vain näyttää.

    • hämmentynytniin

      "Mikä pakko siellä sosiaalisessa mediassa on olla esillä ja levitellä omaa elämäänsä sekä hakea silläkin tavoin huomiota? Ennenkin ihmiset ovat pärjänneet ilman ja suhteet ovat olleet normaalimpia ilman facebookissa istumista ja oma puhelimen kanssa seurustelemista. Sun elämääsi voi urkkia kuka tahansa hakkeri, olematta edes se eksäsi, jolta se vain näyttää."

      No sepä se, minä en jaa esim. omia kuviani enää somessa kuten monet (lähes kaikki) tekevät. Pyrin olemaan mahdollisimman huomaamaton, enkä hae huomiota. Siitä huolimatta exäni kokee oikeudekseen jakaa profiiliani ystävilleen. Hän kai ajattelee että on "kiva pelata" ja jos vaikka saisi jotain draamaa aikaan, eli yrittää että alkaisin tietämättäni yhden illan juttuun hänen ystäviensä kanssa. En ole suostunut, mutta hän ajattelee että minä pelaan, vaikka se on hän joka yrittää pelata. En aio suostua olemaan pelinappula. Jos ei muu auta niin toki voin sulkea/piilottaa kaikki profiilini ja sillä tavoin "hävitä". Huomiota en halua, ainoa asia mitä alunperin hain oli aito rehellinen suhde mutta sellaista ei ollut. Luultavasti ajan kanssa hän siirtyy pelaamaan toisten naisten kanssa noin, en usko olevani ainoa vastaavaa kokenut.

    • oppeliini1

      Poista jokapaikasta nettiprofiilisi tai ainakin jätä kokonaan käyttämättä KAIKKI sinun somet, tweetit, facebookit, instagrammit... KAIKKI. Ja vaihda puhelin numerosi salaisiksi.

      Ehkä sähkoposti on säilytettävä halutessasi, mutta miksi edes vilkuilet ja tarkistelet noita muita sivuja???
      Niin kauan kuin kiusaaja saa selville että sinä olet kiusattavissa (hän huomaa että esim. tarkkailet mitä sinusta kirjoitellaan) kuisanteko ei lopu koskaan!

      Vain anna noiden ohjelmistojen olla, sinä et kuole vakket niitä selailekkaan, ilman mitään mutku mutku mutkuja. Päinvastoin, saat vihdoinkin henkisen rauhan!

      Tietenkin valinta on sinun omasi, mutta kun kaivelet kakkakasaa, mitä sieltä luulitkaan saavasi silmillesi????!!!

    • Hei hämmentynytjo,

      Hyvä, että olet lähtenyt hakemaan vastauksia. Ikävä kuulla, että exäsi on jakanut tietojasi ja profiilejasi muille henkilöille. Oletko yrittänyt estää kyseisen henkilön yhteydenotto sosiaalisen median kanavissasi? Kerroit, että et pidä kuviasi näkyvillä. Oletko salannut sosiaalisen median profiilisi siten ettei hän tai hänen kaverinsa pääse näkemään tietojasi? Myös salasanojen vaihtaminen voi auttaa tilanteessa.

      On haastava näillä tiedoilla arvioida täyttyykö tilanteessa rikoksen tunnusmerkit, mutta jos kyseine henkilö on jakanut yksityiselämääsi liittyviä tietoja, voi kyseessä olla yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen. Jos tilanne on jatkuva, asiasta voisi olla yhteydessä poliisiin. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa toimivat nettipoliisit voivat auttaa. Täältä löytyvät kaikki sosiaalisessa mediassa toimivat poliisit https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/poliisit_sosiaalisessa_mediassa.

      Voit halutessasi tulla juttelemaan asiasta lisää Rikosuhripäivystyksen chattiin. RIKUchat on auki arkisin klo 9-15 ja maanantai-iltaisin klo 17-19 osoitteessa www.riku.fi/nuoret.

      Ystävällisesti Rikosuhripäivystys

    • oletkovarmatekijästä

      Seurustelin itse aikoinaan yhden tyypin kanssa. Samaisen kundin perään haikaili toinenkin nainen. Sillä naisella pimahti sen verran pahasti päässä kun alotettiin seurustelu, että se teki miehen nimissä vaikka ja mitä paskajuttuja somessa, yritti saada mustamaalattua ja tuhottua sen jätkän elämän. Eukko osti mm. prepaid liittymän ja lähetteli aivan himmeitä tekstareita kundin nimissä ympäriämpäri kaveriporukoita.

      Jospa se onkin joku muu joka on suuttunut eksällesi ja yrittää pilata kundin elämän.
      Mistä sinä tiedät, että kyseessä on nimenomaan tämä ex joka noita juttuja tekee sulle?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe