On vai yksi Jumala, Kuningas ja Isä - Jehova

Jehovaa kannattaa lähestyä silloin kun hän on löydettävissä. Hän on rakastava Isä ja alkaa ohjata askeleita pois kaikista pahoista valloista ja voimista kulkien aivan selän takana. Joku väittää, että Kristus on jotakin tai että Muhammed on jotakin, mutta ovat aivan väärässä. Ei ole kuin yksi ainoa KUNINGAS Jehova Jumala. Monet hänen enkeleistään ovat lähinnä sikoja kuin että olisivat jotakin kunnioituksen arvoista verrattuna Jehovaan itseensä.

Jehova yksin on Pyhä. Hän yksin on kuningas niin taivaassa kuin maan päälläkin. Kaikki muut ovat joko saatanasta tai sitten pelkkiä koetuksia maan päällä vaeltaville.

Älä enää etsi Kristusta. Hän on aikaa sitten hylännyt Jehovan ja siirtynyt Saatanan leiriin samoin nuo muut. Vain harvoilla on enää puhdas Jehovan palvonta. Jehova on yksinomaista antaumusta vaativa Jumala eikä siedä että rinnalleen yritetään tuputttaa luopuneita ja langenneita.

Jehova yksin on riittävä. Kaikki muut ovat riittämättömiä. Jehovan on voima ja viisaus.

4

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä milloinkaan luovu Jehovasta. Hän on ainoa luottamuksen arvoinen. Nuo kaikki muut hän osoittaa valehtelijoiksi ja pettureiksi. Jehova Kulkee kanssasi opastaen sinua varomaan langenneita ja luopuneita nyt jo historiallisia tai tulevaisuuden fantasiamaailmojen hahmoja. Nuo langenneet Perkeleet, Paholaiset, Saatanat ja Jumalan Pojat tekeytyvät nykyisin mielellään Jehovaksi ja esittävät perättömiä väitteitä kuten , että Jehovat on voimaton , köyhä tai epäviisas.

      Monia esiintyy Jehovan nimellä, mutta lue raamatusta millainen tosi Jehova on niin erotat feikit alkuperäisestä.

    • Kristus oli Profeetan mainitsema Nebo, jonka pitää mennä aivan maan tomuun asti ja Allah oli Bel, jonka pitää mennä polvilleen. Israelilla on tosi Jumala. Sain joskus 1990-luvulla kutsun mennä koettelemaan Israeliin onko muilla kansoilla Jumalaa vaiko vain YKSIN ISRAELILLA. Ja minulle on tuon matkan jälkeen yhä selvemmin käynyt ilmi, että muuta kansat palvovat sikoja, paviaaneja, käärmeitä, hyeenoja, leijonia tai mitä tahansa petoja, mutta yksin Israelilla on Jumala.

      Elämässäni tapahtui huomattavia käännekohtia ja yhä selvemmin on käynyt ilmi kansojen typeryys ja eläimellisyys verrattuna Israeliin. Suomessa esimerkiksi sikojen harjoittama suoranainen pyhän hengen pilkka on enemmän sääntö kuin poikkeus.

    • On silkkaa pilkkaa kyseenalaistaa se, etteikö Jehova olisi ainoa Jumala eikä muita ole. Monia Herroja ja Jumalia sekä enkeleitä mainitaan nimeltä ja kerrotaan kuinka väkevän voimallisia ne ovat verrattuna Jehovaan. Mutta tosiasia on, että vaikka Jehova on Vanhassa testamentissa suostunut muutaman kansan jumalien nimen esillä pitämiseen niin se ei tarkoita, että nuo Jumalat olisivat muuta kuin sikamaisesti käyttäytyviä enkeleitä tai kaldealaisia.

      Niiden palvontaan Jehova ei anna hyväsymystään kuitenkaan. Hän itse on ainoa pyhä ja tahtoo, että epäjumalat ja niiden palvelus loppuisivat mereltä merelle. Sen sijaan Jehovaa itseään tulee lähestyä silloin kun häntä voidaan lähestyä.

    • Tämän maailman (2000 jKr - 3000 jKr) ruhtinas on jo tuomittu ja koko tämä maailma on siten pahan vallassa. Jehova ei tänä tuhantena vuotena esiinnyt ruhtinaana tai Jumalana vakuuttavimmalla mahdollisella tavalla juuri sen vuoksi, että TÄMÄN MAAILMAN (2000-3000 jKr) ruhtinas on jo tuomittu.

      tämän maailman ruhtinaat ovat kahdesti eläneitä, jälleensyntyneitä tai Vaikuntha taivaasta alas tiputettuja alunperin nelikätisiä rankaistavia. Seuraava tuhat vuotta sujunee siis melko paljon hallitusten ruhtinaiden käsissä. Jehova lähti toukokuussa 2014 luultavasti palatakseen vasta tuhannen vuoden kuluttua. Krishna lähti jo sitä aiemmin muistaakseni vuonna 2012 kotiplaneetalleen.

      Edessä on kova tuhannen vuoden aika. On vain yksi pyhä Jumala eli Jehova. Joka yhä ohjaa minua välttelemään ketään toista jumalana pidettyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe