Joko tai politiikka on perusteeltaan ontto

kyllähyvätulee

Hangossa toteutetaan joko-tai politiikkaa. Se on johtanut huonoon lopputulokseen. Tyytymättömyyteen ja valituksiin. Eipäs-juupas -keskustelut lisäävät vastakkainasettelua. Älykkään keskustelun tuloksena löytyy usein kolmas jopa neljäs jalostunut vaihtoehto, joka on paljon parempi, kuin alussa esitetyt joko tai vaihtoehdot. Mielenkiintoista on seurata, kuinka Hangon perusturvan äkkinäiset käänteet kehittyvät. Siellä on ollut joko minä tai sinä -politiikkaa. Umpikujan kohdatetessa varmaan sinä minän sijaan. Pari kuukautta ja silvuplee, kuten ranskalaiset sanovat.

Ei-puolueen jutut on niin nähty. Eikä ruottalaisten "tillsammans"-pakottaminen ole mistään kotoisin. Joko tai romukoppaan, sekä että tilalle tai jalostetut paremmat vaihtoehdot.

23

958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soteeiehkätulekkaan

      Soten seuraamuksiako Hangossa tarkoitat?

    • ThinkingAlllowed

      Hangossa hallitsee ehdottomuus, jos joku on jotain päättänyt, se viedään maaliin vaikka homma k...sisi pahastikin. Purraan hampaita yhteen ja maksetaan, maksoi mitä maksoi.
      Alikulku on tarkoitettu VAIN Kevyelle liikenteelle: pyöräilijöille ja kävelijöille, ehkä mopoille. AlikulkuTunneli on liian kapea ja liian pitkä, miksi ei voida tehdä pientä ylikulkua samaan kohtaan? Vesi- ja viemäri ja muut piuhat, valokuidut sun muut saisivat olla maassa edelleen. Liikenneturvallisuus paranisi huomattavasti verrattuna tunneliturvallisuuteen, kenenkään ei tarvitsisi pelätä pimeässä tunnelissa. Tuskin kukaan yrittäisi ryöstää mummoja, kiusata tyttöjä tai myydä huumeita ja viinaa alaikäisille läpinäkyvässä tuulitunneliylityksessä!
      Säästyisi rahaa, aikaa ja vaivaa, toisi turvaa! Think!!!?

      • thinkthat

        Oikein papiset. Samaa mieltä.


    • sisältöäpolitiikkaan

      Politiikka on etuyhmittymien edunajoa syvimmässä muodossaan. Politiikan syvin olemus on ensisijasesti kansakunnan edun ajamista ,joak asettuu poliittisten ryhmittymien edunajon edelle.
      Valta ei ole omaneduntavoittelua ,avaan vastuunkantoa.Tuuo on nykyyhteisunnassa väistynyt käsite. Poliittisesti elämme murros aikaa ,jossa vanhentuneet käsitteet tulevat olemaan etusijalla kansakuntamme hyvinvoinnin säilyttämiseksi. Tällöin äänestäjä kunta tulee hylkäämään osin perinteist puoluekäsitteet ,joka näkyyy jo tänäpäivänä liikkuvana äänestäjäkuntana vaaleissa. Ehkä voisi sanoa että ,että on jo joitain politiikkoja jotka ovat jossain määri mieltäneet kansakunnan edun puoluepolitiikkaa tärkeämpänä.Näistä oman käsityksen luoneena voisin ehkä mainita Lepomäen,joka on vahva tulevaisuuden politiikko. oma veikkaukseni on ,että politiikka tulee muuttumaan ja tuon myötä myös antamaan kaivattua sisältöä uusien tuulien myötä.

      • 76767648

        Joopa joo---:)


    • 775866697

      Taitavat olla suurin osa johtavia poliitikkojamme melko korruptoituneita..? "Itselle ja kaverille ensin, sitten ulkomaille pakolaiskeskuksiin, kansalle ei mitään jääkään. No, menkööt leipäjonoon."

      • polittinenauktoriteetti

        Väitetään että eivät ole, mutta saman olen havainnut, että vallassa ollessa puoluekunnat jakavat sen hetkisen hyvän sivuttaen yleisen kansakunnan edun ja hyvän tavoittelun. Olen tullut myös johtopäätökseen,että kansan kuuleminen sivutetaan surelta osin ja poliittisen järjestelmän kautta minkäänlaisen muutoksen saaminen tuohon on täysin mahdotonta. Toimitapa on syrjäyttänyt demokraattisen järjestelmän kautta vaikuttamismahdollisuuden.Poliittinen järjestelmä syö lopulta yrittäneetkin vaikka joku onnistuisi asetelmaa järkyttämään. Perussuomalaisten jytkyn sulaminen ja Sinisten toimet ovat tämän kongreettisesti tuoneet esiin.


      • sitäsaamitätillaa

        Ei ihme, että vain 10-15% suomalaisista luottaa poliitikkoihin.


      • demokratiavaakalaudalla

        Luottamuksesta kertonee omaa kieltään äänestysprosentit.

        Seuraavan hallituksen olettaisi palauttavan hallituksen hajoitus mahdiollisuuden , jotta ei pääsisi toistakertaa syntymään auktoriteettista hallitusta joka uhmaa demokratian rajoja toimillaan. Tätänykyä järjestelmä mahdollistaa hallituksen vallassa pysymisen vaikka hallitusta yleisesti vastuttettaisiin ja sen toimitavat eivät olisis kansanedunmukasia. Saa nähdä löytyykö selkärankaa tuohon tulevalta hallitukselta tuonkaltaisen ehdoituksen tekemiseen ja eduskunnalta sen läpi viemiseen.


      • turhautunuteläkeläinen
        sitäsaamitätillaa kirjoitti:

        Ei ihme, että vain 10-15% suomalaisista luottaa poliitikkoihin.

        vieläkö on niinkin paljon


    • Sitäsaamitätekee

      Yksi esimerkki lisää poliitiikan korruptoituneisuudesta! Kappelisataman edustalla olevan saaren tontit vuokrataan 40 vuodeksi, käytännössä luovutetaan lähes ilmaiseksi (vertaa; ennen 4 vuotta), Hamnholmenista ei tule yleistä virkistysaluetta koskaan! Vuokrasopimuksessa lukee 40 vuotta, esityslistassa 20 vuotta. Sumutusta!
      http://www.hanko.fi/city/djulkaisu/kokous/20183645-2-2.PDF

      • Valivalivali

        Miksi Hamnholmenista pitäisi tulla yleinen virkistysalue? Kaupungissa on suuri määrä taloja kaupungin vuokratonteilla, pitäisikö nekin sosialisoida ja muuttaa puistoalueiksi?
        Virkistysalueista suntyy kaupungille merkittäviä kustannuksia, vuokratonteista se saa tuloa.


    • DemokratianPuolesta

      ”ValiValilla” oma lehmä ojassa selvästikin. Mikäs siinä että kaupunki sponssaa rikkaille niin Spa- tontteja Tehtaanniemellä kuin vapaa-ajan asuintontteja Lindnäsissä, Furuvikissä ja Hamnholmenillakin.

      Köyhät kyykkyyn vaan, niinhän se on mennyt läpi vuosisatojen. Ei se ole demokratiaa!

      • niinseonpoijjaat

        Se on Hangon demareiden kannattama linja. SDP:n edustama kansanryhmä ei ole köyhä.


    • kateellisuusvelloo

      Nämä henkilöthän ovat vuokranneet näitä tontteja vuosikymmeniä sitten, ei mitään uusia tontteja, Kaikki kaupungin omakotitalotontit vuokrataan 40 vuodeksi. Jos luet tekstin niin siinähän lukee 3-4 omakotitaloa joissa asutaan vakituisesti. Pitäisikö heidän luopua omasta kodistaan, jotta sinä olisit tyytyväinen. Lukisit muuten uudelleen ei tässä ole kyse Furuvikistä vaan Furunäs, eikä nämä ole mitään uusia tontteja vaan ikivanhoja.

    • mihinhävisdemokratia

      Rulettia tuo on .On kuin antaisi äänensä arpajaisissa ja toivoisi sen menevän siihen tarkoitukseen kuin on antanut:

      https://yle.fi/uutiset/3-10175181

      Mistä sen tietää kun äänensä antaa esim työväen ja köyhän asialla oleville,millaiselle diktaattorille se ääni sitten todellisuudessa menee?M,itä merkitystä on tällaisella äänetämiselllä jossa äänet eivät edes lopujen lopuksi mene sille puolueelle ja niihin tarkoitusperiin joihin niitä on annettu?

      • lainmukaan

        Turhaa melskettä. Perustuslain mukaan ei ole mitään merkitystä sillä, missä eduskuntaryhmässä tai valtuustoryhmässä henkilö on. Valtakirja on annettu edustajalle, ei puolueelle. Tämän takia sanonnat, että se ja se eduskuntaryhmä on tätä mieltä on virheellinen. Tulisi sanoa: eduskuntaryhmästä x % on tätä mieltä ja y % on toista mieltä. Ryhmäpäätöksiin pakottaminen on sananvapauden loukkaus. Koskee Eduskuntaa ja kaupungin valtuustoa, hallitusta ja lautakuntia. Eri asia on, jos perustuslakia rikotaan! Lainrikkomisesta pitää rangaista.


      • sinnemenidemokratia

        Demokratia hävisi narsististen ihmisten tekemisiin. Mitä se on, jos eletään diktaattorin tavoin? Ei ainakaan demokratiaa. Hangon poliitikoissa on ainakin neljä narsistia, minkä takia on syntynyt ongelmia. Toivottavasti nämä omasta mielestä korvaamattomat henkilöt jäävät seuraavissa vaaleissa eläkkeelle, koska edes pieni äänimäärä ei näytä heitä pysäyttävän. Äänimäärän pitäisi ratkaista eikä se kuinka kovin ehdokas huutaa tai käyttää kyynärpäitä vaalien jälkeen. Aina löytyy selityksiä ja uhoa, mutta onko sisältöä?


    • Demokratiapaljaaksi

      Mielenkiinnosta asiaa kohtaan, ketkä neljä?

      • viihtyvätpeilinedessä

        Sanopas se! Ei täällä ilkeä nimillä eikä nimistä kirjoitella, mutta kärkihahmot ovat usein; Hitler, Putin, paikallaiset vastaavat... Vikipediasta voi lukea, miten sellainen käyttäytyy. Casinon avoimissa ovissa oli muutama keekoilemassa...


      • Hamnholmen

        Itehän olit siellä juomassa ilmaiset viinakset, oliko ainut ravintolakäynti tänä vuonna?


      • viihtyvätpeilinedessä

        Vakkaripaikka, jos hyvää ruokaa kohtuuhintaan ja hyviä esiintyjiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe